Nolur çok önemli. Benim 4 aylık bir ilişkim var. Sevgilimin 4 yıllık ilişkisi olduğunu öğrendim. Ama onunla benimle sevgili olduğu zamandan beridir ayrı şehirdeler. Biz sevgili olmadan bir ay önce kızla görüştüler en son. Mesajları okudum o kızla araları baya kötüymüş. Sizce ben aldatılmış sayılır mıyım?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Soruyu aşırı karmaşık sormuşsun 🤦 önceki sevgilisinden ayrıldıktan bir ay sonra seninle mi çıkmaya başladı bu adam yanlış mı anlıyorum?
Hayır o kızla ayrı şehirde yaşıyorlar. En son benle sevgili olmadan bir ay önce yan yana gelmişler demek istedim. Ayrilmadilar ama ilişkileri baya kötü ilerliyormus
Geçmiş olsun o zaman 👍
Ne demek yani bu aldatma sayılır mı demek?
İlişkisi bitmemiş iyi veya kötü, aynı anda yürüyen iki ilişki varken bu aldatma sayılmaz mı sence. Aslında seni aldatmamış hatta tutmuş o kızı seninle aldatmış işin aslına bakacak olursan
Evet öyle ama aldatma diyen de çok değildir diyen de kafam karıştı. Sen benim gibi birine saygı duyar miydin mesela dışarıdan nasıl. bir izlenim veriyorhm
Yazabilirsin profilim açık
Eğer ki seninle sevgili olmadan önce 4 yıllık ilişki var olup bittiyse hayır bence ama seninleyken de konuşuyorsa evet
Hayır benimleyken devam ediyorlardı. Ama araları baya kötüymüş. Sence aldatma mi
Aldatma maalesef affetme hatta yol vermelisiniz
Aldatma değildir diyen de var kafam çok karıştıii
Yanii şu açıdan bak daha iyi anlicagin düşünüyorum hemcinsim olaraktan üzüldüm şu an uzun iliskin var sanırım ama o ilişki içersinde bir başka kişiyle konuşmak dahi yanlış yani bunun açıklaması bile olamaz ihanet bence bu durumu kabul etmem ben yapsam karşı taraf kabul etmez bu demek oluyor ki sadık değildi sana hiç bir zaman ve sevgililik diyorsun arkadaşça bir konuşma bile değil aralarının bozuk olup olmaması bu durumu değiştirmez
Çok mantıklı konuştun yaa aglicamm şu an. Annemle de konuşup bitiricem sanırım😔😔😔
Anlıyorum seni kurtulmuş oldun o açıdan bak hayatta bazen istediğimiz şeyler olmuyor o yüzden bir insana takılı kalma en güvendiğimiz insanlar bize ne yaptığını görüyoruz bununda gerçek yüzü ortaya çıkmış düşüp kalkcaksin bir süre sonra güçlüsün ama gerçekten hiç bir şekilde affetme bence ben olsam bitirmiştim ki aldatılmış insan olarak söylüyorum bunun affi olmaz kabil edilmez ne demek benden başka biriyle konuşmak
Doğru söylüyorsun ama ben aldatma sayılmaz diye düşünmüştüm. Ondan sevgili oldum tekrardan. Artık aldatma sayılsa da sayılmasa da 4 yıldır tanıdığı hiçbir günahı olmayan insana o kadar kötülüğü yapmış biri bana da yapabilir diye düşünucem sanırım
Yani artık karar senin kendini düşün sadece
çok üzücü umarım tekrar barışırlar
Hayır neden barışiyorlar anlamadım? Bizim ilişkimiz şu an gayet yolunda ne alaka onunla barisiyor?
seninleyken 4 yıllık ilişkisi mi vardı?
Evet ama kızla arası baya kötüymüş okudum mesajları. Zaten sevgilim asker çok fazla görüşememisler. Aldatma sayılır mı sence
Asıl aldatılan kız 4 yıllık ilişkisi olan kız. Kötü konuşmaları bir şey ifade etmez o kız hayatındayken seni almış. Hayatında biri varken seni alan, senin üstüne de hayatına birini alır. Ayrıl derim üzülmek istemiyorsan
Ben de o şekil düşünüyorum ama çevremde sen de aldatılmış sayılıyorsun. Ne kadar iyi olursanız olun sonuçta ilişkiniz bir yalan üzerine kurulu diyen çok. Sence de öyle mi kötü hissediyorum 😔
her şekilde seni ve o kızı aldatan bir erkek var ortada. lütfen aldatıldığın için kötü hissetme, zararın neresinden dönersen dön bu sana kâr olur. eğer kıza ulaşma şansın varsa ulaş ve durumu ona da anlat. ve kesinlikle o adamdan ayrıl. aldatan her zaman aldatır.
