Bizden olur mu sizce?

Merhabalar benim bir tane evladım var üç yıl önce boşandım şu an bir ilişkim var sekiz aydır ve gerçekten çok mutluyum bana kendimi çocukmuşum gibi hissettiriyor ben çok çocukluk yaşayabilen bir insan olmadım beni gerçekten anlayan biri beni seviyor bunu hissediyorum bana sürekli gelecekten bahsediyor sürekli evleneceğimmizi söylüyor hatta bana evlilik teklifi edecek bunun için Sürekli yüzük atıyor yüzük ölçümü falan soruyor ayrı şehirlerde olduğumuz için çok sık görüşemiyoruz ama benim için benim yaşadığım şehirde işini kuracak şöyle bir problem var beni ailesine hiç anlatmadan tanıştırma da ben çok temkinli bir insanım sonuçta olursa ikinci evliliğim olacak bu yüzden seçici davranıyorum çocuğum için de gayet iyi çocuğuma bir şeyler alıyor sürekli soruyor ben yüz yüze çocuğumla görüştürmedim çünkü daha küçük altı yaşında şu an psikolojisini bozmak istemiyorum ne zaman ailesiyle tanıştırırsa ciddiye binersek o zaman bi abisi olarak tanıtacağım beni ailesiyle tanıştırmama sebebini evlenmiş boşanmış ve çocuklu olduğum içindir diye tahmin ediyorum bunu söylediğimde ben istediğim zaman kimse hiçbir şey diyemez yeterki elimi bırakma diyor kötü düşünmeye başladım sizce bizden olur mu
Bizden olur mu sizce?