- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılVallahi hiç şaşmaz bir patern bu. Kadınlar böyle bir erkek istediğini söyler fakat içten içe böyle erkek istemez. İlk günkü gibi aşkını hissettiriyormuş, çok seviyormuş vs. Bu adam bunu yapmayıp biraz odunsu takılsaydı senin bu adama karşı hislerin ölmezdi ağzından iyi bir cümle duyabilmek için 40 takla atardın. Neyse senin arzun bitmiş, arzun yerini minnete bırakmış. Geri dönmesi mümkün fakat adamın bir şeyler yapması lazım böyle aşkımlı canımlı cicimli davranmaya devam ederse sana daha çok beter olur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sırılsıklam aşık olduğu için çok normal. Yani bence biraz bekle veya durumu bir aile terapisti ile görüş. Olmazsa da ayrılırsın istersen. Gönül meselesi bunlar, vicdan yapmalık bir durum yok. Düşük değerdeki her erkek potansiyelini açığa çıkarıp kendini gerçekleştirerek seviye atlamak için kazık yemeye ihtiyaç duyar. Ona da iyilik yapmış olacaksın yani, tabi o bunu sonradan anlayacak.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl60 70 yıl aynı yastığa baş koyanlar her gün midelerinde aşk kelebekleriyle gezdikleri için o kadar süre birlikte kalmadılar. Hayat bu, insanın başına her türlü şey gelebiliyor. Önemli olan bunun geçici bir süreç olduğunu bilip diyalog kurmaktan vazgeçmemek
20 Yorumla
direkt boşan öyle seven ve sevgisini gösteren erkekleri mutsuz etmeyin bırak adamın yakasını gitsin ilgisine sevgisine karşılık vermeyi bilen bir kadınla mutlu olsun sen illaki bulursun kendin gibi bencil birini
02 Yorumla
Soran+1 yılTerbiyesizsiniz. Eşimi çok sevdiğimi en başında söyledim. Onun ilgisiyle oynadığım falan yok. Ben sevdiği zaman haddince sevebilen birisi değilim, o da bunu çok iyi biliyor. Durgunluğumun sebebini arıyorum ve siz kalkmis bencillikle suçluyorsunuz. Sorununu açan arkadaşınıza böyle şeyler diyorsanız çevrenizden sizi korumak gerek. Yazık.
- +1 yıl
eşini sevdiğini söylemiş olman sevdiğin anlamına gelmez seven kişi sevdiğine soğuk yapamaz insan doğasına aykırı çünkü ve benim terbiyemi sorgulamak size düşmedi allaha şükür eğer bir derdin varsa bunu eşinle birlikte halledersin ona anlatırsın sende bilmiyorsan gene ondan yardım istersin birlikte aşarsınız ve soruda içimde birşeylerin öldüğünü hissediyorum demişsin ne demek bu? hem seviyorum diyosun hem öldüğünü hissediyorum diyosun öyle soruya böyle cevap kusura bakmayacaksın çevremden beni korumak şöyle dursun sen bana teşekkür bile edemezsim hadsiz!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz kafa dinlemek için eşinden uzak kal sıkıntının ne olduğunu çöz gadası
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılbence sevmiyorsanız ayrılın
10 Yorumla Neden eskisi gibi değilsin önce bunu sor kendine neler seni ondan uzaklaştırdı bunları bulmak lazım sebeplerini bilmeden çözüm bulamayız. Elbet bişeyler yaşanmıştır. Veya olaya farklı bir açıdan bakarsak;
Belkide sen onu hiç sevmemişsindir sevdiğini zannetmişsindir. Zaten aşk geçici bir duygudur evliliklerde zamanla yerini sevgiye bırakır. Monotonluktanda sıkılmış olabilirsin. Belki artık evlilik hayatı seni yordu zaman zaman olur böyle. Bazen insanın kendini sorguladığı dönemler olabilir. Eşinle daha çok vakit geçirmeye çalış.10 YorumlaEvlilikte bu durum olabilir özellikle kadının sosyal hayatı yoksa her şeyi esi olmuşsa sıkılması gayet doğal ama bu yüzden de evlilik bitirilmez. Eşinizle ya da tek başınıza tatile çıkın kafanızı dağıtın ya da dışarıda kötü evlilik yaşayan insanlara bakıp halinize şükredin. Bazen bende bu durumu yaşıyorum sonra düşünüyorum neler yaşayanlar var benim eşim melek gibi adam diyorum ve kıymetini biliyorum benim icin yaptıklarını düşünüyorum daha çok seviyorum
30 Yorumlaİçindeki sesi dinleme çok sadık eşin var. bunun kıymetini bil. yakisikli. sadik mesleği. güzel. daha ne istiyorsun bunu çok çok kıymetini bil. yoksa. cok pişman olursun kafanı taşlara. vurursun bunlar. gleip. gecici. sacma. hisler takılma istersen psikologdan destek alabilirisn
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHeyecan çekiyor canın, adamın azıcık bile aldatma ihtimali olsa böyle hissetmezdin. Bence insan bu kadar iyi olmalı, arada zehrini saçmalı ki eşine canı başkasını istemesin. Bence bizlere çekici gelen kötülük , saf iyilik sıkıcı geliyor bir süre sonra
36 Yorumla- +1 yıl
Sen de evli misin?
