arkadaş bir toprak parcası için ölen yoksa o topragın vatan özelliği kalmamıştır o yüzden fazla duygusal davranmayı bırakın birileri bu topraklar için ölecek şehit düşecek ki halen bu topraklara vatan diyebilelim başımızda ki şerefszler yüzünden vatanın ne oldugunu unuttunuz sen ben o şu bu birileri ölecek birileri rahat yaşaya bilmesi için ama sen kalkıp kendini humanist yalanlarla kandırıp vatan nedemek unutmayı bırakın boş boş tepki göstereceginize kalkın başımızdakileri temizleyin ortadan ya da boşa gürültü şhow yapmayın
vatan sağolacaksa erkekler üzerine düşeni yapacak çanakkalede evlatlarımız sağolsun denseydi bugun bu ferahta yaşayamayacaktık bu ferahmı deme neler yaşayan insanlar var. bu bizim devlet geleneğimizdir hiçbir türk devletinde önce çocugum denmedi önce vatan dendi anlamanızı beklemiyorum artık asimile olmuş bir kafa yapınız var
Pardon şehit verdin mi sen? Neye dayanarak bu sitem... Hayır kötü olaylara ben de hayır diyorum bu pis siyaset için ölen şehitlere benim de isyanım var da şu sosyal ağlarda toplumu sürekli rezil, iğrenç göstermek isteyenlere zerre saygım da yok..
@sedacefenerbahcee ağbim şehit oldu, Yüksekovada Doğuda Elazığ, Kars buralarda yaşadım ben... Gayet iyi bilirim geceleri silahlarla halkın kapısından iğrenç şekilde haraç toplamayı, otobüslere binerken valizlerin içine konan kaçak sigara ve extaciy haplarını, esrarları, Ağrı'da tuvaltinin tavanı olmayan okulları, ben bilirim öğretmenlere gözdağı vermek için camların önündeki konuşmaları, ben bilirim sen kime ne anlatıyorsun?
Memur çocuğu olmak demek , farklı illerde yaşamak demek, Ben bilirim Eskişehir'de bir kadına bir erkek göğsüne dokunup taciz ettiğinde tüm Doktorlar Caddesinin toplanıp yuhladığını, bir çocuk ağladığında gidip Bursa'da çocuğu polise teslim etmeden mavi dolmuşcuların çocuğu saçlarını okşayarak güldürdüğünü, ben bilirim tıklım tıklım tramvayda millet cama yapışırken nefessizlikten bunalmışken bir amcanın İstanbul'da bayıldığında milletin seferber olduğunu sen ne anlatıyorsun?@sedacefenerbahcee
abin için cok üzüldüm, benimde bildiklerimde varda anlatmaya gerek yok, ohalde şunu diyim, toplumu kötü gösterenlerden nefret ettim demişsin, bu halkın yarısından cogunun hele kimse alınmasın ankaradan ötenin neredeyse hepsinin kanı bozuk, eğitlemede hiiiç alakası yok, okumuşunun bile kanı bozuk, abi hangi yıl şehit oldu
o yıl licede 9 şehit verdik 1 km önümüzdeki zpt patlamasında, poşetle tabura o 20 yaşında yaşındaki daha ne oldugunu anlamadan ölen genç komandoların kıyma vucutlarını poşetle bizzat ben götürdüm
@sedacefenerbahcee ben konuşmak istemiyorum, benim 2 erkek kardeşim var biri ölen şimdiki 15 yaşında, ben küçük kardeşimin annesi gibiyim, annem çalışıyor çok işkolik, ağbim de benim babam gibiydi, millet açılım diye sevinirken o yıl olanlarda benim her günüm ağlamakla geçti vah vah şehit olmuş vatan sağolsun derdim şimdi ve o zamanlar her şehide gözümden yaş akar oldu.. Benim ağbim çok zekiydi hep mühendis olup bilim insanı olmak istiyordu ülkücü değildi babam ülkücüydü siyaset sevmezdi giderken bayrağı öperek gülerek uğurladık neyse ya... döndüğünde ben 12 gün yemek yemedim boğazımdan nasıl geçecekti o yokken
ki bu bitanesi , herneyse, bu ülke cahil bu ülke ciddi sıkıntılı, eğitim bircok insanda sıfırında altında, oran mı istiyosun 10 insanın 8 i insanlıktan bir haber, neyse abinin mekanı cennet, cok fazla konuşmaya gerek yok bunları, kürtler ciddi bir şekilde eğitilip bilgilendirilmedikçe bu ülkedilerden bahsediyorum doğu ile daha cok uğraşacağız, bunların yurt dışı menşeili paralı köpeklerini ( pkk) bitirmek çözüm değil cünkü
@@sedacefenerbahcee bizim aile sayısalcı, ben genetik mühendisi olmak istiyordum bu olaylardan sonra hukuk geçen sene o lanet siyaset bilimi tutturdum gitmedim, kardeşim mimar olmak istiyordu bu oralar bordo bereli olup intikam alcam deyip duruyor... Biz askeri lise sınavlarına sokmadık sen düşün teog puanı 450 yüzdesi 6
@sedacefenerbahcee annem öğretmen akp'li babam doktor mhp'li nolcak böyle, eğitim ne eğitimi dediğiniz gibi bunlar yurtdışı kaynaklı ne bu millet fanatik duygularını bırakıp aklını başına devşirmedikçe bu iş yürümez millet egemen falan değil ben hdpkklılardan nefret ederim tek bir şey doğru RTE'nin dediği oluyor.
bıraksın o işleri, cokta merak ediyosa gönder yanıma ben abinin nasıl niye şehit oldugunu anlatayım, bak inkam alcagı kişiler nasıl değişecek gör, neyse oda genç, hırsında haklı bişey diyemezsin, zamanla gevşeyecek sinirleri zamanla öğrenicek bişeyleri, ailenin bir derdi bir sıkıntısı olursada biz öyle pek bişey değilizde yinede İstanbul'da o günkü timim den bikaç gazi dahil ( lafta gazi sakatta kalsalar gazilikleri yok :) , öyle bir grubumuz var, ailecek ziyaret edebilirsiniz
@sedacefenerbahcee bu ülkeye okuyan aydın zihniyet lazım. nefret kusan biri değil, geçer küçük o. Ama bazı öfkeler hepimizde dinmez, unutulmaz. Tabi ki İstanbul'a geldiğimizde nasip olursa öyle kuruluşlara da gidilir davetiniz için sağolun. Şehid aileleri için ve gaziler için çok kuruluş var fakat bazılarının içinde de bazı sömürücü zihniyetler var. Sizi tenzih ederim bu arada teşekkürler.
En İyi Cevaplar