Yorumları okudum, insanların genelinde olduğu gibi acı çekmekten çok korkuyor insanlar. Anlamadığım kısım şu, onun için çektiğin acılar o kadar güzel ki =) ve aşkın kendisi zaten bir ıstırap, herhâlde insanlar korktuğu için gerçek aşkı yaşayan da pek az olsa olacak ki aşkın acı verici tatlı bir duygu olduğunu bilmiyorlar.
61 Yorumla
Soran+1 yılAcı çekmek herkesi üzer karşı taraf sevdiğin kişi yüzündense daha fazla acı çekersin daha fazla üzülürsün tabi acı verici bir tatlı olma durumuda var tabii
En İyi Cevaplar
+1 yılEski sevgiliyi özlemek nedir ya? Hislerinden emin olmadan ilişkiye başlayıp veya saçma sebeplerle ayrılıp sonrasında özlemek nedir.. Şayet sen ayrılmışsan ondan, iyi bir hakarete hazırlan; şayet o ayrılmışsa senden ego x2 bekle.
013 Yorumla
Soran+1 yılAşırı derecede seviyordum halada aynı derecede seviyorum hiç bir şekilde soğuma gibi olmadı o ayrıldı evet ondan sonrada kimseyle çıkmadım zaten😕
- +1 yıl
aynısını yaptım özledim dedim onu dedim bunu dedim geldi ne x2 egosu x20 egoyla geldi bana nasıl hissettirdiğini anlatamam sucluluk sevgi vicdan azabı hatalardan daha da bombok etmekten baska işe yaramıyor birak bir sünger cek üzerine
- +1 yıl
O ayrıldıysa ve ses seda çıkmıyorsa, anlamalısın ki halinden memnun. Özledim yazman bir netice vermeyecektir, gözünde karakterini silersin iyice. Bir gün onun aklına gelirsen ve yazarsa, önce gerektiği gibi konuşursun ve nelerin değiştiğini sorarsın, sonrasını en iyi sen bilirsin, onu tanıdığından dolayı. .)
Soran+1 yılYok yazışıyoruz yazışmasak zaten böyle birşey yapmayı asla düşünmem üstü kapalı nelerin değiştiğini nasıl sorabilirim🙈
- +1 yıl
''Yazı yalnız geçirmek çok mu zor geldi de eskileri yokluyorsun?'' tarzı bir cümle, tavrını ortaya en iyi şekilde koyacak, gönül işlerine önem verdiği gösterecek, karşısında enayi olmadığını farketmesini sağlayacaktır. .)
Soran+1 yılBu cümleyi asla kuramam biliyor musun az çok belli ederim kendimi😒
- +1 yıl
Dediğin tarz erkek kafasını iyi bilirim, benim arkadaş grubunda da vardı yola getirdiğim bir iki tane.. Vakit geçmez olur, bir eksiklik hisseder, ya ben bir şu eski manitalara yazayım be, ben terketmiştim zaten hemen gevşer kafasında olurlar. Yol yakınken tavrını koy, bırak derim.
Soran+1 yılBir erkeğin düşüncesi önemli tabi böyle düşünüyorsa kesinlikle üzülüyorum geçirdiğim günleri bile silip geçerim ama ne amaçla düşündüğünü bilmiyorum problem orda o düşüncesini belli etse tepkimi ortaya koyucam zaten😖
- +1 yıl
Eski sevgilinle şu anda konuşuyor olman başlıca hata zaten, eski sevgiliden arkadaş olmaz. Gideni bitirmen lazım, uygun olan budur, bunu gerektirir. Şu an konuştuğun o kişi, başka biriyle tanıştığı an irtibatını kesecektir senle. Bu yaş grubunda ilişkisindeki ciddi erkek, sorunu varsa, zor günler geçiriyorsa bir kaç gün yalnız kalmak ister, ayrılmak istemez. Ayrıldığı gün silmiştir seni. Yakında yıpranmaya hazır ol.
Soran+1 yılYıpranmaya hazır olmak istemiyorum zaten yeterince yıprandım diyebiliriz eğer aramızda birşey olursa bir kere daha ayrılığa gelemem açıkcası ama gideni biterimiyorum gideni bitirdem hayatım güzel bir şekilde gidicek zaten giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir demeye çalışıyorsun ama bu bende olmuyor bu arada fikir verdiğin için teşekkür ederim😊
- +1 yıl
Rica ederim, umarım üzülmezsin. .)
Soran+1 yılTeşekkürler üzülmemem dileğiyle artık üzülmek istemiyorum sende üzülmezsin karşına çıkan biriyle mutlu olursun :)
- 1 yıl
Benimkinde o ayrıldı bir hafta oluyor ve ben yazmadığım halde o bana 3 kez yazdı, birinde elveda belki başka bir hayatta mesajı diğerinde benden nefret ettiğini acı cekmemi istediğini bu yüzden kendinden de nefret ettiğini yazmış , dün gece de geçmişten incik cincik şeyler atmis beni suçlamış. Daha fazla aci çekmek istemediğini söyleyip gitmişti, bu mesajları da yazıp yazıp beni engelliyor. Sizce ne yapmalıyım, onu özlüyorum ama bunu ona bir şekilde söylersem her şeyi daha da berbat ederim gibi hissediyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılKalbinin sesini dinle ve at derim. Kendimden biliyorum zamanında çok hata yaptım kalbimle değil beynimle hareket ettim hep grur yaptım hislerimi dile getirmedim ve şimdi çok pişmanım ama hatalarım telafi edilmiyor artık malesef. At ve kurtul atmayınca için içini yiycek en azından rahatlarsın hem belki işler iyiye gider
05 Yorumla
Soran+1 yılİşte tam olarakta bu ama sonunda kaybetmekten korkuyorum😒
Cevap sahibi+1 yılMesajı atmadan önce kaybetmeyi de göze alman gerekiyo. bir iyice düşün adamı tanıyosun sonuçta tepkisi ne olur tersler mi güzel karşılık mı verir. bence atmalısın eğer çok utanıp korkuyosan direk özledim yazma ama özlemiş olduğunu belli et mesela
Soran+1 yılÖzlemiş olduğumu nasıl belli edebilirim ki?
