Sevgilimle iki yıldır birlikteyiz, gayet iyi gidiyor ilişkimiz ama bazı konularda aramızda çok uçurum var. Mesela maddi konuda olsun, mesleklerimiz konusunda olsun, aile statülerimiz olsun, ortamlar, yaşantı şeklimiz, sosyalleşme oranımız falan her şey çok farklı. Ben Feriha gibiyim o Emir gibi. Mesela ben daha şehir dışına bile çıkamamışken o onlarca ülke gezmiş. Benim cebimde 500₺ falan varsa onun evi, arabaları ve aşırı birikmişi var. Ailesi şehirde tanınmış kişiler falan biz Feriha’nın ailesi gibi kapıcı değiliz belki ama borç batağındayız.😂 Kenarda birikmiş bir çöpüm bile yok ama onun her şeyi var fazla fazla. Mesleklerimiz de ben atanamamış bir öğretmenken o önemli bir şirkette mühendis. Ne olacak bilmiyorum. Kendimi aşırı yetersiz hissediyorum. Hatta kendi kendime neden benim gibi biriyle birlikte ki diye düşünüyorum. Tek artı özelliğim ego gibi olmasın ama güzel bir kız sayılırım ortalamanın üzerinde. Sizce ileride sorun olur mu bu farklar? Emir ile Feriha’da bile olmuştu o kadar büyük aşka rağmen.
Erkeğin sevgisi, sadakati, erkek ve kadın arasındaki uyum ve güven gerçekten varsa ve ciddi bir duyguya dayanıyorsa maddiyatın, sosyal mevkinin endişeye yol açan bir neden teşkil etmeyeceğini düşünmek ve aşka saygı duymak, aşkı yaşamak ve yaşatmak mümkündür..
Atanirsan seninde mesleğin var zaten bir gelirin olur neden kendini kucjk küçük görüyorsun ki sürekli gelistir kendini dil öğren kurslara git spora git bazı şeyler senin elinde ve yani seviyordur seni yeterince parası var zaten senin paran ihtiyacı yok o yüzden umursamiyordur
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Feriha gibi yalan söylemediğin sürece, anlaşabildiğiniz sürece bence halledilir ama sorun çıkmaz mı çıkar mesela aileler tanıştığında farklı şeyler çıkabilir, oraları da hallederseniz bir şey olmaz sen onun o da senin sevginden eminse eğer