Annesine çok bağlı erkek nasıl dize getirilir?

Eşim asker Suriye'de evlendiğimizden beri annesiyle nerdeyse hep gizlice konuşuyorlar annesiyle beraber yaşıyoruz ama ya ben başka yerdeyken ya da ben uyurken arıyorlar birbirlerini, kocam evlendikten sonra yavaş yavaş değişmeye başladı ve şu an benden nefret ediyor. Sürekli kavga ediyoruz. Annesi eşim yokken bana haklı diyor ama gidip gizlice onunla konuşup oğlum sen haklısın arama onu boş ver falan diyor. Hakkımda çok daha kötü şeyler söylüyor. Eşim sürekli ufacık şeylerden kavga çıkarıp küsüp iletişimi koparıyor. Anneside hep onu savunuyor. Pazar günleri eşimin babası kahvaltıyı evde yapıyor. Pazar günleri dışında kaynanam hep uyandırır beni ama Mesela az önce bilerek beni kahvaltıya kaldırmadı. Uykumun ağır olduğunu biliyor. Geç kalıp rezil olmam için uyandırmadı, eşime annesi hakkında haklı olsam bile ufacık bir imada bile bulunamıyorum. Sürekli annemden başka kimsem yok ondan başkası umrumda değil diyor. Artık o kadar değersiz ve kötü hissediyorum ki çok kötü durumdayım. Asla eşimden ayrılmakta istemiyorum ama ne yapıcağımıda bilmiyorum.
Annesine çok bağlı erkek nasıl dize getirilir?