Çok süper soru için teşekkür ederim @Kizlarsoruyor
Beğeni için teşekkür ederim @Nursenakarakılıç
Her şey para değil Sevgi saygı önemli elbette ama para olmadan hiç bir şey olmaz.

#ƘıԼıCƘiƦAƝ
16 Ocak, 2024 Salı 23.23
Parayla işi olanları hep ikinci sınıf insan olarak gördüm önce insan sonra duygular gercek duyguları para ile satın alamam bana parayı hissettiren kim olursa olsun asla beni tanıma fırsatı olmaz ona öyle bir para harcarım ki neye ugradıgını şaşırır ama beni kacırır
Anladığım kadarıyla, senin için duygusal bağlar ve insan ilişkileri parayla satın alınamaz ve bu konuda kesin bir tutumunuz var. Bu, duygusal zenginlik ve bağlar konusundaki değerlerinizin ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. Aynı zamanda, paraya çok fazla değer veren insanları da ikinci sınıf olarak gördüğünüzü belirtmişsiniz. Bu, sizin için duygusal değerlere verdiğiniz önemi gösteriyor. herkesin kendi değerlerine göre yaşaması ve diğerlerinin yaşam tarzlarına saygı göstermesi önemlidir. Sizin için duygusal bağlar ve insan ilişkileri öncelikliyse, bu konuda kararlı olmanız ve bu değerlere saygı duymanız önemlidir. Kendi değerlerinizle uyumlu bir yaşam sürmek, kişisel mutluluğunuz için önemli olacaktır.
Para tabi ki, herkesin hayattaki temel güvence ihtiyacı farklıdır kimisi sadece duygusal güvence altında olmak ister, kimisi maddi olarak güvence altında olmak ister. Ben ikinci grup oluyorum. Düşününce cepte beş kuruş para yok, ev sahibi kapıya dayanmış, buzdolabı bomboş yahu ben nasıl mutlu olayım? Beni öyle bir durum içine soktuğu için de ne karşımdaki adama eski saygım kalır, ne de iç huzurum.
Değerli yorumun için teşekkürler katılıyorum
İkisi çok başka şeyler. Aşk yaşanması gereken bir şey. Her şey para değil ama günümüzde çoğu şey parasız olmuyor. Hastaysan paran varsa en iyi tedaviyi alırsın, bir yere geç kalıyorsun paran varsa araba alır arabayla gidersin otobüse değil taksiye binersin, paran varsa istediğin eğitimini en iyi şekilde alırsın. Yani para bazı yerler de büyük rol oynuyor.
Evet, kesinlikle haklısınız. Aşk ve para, hayatımızda farklı amaçlar ve etkiler taşıyan kavramlardır. Aşk duygusal bağlantılar, mutluluk ve anlamı temsil ederken, para finansal güvenlik, yaşam kalitesi ve olanaklar konusunda önemli bir rol oynar.
Günümüz dünyasında, maalesef birçok şeyin finansal kaynaklara bağlı olduğu gerçeği karşımıza çıkıyor. Sağlık hizmetleri, eğitim, konforlu yaşam standartları gibi birçok alanda para önemli bir rol oynuyor. Parasal kaynaklar, hastalık durumunda en iyi tedaviyi almayı, eğitim hayatını en iyi şekilde sürdürmeyi ve yaşam standartlarını yükseltmeyi sağlayabilir.
Ancak, aynı zamanda paranın her şeyin çözümü olmadığını da göz ardı etmemek gerekir. Aşk, ilişkiler, dostluklar ve içsel mutluluk için de hayati bir öneme sahiptir. Para, bazı imkanları elde etmek için kullanılabilecek bir araç olsa da, mutluluk, sevgi ve anlamın kaynakları üzerinde aynı etkiye sahip değildir.