Cevap sahibi+1 yılbence direk özledim yazmak merhaba nasılsın gibi cümlelerle başla devamı gelir zaten ama sevgili olduğunuz zamanki gibi konuş soğuk olma. konuşurken lafı eski zamanlarınıza çekmeye çalış falan olumlu yaklaşırsa ondan sonra özlediğini söyle
Soran+1 yılYok zaten bende direk özledim yazma taraftarı değilim eğer yazarsam tani damdan çıkmış gibi o ne öyle soğuk olmadım ki hiçbitzaman ona anıları falan mı hatırlatayım böyle birşey olursa kendine gelebilir mi o zaman söylerim söylersem böyle yaparsam mantıklı gelir gibime geliyor ama sonu hüsran olursan😕
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılHep sitede eski sevgiliyle temasların az olmasının öğütünü veriyorum ama eminim bazen kalbin mantığıyla çatışıyor. Özlemek çok güçlü bir duygudur. Belki sadece özledim deyip sunuda yanında yollaya bilirsin.
fc09.deviantart.net/.../...goistics086-d1tb61c.jpg
Umarım sevdiğine kavuşursun..30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
+1 yılMesaj attın ve beklediğin gbi tepki gelmedi diyelim, bunun pişmanlığını en fazla birkaç ay yaşarsın ama yapmadığın cesaret edemediğinin pişmalığı bazen ömür boyu sürer. İhtimaller aklından çıkmaz. Haa bunu sana diyorum ama kendimde aynı durumdayım ve hayatta o mesajı atamam çnkü çok kötü bitmişti eğer o kadar kötü bitmedyse dene bence kaybedeceğin çok fazla bişey olmaz ki kazanma ihtimali varsa üstelik
01 Yorumla
Soran+1 yılKötü biten bir ayrılık değil sebepsiz yere bitti hatta ne kırgınlık nede küslük oldu hatta hiçbirşey olmamış gibi yazışıyoruz ya en çok korktuğum şey kaybetmek ve pişmanlık😒
Knk ben hiçbir şeyin içimde kalmamasından yanayım. Yani söylerim diyorum ama işleri daha da zorlaştırabilir bu. Ben daha demin atacaktım vazgeçtim mesela. Sen bilirsin. O ışığı alıyorsan ondan at. Almıyorsan boşver içine aksın ona söylenmeyi bekleyen cümlelerin
08 Yorumla
Soran+1 yılBir alıyorum bir almıyorum ortası gibi birşey aslında peki sen neden atmaktan vazgeçtin ki?
- +1 yıl
Sonuçta eski sevgili. Birbirimizi unutmaya çalışıyoruz. Ben özledim dersem o da diyecek. Zaten kalbimiz ve aklımız onda kaldı daha da canımızı yakmaya gerek yok. Alışkanlıklardan kurtulmak lazım. Madem eski oldu orada kalsın. İleride kader ne gösterir bilinmez tabi ama şimdi zorlaştırmaya gerek yok diye düşündüm.
Soran+1 yılMantıklı düşünmüşsün bir daha canım yanarsa zaten yıpranırım ikinci bir ayrılığı kaldıramam diye düşünüyorum ama alışkanlıktan nasıl kurtulabilirim kurtulamadım daha kaç defa denedim olmadı😒
Soran+1 yılBiz ayrıldık bir daha çıkmadık ama bide bu var öyle ilişkide özledim yazmak abes kaçabilir en azından kendini engelliyebiliyorsun elbet bir gün birbimizi unutucaz haklısın👍
Soran+1 yılBence engellemelisin eğer özledeydi atardı şu an aynı durumları yaşıyoruz umarım herşey ikimizin istediği gibi gider😊
Ben sevgilimle bir ara ayrılmıştım. Üç gün sonra sadece "özledim" diye mesaj atmıştı. Bende " çok özledim" demiştim. İyi ki atmış mesaj. Ben asla atmazdım çünkü. Sonra bir daha hiç ayrılmadık. Sende at bence terslemez sonuçta. Ne olacağını yapmadan bilemezsin ;)
111 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı söylüyorsun ama o sana mesaj atmış ben bir kız olarak yazıcam bunu pişman olup olmama konusunda gidip geliyorum işte bu arada ilşkinde mutluluklar😊
Soran+1 yılİnsanın onsuz geçen günleri olunca deliriyor uzaktan sevmek çok koyuyor bu yüzden yazmak istiyorum ama düşüncelerim alt üste ediyor herşeyi😄
Soran+1 yılAklına geleni yapmaktan kastın yani özledim yazmak mı aklım karışık olmasa direk yazmıştım konu arasında işte kaybetme korkusu var bide😖
Soran+1 yılSırayla mesajlaşıyormuşuz gibi oluyor bak o atıyor sonra ertesi gün falan ben öyle sıra sıra gidiyor işte😏arama yok daha sadece whatsapptan yazışıyoruz😊
Soran+1 yılSebepsiz yere tam olarak bir sebebi yok ortada😒
Soran+1 yılYa canım çok güzel gaz veriyorsun konunun ortasında yazsam diyelim mantıklı olmaz mı mesela hüsrana uğrarsam of ya hahaha😂
Soylenmemesi gerekir. Her zaman olumlu cevap alinmayabilir.
17 Yorumla
Soran+1 yılOlumsuz cevap alma ile olumlu cevap alma ihtimalim %50ye %50 ama bilmiyorum aşırı derecede karışık aklım olumsuz cevap alırsam ne kadar kötü olcağımı tahmin bile edemiyorum😒
Soran+1 yılNasıl gelicekki bu konu oraya ondan mı bekliyeyim bu konuşarı açmasıno?
Soran+1 yılBöyle yapmayı düşünüyorum en iyisi bu diğer türlü söylersem hem benim için kötü olabilir tamamen der belki bu sefer üstü kapalı söylemek daha iyiymiş gibime geliyor
Soran+1 yılUmarım olur ya😏
Seninle konustugu halde barisma cabasi icinde degilse egosunu tatmin etmek istiyodur yani senden guzel sozler bekliyo sende ozledim falan dersen iyice sogur mesajlasmalarinizda sona erer.
