Ne kadar cahil bir toplumda yaşıyoruz ya her şeyden önce nasıl bu kadar ileri geri konuşabiliyorlar hayretler içerisinde izliyorum. şu yaşına kadar gelmişsin bir nutuk bile okumamışsın ne cesaretse Cumhuriyet'imizi kuran bir lider hakkında bu şekilde konuşabiliyorsun sen? yazık ya gerçekten acıyorum sizin gibi insanlara medeniyetsizsiniz, saygısızsınız, aileniz size hiç mi terbiye aşılamadılar ya? yazdığın yazı bile Atatürk sayesinde ortaya çıktı sen hala neyin kafasını yaşıyorsun?
Ne diyorum anlat? o 7 kızın hayatını yıkmış diyor bende dedim olabilir anlaşamamışlar veya iş tempolarına ayak uyduramamışlardır senin aklın fesatsa ben bişey yapamam prenses hadi eyw.
Orada 7 Nisan derkenki nisanin anlami sudur:gördükleri önemli işlerden, gösterdikleri yararlıktan dolayı kişileri onurlandırmak amacıyla devletçe verilen madalya ve benzeri bir anmalık. Ancak o yorum atan cahil apayri yere saptirmis😂
Birinci olarak demek istediğim bu gerçek değil troll. Algı operasyonu var. Ben akp li değilim bunu dip not olarak belirtmek isterim. Akpliler atatürk sevmez diye birşey yok. Aklınızdan çıkaran. İkinci diyeceğim cahilik sorusu hakkında. Bir delille kırk alimi yendim. Kırk delille bir cahili yenemedim demişler. :)
Bana kalırsa trollük yapmış. Lakin bilinçli olarak dediyse bu cehalete kızmak değil ancak acımak gerek. Zira cehalet cesareti de getirir ve cahil cesareti çok tehlikelidir.
Aile bakaninin vakiftaki tacizlere canli yayinda, bir kereden bir sey olmaz savunmasi yaptigi bir ulkede, ki bu bayan bir bakan ve bir ulkeyi yani Turkiye ye temsil ederken bu insanlarin bu sekilde konusmasini garipsemiyorum nedense
En İyi Cevaplar