Aşk
Para
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşkım yanımda olsa ama paramız olmasa burnumuzu dışarı çıkaramayız para yok diye. Param olsa ama aşkım olmasa... bilmiyorum. Sanmıyorum servetler harcasam dahi onun gibu bir insana rastayacağımı.
Sağlığın yoksa para da boş aşk isleri de
Aşk desem oda oynuyor aklınca değer vermiyor oyun oynuyor oysaki ona ona okadar can oldum oda bana güzel düşmanlık eyledi olsun canı sağ olsun bu mottanda çıkmam gerek o yuzden qrtik para aşk yalan dolan sevmek bana göre değil onu anlıyorum üzülmek kötü birsey aldatılmak bunun en kötüsü ama susuyorum susucam ve işime gücüme bakicam aşkda parada gözüm tok yinede tekim işte sonu bu insan olmak büyük bir kavram
Biri seni çok kötü yaralamis beli ama boş ver hepsi geçer güzel şeyler yap
Temel ihtiyaclarini karşılayacak para aşktan önce gelir. Karnı doymayan sırtı ısınmayan ilaç alamayan insanın aklına aşk gelmez. Lüksü satın alacak para ile aşkı kıyaslarsak o zaman da aşk önceliklidir. Çünkü başarı saygınlık zenginlik gibi şeyler öncesinde aşkı bulmussan anlamli oluyor. Yoksa sadece günübirlik çıkara dayalı ilişkiler yaşarsınız.
Aşk karın doyurmaz. Çıkın bi markete gidin ekmek, sür, yumurta, zeytin peynir almaya çalışın alabiliyor musunuz? Şahsen benim elim gitmiyor. Tabi ki para.
Cevap
50Cevap
Aşk önemli
Parasız yaşam zor. Aşksız olunca da duygusal yönün eksik kalıyor. İkisinin de insan hayatındaki yeri ve rolü büyük.
Aşkı bulacağıma inanmıyorum, paradan ümidimi kesmedim😅
Düğün birikimimi neredeyse %95 tamamladım, paraya ihtiyacım yok. Bu zamana hiç sevgilim olmadı ve çok acil aşka ihtiyacım var.
Ahahah burdan beyfendinin taliplerini bekliyoruz..
Bir şekilde elde edilecek şeyler benim için sorun olamamıştır.
Mutluluğun büyüklüğü ve sahip olunması zor olan bir şey olması nedeniyle seçiyorum aşkı.
Artık para. Erkeklerin çoğu beş para etmez.
Para kazanmak çok kolay bir şey yeter ki onu kazanmak için motivasyonunuz olsun ama aşk öyle değil.
Aşk olsun da, para kazanmayı biliyoruz. Öyle zayıf değiliz çok şükür.
Aşk zor bulunuyor bu yüzden aşk. Onu bulduktan sonra zenginsin zaten
Ben şu yaşıma kadar sadece 1 kere sevgili yaptım onun da karakterine güvendim para konusunu açtırmadım bile ödemek benim için basit bir eylem ama karakterinin bozuk olduğunu öğrendiğim anda ayrıldım çünkü benim parayla değil karakterle işim var, şu hayatta gerçekten karakter zor bulunuyor ve ben aşkı karakteri sağlam olan insanda buluyorum saygılar.
Şöyle söyliyim kendini kişisel anlamda geliştirmiş bir insanım kariyerim konusunda da devam ediyorum evleneceğim insana katkı sağlamayı da benim görevim biliyorum ayrıca evleneceğim insana da saçma sapan gelenek adetlerle zahmete sokmam beyni olan biri bunu düşünüp öyle evlensin evlenmek sizin bildiğiniz bir şey değil ben evleneceğim insanla para için mal mülk için evlenmem para harcanıp bir yerde illaki biter darda da kalırsın ama sevgiyi buldun mu her şeyin üstesinden gelirsin daha çok anlatırdım ama çok uzun olur canınız sıkılır ben de artık görevimin başına gidiyorum hayırlı akşamlar dilerim.
Para bir araç araç ihtiyacı olana araç olunur :)
Para dedim. Aşk var da onun rahatlığı ile parayı seçtim.