13 Yorumla
Soran+1 yılHiç böyle bir şekilde düşünmemiştim eğer mesajlaşma sona ererse hayatıma girin kişiyi tamamıyle kaybederim daha kötü olur fikir içim teşekkürler😊
Soran+1 yılTeşekkür ederim tavsiye için :)
Tamam aşkta gurur olmaz ama eğer seni hala sevmiyosa verdiği cevapla mala dönme ihtimalin yüksek. Rezil olmaktan bahsetmiyorum kalbin fazlaca kırılır. Benimde içim gidiyo ama atamıyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılBir yandan mantık bir yandan duygularım içinde hareket etmeye çalışıyorum ama işin içinden çıkamıyorum maalesefki😒
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Söylersen totosu kalkar. Gelir seninle sevgili olur. Sana kötü şeyler yapar. Ve tekrar siktirip gider hiç gerek yok kardeşim.
45 Yorumla
Soran+1 yılKaldırılan totoyu kaldırmasında biliriz orda bir problem yok yapcağını sanmıyorum aramızda öyle birşey geçmedi o tür bir kız değilim ama genede düşündüğün için teşekkür ederim😊
Soran+1 yılGüzel bir cevap onun böyle yapabiliceğini düşünmüyorum erkektir bu kendine karşı gelemez falanda diye düşünüyorum ama olan bana gene olur üzülmek istemiyorum napıcam hiç bilmiyorum of :(
Soran+1 yılÖnüme baksam nolucak ki karşıma biri çıkmadıktan sonra umarım güzel günlerde olucaktır ama zamanı belli değil😕
o çok özlemişse sendn önce der zaten ama özlememişse de sende özleme boşver kaçan kovalanır ;) o düşsün peşine
25 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın aslında napıcam hiç bilmiyorum😒
Soran+1 yılSusmak en iyisi diyorsun yani erkekten ilk adımı bekliycem gine sanırım😑
Soran+1 yılSebepsiz yere ortada bir geçerli sebep yokken ayrıldık :(
Gelecek cevabı söylüyorum iyi halt ettin sırasımıydı şimdi. Sebep: Kesin kolunda başka bir kız vardır.
05 Yorumla
Soran+1 yılSevgilisi yok şu anda o yüzden böyle yazmayı düşündüm zaten yoksa sevgilisi olsa zaten böyle birşey düşünmezdim
Soran+1 yılAma soruyu anlatmak için eski sevgili demek gerekmez mi eğer o kelimeyi kullanmasaydım gerçek sevgili olurdu oda zaten öyle bir mesaj atmak koymazdı hangi mesajın değeri olsaydı?
Soran+1 yılHaklısın😑
+1 yılay başı sorunu ilişkimizi sıkıntıya sokuyor yardım?
soru hakkım bıttıı de..
kızlar bu ay başı oldugunuzda ttm anladık hassasınızda benim günahım ne arkadaş kişilikleriniz değişiyor yahu sevğilimle 3 gunden beri konuşmuyoruz yok yere defol dedim şimdikte arıyor acmıyorum.. haklıyım defoldediysende bodozlamayın.
CEVAP BEKLİYORUM KIZLAR HAYIRDIR BUDURUMU NASIL ORTALAYACAĞIZ?00 Yorumla
+1 yılSöylersen götü kalkar. Mesaj atma bence ne yaşadın bilemem ama bende aynı durumdayım yazmamak icin zor tutuyorum kendimi. Bugün dogum günüydü yazmadım. Yazma boşver
09 Yorumla
Soran+1 yılSen yaşamışsın bu olayı bir erkek olarak bide yani diyorsun en iyisi * etmek :)
- +1 yıl
Evet kesinlikle kendimden biliyorum :) bana atsa benimde kalkar biplemem :D.. et bosver yoluna devam et sen 8 ay gecmis zaten rahatını bozma kız :))
Soran+1 yılDuygularım söyle mantık söyleme diyor hangisini uyacağım konusunda kararsızım😂
- +1 yıl
Ne karar alırsan al pişman olma sonuçta o kararı veriyosan içinde oldugu için veriyosun bide böyle düşün :) bide o gülücügü nası yapıyosun delircem bende yok :D :D
Soran+1 yılİçimde olmasa zaten bunu bile düşünmezdim aman * et diyip geçerdim ama olmuyor işte seviyorsan * edemiyorsun👍😄iphone varsa elinde emoji ayarlarından eğer yoksa google play storedan emoji indirebilirsin😊😏😛
- +1 yıl
Aynı sey bendede var iste ne yaşanırsa yaşansın yine sevmeden edemiyoruz ben öyleyim. seninkini bilmem ama benimki icin hic birşey deymezmis bosuna cabalamak koyuyor
Soran+1 yılSanırım aynı hisler içindeyiz peki nasıl değmediğini anladın?
- +1 yıl
Bizim olaylar baya karışıktı. Ben o kadar çabaladım ki inanmazsın arkadaşlar mal mısın olum demeye başlamışlardı artık. Bir iki ay iyi olduk devam ettik sonra bu tabi boşlamaya başladı benimde en nefret ettigim şeydir ilgisizlik. Sürekli cocuk muamelesi yaptı ben saldım artık herşeyin bir sınırı var sevse benle olurdu demek deymiyormuş yapmadı beni mutlu etmek icin cabalamadigini anladim buda demek oluyorki deymiyor kardeşim 😊 rahatını bozma ben bozmicam kafa dinle
Soran+1 yılSıkma canını ya daha iyileri çıkar karşına kız değeririni bilememiş * et👍😊
Çok yaptım agzimin payinida aldim. acizliktir özledim demek bence omu yazmaktansa telefonla birlikte camdan atla
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl karşılık aldın ki sana bunları yazdırtıcak kadar bu arada sıkma canının😊
Soran+1 yılKötü bittiyse keşke yazmasaydın umarım yeni birileri çıkar karşına mutlu olursun😊
Havai fişek gibi gökyüzüne uçmasın bir tarafları aman dikkat :d söyleme kardeşim napacaksın eski sevgiliyi, yoluna bak. Sonradan cok pisman olursun niye söyledim diye.
