26 yaşındayım lise son sınıf zamanlarında beni seven bi çocuk vardı istemezdim. Baya peşimden koştu yıllarca istemedim o ara başka kişilerle sevgili oldum falan. En son 2 yıl önce yazdı ben yine reddettim. Çocuk kötü değil bu arada ama enerji alamıyordum. Hiç yüzyüze bile görüşmedik En son nişanlandığını falan öğrenmiştim geçen sene. Şimdi 4 gün önce bana mesaj attı konuşuyoruz nişanı atmış görücü usulü olmuş anlaşamamışlar. Bana ben seni hiç unutamadım dedi. En azından bi kahve içelim 10 yıl oldu neredeyse falan dedi. Sizce şans verimmi seviyormudur. Bende kimseyle mutluluğu bulamadım hep yanlış kişiler oldu. Bu arada maddi durumu baya iyi ev araba var. Bende artık evlenmek istiyorum
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Olabilir
eevi arabayı geç de adam yıllardır sende kalmış resmen. sırf bunun hatırına bi görüşülür be.
😂😂dimi ya en azından bi oturalım
Sence gerçekten seviyormudur
gerçekten ne demek yaa böyle adam çok nadir bulunur hee, en kral aşklar bile bu kadar beklenmedi bi noktada vazgeçildi. adama şiirlerdeki gibi beklemiş seni
Bende şaşırdım valla. Çok kız oldu senden güzeli de çirkinide ama seni hep sevdim dedi. Bilmiyorum yaş olarakta olgunuz artık eskiden ergence terslerdim falan şimdi sakin sakin konuşuyoruz
bence o çocuğa bi şans ver. sanki seni baya mutlu edecekmiş gibi hissediyorum. önce otur kahveni iç, sonra bak gör gözünle seni ne kadar sevdiğini ona göre karar ver.
Teşekkür ederim tavsiyen için öyle yapayım bi deneriz en azından inşallah mutlu oluruzda. 🙂🙂🙂
inşallah :) sevindim
Ver tabi nenkaybedersın sonuçta kaç kişiye şans vermıssın
Evet ya en azından tanırım bi
Öyle evlılkkte ıstıyosan eğer kaybetmezsın bişeyler
Aynen artık kafama yatan biri olursa evlenmek istiyorum
Kafana yatan bırını bulmak ıcınde denemek lazım ama işte böyle bırılerıne şans vermek lazım abartmadan
Evet veriyom artık bende
Doğru yoldasın onayladım :)
Bence bir şans ver. Çocuk seni hiç unutmamış. Evlen seni mutlu edeceğine inanıyorum.
Hayır olmayacağını düşünüyorum ki sizin tutumunuzdan. Tabi aklım başıma geldi diyebilirsiniz ama bu kadar basit görünmez bir erkek tarafından.
Neden ki erkek ne olarak görür sence. Ben şey diye düşündüm yaşımız gereği olgun konuşabiliyoruz falan ama oda kötü mü düşünür
Bosverin yorumumu gidin görüşün. En fazla ne olabilir ki. Demek ki sevmiş ya da saplantı haline getirmiş söyleyeceğim şeyi pek düşünmez erkek.
Neyki söyleyeceğin şey
En güzel zamanlarınizda değil de, evlenmek için uygun, daha olgun zamanda tercih ettiğiniz erkek. Neden şimdi? 3,5 yıl önce değil. Bir heves olduğunu düşünüyorum ama sizi üzmek istemem. Belki tahminlerim boşa çıkacak ve çok mutlu olacaksınız.
Ben kendi yaptığımın farkındayım zaten kabul edip etmemek ona kalmış. Ama denicem bi.
İki yıl koşan birine rest cekmissin iki günlük adama gitmişsin yazık sana
Bence bir şans ver derim 😊😊🤗
Soğansız menemen olur
ayyy ne heycanlı... yakışıklımıydı
😂kanka çok kötü değil tipi öyle aman aman bişeyde değil. Esmer uzun boylu ağır abi tarzında bişey
Sevmesen bile bi kahve iç be. Kral adammış
Hadi ya neden kralmış😂 aynen ayarladık haftaya buluşcaz ilk defa
Umarım bu sefer çocuk seni istemez
Niye ya istiyorum diyor hala
aynen
Okusaydın keşke
okudum
Olmaz gitme
Niye be
Olur