Güncellemeler
+1 yıl
Aramızda çekim olan çocuğun gönlünü almak istiyorum ve bu konuda aklıma bi fikir geldi ( sigara içiyo kendisi) bizim aramızda muhabbeti olan bi müzik grubunun resminin basılı olduğu bi çakmak aldım kendime alırken sana da aldım diyerek çakmağı çocuğa vericem yumuşar mı sizce?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bahsettigin kisinin yerinde olsaydim hem once arkadasimla konusup ardindan bana yazsaydin cakmagi suratina firlatirdim
Sorun o işte biz konuşmuyoruz yani elle tutulur bişey yoktu ayrıca arkadaşının mevzusu açıldığında ben kefilim dedi ben de aramızda bişey olmadığını düşündüm ama ne zmaan arkadaşıyla konuşmaya başladım bi halleri değişti yani ben çakmağı verirken de direkt özür anlamında vermicem kapalı bi şekilde bi tek o anlicak ne niyetle yaptığımı çünkü flört değildik
Ayrıca size yapılsaydı nasıl yumuşardınız ne yapmalıyım
Yumuşamadan kastım da hani flört olmadığımız için kendi kendine benden uzaklaşıcak yani bana tavır almayacak ben de uzaklaşmasını istemiyorum aramızda bişeyler olsun istiyorum o anlamda ilgilendiğimi bilsin istiyoeum biraz korkak bi erkek kenara çekilip akışına bırakıyor (biz kızlar akışa yön vereni severiz :D) bu yüzden iş bana düştü. Ayrıca biz birbirimize hiç yazmadık yani dediğiniz gibi bi durum hiç yaşanmadı. Arkadaşıyla konuşma işi de (ortamdan tanışıyolar öyle yakın arkadaş değiller ) şöyle oldu; ortak arkadaşlarımıza gidip beni beğendiğini ve konuşmak istediğini söylemiş 2 3 gün peşlerinde dolaşmış arkadaşım yazma bence yüz yüze görüşseniz tanışsanız daha iyi demesine rağmen rahat edemeyip yazmış öylr konuştuk yani hemen yargılamayın * yapmadım çocuğa :D
Ben biraz keskin ve sert bir karakterim benim gibiyse işin imkansiza yakın zor ama bahsettigin kisi gurursuzsa bilemem belki yumuşar. Arkadaşıyla konusmussun nasıl bir yön verme bekliyorsun anlamadim bir de dalga geciyorsun gulerek zaten onun elinden o imkani almışsın. Konuştuğunuz zaman da demek ki bozuntuya da vermemiş. İnsallah kendine denk biriyle cok mutlu olur.
Uzun zamandır böyleyiz yapsaydı önceden yapardı onun elinden o fırsatı almadım yani bu yüzden ben yanlış anladığımı düşündüm zaten demek ki bişey yok aramızda dedim bu yüzden konuştum o da adım atsaymış aramızda bişey olduğunu anlasaymışım. O zaman asla o çocukla konuşmazdım, çünkü onu kendi içimde büyütmek istemedim çocuk bana karşı bişey hissetmiyosa ona takılı kalamazdım ama bana biraz belli etseydi her şey çok farklı olurdu. Siz de suç işlemişim gibi davranıyorsunuz beni de anlamaya çalışın :"(
Bi de burcunuz ne acaba?
Yengeç de burcumun konuyla ilgisi nedir?
Hayır yanlış anladınız sizin karakterinizden dolayı sordum burcunuzu ona göre karşılaştırma yapacaktım
ver gitsin kız ne olacak
Bence de 🤭
sende dünden razıymışsın ya :)
Soruyu sormadan önce sipariş etmiştim bile çakmağı :))
Ben çakmağı kast etmemiştim ama neyse 😅🤣
Çocuğu uzun zamandır beğeniyodum tabii dünden razı olucam wşdöaşdös
Kız ne olacak banada ver 🤣
helallik al ozur dile dunya boş