05 Yorumla
Soran+1 yılPişman olmak istemiyorum bu durumdan çok korkuyorum bir yandanda seviyorum bir yandanda pişman olcağımı biliyorum çok kararsızım😒
- +1 yıl
kızlar bu ay başı oldugunuzda ttm anladık hassasınızda benim günahım ne arkadaş kişilikleriniz değişiyor yahu sevğilimle 3 gunden beri konuşmuyoruz yok yere defol dedim şimdikte arıyor acmıyorum.. haklıyım defoldediysende bodozlamayın.
CEVAP BEKLİYORUM KIZLAR HAYIRDIR BUDURUMU NASIL ORTALAYACAĞIZ?
Soran+1 yılYani söylememek en iyisi diyorsun😑
Hayatinda yaptigin en buyuk aptallik olur. Eskisine duyulan ozlem sadece yerini dolduramadigin icin yasadigin bosluktur
15 Yorumla
Soran+1 yılKafam karışık zaten kaç gündür bunun hakkında çok kararsızım ya aptalca mı olur cidden atsam?
Soran+1 yıl8 ay falan oldu o bitirdi ama sebebsiz yere bitti geçerli bir sebebi yok 6 ay sürdü
Soran+1 yılKafanı ağrıtmayayım😊
Neden eski sevgili oldu? Ve hala konuşuyosunuz sanırım
08 Yorumla
Soran+1 yılSebepsiz yere oldu yani bir senep yok ortada evet hala konuşuyoruz😏
- +1 yıl
Eğer o terketmiş olsaydı kesinlikle atma derdim. Sen terketmiş olsaydın döneceği varsa bile dönmezdi kendi acı çektiği için sanada acı çektirmek isteyebilirdi. Ama sizin durum farklı sanırım.
Direk söyleme hemen, muhakkak size özel mekanlar şarkılar an'lar vardır. onları bul hatırla, uygun zamanda bunları kullan. İkinizinde hayatında biri yoksa olabilir. Zaten hala konuşuyor olmanız ikinizde de birşeyler kalmış demektir
Soran+1 yılYa o terketti sebepsiz yere işte diğer türlü üstü kapalı söylemeköii gibi mantıklı geliyor direk hatrını sormadan özledim demek zaten aşırı saçma deniycem bunu😏
Soran+1 yılGurur falan herşeyi * ettim sadece cesaretim yok😒
- +1 yıl
Siz bir zamanlar beraberdiniz. Herkesten çok birbirinize yakındınız. Korkacak bir durum yok. Eğer onu seviyorsan içindeki aşka sevgiye güven, sevgin sana cesaret versin. Şöyle birşey düşün senin onunla konuşacağın gün başka kızlarda konuşacak, diğer kızlarla savaş halinde olacaksın, kim daha çok seviyorsa o daha güçlü olacak. Ben eminim onların içinde en güçlü sen olursun. Çünkü herşeyi gururu vs boşverip özlediğini söylemek istiyorsun. Aynanın karşısında pratik yap. Ve aynaya her baktığında onu hakedenin kendinin olduğunu düşün hisset.
Soran+1 yılÇok güzel düşünüyorsun bak ama yapıcak cesaretim yok yazdım diyelim öyle bişey ya pişman olursam ya onu kaybedersem benim için önemli biri nede olsa ya da ya tersleyici cevap verirse üzülürsem buna üzülürüm buna üzülmek istemiyorum ben😒
+1 yılen azından mesaj atıcak ya da bu eylemi düşündürecek bir eski sevgili olması durumu buda gayet iyi biz napalım :D
02 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorsan git mesaj at bence😂
- +1 yıl
kime hiç olmadıki :D
Soyle bence sonra cok pisman olabilrsin belki niye soylemedim diye gururun kimseye faydasi yok
112 Yorumla
Soran+1 yılGururumu bir kenara atıp yaz diyorsun ama yazsam bile kalpten giderim heralde🙈
Soran+1 yılbir gün yazışırken kalp krizinden gidicem diye korkuyorum açıkcası umarım fazla sürmez ya artık sürsün istemiyorum😄
Soran+1 yılOnu kaybedicem ama😒
Soran+1 yılÇok uzun ya tek bir konuşma yok yani tek bir konuşma olsa zaten bunu düşünmezdim kazanıp ve kaybediceğimi bilmiyorum üzülürüm kaybedersem😑
Soran+1 yılHer iki türlüde pişman olucam of
Soran+1 yılHazırladıktan sonra yaparım ama şu * hazır değilim😑
+1 yılSenin saatin gelmiş, yanlış bir şey yapmadan yat uyu abla. Ehehehe! :D
11 Yorumla
Soran+1 yılMizah akıyor gene😂
Ozlediysen cocukta kimseyle cikmiyorsa yaz gitsin bosver...
18 Yorumla- +1 yıl
Soran+1 yılYok şu an çıktığı yok yazarsam pişman olma gibi bir ihtimalim var herşey güzel hoşta o nolucak?
Soran+1 yılDuyguların bunu söylüyor mantık bunu demiyor ama😕
Soran+1 yılGurur falan yoktur biliyorum ama kaybetme şansımda var😒
Soran+1 yılHayır yazışıyoruz ya hiç yazmassa gibi bişey düşünmüştüm?
Sonunda pişman olmak da var bunu göze alıyorsan ve içinden geliyorsa söyle
04 Yorumla
Soran+1 yılKorkum zaten pişman olmak herşeyi * ettim sadece kötü olanı bu işte sen olsaydın ne yapardın?
Soran+1 yılHaklısın her ikisindede pişmalık ve söylemyincede vicdan azabı var😒
eski sevgili eskide kalır bence yeniden mesaj atmak ya da konusmaya baslamak sonunu bildigin bir filmi izlemek gibi bişey
01 Yorumla
Soran+1 yılSanırım haklısın güzel bir tespitti tebrikler👍👏
+1 yılSöyle herseye rağmen söyle sonradan belki pişman olucan niye söylemedim belki ğer şey daha iyi olucak tı diye herseyi karşına al ve söyle
05 Yorumla
Soran+1 yılKarşıma alıp nasıl söylücem ki yüzüne bile bakamam kalpten giderim😒
- +1 yıl
Merak at ara bilsin onu özlediğini
Soran+1 yılCesaretim 0🙈
- +1 yıl
Topla o zaman o cesareti bir anda ara ya da mesaj at ne bilim anlık yap o zaman
Soran+1 yılAnlık yaparsam bir anlamı olmucağını düşünüyorum😂
Gizli Üye(30-35)+1 yıleski sevgiliye dönmek bir nebze banyodan sonra aynı donu giymek gibidir.