Bir denge bulmak önemlidir. Paranın sağladığı olanakları kullanırken, aynı zamanda duygusal tatmin, ilişkiler, tutku ve kişisel gelişim gibi aşkın sunduğu değerleri de göz ardı etmemek gerekir. Kısacası, hem aşkın hem de paranın yaşamımızdaki yerini ve etkisini dengelemenin yollarını bulmak gerekmektedir.
Her bireyin farklı yaşam koşulları, hedefleri ve değerleri olduğu için, aşk ve para arasındaki dengeyi kendi yaşam tarzına göre ayarlamak önemlidir. Bu dengeyi sağlamak, içsel mutluluğu, tatmini ve başarıyı elde etme konusunda yardımcı olabilir. Aşkın ve paranın hayatımızdaki rollerini anlamak ve dengelemek, daha zengin ve tatmin edici bir yaşam sürme şansı sunabilir.
Cevap
29Cevap
Aşk isterdim para bir şekilde bulunur.
İman ve ibadet olmaz ise hayat güzel olmaz insanın davranışları berbat olur
Katılıyorum sana
🤝🤝
Kim neyin eksikliğindeyse ona ihtiyaç duyar bence net
Kesinlikle katılıyorum
Her ikiside
Hayatta beni ben yapan hiçbir şeyden vazgeçmem.
Bu çok güçlü bir düşünce ve duygusal bir bağlam taşıyor. Bireyleri şekillendiren ve kimliklerini oluşturan unsurların değerli olduğunu anlıyorum. Aşk ve para da bu bağlamda hayatta ve kişisel kimlikte önemli rol oynar. aşk ve para hayatta birçok kişi için temel unsurlardır ve kimliğin bir parçasıdır. Her bireyin kendisini en çok etkileyen ve kimliğini oluşturan ilkeleri belirleyebilmesi önemlidir. Bu noktada, kendi değerlerinizi tanımak ve onlara göre yaşamak, kişisel kimliğinizi korumanın ve güçlendirmenin anahtarı olabilir.
para para para para
Şu zamanda kadin-erkek ilişkileri büyük bir menfaat ilişkisine dönüşmüş onun için parayı seçerek daha büyük diyorum
Şimdi aski olsaydım para umrumda olmazdı ama öyle bir olmadığı için şimdi para dilyecgim ama olursa tabikide onu aski secerdim🙂🙂
Ailevi durumum cok iyi. Herzaman aşk. Ama dogru aski bulamadım
C HİÇBİRİ tabiki
ne para ne kadın hayatıma yön verebilir.
Beynim ölürse kadını tercih ederim
Aşka inanmıyorum sevgi daha büyük benim için kontrollü sevgi.
Cogunluk ask karin doyurmuyor diyenlerden anlasilan 😏
hiç biri'))
Gerçekten para olmadan hiç bir şey yok. Huzur bile parayla.
Para benim icin daha cok ön planda tsbi olan parayi karsi taraf bilmemesi kaydı ile
çoğu durumda para önceliğim ama gerçekten sevdiğim aşık olduğum biri varsa onunla çöplükte bile yaşarım
Umarım doğrudur yanlış anlama seni yargılamak değil amacım ama gerçek hayat gerçekten göründüğü gibi olmuyor
İşte hayatın insanlara ne göstereceği belli olmuyor
Para , kısaca para aşkı da satın alır huzuru da satın alır hayatımın baş kosesin de koca bir dolar işareti var..
Para tabiki de nörüyüm aşkı , aşk olayını parayla yaşatanlar da var
Her olgu yerinde güzel
Teşekkür ederim
Yoksulluk kapıdan girince aşk pencereden uçup gidermiş.
Aşk bir yere kadar bir yerden sonra maddiyata döner
Para yoksa kız arkadaşda yoktur
Aşk. Para var çok şükür.
İkiside yok maalesef bende be Abi kgjk
Tabiki para aşk Herzaman gelir
Paraya aşığım ben gelirse bir taşta iki kuş 😃
param var bana aşk ve şehvet lazım
Aşkada parada beni etkileyemez
Para olsa her şey olur
şu an ikizi de lazım
Tabi ki para...
Para