Sevgilim sizce beni seviyor mu? Lütfen cevaplayın?

Merhabalar sorumu yanıtlayacak herkese. Sevgilimle 3 senedir beraberiz. Beni sevdiğini biliyorum ama bir şeyler eksik gibi. Bense onu çok seviyorum her şeyden üstün tutuyorum. Arkadaşlarım bile o seni sevse de sen onu daha çok seviyorsun diyorlar. Ağzından çıkacak en ufak kelimeye dahi dikkat ediyorum. O da işten eve evden işe giden biri. Arada arkadaşlarıyla görüşür. Her akşam işten geldikten sonra uyuyana kadar benimle konuşur, işteyken 3 4 defa arar halimi sorar. Bana yakın davranır asla sıkıntı çıkarmaz ama bi durum hoşuma gitmediğinde yüzümü astığımda her zaman bunu saçma sapan bulur. çok sinirlenir. Ben en ufak harekete bile kafa takan bir insanım. Daha duygusalım sanırım. Aramız bozuksa sabahlara kadar uyuyamam, onunsa ağlamam bile umrumda olmaz. Yani ben iyiyken ona karşı dünyalar tatlısı bir insanken ben bir şeydenmemnun olmadığımı dile getirdiğimde bana demediği şey kalmaz. Ağzına ne hakaret geliyorsa eder, ben ağlarken hiç sıkıntı yaşamaz daha çok ağla diye beni üzer. Bir şeyleri hep ittirerek yaptırıyormuş gibi hissediyorum, dikkatini çektiği için başka kıza bakar. Ben buna laf edince ben şrfsz mym merak ettim baktım diye beni haksız çıkarır. Ama bir yandan da evlenmek için birikim yapma peşinde. Bilmiyorum ben mi yanlış hissediyorum. Belki sevgimin karşılığını alamıyorum, verdiğim değeri alamamak beni çok yıpratıyor. İnce düşünüyorum beklentiye giriyorum, lütfen bana bir şeyler yazın, çok ihtiyacım var. Belki ben abartıyorumdur her şeyi

Sevgilim sizce beni seviyor mu? Lütfen cevaplayın?