11 Yorumla
Soran+1 yılAhhahahahahahahahha çok güldüm ya kahkaha attım mizah anlayışın çok iyi😂😂👍
Özkedim dilde. Hala seni seviyorum yaz
Dönerse senindir dönmesse hala ma yazmıştım dersin :D01 Yorumla
Soran+1 yılÖzledim mesajına cesaret toplamaya çalışıyorjm seni seviyorum yazarsam kalpten giderim😒
Gizli Üye(36-45)+1 yılbana bir eski sevgilim özledim demişti 4-5 ay sonra, ben de özlemiştim kimseylede bir ilişkim olmamıştı. ben de diye cvpladım sonra tekrar başladık :) 1 yıl sonra falan ayrıldık yine o ayrı :)
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel mutlu olmanız dileğiyle acaba böyle bişey olursa havalara uçarım ama negatif bir durum olmada ihtimali var😕
Cevap sahibi+1 yılson cümleme dikkat :)
Soran+1 yılKafam öyle dalgın ki kusura bakma ben bir yıl çıkıyorsunuz sandım sıkma canını o zaman😒
Cevap sahibi+1 yılçook yıl geçti üzerinden ya önemli değil :)
Soran+1 yılUnuttuysan onsuzda hayatın aktığını düşünüyorsan problem yok👍😄
- Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılGecenin ıssız karanlığında ümitlerimin tükendiği anda tek kişi istiyorum yalnızlığıma diyebilrsinn etkilenicektir
02 Yorumla
Soran+1 yılTek bir kelimeyi yazamıyorum bunu yazarsam ölürüm heralde😒
- +1 yıl
o zaman yazma bsy felan :D
+1 yılÖzlediğini söylersen onun aklına gelebilecek şeyler nedir?
Bunu düşün derim.
Onun aklına ne gelir söylermisin01 Yorumla
Soran+1 yılSorunda bu ya aklına ne gelceğini bilyorum ne diyceğini bilmiyorum😑
+1 yılDedim de bu konulara girmeyelim dedi ya la :O Mala Bağladım :D
07 Yorumla
Soran+1 yılKız sana bu konulara mı girmeyelim dedi la konuyu anlamadım😄
- +1 yıl
normal laflıyoduk hacı, seni çok özledim dedim bu konulara girmeyelim dedi kapadı konuyu direk :D En azından insan bir ''hmmmm'' flan yazar la :D
- +1 yıl
Ama dün beni sevmiyo musun artık diye mesaj attı ve ben ağzına sıçmadım mı? :D:D
Soran+1 yılSenin kızı anlamak zor bir gün farklı diğer gün farklı konuşuyor peki kıza ne dedin ki😂
- +1 yıl
Bu konulara girmek istemiyorum dedim bende :D
Soran+1 yılAhhahahha en güzel cevabı vermişsin tebrikler👍😄
- +1 yıl
Eywallah :)
Sakın deme.
muhabbeti aç, zaten kendisi bir şey hissediyorsa o belli eder.01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl açabilirim ki muhabbeti nasıl oraya getirebilirim ki?
eskiyi ver yeniyi götür kampanyasına dahil olsana ne işin var eskiylen
05 Yorumla
Soran+1 yılYeni insanlar karşıma çıkıyor ama düzgün değil ya da kafa yapıma uygun değil ve unutamıyorum😑
Soran+1 yılTatil verden kastın nedir?😄
Soran+1 yılDaha yeni tatilden döndüm👍😄
+1 yılpek bir etkisi yok ayrı iseniz geri dönüş olarak bende diyebilir
01 Yorumla
Soran+1 yılBende diyelim dedi mesela devamını nasıl getiriceksin ki hiç bilmiyorum😕
+1 yılBitiş sekline bağlı ilişkinin.
Hala duygular varsa arada yazarmda söylerimde04 Yorumla
Soran+1 yılİlişkimiz kötü bir şekilde bitmedi ne kavgayla neden kötü bir şekilde sebepsiz yere bitti en çok ona yanıyorum yazsam pişmanlık yaşar mıyım ki😑
- +1 yıl
Yazma sen yinede sen özledim deme. o adım atsn. çünkü karşılık göremezsen üzülürsn
Soran+1 yılÜzülmek istemiyorum artık onun adım atmasını mı bekliyeyim yani?
- +1 yıl
Sen bilirsin o zaman
dogru degıldır. eskı sevgılı ozlenmez. ozlenseydı eskı olmadı.
03 Yorumla
Soran+1 yılHiç mi özlemedin hiç mi güzel günleriniz aklına gelmedi eski sevgilinle?
Soran+1 yılYenisini bulamıyorsan eski anılar gene tazelenir😕
Gizli Üye(30-35)+1 yılherca-i ve seni gördüm bende atmayı düşünür oldum :D
03 Yorumla
Soran+1 yılAt at en iyisi birşey kaybetmezsin👍
Cevap sahibi+1 yılPardon gaz veriyorsunuz da sizde durum ne acaba :D
Soran+1 yılDaha düşünme aşamasındayım😂
Bittiyse bitmiştir uzatmanın anlamı yok kimsenin gotunu kaldırmaya degmez
06 Yorumla
Soran+1 yılYani senin düşüncen şu giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir diyorsun ama ben bunu yapamıyorum😄
Soran+1 yılUnutmak zordur sevdiği kişiyi unutan biri varsa ne mutlu maalesefki yapamıyoruz keşke unutup hayatımızı yola koysakta olmuyor işte😕
Soran+1 yılO zaman hiçbirşeyi değiştiremezsin vazgeçemiyorsan sevmeye devam ediceksin ve mutluluğunu izleyeceksin buda sana çok koyucaktur😕
+1 yılOzledıysen dıceksın kızım.
01 Yorumla
Soran+1 yılSöyleyemiyorum😒
Aşk İlişkileri konusunda 721 cevap paylaştı. bataryayı sök ve camdan fırlat
03 Yorumla
Soran+1 yılBataryası çıkmıyor telefonum ahhaha😂
Soran+1 yılYok hayatta yapamam😂
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılOna göre bir konuşma varsa söylenebilir.
