https://youtu.be/P8_f65Q-nF4?feature=shared
Sizi aşk mı değiştirir yoksa para mı?

Aşk degistirir ekstra romantik anlayisli bir adama donusuveririm. Agresifim kompleksliyim. Perdelerimi kaldirdigimda kedi gibi bir insanim
Aşka fısıldayan adam 🙋 hadi bakalım verdim coşkuyu 👍🤣 aşkta ❤️ dertler katmer katmer dertlenirsem hak ver hak ver 😂 ahhh ulan ahhh batsın bu Dünya 😂
İki deli bir araya gelince ortam şenlik alanina döner 😂
tamam pikiii 😊 ozaman iki yumurta kırarım 😂
Aşk degistirir 🩵
Kesinlikle aşk insanı apt@llastırır hiç yapmam etmem dediğin herşeyin baş rolünde bulursun kendini
Parada insanı değiştirir imkanlar el verdikçe yaşam kaliteni arttırır ama bu iyi yönde de olsbilir kötü yönde de bu tamamen senin kişiliğine ve vicdanına kalmış bir durum
Barabori nnınını nı nı nını 😂😂
Tebessüm ettim 😊 hadi bakalım verdim coşkuyu 👍😂
Aşkta ❤️ dertler katmer katmer dertlenirsem hak ver hak ver 😂 ahhh ulan ahhh 😂 batsın bu Dünya 😂
tamam tmmm sakinim 😂
Rica ederim gülüm ne demek 🙋🙏
Cevap
28Cevap
Para dışımızı Aşk içimizi dışımızı :D
Neden çünkü bizim yolumuz belli niyetimiz açık 😂😂
.
@Sosyetic_SheqiiL hadi bakalım verdim coşkuyu 👍😂 aşkta ❤️ dertler katmer katmer, dertlenirsem hak ver hak ver 😂 ahhh ulan ahhh batsın bu Dünya 😂
ahaha çok sevdiğim şarkı o zaman dans 💃
https://youtu.be/GX1RRAXGA9M?feature=shared
@Sosyetic_SheqiiL tamam hadi ozaman dans ediyoruz 💃 kelebekler gibi 1.2.3 - 1.2.3 😂 dönüyoruz kelebekler gibi 1.2.3 _ 1.2.3 😂 kelebekler gibi 1.2.3 1.2.3 😂
Yine coştuk yine dalgalanıyoruz djdj
Aynen aşka fısıldayan kadın 🙋❤️ Gece gece kelebekler gibi uçuşuyoruz 😂😂💃❤️ biri bizi durdursun 😂
♥️💃durdurmasın kimse
Tomommm conomm 👍🙋❤️🥰
@Sosyetic_SheqiiL seni son soruma bekliyorum canım 🙋🥰❤️
Beni hiç bir şey değiştirmez
Şu ana kadar para hiçbir şekilde değiştirmedi, bundan sonra da değiştirmez sanırım. Aşk ise hayata bağlayabilir, beni bu noktada değiştirebilir.
Kesinlikle öyle canım aşk insanı apt@llastirır hiç yapmam etmem dediğin herşeyin baş rolünde bulursun kendini para ise yine seni değiştirir ama bu değişim iyi yönde de olabilir kötü yönde de bu senin tamamen kişiliğine ve vicdanına kalmış bir durumdur diye düşünüyorum
🙋😊🙋❤️
İkisi de değiştiremez. Karadenizliyim karakterim sağlam bir kere yapacak bir şey yok. 🤣🤣🤣
Aşka fısıldayan adam 🙋😂 Karadenizyliysen tamamdır ozaman 👍 hadi bakalım verdim coşkuyu 👍 aşkta ❤️ dertler katmer katmer dertlenirsem hak ver hak ver 😂 ahh ahhh batsın bu Dünya 😂
@r_engarenkyollar
teşekkür ederim 😊😊😊
Rica ederim ne demek 🙋
Ben değişime açık biriyim davşanım. Gelsin paralar :P
Gelsin paralar gitsin Aşklar 😂👍
Yavrum bakış açını değiştir. Paran olduktan sonra herkes aşık olur sana.
@SwordOfDemocles Hadi bakalım verdim coşkuyu👍 aşkta dertler katmer katmer dertlenirsem hak ver hak ver 😂
Yav davşanım. Orada dediği katmer Antep'in tatlısı. Sen ne anlıyon ki?
Aşka ❤️ aşık bir kadın olduğumu anlıyorum 😂
Yav parayla saadet olmaz ama parasız da hiç olmuyor
@SwordOfDemocles ahhh ulan ahhh 😂 batsın bu Dünya 😂
Aşk değiştirir diyen yalan söyler. %90 kişiyi para değiştirir.
Bu biraz bakış açısıyla alakali bir durum Ertuğrul Manaviyatci bir insanı aşk değiştirir maddiyatçı bir insanı para değiştirir bu değişim iyi bir yönde de olsbilir kötü bir yönde de bu tamamen insanın kişiliğine vicdanına yetistirilne tarzına bağlidir beni mesela aşk değiştirir para ile mutlu olabilen bir insan değilim
@ertugrulkartal1903
Para için kendinden yaşça büyük erkek veya kadın ile evlenen var.
Ben sana ne dedim maddiyatci bir kişilikse para için her şey yapar maneviyatçı insan para için kılını kıpırtmsz diyorum
Bende diyorum para değiştirir insanı. Hemde öyle bir değiştirir ki. 180 derece tersine döner.