Cevap sahibi+1 yıl@Kriminal_Kalp genel anlamda kadınları kaydettim, iyi adamları harcıyoruz
- +1 yıl
Ne iş yapıyorsun
Cevap sahibi+1 yıl@Kriminal_Kalp ev karısıyım oldu mı ;)
- +1 yıl
Böyle yapma
Konuşalım
Cevap sahibi+1 yıl@Kriminal_Kalp yallah
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvliliğin belli bir dönemlerinde bu tür durumlar yaşanabiliyor. Evlilikten beklentiler veya hayattan beklentiler olabiliyor, kafa çok yoğun olabiliyor veya monotonluktan böyle durumlar yaşanabiliyor. Özellikle maddi açıdan yaşanan zor günlerde bunda fazlasıyla etkili ama eminim ki ileride düzelecektir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBiraz uzaklaşan aslında öyle olmadığını anlayacaksın. Özlemeye fırsatın kalmadığı için, hep dibinde olduğu için alışkanlık olmuş. Biraz ayrı kalsan nasıl da onunla olan anılarını özlemeye başlayacaksın. Geri dönmek için gün sayacaksın.
20 Yorumla Eşinle ilgili değil ya da evliliğinle ilgili değildir. İnsanın arada bunalıma girip, böyle olması çok normal şeyler. Bu durumu evlilikte ve karşındaki insanla bağdaştırma. Kendinle alakalı şeylerdir zamanla geçer.
10 YorumlaMonotonluktan kaynaklı heyecanınızı kaybetmişsiniz gibi duruyor. Süreklilik arz eden ve değişmeyen mekanikler bir yerde sorun çıkarır. Bu nedenle karşılıklı tam iletişim önemli. Çözülemediği noktada uzmanlardan destek almak yerinde olur
10 Yorumla
+1 yılEvde çok fazla beraberseniz de bu durum olabilir. O yüzden ayrı ayrı vakit geçireceğiniz keyifli aktiviteler yapmak iyi gelebilir. Belki farkında olmadan kendi alanına çekilmek istediğin için böyle hissediyorsundur ☺️
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBuuu zamam zaman bircok çifin yasadigi hir durum normaldir kendinize biraz zaman ayırın ve aonrasinda toparlandihinizda devam edebilirsiniz
22 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim...
Cevap sahibi+1 yılBelki seviyorsundur ama birbirinile cok ic icesinizdir bu yüzden biraz ozlem oluşmasi gerekiyor ya da artik farklı aktiviteler gerçekleştirin gezmek olsun sabah kahvaltisini disarida yapmak olsun
Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Zaten sorunu bilseniz, çözersiniz. Bu işte profesyonel destek almak için evlilik terapisine başvurun. Birlikte gidin, psikolog size unuttuğunuz şeyleri hatırlamanızı sağlayacaktır.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsevmeye çalış kardeşim bu işin sonu ayrılığa kadar gider ama çok varsa çocuk yoksa sen bilirsin
13 Yorumla
Soran+1 yılOnu seviyorum zaten ama bilmiyorum. Daha az mı hisliyim neyim anlamadım
Cevap sahibi+1 yılgeçicidir büyük ihtimal çok takma depresyon ya da ilgisizlik hali olabilir herşeye karşı
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılEvlilik terapistine gidin bence. Yoksa sizi çok seven, kıymetinizi bilen birisini siz kaybetmiş olursunuz
20 YorumlaÇocuk var mı? Tekrar canlandırın. Baş başa dışarı çıkın. Biraz annenizde falan kalın. Ayrı kalıp özlediğinizde de insan anlıyor hala çok sevdiğini
20 Yorumla
+1 yılRutine dönen her ilişki bazen böyle gelebilir insanız sonuçta ama siz de kıymet veriyorsunuz ki böyle düşünüyorsunuz her şey yoluna girer umarım
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. İçindeki bir şeyler öldü derken sevgi mi kalmadı, kalmadı ise nedeni ne yaşamınızda ki yavan geçen günler mi?
