Aşk İlişkileri Birinin kalbini kırdım nasıl gönlünü alabilirim? Rabıaa04 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Yanımda değil uzakta Birinin kalbini kırdım nasıl gönlünü alabilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. Bence özür dile ondan 1 0 Yorumla
Alp574 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Sana bir şey sorabilir miyim bu arada? Ama burdan değil 0 2 Yorumla Rabıaa04 +1 yıl Tamam sor Yorumla Alp574 +1 yıl Soruldu Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Boşuna çabalama olmuyo 🤷♀️ 0 1 Yorumla Rabıaa04 +1 yıl Kesinlikle Yorumla
muratcannn45xxx Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Ps4 aldım. ben bacıma barışti hemen 0 7 Yorumla Rabıaa04 +1 yıl Öyle bir şansım yok Yorumla muratcannn45xxx +1 yıl Armağan şart 1 kg sucuk al sen madem paran azsa Yorumla Rabıaa04 +1 yıl Konu maddiyat değil alıp gönderebilme şansım yok Yorumla muratcannn45xxx +1 yıl Görüntülü ara ve şiir oku ona nazım hikmet deli gönlüm Yorumla Rabıaa04 +1 yıl Olur mu ki dersin Yorumla muratcannn45xxx +1 yıl Valla ben kafa bulmam kimseyle içinden bu geldi yazdım istersen yap iyi aksamlar 🖐🖐 Yorumla Rabıaa04 +1 yıl Teşekkür ederim önerin için iyi geceler Yorumla
ServetiFünun1 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 923 cevap paylaştı. El yazısıyla özür kartı hazırlayabilirsin 0 27 Yorumla bbirmucizeolsunn +1 yıl Fecri ati? Yorumla ServetiFünun1 +1 yıl Yok Tanzimat Yorumla bbirmucizeolsunn +1 yıl Millî edebiyat bence Yorumla Rabıaa04 +1 yıl Ahahahaha süper sohbet Yorumla bbirmucizeolsunn +1 yıl 😅 entel dantel Yorumla ServetiFünun1 +1 yıl Muhabbet konususu benim nickname mi harbiden Yorumla bbirmucizeolsunn +1 yıl Öyle galiba Yorumla ServetiFünun1 +1 yıl Peki iyi akşamlar dilerim bay... baya... Neyse japon balığı Yorumla bbirmucizeolsunn +1 yıl Sağol Nietzsche Yorumla ServetiFünun1 +1 yıl Felsefe desen vaar Yorumla Rabıaa04 +1 yıl Jsjsjjskakaksjj Yorumla bbirmucizeolsunn +1 yıl Nihilizm desen yok Yorumla ServetiFünun1 +1 yıl Bir japon balığı nasıl beni yargılayabiliyor laa Yorumla bbirmucizeolsunn +1 yıl Yargı okyanusta Yorumla ServetiFünun1 +1 yıl Tamam Suçluları denize atıyoruzz Yorumla bbirmucizeolsunn +1 yıl Nietzsche kafayı sıyırmasaydın fena bir ikili olabilirdik seninle ama maalesef nihilizm nihilizm diye diye kafayı yedim Yorumla ServetiFünun1 +1 yıl Nietzsche bilinenin aksine optimistik Nihilistir ve emin ol Pesimist nihilizmden çok daha farklı bir tutum içindedir japon balığıı Yorumla bbirmucizeolsunn +1 yıl İstediğin kadar fazla literatür kelime kullan sonunda kafayı sıyırdığı gerçeğini değiştirmez Yorumla ServetiFünun1 +1 yıl İyi ki de sıyırdım yoksa "Böyle Buyurdu Zerdüşt" kitabını yazamazdım Yorumla bbirmucizeolsunn +1 yıl Evet, kirli bir ırmaktır insan. Kirli bir ırmağı içine alması ve bozulmadan kalması için deniz olmalı kişi. Mükemmeldi Yorumla ServetiFünun1 +1 yıl Sorun şu ki akan bir su kirli kalamaz. Herkesin kaynağı safdır ya da en azından saflaşmak zorundadır Yorumla bbirmucizeolsunn +1 yıl Nietzsche belki ayık kafayla bunu yazamazdı Yorumla ServetiFünun1 +1 yıl Ama yazdı✨ Yorumla bbirmucizeolsunn +1 yıl Helal 😅 ama benim favorim fıçıda yaşayan filozof Yorumla ServetiFünun1 +1 yıl Adam herkesin içinde m*sturbasyon yapıyordu konuşturma beni Yorumla bbirmucizeolsunn +1 yıl 😄😄😄 gölge etme başka ihsan istemem 😄😄 Yorumla ServetiFünun1 +1 yıl Tamamdır sivaslıı Yorumla
bbirmucizeolsunn Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Öp yanaklarından 🥲🥲 0 1 Yorumla Rabıaa04 +1 yıl Yanımda değil keşke yakın olsaydı Yorumla
