Seviyorsun tamam da kendini alçaltacak kadar mı? Saatler sonra yazmış umursamaz şekilde lendine saygın olsun dötünü kaldırırsın anca. Bu kız beni seviyor onu kaybetmiyim döneyim mi diyecek? Seni kullanıyor egosuny okşuyorsun sadece sevmiyor seni kabullen
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sevmezse neden 2.5 sene beraber olalım ki veya ilişki bittiği halde neden konuşalım ya da goruselım ki ben çok sevıyorum onu kaybetmek istemiyorum napabılırım
Kanka saatler sonra cevap veriyor. Ne yapman gerektigini sana soylicem. Ona acik ol de ki bak yine konusmaya basladik ama sen saatler sonra cevap veriyorsun. Eger konusmak istemiyosan soyle de
Kanka böyle bir durumda açık açık konuşacaksın yeniden deneyelim mi seninde duygun var mı diye soracaksın yoksa da eyvallah diyeceksin 0 iletişim erkekle iletişim kurarsan habire cepte görür
Aşkım sabah nikahı basalım demiyorum zaten ben de seninle evlenmek ister miyim bilmiyorum. Sana duygum var ama evlilik mantık işi yani benim de düşünmem gerekiyor de gülücük koy
Kanka özelden yazabilirsin her zaman bak çocuk narsist olabilir. Kendinin sevilmeye layık olmadığını düşünüyor bunu da sana demiş sen onu sevdikçe ters tepecek kork tabi neler yapıyor sana şu an haberin yok kanka bide çirkinse olayın olayı