Ask para herzaman kazanilir dogru aski ve kisiyi zor bulursun
mantıklı düşünün... Tüm hayaller parayla başlıyor.
Para yaşatır, aşk değil. Ama beni aşk yaşatıyor, para değil.
Aşk isterim ama olmuyor yani en azından param olsunda o yönden mutlu olayım.
Para bugün var yarın yok belli olmaz. Aşk önemli. Çorbamız kaynıyor fazlasında gözüm yok.
Kızlar paraya arkekler aşka başıyormuş anket sonucuna göre
🤔🤔
Para olmadan kimse kimseye bakmaz o yüzden para diyorum
Normalde aşk derdim fakat çok paraya ihtiyacım var.
Yazik ya , yorumlari okurken insanda yasama hevesi kalmiyor
Para eşittir sadet yani para mı sağlık mi deseydin sağlık derdim
Paranın vereceği sahte mutluluğu yaşamaktansa aşkın vereceği sonsuz mutluluğu yeğlerim.
Aşk ın ömrü sınırlı ama kötü değil, param olursa hayatta dik durabilirim.
Para. Erkek kadına kadın paraya aşıktır kestirme yoldan parayı ön plana almak daha mantıklı
Bence ask herşeyin baslangıçı... Parada bu herşeyin bir parcası
İlla ikisi arasında kalsam para derim. Ülke durumları bunu gerektiriyor :D
Çok para kazanıp bütün hayallerimi gerçekleştiricem aşk falan hikaye
Para daha onemli. Yas ilerledikce daha gercekci dusunuyor insan
ben hep sevgiye daha cok onem verdim
kaybetmis gibi gorunsem de bence hic oyle degil
En doğrusunu yaptın kaybeden sen değil o taraf
Benim için Aşk daha önemli.
@Ademuysal evet parasına ihtiyacım yok benim. Hep ben ödeyeyim nolacak
Yahu ne alakası var. Tam tersini düşün, o beni satın almış mı oluyor?
Kimse kimseyi satın almıyor. Bu nasıl bir kafa yapısı?
Arkdaslar lutfen olayinizi özelden konuşun
Hiç gerek yok. Konu kapandı.
@Ademuysal bu konuyu bukadar uzatmanın anlamı yok bence herkesin zevki varklidir istediği kişi farklıdır belki kızın larasi çoktur ikisine de yetiyordur sevdikten sonra hiç bir şey önemli değil bukadar abrtmanin bir anlamı uok
Aşk bir yere kadar , bir süre sonra ihtiyaclar geliyor ve sen sevgiline ya da karına param yok ama aşkım var karnın doysun diyemiyorsun, gelsin kavgalar gelsin isyanlar ne umdum ne buldum demeler , şiddetli baş ağrıları ve ayrılık
Eskiden olsa aşk derdim ama simdi para diyorum değmez kimseyi olduğu gibi kabul etmeyin herkes çok iğrenç
Kıymetini bilen olmamış demekki
O yüzden fikrin değişmiş mutasyona uğrayıp
Para. Aşk varken parasız olmak kötü.
Aşk önemli parayı buluruz yine birlikte olunca her şey hal olur. Birlikten kuvvet doğar.
Para olmadan kimse aşka bakmaz ki
Çünkü paranin olduğu yerde aşk var sizce de öyle değil mi 🙂
1-Doğru Kişi
2-Sevgi
3-Saygı
4-Anlayış
5-Para
aşk olsa da bi halta yaramıyor para harca harca anca biter aşkı bitirmek 1 sn alır aldatmasına bakar
Aşk pirzola yerine geçer, elektrik , su öderken, ev , araba alır, her aşk biter, para kalır
Şimdi şöyle aşk çok güzel ama paran varsa aşk haricc bütün hayallerin olur
İş. Ev. vs vs
Aşksız parasız yaşıyorum
İllede aşk ya lüksde gözüm yok
Sewgi gerçek olanınyani
Ask bır ıse yaramıyor tabıkı para
Şu an paraya ihtiyaç var
İkisi bir arada gitmiyor değil mi
Aşk önemli
Paralı aşk ya da asklipara
Biz klasik erkeğin aşk deriz
Aşk tabi 😃