eross13 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 35% +1 yıl Özür dile susarak olmaz 0 5 Yorumla Rabıaa04 +1 yıl Özür dilemek hafif kalmazmı Yorumla eross13 +1 yıl Ne tür bir şey yaptın bilmiyorum o yüzden böyle söyledim Yorumla Rabıaa04 +1 yıl Fake fotoğraf attım kırıldı herhalde Yorumla eross13 +1 yıl Ben olsam affetmem Yorumla Rabıaa04 +1 yıl Süper morel verdin ya saol Yorumla
Solmez034035 Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Özür dile çiçek ver 0 3 Yorumla Rabıaa04 +1 yıl Yanımda değil uzakta Yorumla Solmez034035 +1 yıl Soğumasını bırak sonra ara özür dile. Yorumla Rabıaa04 +1 yıl Peki teşekkürler Yorumla
yavrupenguen Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Öperek 0 3 Yorumla Rabıaa04 +1 yıl Keşke yanımda olsaydı Yorumla yavrupenguen +1 yıl :(( öpücük emojisi? Yorumla Rabıaa04 +1 yıl Olabilir Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Neden fake foto attın 0 1 Yorumla Rabıaa04 +1 yıl Bilmem kendimi beğenmiyorum ondan dolayı Yorumla
0Devrim7 Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Dudaktan öperek 0 12 Yorumla Rabıaa04 +1 yıl Yanımda değil Yorumla 0Devrim7 +1 yıl O zaman yanına git daha çok memnun olur Yorumla Rabıaa04 +1 yıl Keşkeeee çok isterdim Yorumla 0Devrim7 +1 yıl Neden gitmiyor sun cokmu uzak ailenmi izin vermiyor Yorumla Rabıaa04 +1 yıl Çok uzak bana Yorumla 0Devrim7 +1 yıl Ailen engel mi gitmene Yorumla Rabıaa04 +1 yıl Evet maalesef Yorumla 0Devrim7 +1 yıl O zaman olmadı işte onun gelmesini sagla o zaman Yorumla Rabıaa04 +1 yıl Başka şansım yok yani Yorumla 0Devrim7 +1 yıl Aynen öyle ya kaçıp gidicen ya da onu getirticen gelirsede sonuçlara katlanıcan Yorumla Rabıaa04 +1 yıl Anldm teşekkür ederim iyi geceler Yorumla 0Devrim7 +1 yıl İyi geceler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bence özür dile ondan
Sana bir şey sorabilir miyim bu arada? Ama burdan değil
Tamam sor
Soruldu
Boşuna çabalama olmuyo 🤷♀️
Kesinlikle
Ps4 aldım. ben bacıma barışti hemen
Öyle bir şansım yok
Armağan şart 1 kg sucuk al sen madem paran azsa
Konu maddiyat değil alıp gönderebilme şansım yok
Görüntülü ara ve şiir oku ona nazım hikmet deli gönlüm
Olur mu ki dersin
Valla ben kafa bulmam kimseyle içinden bu geldi yazdım istersen yap iyi aksamlar 🖐🖐
Teşekkür ederim önerin için iyi geceler
El yazısıyla özür kartı hazırlayabilirsin
Fecri ati?
Yok Tanzimat
Millî edebiyat bence
Ahahahaha süper sohbet
😅 entel dantel
Muhabbet konususu benim nickname mi harbiden
Öyle galiba
Peki iyi akşamlar dilerim bay... baya... Neyse japon balığı
Sağol Nietzsche
Felsefe desen vaar
Jsjsjjskakaksjj
Nihilizm desen yok
Bir japon balığı nasıl beni yargılayabiliyor laa
Yargı okyanusta
Tamam Suçluları denize atıyoruzz
Nietzsche kafayı sıyırmasaydın fena bir ikili olabilirdik seninle ama maalesef nihilizm nihilizm diye diye kafayı yedim
Nietzsche bilinenin aksine optimistik Nihilistir ve emin ol Pesimist nihilizmden çok daha farklı bir tutum içindedir japon balığıı
İstediğin kadar fazla literatür kelime kullan sonunda kafayı sıyırdığı gerçeğini değiştirmez
İyi ki de sıyırdım yoksa "Böyle Buyurdu Zerdüşt" kitabını yazamazdım
Evet, kirli bir ırmaktır insan. Kirli bir ırmağı içine alması ve bozulmadan kalması için deniz olmalı kişi.
Mükemmeldi
Sorun şu ki akan bir su kirli kalamaz. Herkesin kaynağı safdır ya da en azından saflaşmak zorundadır
Nietzsche belki ayık kafayla bunu yazamazdı
Ama yazdı✨
Helal 😅 ama benim favorim fıçıda yaşayan filozof
Adam herkesin içinde m*sturbasyon yapıyordu konuşturma beni
😄😄😄 gölge etme başka ihsan istemem 😄😄
Tamamdır sivaslıı
Öp yanaklarından 🥲🥲
Yanımda değil keşke yakın olsaydı
Özür dile susarak olmaz
Özür dilemek hafif kalmazmı
Ne tür bir şey yaptın bilmiyorum o yüzden böyle söyledim
Fake fotoğraf attım kırıldı herhalde