Kızın haberi var her şeyden. Bitti konuşmuyorlar. Üzerinden 8-9 ay geçti.
neden 8-9 ay önceki olayı şimdi kafana taktın? senin yerinde olsam ilk günden ayrılırdım. umarım sen de aynısını yaparsın
Bir arkadaşım aldatıldı. O olay üzerine çevremde benim meselem konuşulmaya başlandı tekrardan ondan kafama taktım
ablacım, kendini 8-9 ay önceki kızın yerine koy. senden son ana kadar haberi yoktu. belki sen de şu an o durumdasın? yani neden aldatan adamla ilişki yürüttün
Aldatma sayilmayacagini düşündüm. O kızla yan yana gelmemiş ve arası kötü iletişim neredeyse sıfırlanmış. Mükemmel giden de bir ilişkimiz var. Bilmiyorum herkes farklı düşünüyor sanırım. Sence benim gibi düşünen biri dışarıdan nasıl durur. Kendine saygısı yok gibi mi
şahsen benim gözümde aldatan bir adama kurban gitmeyi seçmiş bir insansın. ama ilişkim iyi diyorsan bir şey diyemem fakat aldatılma olasılığın çok yüksek. aldatıldığında ağlama. böyle bir durum olma kapasitesi var her zaman buna kendinş hazırlıklı tut
Bir de şey yaa biz çok farklıyız sevgilimle. Doğu ve batiyiz. Onun ailesine çok ters bir giyim ve tavrim var. Beni ailesi kabul etmezse ayrılır mı sence. Ya da direkt bitirme fikri mi var. Bunu da cevapla söz susucam ahabzbsbansna
istediğin kadar sorabilirsin bu arada sorun değil. ben sevgilini tanımıyorum, senin en az bir yıllık ilişkin olan adamı tanıman lazımdı ailesine kadar. en azından onun sana ailesinin kurallarından bahsetmiş olması lazımdı bu kadar zıtsanız. eğer ailesini tanıtıp zıtlığı sorun etmediyse ailesi de sorun etmiyordur ya da ailesini takmıyordur. son ihtimal olarak da belki seninle evlenmeyi düşünmüyordur
O benim ailemle tanıştı arkadaşlarımla bütün çevremle. Ben onun ailesiniyke tanismadim farklı şehirlerdeyiz. Aldattığını öğrendiğimizde sevgilisine ben onunla istesem de ileriyi düşünemem çok farklıyız demiş. Bu dediğini sorduğumda o an o sussun diye söyledim dedi. Bu şekil düşünüyor olsa tekrar benle sevgili olmazdı ya bence. Bilemedim kız
senin için mi bu sözü söylemiş o kıza
Evet kız onunla hiç mi gelecek düşünmedin diye sorunca söylemişti
bak lütfen mantıklı düşün tamam mı. o kız var ve sen varsın. o kızla arası kötüymüş ama seni ona kötülemiş üstüne bunu söylerken seninle birlikte kalmaya devam etmiş. demek ki seni elinde tutmuş. demek ki önemsemiş o kızı ve onun da önünü kesmemek için böyle bir bahane uydurmuş. lütfen bu adamdan uzak dur, ne kadar sözümü ciddiye aldın bilmiyorum ama senden tek isteğim bu adamdan uzak durman
Kiz daha komiği var. Biz olaylardan 2 hafta sonra barıştık. Kız bana 1 ay boyunca sevgilimin ondan da şans istemeye devam ettiğini söyledi yani benle sevgiliyken. Kıza inanmadim o zaman aramizi bozmak istiyor sandim. Doğruluk payı var gibi geliyor şu an.
çok saf bir insansın iyi ya da kötü anlamda fark etmez. ama bu adam hayatının bir köşesine koyulacak bir adam değil onca olaya rağmen görememen çok garip. bana bir söz ver ve bu adama tekmeyi bas
Sen gerçek bir dostsun ahshahsbansna tekmeyi basicaammhemen yarın sabahh
oh sonunda ya rahat uyuyacağım bu gece resmen. lütfen ayrıldığında bana bildir
shshdbsnxbskxbd adkim olaylaatrr. Ben kısaca bitirdim diyip engelledim. Sabah iş yerime geldi gitmedim yanına. Arkadaşımla konuştu onlar tamamen bitirdiğimi falan söylediler. Ben onu kolay kolsy bırakmam demiş (zamanında aynı lafı eski sevgilisi için de demişti🤐) öyleli yani henüz başka bir şey olmadı.
oh rshatladım boş ver yüz verme sakın
Sen mal mısın kardeş?
Kızı uzak tutacak birisi var düşünürsen
Nasıl anlamadım
Ya hoca iste isteyene
Kız zatem uzak duruyor sevgilimden. Hocaya gerek yok.
Hiç bir şey olmaz devam et
Hayır sayılmıyorsun
neler konuşmuşlar
Normal napion nedion iletişim sıfırlanmış neredeyse
tamam yok sayilmaz
Aldatma
Evet