016 Yorumla
Soran+1 yılOna göre konuşmadan kastın nedir?
- +1 yıl
eğer konuşuyorsanız samimi giden bir sohbet varsa ve geçmişten konu açılırsa araya kaynar.
ama durduk yere 'seni özledim' gbi bir mesaj samimi değil
Soran+1 yılYa tabikide durduk yere atmam evet aramızda bir muhabbet var ama dönüpte hiç eskilere bakmıyoruz bir kere açıldı ben ona tişört almıştım onun resmini attı hatırladın öı gibisinden başka bir durum olmadı😊
- +1 yıl
O kimyayı hissedersen şaka yollu olarak bir söyle.
Eski sevgililerimden sadece biri ile konuşuyorum. Aramızda muhabbet var, yeri olsa söylerim, muhabbet varsa çekinecek durum yok
Soran+1 yılSöyle olur mu şimdi ona özledim diyorum oda olumsuz cevap vericek diyelim şaka yapmıştım falan derim olayı şakaya vurarak halletmiş olurum eğer cidden derse ciddi anlamda konuşurum ama sonrasını nasıl konuşcağımı bilmiyorum ona mı bırakmalıyım sonrasını😏
- +1 yıl
Hayır hayır şaka yapmıştım falan deme o kıvırma çok net anlaşılır
Eski günlerden konu açarken özlemişim aslında o günleri falan de en fazla. Ondan cevap gelmezse bile :) koyar geçersin. Bir beklenti ile söylemiş gibi değil de içinden geldiği için söylemiş ol.
Ama konu o kıvama gelirse onun konuşma tarzından ne cevap geleceğini kestirirsin bence =)
Soran+1 yılYa biz hiç eskilere dönük konuşmuyoruz aslında sadece bir kere eskiye dönük konuştuk o tişörttü yani peki nasıl açabilirim eskileri konuyu nasıl kıvama getirebilirim😏
- +1 yıl
Ne zamandır konuşuyorsunuz öncelikle ve konuşmalarınız nasıl? arada o mesafe var mı hep?
Soran+1 yılYa şimdi 3 ay sonra 3 kere konuştuk ayrılıktan sonra 4 ay sonrası yazdı bu 15 gündür yaklaşık konuşuyoruz öyle arada mesafe varmıdan kastın anlayamadım?
- +1 yıl
Yani eski sevgili oldugunuzun bilincinde olarak soğuk mu konuşuyorsunuz yoksa konuşmalar daha mı samimi?
Eğer samimi ise daha rahat olabilirsin. Eski bir olaydan bahset. Aldığı bir şeyle ilgili konu açabilrisn gittiğiniz yerden ortak tanıdıgınız bir arkadaştan... böylece bir şekilde konu eskilere gelir. rahatlık varsa yönlendirmek kolay.
Soran+1 yılSoğuk değil ya ilk başlarda soğuktuk falan ama şimdi öyle değiliz ya konuşmaların sonunda gülüyoruz ediyoruz falan eski olaydan bahsedersem mantıklıymışım gibime geliyor ordan yola çıkarak o adım atar mı ki?
- +1 yıl
Adım atmazsa devamını getirme zaten, sen bir aç nabız yokla. Herşeyi de sn yapacak değilsin ya.
Soran+1 yılBak o bana bir adım atsın ben ona 10 adım ileriye atabilirim devamını getirmezse üzülmekten başka bişey gelmez elimden😕
- +1 yıl
Tamam sen eskilerden konuyu aç ve tepkisini bekle. Eğer kapatırsa bir adım daha atma gereksiz üzülmemiş olursun.
Soran+1 yılBakalım mesaj atınca konuşucam herşey o zaman ortaya çıkıcak fikir verdiğin için çok teşekkür ederim😊
- +1 yıl
rica ederim
+1 yılBüyük hata sakın yapma...
07 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
Eğer öyle bir hata yaparsan kendini tamamen geri çekebilir hiç konuşmayabilir en kötü ihtimalle egosunu tatmin etmek için arkadaş ortamında "hala beni seviyor bana aşık" diye hava atabilir.
Soran+1 yılSanırım haklısın ama egoist biri yani bunu yapıcak kadar karaktersiz biri değil😊
- +1 yıl
Yinede dikkatli ol. Bunu açık açık söyleme eski günlerinizden söz et fakat direk "seni özledim" dersen bir daha ki konuşmanızda sana soğuk davranabilir. Umarım herşey gönlünce olur ve mutlu olursun :)
Soran+1 yılEski günlerden söz etmek mantıklıymış gibi geliyor direk söylersem şimdi ters karşılayabilir ya da o an morali bozuktur mesela ters karşılayabilir beni demi söylersem kaybetme ihtimalimde var çok mantıklı aslında👍😋😊😄
Soran+1 yılTeşekkür ederim sende hayatında mutlu olman dileğiyle😄
- +1 yıl
Teşekkürler :)
+1 yıleski sevgiliyle konuşulmamalı.
01 Yorumla
Soran+1 yılYaklaşık 15 gündür falan yazışıyoruz yanlış mı bilmiyorum işte konuşmam😖
+1 yılSöyleme eski diyorsun bırak eskide kalsın.
023 Yorumla
Soran+1 yılYapamıyorum işte ya :(
- +1 yıl
Yapmalısın artık geriye değil ileri bakmalısın. 8 ay olmuş ayrılalı o attı mı hiç sana mesaj özledim diye?
