Kimseden bir beklentim yok mesela biriyle flört ediyorum kafama yatmayan bir şey oldumu hemen hayatımdan çıkarıyorum üzülemiyorum bile f*ck buddym var seksten sonra o bile umrumda olmuyor. Akrabaları da hiç umursamayan biriyim ve görüşmem. Eski sevgilim yazdı umrumda olmadı önceden heyecan yapardım şu an umrumda olmuyor cevap vermeden mesajını siliyorum. Benim gibi olan var mı?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence bu iyi bir şey. Elbet bir gün çoğu insandan farklı olan biri karşına çıkıp sana daha iyilerini hissettirecektir.
Umarım çıkar
Senin gibiyim, önceden biriyle konuşmak için kırk takla atardım, şimdi umrumda değil, olsa da olur olmasa da
Gerçekten ya 5-6 aydan beri böyleyim bu durumun yeni farkına vardım daha hiçbir şey umrumda değil. Mesela eski sevgili önemli bir şey konuşmamız gerek diye mesaj atmıştı hiç merak etmedim cevap vermeden mesajını sildim umeumda değil bir şey. Ve sevmediğim bir şeyi ayıp olmasın akraba veya yakın arkadaş diye de yapmıyorum üzülürlerse üzülsünler banane diyorum.
Akraba konusunda size iyilikleri dokunmamış demek ki, dokunsa belki böyle demezdiniz, hayat sizin, artık en güzelini yapmaya başlamışsın
Böyle devam edin başarılarınız artacak
İşte hayatın sırrını çözmüşsün. Bende bu dediğin yolda olmaya yaklaştım hatta olmak üzereyim. Hiç takma kafana bence en doğrusu senin yaptığın. Ve benim de hedefim :D
Hahahah tatlı beyfendi Gerçekten ya 5-6 aydan beri böyleyim bu durumun yeni farkına vardım daha hiçbir şey umrumda değil. Mesela eski sevgili önemli bir şey konuşmamız gerek diye mesaj atmıştı nasıl olsa eski ne kadar önemli olabilir ki dedim hiç merak etmedim cevap vermeden mesajını sildim umrumda değil bir şey. Ve sevmediğim bir şeyi ayıp olmasın akraba veya yakın arkadaş diye de yapmıyorum üzülürlerse üzülsünler banane diyorum.
Eee sen üstadımsın sanırm. Bende 6 ay önce kırılma oldu. Son 3-4 aydır bu seviyedeyim. Bendeki birz senden ileri olabilir ama. Ben mesela öncedden herkese üzülürdüm. Şimdi belki kızacaksın abartı gözükecek ama. Mesela savaşta ölen insanlar. Ne bilim zor hayat yaşıyan insanlar falan. Yani kimse ama kimse umrumda değil ve üzülmüyorum. Maalesef annem babamda artık böyle benim için. Bu isteyerek olmadı bende. Ama iyi ki de olmuş diyorum. Bu zamana kadar acıdan beslendikte ne oldu. Ölüp gideceğm hiç bir şey artık umrumda değil benim. Bence biz doğru yoldayızz :D
Hatta rumuzumda bunun üzerine kurulur :D careyoksa salla anlamında :D
Acımasız değiliz değil mi :D şaka bir yana ama ben bunu yaşamadan önce çok çektim ve psikolojik şiddete maruz kalmıştı. Galiba öldürmeyen acı güçlendirdi beni
Ciddi olamazsın. Aynı durum zaten. Bende dedim ya o kırılma anı. Yani neler neler yaşadım. Bir anda hayata böyle bir dönüş yaptım. Yani %100 aynı duruma maruz kalmışız. Bende yoksa cidden çok empatik anlayışlı kendimi değil karşıyı düşünürdüm. Empati kurmaz tam bir EMPAT tım. Dediğim kırılma artık çektiklerime bir rest oldu. Ondan sonra o kadar sert oldum ki. Kimse hiç bir şey umurumda olmadı. Ailem de dahil. Yani aynı şeye maruz kalmışız. demek ki normal bu durum aslında. Şaşırdım aaa :D yalnız değilmişim :D
Hayır acımasız falan değiliz. Düşün neler yaptılar bize... Canımız nasıl yandı yıllarca? Hep üzülen biz olduk. Ne için kim için? Hak etmeyen insanlar için. Ölüp gideceğiz bu dünyadan. Ama sürekli dert tasa bilmem ne. Bir şey diyim mi hiç gerek yok. ONLAR BİZİM BÖYLE OLMAMIZI İSTEDİLER
Ama böyle kafam daha rahat biliyor musun canım ve keyfin ne isterse sadece onu yapıyorum
Evet kuzum biliyorum :D çünkü bende öyleyim. Artık daha rahat uyuyorum mesela :D İnan bana şu an seni benden daha iyi anlayan olmaz :D Hata en güzel yanı şu. Yavaştan gülmeye başladım bile ben. Unuttuğum bir şeydi mesela. Sonra fark ettim aslında ben çok güzel gülüyormuşum ya :D
Aynı bende.. kotusun diyolar sonra arıyorlar bidaha
vay arkadaş senden antepte var mı
Hahaaha
:)
Mis gibi ya nasıl yaptın bunu
Son 5-6 aydır böyleyim. Ama onun öncesinde çok fazla psikolojik şiddete maruz kalmıştım öldürmeyen acı güçlendirdi demek ki
Ne güzel işte. Bende böyleyim ve çok güzel.
🤢🤢 olmadığıma şükrediyorum