Yaşadım.
Yaşamadım.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Evet daha önce yaşadım. İhtiyacım olduğu anda yanımda olmaması, yalnızlığımla tek başına kalmam bir daha böyle bir ilişkiye bulaşmamam gerektiğini öğretti.
Cevap
16Cevap
Hayır hiç ilişkim olmadı maalesef
Geçmişte olmuştur. Gelecekte de olacaktır. Mesafeler bence bir anlam ifade etmiyor 😎
uzak mesafe ilişkisi olmaz. birlitke vakit geçirmezsen etkisiz olur
Hepsi öyleydi maalesef
Uzak mesafe ilişkisi çok zor ya her insan uzak mesafe ilişkisini yaşayamaz. Buluşmak istiyorsun buluşamıyorsun konuşmak istiyorsun konuşamıyorsun o yüzden çok zor ya yakın ilişki daha iyi.
yaşadım hiç tavsiye etmem
Yani evet uzak mesafe ilişkisini her insan yapamaz ya. Birde çok zor oluyor ya ne yaptığını nerelerde takıldığını falan göremiyorsun o yüzden uzak mesafe ilişkisi çok zor diye düşünüyorum.
Kesinlikle vakit kaybı
Hayır yaşamadım
Yani uzak mesafe ilişkisi çok zor ya. Her insan öyle uzak mesafe ilişkisini yapamaz çünkü görmek buluşmak istersin. Bazı insanlar bu yüzden uzak mesafe ilişki yapmıyor o yüzden zor.
Evet uzatınca yürümüyor
Aynen çok zor yürüyor uzaktan ilişki. Buluşma etme yok birbirini görme yok. Bir süre sonra insan sıkılıyor sürekli yazmaktan mesaj atmaktan falan. O yüzden bence uzaktan ilişki biraz zor gibi.
buluşmaya üşenince terk etti
Beylikdüzü bostancı sayılır mı :D
evet yaşadım hatta ig/mesafeyiizle diye bir hesabım var uzak mesafe ilişkisi olanlar takip edebilir
Hiç ilişki yaşamadım.
Yaşadım
Bence çok zor uzak mesafe ilişkisi. İnsan bir süre sonra artık sıkılıyor yüzünü görmek istiyorsun yok. Birde aldatsa bile ruhun duymaz o yüzden uzak mesafe ilişkisi çok zor ya herkes yürütemez öyle.
Doğru maalesef zor
Yasamasim
Yasamadım
Yaşadım
Yaşamadım
Yaşadım ama olmadı kızı unuttum
Evet yaşadım.
Yaşamayan yoktur 😂
yaşamadım
Yaşamadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?