Ailesine düşkün erkek nasıl baş edilir?

Arkadaslar 1.5 aylık evliyim. Eşimin ailesi sürekli herseyimize karisiyorlar. markete dahi gitsem kayinvalidem nereye gideceksin ne alacaksin. Aldığım kiyafetin fiyatını dahi hiç çekinmeden soruyor. Evimdeki doğalgazı bile yakmamam gerektiginine dair karisiyorlar ben nasıl baş edeceğim. Balayindan geldikten ertesi gün evimë geldiler 2 günde bir ağırlıyorum ailesini. Annesi sürekli beni neden aramiyorsuj oğlum diye rahatsız ediyor esimi çok sıķıldım bu konudan ne yapacağım bilmiyorum. eve bir eşya alınsa haberleri var. Üniversite mezunu biriyim bunu söylememim sebebi acaba küçük mu görüyorlar diye düşünüyorum eşim ortaokul mezunu kesinlikle küçük gorme durumun yok. Anlasamadigimiz konular var ailesini bu kadar baskici olmasi elektrik su faturama varan kadar soruyorlar. Annesi babası sürekli çocuk istediklerini izah ediyorlar benim yatak odama karsimaları kadar iğrenç birsey yok ya. Kayinvlidem adet günümü bile biliyor böyle şey nerde görülmüş soğudu hepsinden. Çocuk yapın demeleri çok bunaldim eşime anlatiyorum o da uzak kalınca babası gelmeyeceğim artik yanınıza soğuk duruyorsun demeye başlıyor yeter vallahi bunun çözümü nasıl olmalıdır lütfen yardım edin dalgaya almadan mantıklı cevaplar yazın arkadaslar yaşamayan bilemez durumu
Ailesine düşkün erkek nasıl baş edilir?