Bende ayrıldım kafam karışık dedi erken mi davrandım acaba sevilmedim mi diye şarkılar atıyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılIyi yapmışsın diyemem sorunlerı anlaşarak anlayış göstererek biribirimizi gerçekten seviyorsanız üzmeyin yalan söylemeyin kendinize güvenmiyorsanız kimsenin günahına hayallerini umutmalarını kırmayın sonra biri çıkar allah korusun ben öyle olmadım fakat diyorum imtihan dünyası herkes sınanıyor 🤐
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAma ben zaten ilk başta konuştum her şeyi çözmek istemedi her şeyde ilk o beni bıraktı
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 566 cevap paylaştı. "Ara verelim" ayrılalım demenin nazik bir yolu, %90 ihtimalle ayrılmaya yol yapmış veya böyle yapıp senin tepkini çekip senin ayrıldım demeni beklemiş olabilir. Ara verip 1-2 ay beklesen bile devam edelim demezdi çok büyük ihtimalle.
02 Yorumla
Soran+1 yılBirde arada sırada konuşuruz yavrum dedi bende yol verdim
Ara verelim ne ya allah aşkına ayrılmakla iyi yapmışsın , istediği zaman bırakıp istediği zaman geri dönemez öyle. Kaybetme korkusu kalmamış olsa ara verelim demezdi
012 Yorumla
Soran+1 yılBende direk ilişkiyi bitirdim ama duygusal müzikli story atıyor anlam veremedim
Soran+1 yılAhahah olabilir bencede ben hayatıma bakacağım sende kafanı dinle dedim
Soran+1 yılAma beni o buna sürükledi
Soran+1 yılİlk başta çabaladım baktım olmuyor ara ara konuşuruz yavrum falan dedi ben dedim neyim bitirelim
Soran+1 yılKafam çok karışık dedi bende değer verdiğini düşünmüyorum bu ilişkiye dedim burada bitirelim sen kafanı topla bende hayatıma bakayım ne diyeyim daha
Soran+1 yılÖnceden canlı yayın açıp story atan insan sessizliğe büründü sevmemiş miydi diye story atıyor ay inşallah hatasını anlar
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
20Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. İyi yapmışsın ilişki de ara vermek diye bir şey yoktur ben biraz etrafa bakayım senden iyisini bulamazsam geri dönerim vardır
09 Yorumla
Soran+1 yılBende yolu açıp iyi yolculuklar diledim
Soran+1 yılPeki duygusal şarkılar neden atıyor sizce ben hayatıma devam ediyorum o duygusal müzikler atıyor yapan da kendisi
Soran+1 yılBitti bende hayatıma devam ediyorum ara vermek nedir çocuk muyuz biz
Soran+1 yılTamam 😂
Soran+1 yıl🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılAra verelim ne maç mı bu ara verelim demek bana göre ayrılalım demek
03 Yorumla
Soran+1 yılBende sen kafanı topla bende hayatıma bakayım dedim ama şimdi de sevmemişmiy di diye durumlar atıyor
- +1 yıl
Seven ara verelim der mi
Soran+1 yılDemez tabi ki
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılAra verelim diyen sevgilinize kadın erkek fark etmez güle güle deyin ve bir daha asla dönmeyin. Ara vermek ayrılmaktır.
