Sadece futbola odaklanmış hayatında kız istemeyen erkek?

Ya ben bir şey soracağım aklıma çok takıldı bizim okulda bir çocuk var çocuğu ben beğendiğim için en son dayanamayıp gidip tanışmak istedim çocuk en başta sadece tamam dedi Ben bakmaya devam edince olur Bir ara oturup konuşalım dedi Sonra ben de Instagram'dan eklemesini söyledim Akşam takipleştik ben maçın nasıldı gibi sorular sordum bana geçiştirmeli cevaplar verdi Ona rağmen bir iki soru daha sordum umursamayınca sevgili olmak zorunda olmadığımızı sadece tanışmak istediğimi söyledim O da bu mesajıma iki hafta sonra görüldü attı Sonra bir daha hiç konuşmadık zaten Okulda da yüzüme bakmıyordu çocuğun arkadaşları zaten en başından olmayacağını sadece futbola odaklandığını sevgili istemediğini söylemişti ama çocuk arada beni izliyor sınavlarda ya da başka bir yerde denk geldiğimizde bana bakıyor çocuğun şu ana kadar hiçbir kızla konuşmamış hiç sevgilisi olmamış ve hiçbir zaman da istememiş benim arkadaşıma da sevgili istemediğini söylemiş ama Instagram'dan hala sadece kız olarak beni takip ediyor bir de onun sınıfından 2 tane arkadaşım var Sizce ne yapmalıyım benimle konuşmasını istiyorum ben artık adım atamam çocuğun Tekrar benimle konuşmasını nasıl sağlayabilirim kaç kere izlediğini yakaladım çünkü sizce beni sever mi kafa yapımız benziyo ama o bilmiyo tipimi de beğenmiş yani ama yaklaşmıyor

Sadece futbola odaklanmış hayatında kız istemeyen erkek?