10 Yorumla
+1 yılsosyoloji 4. sınıfta tez için, dünden gönüllü 90 deneğin kutupsal fikirlerini sentezlerken ben . d
10 YorumlaEşin bu soruyu görse kahrolmuş şekilde kalp krizi geçirirdi. Sevgi bu kadar kolay kaybedilmemeliydi. Özellikle bunca emekten sonra.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılölen hisleri tespit etmek gerek bir yerde eksik var sohbetler, birlikte yapılan aktiviteler cinsel vs
10 Yorumla Evlilik terapisti ne gidin temelde mutlaka bişey vardır ya da monoton lıktan sıkılmışsındır
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Alma verme dengesi düzgün kurulmamış diye bilirim. Monotonlasmis bu ilişki
20 YorumlaAyıp bir yorum yapmayacağım ama bir bakıma rahatlık batar gibi bir şey olmuş bu. Ne güzel adam seni seviyor her şey yolunda. Senin hislerinle ilgili sorunları adam dert etmiyorsa sanane. Ha yok rahat batıyor ben heyecan istiyorum diyorsan bol şans.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı.
+1 yılAl benden de o kadar ama bunun telafisi yok galiba hisler ölünce ölüyor işte
10 Yorumla
+1 yılAynı. Benim duygularımı yaşıyorsun çözüm bulabildin mi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Ailenin yanına git az degişiklik olsun ya da eşinle tatil yap daha da iyi hisersin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 528 cevap paylaştı. Yeni heyecanlar edinin birlikte baska seyler yapim monotonlasmisliktan oluyor bunlar aliakanliklarinizi degiatirin
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİnsanlar nasıl nankörleşiyor ya. Seven adam kim bulmuşta sen soğuyabiliyorsun?
Sakın adama yanlış yapma, eğer başkasını seviyorsan boşanmadan bir şey yaşama. Yok eskisi gibi olmak istiyorum diyorsan baş başa bir tatile çıkın bence.02 Yorumla
Soran+1 yılBir kadın olarak yaklaşım tarzınız gerçekten çok üslupsuz. Evli ve eşini çok seven bir kadın olduğumu soruda bile söyledim. Soğudum ya da sevmiyorum ya da başkasını seviyorum demedim. Nankörlük etmiş olsaydım hiç değilse bir kere aldatmış olurdum birilerine napabilirim diye danışana kadar. Başınıza gelmeyen şey hakkında genişçe konuşabiliyorsunuz. Saydırdıktan sonra verdiğiniz tavsiye de size kalsın. Teşekkürler.
Cevap sahibi+1 yılSaydırmadım? Uslübum sert geldiyse kusura bakmayın. İlk cümlem alenen size karşı değildi, ikincisi uzaklaşmak soğumak değil mi? Üçüncü cümlem sizi seven adamı asla aldatmamanız için kendimce bir uyarıydı. Dördüncüsü ise seviyorsanız tekrar ısınmak için tatile çıkabilirsiniz dedim. Tekrardan uslübum sert geldiyse özür dilerim.
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Çok mu çirkin eşin?
Sen ondan daha üstünsün sanki baksana seni bırakmak istemiyor Soğumana rağmen?03 Yorumla
Soran+1 yılHayır, bizim için genelde sen çok güzelsin eşin çok yakışıklı diye yorum yapıyorlar. Objektif de baksam eşim gerçekten standardın üstünde. Ama onunla alakası olduğunu düşünmüyorum
Soran+1 yılMesleği güzel. Kendisi yakışıklı. Birçok kez kendisine gelen mesajları sevgilim sen engelle böyle şeylerin aramızda mesele olmasını istemem dedi. Benim de hiç gizlim saklım yoktur. Belki birbirimize karşı her konuda dürüst olduğumuz içindir
Çok sokağa çıkma
Sosyal mecralarda çok takılma
Hatta tv bile izleme
Sen bu kafadayken gördüğün ilk yakışıklıya koşarsın02 Yorumla
Soran+1 yılEşim sokakta veya başka bir yerde görüp görebileceğim en yakışıklı erkek. Ondan başkasına gözüm hiçbir zaman kaymadı. Sırf kadınım ve sorunumu çözmek istiyorum diye beni itham ettiğiniz şey çok çirkin.