Para görmemişi değiştirir Ertuğrul
Aynen öyle
Ertuğrul hadi bakalım verdim coşkuyu 👍🤣 Aşkta ❤️ dertler katmer katmer dertlenirsem hak ver hak ver 😂
@ertugrulkartal1903 ahhh ulan ahhh 😂 batsın bu Dünya 😂
Ahaha dert her yer de var renkli kadın. Bırak aşkta da olsun 🤣
Dünya batarsa bizde batarız 🤣
tamam pikiii 😊 olsun
Mesala kendisi para maddiyat için bazı şeylere katlanıyor, yazık,
@r_engarenkyollar 🙄😂
@fesfs evet ben kazandım ettim başkası mı yesin.
@fesfs beni kimler istedi de ah eşek kafam annemi dinlemedim 🤣
@fesfs 😒 inanma sen
@fesfs sen dinlersin artık benim yerime 😄
@fesfs bende öyleyim. Dediğimi yaptım. Ama keşke yapmasaydım diyorum
Aşk değiştirir, para olmayınca kız da beni değiştirir. Bu döngü böylece gider.
Tebessüm ettim 😊
Benim tespitlerimi herkes beğenir.
Süpermis 👍 çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏
Para olmazsa günümüzde aşk diye bir şey olmaz para
Bence insanı tek değiştiren şey seks. Çünkü nice imparatorlukları da çatirdatan, nice aileyi de ayıran başka bir kadının dişilik gücüdür
Aşk 😅😅
Para değiştirmez beni babamın da dediği gibi para dünyanın kiridir gelip geçici
İkisi de değiştirir. Çok para karakteri bozabilir. Aşk ise akılda kıtlığa yol açar. canım kısaca sjssjsjs Belki biraz daha masum ama değiştirir.
Param olsunda bozsun beni 😂😂😂
😂😂
İkiside var Allaha şükür halen değişmedik
Aşka fısıldayan adam ❤️😂 verdim coşkuyu 👍 aşkta ❤️ dertler katmer katmer dertlenirsem hak ver hak ver 😂 ahhh ulan ahhh batsın bu Dünya 😂
🤣🤣
🙋🙋🙏🙏
Aşk değiştirir beni 😂
Emin misin bak birdaha düşün 🤣
Aşka fısıldayan adam 😂
@alien9 Hadi bakalım verdim coşkuyu 👍😂 aşkta ❤️ dertler katmer katmer dertlenirsem hak ver hak ver 😂 ahhh ulan ahhh batsın bu Dünya 😂
@alien9 Senin elbisen yırtıla emiiii 😂 Soru aşk mı seni değiştirir yoksa para mı diyor 😂 sende seçimini asktan yana yapmışsın aşk şarkısı olacak tabii 😂 başka ne olaceydii yaa 🤣 aşk yazan adama para şarkısı mi atacaktım 😂😂
youtube.com/shorts/jFYWv32n4OI?feature=shared
Madem öyle al sana para videosu 🤣 yeterki senin gönlün olsun 😂
Sana bir rica ederim şaşım şaşım şaşırırsın 😂😂
Aşk değiştir.
@fesfs kesinlikle öyle çiçeğim 🌺 çünkü biz güzel sevmelerin insanıyız Hadi bakalım verdim coşkuyu 👍😂 Aşkooo ❤️ Aşkta dertler katmer dertlenirsem hak ver hak ver 😂
🥰❤️🙋😂
Para beni bozar.. aşik olunca da kafam çalışmıyor benim.. ikisi de bana yaramaz.
Aşk değiştirmez ama yalan söyleneye gerek yoktur insan oğlunun para değiştirir
Bir kere de para beni değiştirsin. Kendimi görmek istiyorum.
Bizi sadece zaman degiştirir hanim efendi aklinizda bulunsun
İkiside yok hiç bilmiyorum ama hiçbiri değiştirmedim herhalde 😂
İkiside degistirmez. Yani etkileri elbette olur hayatım da bazı şeyler değişir ama çokta bir değişiklik olmaz.
kendimi tanıyamadığım zamanlar oldu mevzu aşktı sanırım
Para olunca cevap vereceğim bu soruya dhsjs
Para herkesi bozar😅
🤣🤣
Aşk değiştiriyor para gram etki etmiyor.
Aşka fısıldayan adam ❤️ 😂 kesinlikle aşk insanı aptall@ştırır hiç yapmam etmem dediğin herşeyin baş rolünde bulursun kendini oyuzden derler aşkın gözü kördür diye 😂 ama o göz evlenince açılır merak etme 😂
😀😀😀 aşk bitince göz açılır en azından bağlilik sevgi güven değer kalsın
tamam seni mi kırıcam kalsın 😂
😀😀 kalsın ki aşkla birlikte evlilik de bitmesin
Aşk tabiki
@Barmecide Kesinlikle öyle 👍 Hadi bakalım verdim coşkuyu 👍😂 Aşkta ❤️ dertler katmer katmer dertlenirsem hak ver hak ver 😂
Para değilde aşk insanı çok derinden degistiriyo bütün hayatini
Para gel beni değiştir lütfen
İkiside değiştirmedi beni nedense 😌
Beni hiçbir şey değiştirmez
Ne küfür ne beddua ağzımı alıştırmam
Aşk kesinlikle değiştirir..
ask mask istemem
para varsa bende varim
İkisi de değiştirmedi.
Aşk değiştirir
para
aşk 😅