- +1 yıl
Soran+1 yılHayır atmadı özledim diye ama unutmam tarzında birşey söyledi🙈atarsam pişman olur muyum ki😑
- +1 yıl
Olursun bence. Belki şu an bana kızıyorsundur ama emin ol atmaman senin için iyi olur
Soran+1 yılYok hayır neden kızayım ki sonuçta fikrini ortaya atıyorsun tabikide saygı duyarım bilmiyorum işte napıcağımı😑
- +1 yıl
8 ay ayrı kalabilmişsin özlemişsindir eminim ama nasıl idare ettiysen şuanda da idare ederbilirsin bence. Mesaj atıcaksın şimdi oda atıcak büyük bir ihtimal mesajlaşıcaksınız sonra bakmışsınız sevgilisiniz ama döngü tekrarlıcak gene ayrılcaksınız sen kendini yıpratcaksın belkide doğru insanı elinle kenara iticeksin o kişi yüzünden ileriye bak geçmişe dönme. :(
Soran+1 yılYa genel olarak mesajlaşıyoruz diyebilirim ilk ayrılmamızda depresyona girmiş gibiydim ama şu an konuştuğum ilişki düzeyine gelicek kadar insan çıkmadı çıkanlar bile piçti açıkçası yüz vermedim geçmişe bir çizgi çekip geleceğe bakmamı istiyorsun ama olmuyor işte gene aklıma geliyor :(
- +1 yıl
Çok mesaj atmak istiyorsun anladım ama üzülmiceğinden emin misin?
Soran+1 yılİşte emin değilim üzülüp üzülmüyeceğimden odun anına gelirim üzülürüm falan aklım çok karışık ya😕
- +1 yıl
şu an üzülmesen bile sonradan üzülüceksin gibime geliyor. Hemcinsim olarak bir erkek tarafından üzülmeni istemem. Ben hala atma mesaj diyorum :(
Soran+1 yılDüşündüğün için çok teşekkür ederim canım bakıcam işte sakin kafayla düşünücem düşünmeden hareket edersem işin içinden çıkamam heralde😂
- +1 yıl
Şöyle detaylı bir düşün düşünmeden sakın mesaj atma. Atıcaksan bile sonunda mutlu olan sen ol :)
Soran+1 yılDüşünmeden atarsam zaten hiçbir mantığı kalmaz olayın anlık atmış olurum yani o anki ruh halime göre karşı tarafın ruh hali kötüyse bana etki edebilir böyle bişey var bide hoff teşekkür ederim umarım mutlu olurum tabi atma cesaretini toplayabilirsem😊
- +1 yıl
Hadi bakalım hayırlısı artık ne diyeyim :) Özledim yaz gözünü kapa gönder tuşuna tıkla :D
Soran+1 yılHahahaha hayırlısı olsun bakalım ama direk yazmak istemiyorum konu arasında söylemek istemiyorum çok abes kaçıcağını düşünüyorum diğer türlü tabi yazabilirsem🙈
- +1 yıl
Yorum yazanların çoğu atma demiş bence de atma hadi vazgeç içinde yaşa zamanla özleminde biter :(
Soran+1 yılHaklısın ya of napcam ben bitmeyen özlem yapmışlar diyebilirim😑
- +1 yıl
Her özlem biter canım bir şekilde seninkide biteer :(
Soran+1 yılBilmiyorum ki biter mi şu an bitmiycekmiş gibime geliyor😕
- +1 yıl
Biter bebeğim biteeer :(
Soran+1 yılUmarım canım :)
- +1 yıl
Umma çabala atma mesaj bak cidden atma :(
+1 yılSevişilmiş ise yanlıştır.
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir durum yok ortada😏
- +1 yıl
O zaman mesaj yanlışlıkla sana atılmıştır. :)
Soran+1 yılYanlışlık yoktu gayet normal bir şekilde atılmıştı👍
+1 yılAtma çünkü ikinci bir şans istiyorum demiş olursn
02 Yorumla
Soran+1 yılİstiyorum ama çok mu belli etmiş olurum kendimi?
- +1 yıl
evet.
Hakediyorsa sende duygularından eminsen söyle:) :)
01 Yorumla
Soran+1 yılHakkettiğini düşünüyorum ama odunluk tutarsa diye korkuyorum🙊
keşke banda atsalar bayadır yoklar piyasada =)
06 Yorumla
Soran+1 yılAtsalar nasıl karşılardır😄
Soran+1 yılUmarım eskilerinden bitanesi yazarda konuşursunuz😂
Soran+1 yılİlla numarala mı oluyor herşey sende facebook var twitter var varda var yani tabi bunları kullanıyorsan😂sevinsin tabide sevindircek cesaret yok
Söylememelisin totosunu kaldırır
011 Yorumla
Soran+1 yılHer kaldırılan götün bir pilotu vardır kaldırdıysam indirmesinide bilebilirim sana böyle bir mesaj gelse tepkin nolurdu?
Soran+1 yılKeşke banada böyle bir gelseydi demek isterdim🙈
Soran+1 yılAnlamayan çalışıyorum işte nolduğunu anlayamıyorum açıkçası zorlanıyorum unutmuştur diyorsun ama unutsa yazmazdı heralde diye düşünüyorum
Soran+1 yılAşırı zor durum ya matematik problemi çözmek bile bu kadar zor değil ya o derece😂
Soran+1 yılİşte hangisiyle hareket edemiyeceğimi bilmiyorum bilsem zaten şu an hareket edip uygulamıştım bile😕
Soran+1 yılUmarım pişman olmam
+1 yılvur patlasın cal oynasın bosverr :D
02 Yorumla
Soran+1 yılBöyle düşenemiyorum işte😱😡
- +1 yıl
düşüncen kendnı güççük düşürmüyceksın ;)
Hah öyle mesajları atıp "becerin" oldu efendim
05 Yorumla
Soran+1 yılNeyi beceriyoruz efendim😏
Soran+1 yılKeşke hayatımın geri kalanı ona ait olsa onunla vakit geçirsem onunla sevinç ve üzüntümü paylasam ama olmuyor işte😑
Soran+1 yılYani😒
+1 yılsöyle gitsin içinde kalmasın kanka
05 Yorumla
Soran+1 yılSana böyle biri söyleseydi be tepki verirdin bro😂
- +1 yıl
o kişiyi sevip sevmeme bağlı, ama ben yazdım bir kere sallamadı sonra bir daha yazdım yine sallamadı sonra sen bilirsin l*n at kafası dedim engelledi konuşmuyoz bir yıldır. bende yeni aşklara yelken açıcam
Soran+1 yılBence o kızı unut yeni kızlarla konuş daha mutlu olursun derim hayatına daha çok kişiler çıkıcak ama değer vermese yazmazdı diye düşünüyorum 15 gündür falan yazışıyoruz😏
- +1 yıl
gönlünce olsun her şey o zaman :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim umarım seninde herşeyin gönlünce olur hayatında mutluluklar :)
Aşk İlişkileri konusunda 983 cevap paylaştı. Ozur dilrrim diye biri sana atsa affeder miydim.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet affedilcek bir kişiyşe özürünü kabul ederdim👍
+1 yıleğer ondada bir ışık varsa de
04 Yorumla
Soran+1 yılYa bir var bir yok gibi durum karışık aslında onu anlamak çok zor😑
- +1 yıl
ozamn iyice netleşene kadar bekle ondan sonra de
Soran+1 yılBeklemekten başka çarem yok zaten👍
- +1 yıl
aynen
Bir şans daha anlamına gelir ;) sen bilirsin.