- +1 yıl
Maşallah ablama
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlişkinize heyecan lazım bir şeyler oynayın birbirinizi bağlayın göz bandı kelepçe kırbaç jsjdnkdnd
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAçıkçası erkeklerin seni pek anlayacağını sanmıyorum canım, bence yeteri kadar ilgi alamıyorsun ya da hissedemiyorsun, dönemsel de olabilir ama çok fazla fedakarlık yapan insanlarda da oluyor biraz partnerinin seni mutlu etmesine izin ver, talep eden kişi ol bilmem doğru anlattım mı
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşiniz için üzücü … sizi de yargılamıyorum ama ney sorum var?
evliliği tavsiye ediyor musunuz?
10 Yorumlakeşke benim sevdiğim adam bana böyle davransa defalarca uyardım ama sonuç sevgisizlik ilgisizlik bende içimde değersizlik duygusundan her şeyi öldürdüm. 2 ay sonra evlenecektik nişanımız atıldı lütfen kıymetini bil benim içinde dua et
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBunun çözümü basit eşiniz biraz yüzünüze bakmasın düzelirsiniz. Fazla ilgi fazla tatlı yemek gibidir keser
00 Yorumla
+1 yılHer sevgi zaten zamanla azalarak bitiyor. Sevgiliyken gittiğiniz yerlere gidebilir anılarınızı canlandirabilirsiniz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Herşeye fazlasıyla doyduğun için artık bir şey hissetmiyorsun. Eşinden ayrılacaksın. Şöyle bir kaç hafta ayrı durmak seni yola getirir.
00 Yorumla
+1 yılUzaklaşmak en iyisidir birkaç gün çok sıkılacagin bir yere git çünkü sorun sende psikolojik olarak soğuduğuna karar vermişsin özlem iyidir kıymet hatırlatır
10 YorumlaBazen bu hisler olabilir, oluşabilir. Bir sebebi var mı diye iyi düşünmek lazım. Eğer yoksa iyi yanlarına odaklan ve o his geçene dek bekle bence. Güzel şeyleri kurması zaman alıyor sonuçta.
10 YorumlaBence otur soğuduktan sorna olacakları aklına getir eğer olacaklar kafana yatıyor'sa soğumaya devam et ve boşan ama yatmıyor'sa. Hayatınıza eğlence katın aranız düzelsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bile yakın arkadaşlarımdan sıkıldığım oluyor. Normal artık rutinleşiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDönemsel bir şeydir bu. Biraz zamanın duzeltmesine izin ver.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yılKendini bu sevgiye layık görmeme haketmeme gibi bi durum olabılırım?
Kendini bi sorgula..00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsizin gibilere sevgi fazla, şöyle serseri tipli birinin eşi olup her gün dayak yemekten daha çok haz alırdın herhalde
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbelli ki kocandan başka kimseden şimdiye kadar sevgi görmemişsin şimdi de yadırgıyorsun bu sevgiyi.
sana tavsiyem kocanı boşa ve sevgisiz yaşayabileceğin insanlarla hayatına devam et
Soran+1 yılEğer biraz olsun art niyetsiz olsaydınız sorular sorar anlamaya çalışırdınız. Sizin gibilere sevgi fazla dediğiniz insanlar kadar vefakâr birini bulabilir misiniz acaba? Çabalasanız bile imkansız.
Cevap sahibi+1 yılBu yaşına kadar kocan kadar sevgi gösteren biri oldu mu hayatında sen onu söyle?
Cevap sahibi+1 yılAnnen baban kardeşlerin arkadaşların hepsi olabilir gördün mü böyle bir sevgi?
Soran+1 yılTabii ki oldu. Beni seven herkes onu da seviyor hatta. Annem abim vs..
Cevap sahibi+1 yılBir daha okudum "Ben de sanki ona karşı içimde bir şeyler ölmüş gibi hissediyorum"
Ve başka birinin yorumuna verdiğiniz cevap "Sevgisini anlayamıyorum yani kendimi o kadar sevilecek biri miyim diye düşünürken buluyorum bazen"
Şimdi asıl sen anlar geçmiş yaşantında (kocandan önce) nasıl bir hayatın vardı da, kocanın sana gösterdiği sevgiyi tuhaf karşılıyorum?
Sabah 8 de üşenmedim her yorumu okudum umarım cevap yazarsın
Soran+1 yılGeçmişimde de şu anda da ailesi ve çevresi tarafından sevilen biriydim. Hiç değişmedi Allah'a şükür. Onu da çok seviyorum. O da keza beni. Ama ben durgunum, o bunu fark edip soruyor. Ben ona karşı içimde bir şeyler öldüğünü düşünüyorsam onun bana "bana karşı niye sessizsin" demesinden düşünüyorum. Ama genel olarak bu durum var. Eğer gerçekten bütün yorumları okuduysanız bunu da bilirsiniz. Bundan sonra bilip bilmeden yorum yapıp kendini sorgulayan insanlara yeni soru işaretleri oluşturmayın.
