Hiç uzak mesafe ilişkiniz oldu mu?
Yaşadım
Yaşamadım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hiç uzak mesafe ilişkiniz oldu mu?
Yaşamadım ama buz gibi bakmıyorum. Eğer gündelik hayatımda yer alabileceğini inanıyorsam, gerçekten tavırları hoşuma gidiyorsa elbette buluşmak isterdim
Yani evet uzak mesafe ilişkisi bu devirde daha çok. Genelde herkes sosyal medyadan falan tanışıyor o yüzden buda uzak mesafe ilişkisine giriyor diye düşünüyorum. Yani anlaşabiliyorsan güzel aslında.
Eğer görüşebilme imkanın imkansıza yakınsa zaten ileriye dönüş bir şeyler düşünmezsin diye düşünüyorum
Cevap
12Cevap
Hayır yaşamadım
Yaşadım. Git gel yapabilenler yine yaşayabilir. Ama 300-400km den fazla uzağı da can sıkar.
Yani evet uzak mesafe ilişkisi genelde sıkıntı ya. Sürekli buluşmak ister insan görüşmek ister ne bileyim araya mesafe girmesi bence biraz zor ya ama seven insan için aşılabilir bir durum diye düşünüyorum.
Yaşadım. Dünyanın en gereksiz şeyi. Hem sevgilin var hem de yalnızsın. Aynı şehirde mümkünse aynı semt candır, hatta aynı site :)
Aynen öyle. Ama gerçekten seven insanlar için bence uzak mesafe ilişkisi zor değil diye düşünüyorum ben. Yani sürdüren insan genelde çok çok az uzak mesafe ilişkisini.
Gerçek ve derin sevgi söz konusu ise bir çok şeye katlanabilir insan, haklısınız bu konuda.
Yaşamadım ama yaşamaya niyetleniyor ve hazırlanıyorum tabii ki rabbim nasip ederse... herşeye razıyım...
Evlerimizin arasında 5 dakikalık yol vardı ama kendisi uzaktı bu da uzak mesafe sayılırsa yaşadım evet :)
Nerde bi imkansızlik var, bir olmaz var başta ben varım.. olmazlara meyiilim var.
Hayır yaşamadım sevgilim olmadı ki hiç
Yaşamadım ama yaşamak istemezdim.
Yani zor genelde uzak mesafe ilişkileri falan ya. Herkes sürdüremez bence uzak mesafe ilişkisini falan. Buluşmak istersin buluşamazsın görüşmek istersin görüşemezsin
Yaşadım. Sonunda boynuzu yedim
Yani genelde sonu hüsran ile bitiyor uzak mesafe ilişkilerinin falan. Yani ne yaptığını kimlerle konuşup konuşmadığını sonuçta görmüyorsun o yüzden genelde sonu hüsran ile bitiyor hep.
Ne yazık ki öyle
Ya gerçekten ne kadar saçma canım bir soru ya güzelliğine yazık 😀
Yaşıyoruz ve gayet güzel yürütüyoruz
Yaşamadım inşallah da yaşamam 😂
Evet yaşadım
Yine yaşamak istermisin :))
Eskiden yaşadım daha 19 yaşındayken
evet
Hayır.
Yaşamadım hayır
Hayır hiç olmadı
Yaşıyoruz...