Bir gün beni istiyormuş gibi bir gün istemiyormuş gibi davranıyor sürekli kavga çıkarıyor hep benim aramamı bekliyor aramazsam aramıyor?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aklıma "Mutlu Aşk Yoktur"şarkısı geldi
https://www.youtube.com/watch?v=Q4Vf0bWPTxsNasıl bir irade hayret doğrusu. Sevse asla dayanamaz
demek ki sevmiyor bu manayı çıkartmamız gerekiyor hep ben aradım sordum aramız iyi olsun diye demek ki fazla değer vermemek gerekiyormuş
Bir pişman da benim. Kendimize saygısızlık. Sonra çok arar emin ol bu devirde güvenecek insan bile yok ayıp ya bari bekletme konuşmak istemiyorum de önünü bağlamasın ne bilim
aslında defalarca söyledim istemiyorsan istemiyorum de diye ama dönüp dolaşıp barıştık bir şekilde ve haklısın kendimize saygısızlık bu dönüp dolaşıp geliyorlar günün sonunda ama nafile
Tüketilmese ne iyi olurdu.. ama farklı bir son beklemiyor sanırım Allah hayırlısını versin. O da sen de hayat da ben de her şey değişik içinde hiçbir sözün güvencesi sevginin de garantisi yok. Tanıdım demek mümkün değil Allah biliyor iyisine denk getirsin
kimse kimseyi yıllar geçsede tanıyamaz zaten tanıdım diyende yalan konuşur bence. tüketilmese güzel olabilirdi belkide her şey sana da bana da Allah hayırlısını versin iyi insanlarla karşılaşırız umarım günün sonunda.
Amin selametle.. Teşekkürler..
knk uğraşma bence gerçekten deymez. daha çirkin biriyle çıksan bile mutlu olursun arama uzaklaş ondan
En son sefer sebepsiz yere kavga çıkardı biraz ağır konuştu istenmediğimi düşünerek arayıp sormuyorum artık bende
çok ciddiyim değmez bende yaşadım 6. sınıfta kilolu ve kısayken canım edip güzel bir kızdan hoşlanıp söyledim. tabikide ret yedim. geçen kızı birdaha gördüm şimdi yüzüne tükürmem o kadar kötü olmuş. boş ver sende arkadaşlarınla takıl başka kız bulursun güzellik cidden önemli değil. benim 190 arkadaşım var manken gibi kaslı felan ama sevgilisi gerçekten çirkin ama düzgün en azından bana dedi hatta güzel olmadığını biliyorum ama iyi biri
benimde yakın bir kız arkadaşım var arayıp sorma bile artık uğraşma diyor galiba onu dinleyeceğim
sana yemin ederimki değmiyor asla sana bir hikaye anlatayım
benim babam kuyrukyağı alıp satıyor durumumuz çok iyi olmadığı için geceleri ben ona yardım ederdim. liseye gidince üstüm yağ kokardı birkaç kere kızlar dalga geçmişti. şimdi yıllar geçti babamın bir arsasına imar çıktı yapıp sattık. o parayla istanbuldaki 3 katlı evi yıkıp 6 katlı apartman diktik benle dalga geçen kızlar şimdi yol parasını zar zor ödüyor babaları benim babam bana bmw aldı kiralarla. insanları fazla umursama o yüzden kendine iyi bak
eyvallah dostum düşüncelerin bana çok iyi geldi sende kendine iyi bak
ben doğruları söyledim kendini üzme hayatta kötü şeyler olduğu gibi iyi şeylerde var zamanında döner yiyemezdim şimdi her istediğimde yiyorum. başkalarının eski kıyafetini giyerdim kendime en pahalısını alıyorum. gece 3 de babamla kuyruk yağı taşırdık. şimdi gece 3 te babamla tatile gidiyoruz otele felan inşallah sende seni hak edecek bir kız bulursun tavsiyem güzelliğe çok takılma namuslu olması en önemlisi
zaten güzelliğe takılan bir insan değilim kafa yapım uyuşup uyuşmadığına bakıyorum önemli olan anlaşabilmek güzellik falan gelip geçici şeyler zaten
aynen hocam iyi bir kızla zaten her konuda mutlu oluyor insan
evet kafan rahat oluyor mutlu olduğunu hissediyorsun acabalarla yaşamıyor insan
sıcak soğuk taktiği öyle mi ĞWMXĞSNXLAMX
Aslında tam olarak öyle değil bir hafta çok iyiysek 1 hafta sonra hiçbir şey olmamış gibi davranıyor sanki sevgili değilmişiz gibi saatler sonra cevap veriyor
tamam işte sıcak soğuk taktiği bilerek yapıyorsa eğer seni aptal olarak görüyor
En son sefer sebepsiz yere kavga çıkardı biraz ağır konuştu istenmediğimi düşünerek arayıp sormuyorum artık bende
iyi yapıyorsun sebepsiz yere kavga çıkardıysa ilgi istediğindende olabilir normalde erkeklere böyle destek vermem ama tavsiyem olsun sal bu kızı boş ver başkasıyla devam edersin
Bana gelince vakti olmayan insanın sürekli bahaneler üretmesi son dakika ekmesi kavgadan sonra her hafta sonu arkadaşlarıyla buluşması peki sence neden böyle yapar bir insan
çok basit demekki istemiyor ve zorlamanın anlamı yok bırak gitsinde bi şok olsun bu o kadar yazıyordu noldu buna diye
kendimi kötü hissettim ya bir kıza karşı erkeğe taktik verdiğim için 😹
sjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjjs demek ki kötü kalpli olmayan kızlarda varmış dediğini yapacağım yazmayacağım :D
naptınız şu an 😹
hala konuşmuyoruz ben de bıraktım artık peşini. uzun zamandır bir başkasının ilgisi vardı ona bir şans verme kararı aldım.
iyi yapmışsın
Demekki umrunda değilsin
haklısın değilmişim gerçekten umrunda olsam arardı
Daha çok ilgi istiyor
verebileceğim bütün ilgiyi fazlasıyla verdim söylediğimde de banane ben böyleyim beğenmiyorsan bye bye diyor
O zaman çek resti sen bye byes ömür törpüsü mübarek
arayıp sormuyorum zaten daha da restine rest çektim