07 Yorumla
Soran+1 yılDoğru bir şans daha istiyorum daha iyi bir şekilde değerlendirmek istiyorum ama ben yazarsam yalvarır gibi bir izlemim olur mu😒
Soran+1 yılHaklısın ama olmuyor işte😏
Soran+1 yılYazıpta kaybedersem ya o nolucak😕
Soran+1 yılCesaret verdiğin için teşekkürler😊
Çaresizlik olur bence deme
05 Yorumla
Soran+1 yılÇaresizlikten kastın sanki ondan başkası yokmuş gibi mi olur?
Soran+1 yılAma seviyorum onsuzluğa dayanamıyorum artık başka kimse girmedi hayatıma o yokken girse bile karşı tarafla mutlu olamazdım ama bir yöndende haklısın bir erkeğin fikri sonuçta bu😊
Soran+1 yılSence atsam pişman olur muyum ki?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılDüzgün ayrıkdysan sorun yok
02 Yorumla
Soran+1 yılKötü bir şekilde ayrılma yoktu yani sebepsiz yere bitti çok koyuyor😕
- +1 yıl
Her seyde bı hayır var canım
+1 yılİcinden geleni her zaman yap
017 Yorumla
Soran+1 yılİçimden geleni yapmak istiyorum ama mantığım engel oluyor😏
- +1 yıl
Mantık diye bisi yoktur sen onu utandigindan korktugundan soylemiyosun
Soran+1 yılHaklısın aslında pişman olmaktan korkuyorum sadece ya negatif cevap alırsam diye utangaçlığımı nasıl aşabilirim🙈
- +1 yıl
Bende de ayni sorun var bilmiyorum
Soran+1 yılSen erkeksin denesen bir zarar çıkmıyacağını düşünüyorum ama onunla yazışıyor musunuz hiç😊
- +1 yıl
Yok beni gördüğünde kaçıyo saden vicdansız
Soran+1 yılNomıssız vıcdonsız tabikide şakaydı neden kaçıyorki bir sebebi olmalı bence ona bunu sorup öğren sonra ona göre davran aranızda bişey olduysa kaçma gereğinde bulunuyordur👊😒
- +1 yıl
Ya yok konuşamam ben faceden bile konuşamıyom utangaçım.
Soran+1 yılYok bak yaz birşey kaybetmezsin konuşurken mutlu olursun onunla en azından konuşuyoruz diye yaşayan bilir :)
- +1 yıl
:D anladım ama konuşamam.
Soran+1 yılNeden ki😒
- +1 yıl
Utanıyorum işte tahmin edemiyeceğin kadar elini bile tutamam milletin içinde yürürken falan.
Soran+1 yılUtancını yen cesaret topla ve yaz kıza tabiki yazarken heyecanlancaksın tahmin ediyorum muhabbet ilerledikçe utancını yeniceksin ve sen o kızı gerçekten seviyorsun bu kelimenden bu çıkıyor😊
- +1 yıl
Ya aynı aparmandayız her gün görüyorum uzakta olsa kesinlikle yazarım.
Soran+1 yılAynı apartmandaysanı yüz yüze konuş diycem ama genede yaz derim ilk sonra birbirinizi gördüğünüz zaman konuşursunuz derim👍
- +1 yıl
Tamam cesaret toplucam sağol.
Soran+1 yılÖnemli değil umarım mutlu olursun o kızlar :)
Oda seni ozluyor mu hissediyor musun?
07 Yorumla
Soran+1 yılYa bilmiyorum yazmazdı bir durum olmasa diye düşünüyorum ama özleyip özleyemediğini anlayamıyorum maalesefki
Soran+1 yılNeden?
Soran+1 yılDeğilim işte keşke olabilsem😓
Soran+1 yılDiyebilirsem sonuçları görücez👍😄
+1 yılAtma atma atma!! Nolursa olsun atma
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden atmıyayım?
söylersen kapıyı açarsın. ama o açar mı bilinmez.
08 Yorumla
Soran+1 yılOrasını bende bilmiyorum işte kafam bu yüzden karışık🙈
Soran+1 yılEvet istiyorum eskisi gibi olmak istiyorum😑
Soran+1 yılHayır tabikide hemek konuya girilirse saçma olur ilk napıyosun falan filan sonra ortaya bir konu atılır o konuşulduktan sonra söylersem söylerim haklı mıyım ama söylememeklede kararsızım😏
Soran+1 yılKonuyu genişten nasıl alabilrim bu konularda iyi değilim çünkü bilmiyorum nasıl davranıcağını işte😕
Tükürdüğünü yalamanın bir anlamı yoktur
05 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın aslında ama işte unutamıyınca öyle düşünmüyorsun😕
Soran+1 yılVerdiğin fikir için teşekkür ederim bu konuyu iyi bir şekilde düşünücem bir yandan mantıkla bir yandan duygusal yönle bakıyorum ikisinin ortasında kalıyorum olmuyor😑
Soran+1 yılAyrılığın sebebi yoktu biliyor musun sebepsiz yere bitti onunla ayrıldıktan sonra kendimi yıprattım ki depresyona girmiştim tam anlamıyla ama gene nefret edemiyorum😑
+1 yılyoklukta olmanın sinyali
01 Yorumla
Soran+1 yılYoklukta olduğumdan ya da boşlukta olduğumdan yazmak istemiyorum zaten sevip ve unutamığımdan yazmak istiyorum bu mesajı
- Devamını Gör (26)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat