Sevgilim terk etti nasil odaklanirim?

Arkadaşlar merhaba 3 senelik bir ilişkim vardi ara ara boyle ayrilip barişmamiz oldu ve ben hep yalvar yakar dondum hep onu hakli gordum basit sebepler ama genelde ayrilma seyi mesela skndakini diyim bizim aramizdaki bir durumu ve gerçekten onemsiz bi konu hakkindaki gorusurumuzu 3. Kisiyle paylastigimi soyledim daha baskasina dedinmi dedi bende başta kizar diye demedim sonra dedim evet soyledim ama konu da gerçekten hani özel iliskiyle alakali bisey degil oda ben ona yalan demişim ilk sordugunda bir kisiye dedim demişim diye beni terketti bana artik kizip sinirlenmedigi filan soyledi için ve bunun daha kotu oldugunu artik benimle gorusmek istemedigini ne yaparsa yapsin benim insan olmayacagimi belirtti bende uzuldum bide bana hediye almiş daha cok uzuldum ona beni heryerden engelledi ve bir daha ne olursa olsun sana donmeyecem dedi oysa ben onun yaptiklarina hic bişey yapmadim böyle hep anladim anlayis gosterdim. neyse buda beni cok etkiliyor başim agriyor odaklanamiyorum kolum kanadim kesik sanki kpss ye hazirlaniyorum odaklanamiyorum beynim durdu sanki ne yapacagimida bilmiyorum 2 gun oldu işte
Sevgilim terk etti nasil odaklanirim?