İlişkimiz yeni sayılır fakat beni rahatsız eden ve kararsız olmama sebeb olan bir durum var aynı yerde çalışıyoruz muhabbetimiz çok güzel ve duygularını belli ediyor ya da ben oyle hissediyorum ama hiçbir şekilde WhatsApp üzerinden vs konuşmuyor muhabbet hep günaydın, iyi geceler falan nasılsın diyorum iyiyim diyor ama sen nasılsın demiyor vs yani çekiniyorum yazismayi beceremiyorum diyor cidden öyle midir yoksa farklı bir nedeni mi varda bunu ben mi göremiyorum lütfen bana bir fikir verin, vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
kız korkağın teki bence, yüzüne karşı tam olarak duygularını ifade edemiyor seni kırmak ve gözünde kötü bir imaj bırakmak istemiyor ama bir yandan da mesajlarında seninle ilgilenmediğini belli etmeye çalışıyor. mesaj atmayı kes bi dene bakalım, sorgulayacak mı seni yoksa hiç ilgilenmeyecek mi. bir kadın bir erkeğe ilgi duyuyorsa mesaj atması araması hoşuna gider bunu sürdürmek için de aynı şekilde karşılık verir. kız arkadaşın ayrılmak istiyor olup korkusuna ayrılamıyor olabilir iyi gözlem yapmalısın
Evet biliyor musun en dobra ve en net cevap bu sanırım çünkü bana bunu hissettiriyor bana kendimi b*k gibi değersiz hissettiriyor...
bir insan sevdiği zaman bilmiyor ki onu nasıl mutlu etsin, nasıl değerli hissettirsin. zaten en ufak bir değersizlik hissediyorsan cidden o ilişkide problem vardır. seni cidden seviyorsa ona mesaj atmamanı, artık eskisi gibi ilgilenmemeni önemseyecek ve sorgulayacaktır. biraz kendini geri çekmen gerek ne olduğunu görebilmen için. bu sorunun cevabını kendisi verecek zaten
İş yerinde nasıl davranmalıyım peki yani eskisi gibi konuşkan değil de sadece merhaba ile mi yetinmeliyim
yine aynı selam sabah hal hatır sorma olsun ama eskisi kadar üstüne düşme, afallasın bi yani. kafası karışsın. ilgileniyor musun ilgilenmiyor musun artık anlayamasın. başka şeylerle meşgulmüşsün gibi yap. gördüğünde hiçbişey olmamış gibi gülümse, normal konuş. tavır yaptığını düşündürme anladın sen beni
Gerçekten tuhaf bir durum genelde kızlar tez canlıdır yani güzel sözler duymak ister ve sürekli konuşmak. Yani içine kapanık biri olsa seninle yüz yüze de konuşamaz bence başka bir olay olabilir altında bence güzel bir dille konuşmayı dene.
Evet benim de garibime giden bu yani iş yerinde inanılmaz atik, tezcanli ve herkese karşı çok iyi hatta bana açılan iltifatlar eden kendisiydi işyerinin ortasında gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum.
Dediğim gibi konuş onunla en azından telefonla olan sorununu çözebilirsin yani şimdi kızı zan altında bırakmak gibi olmasın ama genelde kızlar erkek arkadaşları olduğu için telefonlarında mesaj vs tutmaz (aldatma) ya da abi baba korkusu eğer bakıyorlarsa telefonuna is yerinden arkadaş demek için basit cevap veriyordur bu da başka bir boyutu yani konuşmadan öğrenmen mümkün değil.
Şöyle özetleyeyim evet babasından çekiniyor muhtemelen ve haricinde görüştüğü bir kişi daha var bana dedi ki ondan ayrılmak istiyorum ama üzülmesini veya bana zarar vermesini istemiyorum dedi bende çok ama çok şaşırdım soğukkanlı bir şekilde evet anlıyorum sende haklısın ben senin bu fikrinin arkasındayım eğer cekincen varsa böyle düşünmen çok normal ve bahsettiğin için teşekkür ederim dedim acaba onunla benim aramda mı kalıyor sence yol yakınken bitirmelimiyim yoksa çok ağlarım gerçekten cokerim çünkü ona aşık oldum ben
Psikopat biriyse korkuyor olabilir haliyle bunu anlarım çünkü erkeklerin gözü çabuk dönüyor malum, ama arada kaldığını zannetmem eğer öyle olsaydı sana karşı açık olmazdı. Ayrıca telefondan herseyi silme ihtimali var ama sizi yan yana görmüş olsa olay daha çok büyür diğer kişi için konuşuyorum yani kız bence sizi ölçüyor olabilir. Yani al karşına konuş ve gerçek bir sevgililik istediğini söyle eğer yanaşmazsa bitir netlik olmayan yerde hiclik olur.