Bunu yapamayanlar var sen değerini bil derim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı. Buna sebep olacak bir şey eminim ki vardır, önce onu halletmeniz lazım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılYapcak bir şey yok saygı var sevgi var biraz tutku eksilmiş normal
00 Yorumla
+1 yılPsikolojik destek al burasi psikoloklarin yeri değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBiri ile ol sonra eski sevgin varsa devam et
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılyeterınce senı doyurmuyor sadece kuru kuryya askımmm demekle olmuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTaraflardan biri gereğinden fazla severse diğer taraf uzaklaşma eğilimi gösterir. Geçmiş olsun.
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden öyle dediniz? Sevginin ne kadar gerektiğini nasıl belirliyorsunuz?
Cevap sahibi+1 yılMaalesef sevginin de gereği vardır. Eğer taraflardan birinin tüm ilgisi karşı tarafın üzerindeyse o zaman o kişide ilgi çekici ne kalır? Kendimize itiraf edemesek de karşı taraf her istediğimizi yapmadığında, alttan alltan sanki elimizden uçup gidecekmiş gibi hissettiğimizde, ufak tefek kıskandığımızda veya arada sırada ilgisini çekmek için çaba göstermemiz gerektiğinde karşı tarafa bağlanırız. Böyle durumlar çok abartıya kaçmadığında yıllar boyunca ilişkiyi ayakta tutup monotonluktan uzaklaştırır. Bunun çözümü nasıl olur bilmiyorum, belki de eşinizle konuşmalısınız.
Soran+1 yılAnladım. Doğru söylüyorsunuz kısmen katılıyorum buna. Ama bunu ilişkimin içinde fark ettiğimi söylesem yalan söylemiş olurum. İkimizin de farklı, birbirimizden bağımsız çevrelerimiz ve arkadaşlarımız var. Bizim gibi olan birçok arkadaşımız güven probleminden dolayı boşanma noktasına geldi ya da boşandı. Ama biz ne bir şey gizledik ne de bir hataya düştük. Ben kendim de sevdiği zaman az sevebilen, ilgisini esirgeyen birisi değilim. Bu aralar böyle olması onu da beni de rahatsız ettiği için çözüm bulmaya çalışıyorum. Teşekkür ederim detaylı cevabınız için.
büyük bir depresyondasın.
13 Yorumla
Soran+1 yılNeye dayanarak dedin ki bunu
- +1 yıl
eşinin ifadeleri dikkatimi çekti. Sanki aranızda bir şey yaşanmış veya geçmişinden bir travma varmış da ona dayanarak dedim.
Soran+1 yılOnunla güven ya da ilgi konusunda hiçbir problemim olmadı. Onun da benle aynı şekilde. Ama genel olarak hep sessizsin ne düşünüyorsun gibi şeyler diyor bu aralar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir süre annene git ayrı kalın bak bakalım, boşanıp ayrilsan belki özlersin boşuna boşanmış olursunuz
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNazar büyü, çevrenizden gelebilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendine bir hobi edin. Boş insan şeyranlarla dans eder.
01 Yorumla
Soran+1 yılYeterince dolu geçiriyorum vaktimi zaten ama bilmiyorum
Evlilik aşkı öldürür ozman buluşma vardı biraz heycan falan Şu an hep yanında falan off anlatamadim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılSadece eşine mi böylesin.
Yoksa çevrende mi böyle05 Yorumla
Soran+1 yılÇevremde de sessizleştin bu aralar diyenler var. Daha az konuşuyormuşum
- +1 yıl
Kötü olay geçti mi başından
Etkisi altında kaldığın durum falan
Soran+1 yılİnsanlar yüzünden çok üzüldüm son zamanlarda
- +1 yıl
Paylaşmak ister misin?
- +1 yıl
Konuşalım dedim ama işte
Gizli Üye(25-29)+1 yılhemen bosan birinci kocayi bulan ikinciyide bulur
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGercekten cok uzucu bi durum issizlikteb evlenemeyen varken bu ekonomide koca parasi yiyip seks yapmak buyuk bi nimet ama sendeki talih oyle bi talih ki 3 ww ciksa sen yine mjtlu mesut yuvani kurar erkegini bulursun
+1 yılÖldürmüş demek ki yapacak bir şey yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeks evliliğinin sonu :D şimdi sen yakında aklın başkasına kayar gider verirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunlar sizin özeliniz olan konular. Burada size kimse tam bir akıl veremez.
00 Yorumla- Devamını Gör (50)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat