Kalbini kırdığım insanın gönlünü nasıl almalıyım?

Geçen gün moralim bozuk tedaviye gelemedim başıma çok kötü bir şey geldi dedi bende dünya senin çevrende dönmüyor dedim, beni İnstagram hikâyelerinden engellemiş kızmış oda tesadüf eseri ortaya çıktı, biraz bozuk attım. Sonrada ne oldu dedim sana anlatmayacağım dedi sen bilirsin çokta şeyim de falan yazdım. Senden beklemiyordum dedi üzerime gelme senden bildirim görmek istemiyorum dedi.

Hikaye olayı da nereden çıktı 2 yıl boyunca doğum günümü kutlamadı, başkasının kutladığını görünce tepki göstermiştim.

Bir kaç gün önce konuşurken İnstagram hikayeme bak dedi baktım göremedim görünmüyor dedim, gizlilik ayarlarından baktı ki bana hikayesini kapatmış aslında bir şey demedim o zaman ama zoruma gitmişti, geçen gün de kendisi yazdı mesafeli davrandım. Yine ne oluyor dedi yok bir şey dedim, başıma çok kötü bir şey geldi dedi zaten dünya senin çevrende dönmüyor hep senin derdin yok dedim sonrada ne oldu dedim anlatmadı bende paşa gönlün bilir bundan sonra da beni ilgilendirmez, kendin beni kırıp ondan sonra da söz ettim diye böyle yapıyorsun. Şeyim de bile değil senin derdin dedim. Bugünde konuşmak istedim, bir sürü laf söyledi. Bende özür dilerim falan dedim.

Şimdi mesafeli oluyor konuşmuyor ağır sözler diyor, yani kendi yaptıklarını hatasını görmek yerine hep beni görüyor.

#GeceMuhafızı

30 Aralık 2022 Cuma Saat 21.59

Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Kalbini kırdığım insanın gönlünü nasıl almalıyım? ❤️❤️
Güncellemeler
+1 yıl
Bu dediğim kız 15 yıldır tanıdığım kişi bana bunalımlar yaşatan narsist olduğunu söyleyen bir insan