Beceriksiz biri olmak?

Selam dostlar ben bu güne kadar hep beceriksiz ve başarısız bir insandım matematik çalışmak isterim olmaz 11 sınıfta Elektrik elektronik devresinde dinletip öğrenmeye çalışırım olmaz bundada başarısızlık ama bir şekil geçtim sınıfı yazın bir şeyler kapıyım diye sanayiye giderim ilk haftadan hakaret yedim sırf sesten dolayı yanlış şey verdiğim için tabiki yine saygımı bozmadan çıktım güler yüzle neden ciktigimi sordu insanlar neden böyle anlamıyorum söylediği laf şu sen malmisin mallara 50 kez soylerde anlamaz zeki değilim kabul ediyorum ama elimden geldiği kadar isimi iyi yapmaya çalışıyorum sonrada pederin iş yerine girdim ordada 1 ay çalıştım ve ordada laf yedim çok kötü laf demedide genellikle güler yüzlü biri değilimdir onun üzerine satışlarımi düşüyorsun sen sipariş alma demişti sonrada pedere fazla elaman var hepsiyle ilgilenmek zor oluyor Emreyi getirme falan sonra bir yere gitmedim ve 12 sınıfın başına geldim ve staj başladı burdada aksilikler peşimi bırakmadı sonuçta bir şeyleri bilmiyorum ama öğrenmekte istiyorum buradaki olay dahada fazla adam bana bugüne kadar gördüğü en kötü stajyer oldugumu Bende bir sey olmayacagini soyledi fazlasida var ama yazmak istemiyorum ve bunlardan sonra yukarda dediğim gibi matematik çalışmaya başlarım ama olmadı yine deneyeceğim tabi sizce işimi nasıl daha iyi öğrenebilirim ve zekilesebilirim polis olmak istiyorum bu aralar yoksa kendime öl.. dürme düşüncem var kimsenin benimle evleneceğini düşünmüyorum ekmek parası kazanabilecegimide o kadar umutsuzluklarla doluyumki.
Beceriksiz biri olmak?