Selam beni tanıyorsunuzdur belki 1 yıllık ilişkimden ayrılalı 64 gün oldu. O bitirmişti. Dayanamayıp yazdım. Ses attı okuldan yazanlar oldu, okuldaki kızlara baktım, senin eski iş yerindeki kızlara baktım ama hepsinde seni gördüm değişik, ben son güvenimide sevgimide sende kullanmışım dedi bana. Dün yanına gittim konuştuk. İstemiyorum bırakmayacaktın dedi. İnanmıyorum dediklerine güvenim kalmadı dedi. Sarılmak istedim izin vermedi affedeceğimi mi sanıyosun öyle yapınca dedi. Normalde yanına gidince arabaya bindirirdi hemen beni klimayı açar ısın derdi. Ama dün arabasına almadı. Karanlıkta bırakıp gidecek gibi hissettim. Sonra kar yağmaya başladı çok kötü oldu hava eve bırakıyım seni gel dedi. İkimizde üşümüştük ama klimayı açmadı. Sınavlarım var kafamı karıştırma, bitince konuşalım dedi. Tutamadım ağladım ben o da ağladı. Sarıldım bu sefer öptüm boynundan. Sonra yanağından öptüm diğer yanağını döndü. O an mutlu oldum ama ertesi gün yukardaki konuşma oldu. Bugünde sabah 8 de günaydın yazdım öğlen 1 de cevap verdi direk aradım. Sen işteyken beni nasıl arıyabilirsin. Müsait oldukça yazarım ben sana dedi. Ayrılma nedenimiz instagram eklemeleri. Ben onun için erkekleri silerken o bana kızlar erkekler gibi düşünmez bana zararları yok diyip silmemesiyle başladı giderekte ekleyince ben çıkardığım bikaç kişiyi geri ekledim bana beni aldattın dedi. Sonra geç yazmalar aramamalar ilgilenmemeler hakaret küfüre başladı. Çok ağırıma giden bişey yaptığı için Allah senin belanı versin diyip engelledim. 1hafta engelli kalması zoruna gitmiş. Tekrar ben dönüncede havalanmış istemedim geri vazgeçtim bunun derdi nedir hem ağlıyo benimle birlikte hemde böyle davranıyo.. neden

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Seviyor olabilirsin ancak mesajları çok soğuk. Hemde haklı görme çabası da var başak burcu mu nedir fldld şaka bir yana haklı görmeye bastırmaya çalıştıkları da var. bazen o da sevse sende sevsen o ilişki olmamalıdır. Seni üzdüğünü bilerek ve istemediğinden olsa gerek uzak davranıyor sana bence daha fazla uğraşma burnu kalkıyor böyle sonra ve dönecekse de dönmüyor garanti görüp..
Bi denemek istedim şansımı ağladığı görünce seviyo sandım ama yazmamasından bitirdiğini anladım ve bende yazmıyorum 2 gün yazdı sadece
Bitme sebebini şimdi okudum. Orayı nasıl kaçırdım gözden bilmiyorum ama öyle yapan normal bir şey bana zararı yok diyip rahatsız olduğunu görmezden gelmesi beni rahatsız eder ve olumlu bakamam.
Öyle birinden hayır olmaz bence. Kendisi hatalı. Nolacak sen erkek ekleyince erkeklere mi bakacaksın yanıt vereceksin güvensizlik bu. Sevmiş olabilir veya ortam öyle yapmıştır bilmem erkekler zor ağlar ancak son tavrı soğuk ondan oluru az gibi ve bence o güvenmediyse, bu açılarda bile güvenen birine bakman daha iyi olur. Hatalı birisi olmadığını var sayarak bunu diyorum tabi.
Kendi hatalarını kabul etmeyip ben bişey yapmadım diyen ve beni bunun için suçlayan birisi halbuki müsum olan benim ama anlamıyo 2 gün önce yazdım yanına gittim ben ağlayınca ağladı olur sandım ama onu aradım diye beni sen işteyken nasıl ararsın müsait olsam bakarım dimi diyince görüldü attım yazdığına sildim
Anlamaz işte. Anca pişman olunca hatasını görürler. Bence alttan alman bile hata. Hatan yoksa ve biraz da dediysen barışma çabanı yeterli olmuyorsa olmaz ama bence hatası varken gram uğraşılmamalı.
Bence numarasını bile sil geç unutmaya çalış. Bende çok sevdim ama affetmek istemeyene mesaj atmak bile saçmaymış onu anladım. İleride acısı çıkıyor hepsinin.
Çoktan sildim senin popon kalkmış diyip yazdığına görüldü attım
En iyisi bence. Zamanı gelince pişman olur bak gör. Kendimizi üzmeye değmiyor..
Pişman olacağını nedense sanmıyorum. Çok kararlı duruyodu, ağlaması şaşırttı sadece. İlerde pişman olur mu orasını bilemem... Arkadaşlarıl her erkek döner diyo ama bilmiyorum..
Durduk yere böyle saçma bir sebeple gidiyorsa ve senin yerin olduysa ki bence oldu. Her türlü pişman olur. Demese bile olur. Hemde en aklında değilken mesaj atarlar
Benim yerim onda olduğuna eminim. Sevgiliyken çok sevdiğinede emindim hatta 1 hafta öncesine kadar durumda şarkımızı atmış söylüyodu, numaramı silmemişti bende eğlendiğim bi fotomu atınca mutluluğunu başkasına göster diye mesaj atıp numaramı silmiş profili yoktu
O zaman her türlü döner. Gurur mevzusu olmazsa söyler.
Hala takipteymiş o zaman. Bilerek attıysan işe yaramış ama
Gurur yapıyo. Birbirimizi yıpratmaya gerek yok dedi bana. Ayrıca numaramıda silmiş takiptede değil artık. Bilerek atmıştım ama silince pişman oldum döneceğinede umudum kalmadı...😔🥺
boş ver dönmezse de dönmez bence. Hatası varken böyle yapıp üste çıkıyorsa falan ilerde daha da artırır bunu bence.
Benimde benzeri oldu ama geri döndü bi şekilde ha artık istiyor muyum hayır. Ben ağlarken yanımda değilse veya ağlama sebebim oluyorsa hiç var olmasın yanımda. Beni düşünecek biri lazım hayatta tabi bende onu düşüncem.
Bende istediğimden dönsün istemiyorum zaten. Aynı cevabı bi gün ona vermek için dönmesini o kadar isterim kii Allah büyük izin verirse olur ama dediğim gibi öyle bi cevap verdi ki umudum yok
O zaman döner sen kafaya takma bende bekliyorum flröflr dönmezse de bi zararı olmaz kağıda yaz at hepsini çöpe ya da not defterine yaz sil. İnan dönmez dediğim anlarda hep karşıma çıkıyor bu. Böyle olur sizinde.
Kardeşim siz nasıl bir müptezelsiniz seni anlayamadım gitti
O seni sildi gercekten sildi nazlanmiyor
Farkettim ama benim bi suçum yoktu kendisi çok zor biri