00 Yorumla iyiyde neden kardeşim sadece bitirdim iyimi olmuş diyorsun biraz açman lazım
010 Yorumla
Gizli Soran+1 yılSon zamanlarda soğuk yapıyordu 1 gün mesaja hiç cevap vermedi aradım ne oluyor bitirmek mi istiyorsun dedim cevap vermedi ara vermek mi istiyorsun dedim kafam karışık dedi ara ara konuşuruz yavrum dedi bende sen kafanı topla bende yoluma bakayım dedim
- +1 yıl
yani ne diyebilirim ki belki ailevi sorunları var diyemedi sana belki başka bişey var başında biz erkeklere kadın söylemese sıkıntısını ilgi göster peşinde koş ona değer ver onu anla diye öğütleyen insanlar birazda kadınlara öğütlese keşke bunları hani insanız ya hepimiz belki bir derdi var cocuğun birde sen ayrılıp üstüne limon sıkmışsın gibime geldi birde bitirme cümlenin bencilliğine bakar mısın sen kafanı topla ben yoluma bakayımm 👎
Gizli Soran+1 yılHep yanında olduğumu söyledim ki zaten ben ağladığımda o gülüyordu
- +1 yıl
bunlar sadece senin kendi içini rahatlatacak cümleler bana bişey ispatlamak zorunda değilsin eğer yüzde yüz emin isen cocuğun bir derdi olmadığına tamam bişey diyemem ama ben öyle olabileceği ihtimali üzerine konuşuyorum farklı bir açıdan bakıyorum yani zaten sende yüzde yüz emin olsaydın buraya yazmazdın iyimi olmuş falan diye belli ki sende emin değilsin yani çocuğun neden öyle yaptığı konusunda
Gizli Soran+1 yılBaşka bir kadın hissettim gerçekten birde ara ara konuşuruz yavrum dedi ben takılmalık bir insan mıyım ara vermek nedir
- +1 yıl
bazen insanlar karşısındakini kırmamak için ara vermek isteyebilirler çünkü bilir ki o piskoloji ile devam etse seni üzecektir ya da kötü bişey çıkacaktır ağzından onun için ara vermek bana mantıksız gelmiyor başka kadın varmıdır orasını bilemem ama sizin konuşma tarzınız da biraz ego hissettim ben kendinizi biraz yüksekte götüyor gibisiniz belki gerçekten de soğumuştur sizden bu hareketleriniz yüzünden onun için bitirmek istemiş de olabilir her türlü böylesi daha hayırlı olmuşa benziyor bence sizde unutun gitsin artık çok düşünmeyin bu konuyu
Soran+1 yılYok gerçekten egolu değilim eski sevgilisiyle mesajlarını yakaladım o benim üstüme geldi ben yine alttan aldım ama sonra ara vermek istediğini söyleyince bende bitirdim
Soran+1 yılSevince alttan alıyorsun işte
Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Ara verelim demek ben bı piyasaya bakayım başkalarıyla takilayim sen orada dur isler yolunda gitmezse gelirim demek. İyi yapmışsın
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılPeki sizce ayrıldıktan sonra sevmemiş miydi diye şarkılar paylaşıyor pişman olmuş olabilir mi
Aşk İlişkileri konusunda 531 cevap paylaştı. Ara verelim = aklımda başka biri daha var, onunla bir deneyeceğim, o olmazsa geri dönerim sana.
İyi yapmışsın.
05 Yorumla
Gizli Soran+1 yılSonradan üzgün şarkılar paylaştı pişman olmuş olabilir mi sizce
- +1 yıl
Dikkat 2'li oynuyor olabilir onu unutmamanı istiyor olabilir ki olurda dönerse tekrar onu kabul et diye. Ayrıca sebep niye ara vermek istedi
Gizli Soran+1 yıl@Good____person35 birden oldu hiç bir problem yoktu ki
- +1 yıl
O zaman üzgünüm ama başka biri olabilir lütfen güçlü ol sevsen bile dönme durduk yere ara vermeyi geç ya ara vermek nedir insan sevdiğinden ayrı kalamaz canım
Gizli Soran+1 yıl@Good____person35 evet öyle özelden bir şey konuşabilir miyiz acaba
+1 yılKafası olgunlaşmamış yaratıklardan uzak durun
00 Yorumla
+1 yıliyi yapmışsın sanki maç yapiyoz ilk yarı bitti 2. yarı görüşürüz gibi olmus
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılEvet saçmalık benimde çok zoruma gitti
- +1 yıl
gider tabiki çocuk oyuncağı degil
Gizli Soran+1 yılŞimdi de sevmemiş miydi diye şarkılar paylaşıyor anlamadım
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAra verelim demek baskalariyla takilirim ben demek zaten iyi yapmissin
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılEvet bende ondan bitirdim
Gizli Üye(30-35)+1 yılAra vermek kadar saçma bir şey yok. Bu bence biraz ben gezeyim geri geleyim tarzı bir şey.
08 Yorumla
Soran+1 yılAynen bir kaç tadım yapıp geri geleceğim demek bende git dedim hiç gelme
Cevap sahibi+1 yılşu an böyle hissediyorum artık. İnsan sevdiği biri varken nasıl uzak kalabilir ki.
Flörtüm demişti bana zamanında. Ama şimdiki aklım olsa kovardım. Çapkın biri mi kestiremiyorum.. öyle hissettiriyor bazı şeyler
Cevap sahibi+1 yılşu an aramız yok fldlfl ama pişmanlığı var gibi diyelim
Soran+1 yılBenimki de sevmemiş miydi diye şarkılar atıyor dşdjldn
Cevap sahibi+1 yılKdmdmf test etmek te saçma aslında ve bitirme tarzı ilk söyleyen o, kendine baksın 🤔 valla anlamıyorum böyle edenleri kdmdmd
Soran+1 yılBende hiç anlamıyorum 5 kere bitirmek mi istiyorsun dedin net bir şey söylemedi ara vermek mi istiyorsun dedim evet dedi sonra ister bitir ister ara ver dedim ara ara konuşuruz yavrum dedi bende sen kafanı topla ben hayatıma bakayım ilişkiyi burada bırakalım dedim
Cevap sahibi+1 yılKafası karışık ta olabilir. Harbi ara ara konuşarak ilişki olmaz ya. Sen gidince pişman olucaktıysa hiç konuyu açmadan düşünmeliydi bence ama biraz da kaybettiğinden yapıyor olabilir mglf
Cevap sahibi+1 yılSondaki random*
Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı. Eski sevgilin najsl ara verelim diyor la fjfj zaten bitik değil misiniz 😅
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılYanlış yazdım sşdjdlbdkdjdkdd
- +1 yıl
Gizli Üye(18-24)+1 yılAra vermek zaten ayrılmak demek zaman kaybı o arayı beklemekte doğru yapmışsın
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılSonra üzgün sevmemiş miydi diye şarkılar attı
İşte diyor ben biraz başkalarıyla takılayım sonra belki dönerim sana. Yani ayrılarak iyi yapmışsın.
00 Yorumla
+1 yılbaşkasına girip çıkıp sana gelecek bekle 2 ay asşdjkasd
011 Yorumla
Soran+1 yılYol verdim de zaten duygusal paylaşımlara anlam veremiyorum sldjsljddk
- +1 yıl
tam zamanı aslında, hazır boşsun duygusal boşluktasın. Gel bir çılgınlık yapalım tanışalım asbjdsa
Soran+1 yılBiraz acımı yaşamam gerek ama teşekkür ederim 😂
- +1 yıl
selpaklara yazık, harcamaaa lksadnsa
Soran+1 yılAğlamıyorum artık eğleniyorum sldjmdnd
- +1 yıl
o zaman beraber eğlenelim asjdknas
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
rica etmiyorum
Soran+1 yılCanın sağ olsun :)
- +1 yıl
senin canın sağ olmasın sol olsun
Soran+1 yılOlsun tamam
+1 yılOlması gerekeni yapmışsın
03 Yorumla
Soran+1 yılAcaba üzgün durumlar neden atıyor pişman olmuş olabilir mi
- +1 yıl
Seni üzeni üzülüyor mu diye düşünme
Ara vermek demek ne ders misin sen
Soran+1 yılHayır tabiki de çok üzüldüm ama bende ayrılalım dedim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılAra nedir ya? Ya vardır ilişki ya da yoktur
014 Yorumla
Soran+1 yılBende anlamadım çok seviyorum diyordu birden oldu ne olduysa bende bitirdim cepte görüyordu herhalde
- +1 yıl
boş ver ayrıl gec hayatından cıkar
Soran+1 yılÇıkardım bile sence neden sevmemiş miydi diye şarkılar paylaşıyor yalvaracağımı düşündü herhalde
- +1 yıl
Seni elinde avucunda gördü bence.
Soran+1 yılEvet gidince pişman oldu öyle mi
- +1 yıl
Olacak evet. sen hala dönmesni bekliyorsan yanlış yaparsın! Hayatına bak serim kendine değer ver
Soran+1 yılYok ben beklemiyorum asla hayatıma bakıyorum güzelce
- +1 yıl
Cok iyi en mantıklı böyle yap. seni haketmemiş
Soran+1 yılÇabaladım baktım olmuyor gidene dur diyemem vedalaşmak en iyisi
- +1 yıl
Aynen. merak ettim snei
Soran+1 yılNormal biriyim bende
- +1 yıl
Yoo kaliteli dıruyorsun ondan:)) tanımak isterdim
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Merakım devsm ediyor ama
vay sazan denemiş seni
03 Yorumla
Soran+1 yılYemezler reçetene yol yazdım yürü dedim
Soran+1 yılŞaka yaptım ya
Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Eskiymiş zaten🤷♂️
010 Yorumla
Gizli Soran+1 yılartık eski oldu
Gizli Soran+1 yıl5 ay kadar şimdi de üzgün şarkılar paylaşıyor hiç anlamıyorum
Gizli Soran+1 yılDolu dolıu geçti o 5 ay ama
Gizli Soran+1 yılOldu
Gizli Soran+1 yılOlabilir benim ilkim di zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılİyi yapmissin.. ara vermek nedir anlamiyorum..
026 Yorumla
Soran+1 yılBende anlam veremedim ama ayrıldıktan sonra da duygusal paylaşım yapıyor
- +1 yıl
Haketmis boş ver..
Soran+1 yılSevmemiş miydi diye şarkı paylaşıyor kendi sürükledi bizi buna
- +1 yıl
Seven adam ara verelim demez.. en kotu gunde sevdigini yaninda ister..
Soran+1 yılÇok doğru söyledin biliyor musun bu yeterli hak etti bunu
- +1 yıl
Zamaninda biri bana ara verilim demisti.. kendimi b. k gibi hissetmistim.. senin yaptigini yaptım.. öyle bi rahatladımki.. omrumden yiyomus resmen..
Soran+1 yılGeri döndü mü peki sonra pişman olup
- +1 yıl
Bana ara verelim dediginde bir sure sustum.. düsundum ve ara vermeye gerek yok bitsin gitsin dedim ve kapattim.. hemen ardindan duygusala bagladi aradi sitem etti haklı gorünmeye calisti ama nafile..
Soran+1 yılSoğuyunca bitiyor varya içimde bir gram heves kalmamış çabaladığımda nerdeydi ben tek ağlarken keyif yapıyordu şimdi o düşünsün
- +1 yıl
Haklısın.. insanlar elindekini kaybettiginde degerini anlarlar..
Soran+1 yılBirde yine kalp kırmadım biliyor musun medeni bir şekilde ayrıldım
- +1 yıl
Kafasina dank etmistir 🙂
Soran+1 yılGerek yoktu boş yere yaptı ben daha bir şey yapamam bir şeylerden ben soğuyunca dank ettikten sonra gelse ne gelmese ne bitiyor sonuçta haksız mıyım
- +1 yıl
Haklisin.. hic buna baskı yaptigin falan oldumu
Soran+1 yılNe gibi baskı instagramına bile karışmıyordum güveniyordum çünkü
- +1 yıl
Yani disari cikmasina karismak ya da neden yazmiyon diye trip atmak gibi
Soran+1 yılİstediği gibi arkadaşlarıyla çıkıyordu çıktığında iyi eğlenceler diyorum rahatsız etmiyorum neden yazmıyorsun hiç demedim 2 saat geçince aşkım çok özledim diyordum
- +1 yıl
Keske herkes senin gibi yapabilse..
Soran+1 yılYaptıkta ne olduk sanki gördüğümüz muammele ara vermek oldu
Soran+1 yılÖyle yapanlar daha çok yaranıyor baksana
- +1 yıl
Menfaate gore artik iliskiler genelde
Soran+1 yılBilmiyorum ki artık boş verdim ne yapsak yaranamadık
- +1 yıl
Hayatina bak.. iyi yasa.. senden bi tane daha yok ve olmazda.. her insan ozeldir.. sende öyle..
Soran+1 yılTeşekkür ederim sizde öyle kendisi üzülsün bundan sonra gerçekten güzel sevmişim elimden geleni yapmışım anlatınca birdaha anladım
- +1 yıl
Rica ederim hersey gonlunce olsun..
Soran+1 yılSizinde iyi geceler
Gizli Üye(25-29)+1 yıloyun mu durduruyon oasfasfoppu
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAynen dödbekdbd
+1 yılBarişirin olmuyosa tamamen ayrılın
01 Yorumla
Soran+1 yılZannetmiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıliyi yaptın
00 Yorumla Helal
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılSonradan üzgün şarkı neden paylaşıyor olabilir pişman olmuş olabilir mi
Gizli Soran+1 yılDoğru diyorsun ama anlam veremiyorum asla
+1 yılÇok iyi yaptin
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılSonradan çok sessizliğe büründü pişman mı oldu acaba
- +1 yıl
Yok be 😂
Gizli Soran+1 yılSevmemiş miydi diye şarkılar paylaşıyor 😂
+1 yılıyı etmıssın
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılTamamdır
+1 yılboş ver
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki
- +1 yıl
Anlatmak ıztersen dertlesmek dinlerim
En iyisini yapmışsın
010 Yorumla
Gizli Soran+1 yılKafam karışık falan dedi bende sen kafanı topla bende hayatıma bakayım dedim
Gizli Soran+1 yılBende öyle hissettim
Gizli Soran+1 yılİlgiyi kesmişti zaten utanmadan birde ara ara iletişime geçeriz dedi
Gizli Soran+1 yılBende tekmeyi bastım
Gizli Soran+1 yılEvet
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim "ara verelim" dedi, ben de ayrıldım. Erken mi davrandım sizce?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler