+1 yılFutbolcular para, zevk , sefa içinde yüzerken ,eve ekmek götürecek parası olmayanların sabahın ilk ışıklarıyla beraber dükkanlarını açarken , ya da kahve köşelerinde dün geceki maçın geniş özetini anlatırken , küfür etmeleri , sinirlenmeleri, teknikdirektör gibi akıl vermeleri ,maç akşamları biryerlerini yırtmaları çok ahmakça
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBende takım tutmam arabaya ilgim yok
21 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler manzara güzelmiş :)
+1 yılOnu maçlara götürürüm benim ne kadar aşkla futbolu sevdiğimi görünce o da alışır belki :)
22 Yorumla- +1 yıl
futbolu sevmeyen bir erkege rastlamadım daha önce :)
+1 yılhiç sevmeyen olmasın ya biraz sevsin ama öyle saatlerce yorum izlemesin
33 Yorumla- +1 yıl
niye güldün sen sevmeyen tarafsın galiba ben severim futbolu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
+1 yılİdeal koca :) Futbolla ilgileneceğine benimle ilgilensin derim :)
23 Yorumla- +1 yıl
ahahah tamam ne zaman müsaitsin evlenelim :D
- +1 yıl
Kaçırdın treni ben evliğim zaten :)
hayatta igrendigim tek spor footbol kusasim geliyor,sporu severim ama footbol degil susporlarini sevioyrum kendim yuzme ve wakeboard yapiyorum nadiren kisin kayak ama footbol deyince aklima spordan haric hersey geliyor sanki ic savasa gidiyor millet
11 Yorumlaerkekler futbolla ilgilenmek zorunda degiller ki.futbolla ilgilenmeyen erkek erkek degildir gibi bir kural da yok.futbolla ilgilenmeyen erkek akilli erkektir bana gore.gitsin adam gibi biseyle ugrassin kendini gelistirsin.
21 Yorumla- +1 yıl
mantıklı insanları seviyorum :D
ben de Amerikan futbolunu , bizim soccer denilen yani bizim bildiğimiz futboldan daha çok seviyorum yani bu kişiden kişiye değişir hem erkek hem kız için , voleybolcu erkek de var futbolcu da
10 YorumlaBen sadece milli maç niteliği taşıyan maçların sadece sonucunu takip ederim.ne kadrodakileri bilirim ne de bilinmiş futbolcular haricindekileri...
20 YorumlaGalatasaraylıyım. Bu kadar yani :D ilk 11'i sorsan bilemem :D kısacası ilgilenmiyorum :D
Sadece derbi falan işte o kadar :D20 YorumlaFutbol sevmeyen erkek?Ben bile bayılıyorum futbola yaa,nasıl sevilmez ki?Düşünsene benim böyle biriyle evlendiğimi.O dizi izlemek isteyecek ben maç.İşler iyice tersine dönecek.Erkek dediğin sevsin futbolu yaa.Güzel şey futbol.
00 Yorumlakoyu bir Galatasaraylı olarak hem takımımın hem diğer takımların maçlarını özenle takip etmeye çalışırım; TT Arena'ya giderim.. benim için futboldan anlamayan erkek özetle; rakıyı mezesiz içmek gibi bir şey .. mide ağrısı..
00 YorumlaBizim sınıfta var öyle birisi kendisi voleybol oynamayı daha çok sevyr sınıfın erkekleri futbol turnuvalarına gidiyr o kalıyr ben anlamıyrm sevmiyrm diyor bence bu onun kişisel tercihi kimseyi zorlayamazsn sevmesi için.
02 Yorumla- +1 yıl
zorlayan var mı ki?
Spor konusunda 300 cevap paylaştı. Amcamdır... Evinde mümkün değil ki bir karşılaşma izleyesin...
Yengem bu konuda kendisini şanslı görüyor...10 Yorumla- Spor konusunda 432 cevap paylaştı.
+1 yılKarışmam.. Ne istiyorsa öyle olsun. Ben onu değiştiremem ki :)
10 Yorumla Kızları bilmem de çevremdeki erkekler normal karşılıyor. Ben 10-12 yıldır tv izlemem, takım da tutmam :)
10 Yorumla
+1 yılvar öyle adamlar ...ama ben onlardan değilim...ama fanatiklik kadınlara yakışmıyor...ben anlatırım ona...futboldan anlayan kadına kadın demem zaten ilgisiz olsun sorsun ofsayt ne diye...
10 Yorumla- Spor konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılaman ben almıyayım öyle birini, tam bir futbol aşığıyımdır icabında benimle oturup iddaa çalışıp kupon yapacak :D
18 Yorumla- +1 yıl
aman nooooolur alsınn yalvarıyorum bakk incilerim döküldü nooooolur ...
- +1 yıl
yav hee hee ..
+1 yılhiç sevmem oynamam ilgilenmem işim olmaz futbolla ayrıca takım da tutmuyorum :))
33 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler :))
- +1 yıl
embermoon onu lisede kullanmıştım ben de msn adresi olarak :))
- Spor konusunda 520 cevap paylaştı.
+1 yılBen ofsaytı bilirken o futbola düşkün olmıcaksa erkek diye yanımda taşımam ben onu.
25 Yorumla- +1 yıl
Ne oldu? :)
- +1 yıl
Eyvallah :)
+1 yılUçak ve arabalara ilgisinin had safhaya çıktığını gördüğüm insandır eniştem.
Holigan olmasın da :)), futbol ile ilgilenmesi bir artı ya da eksi değil nazarımda, izlerken ona eşlik de ederim :))00 Yorumla
+1 yılKötü şeyler düşünürüm. Ben futbol severim, maç izlerim, ofsaytı da bilirim abi o da bilsin benimle izlesin yorum yapsın sevsin; ben onu daha çok seviyim.
11 Yorumla
+1 yılanlıyorum ama sevmiyorum hafız çünkü içinde büyük paralar dönnüyor insanların duyguları istismar ediliyor (nokta)
10 Yorumla
+1 yılhmm. futbol sevmeyen erkek. olabilir. ama hayatında birşeyler eksiktir ya. mesela futbol sever olarak ben hiçbir zaman haftasonu ne yapacamı düşünmem. niye düşünim ki belli zaten :) televizyonu açıp maç izlicem bu kadar basit ve net :)
03 Yorumla- +1 yıl
işte futbolu sevmeyen anlamaz bu gibi alakasız yorumlar yapar anca. mesele kendini birşeylerde geliştirmek değilki. o ayrı bu ayrı. futbol eğlencedir, deşarjdır. seviyoruz biz futbolu. bize bir yarar sağlasın diye sevmiyoruz. futbolu futbol olduğu için, 90. dakikada ne olacağını bilmediğimiz hiçbir zamanda bilemicemiz için seviyoruz.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence gayet iyi .zaten oturup saatcelerce izleyenlere de maçtan sonra kazananların sokakları yıkmasına da anlam veremiyorumm.
30 Yorumla
+1 yılBana acayip itici geliyolar yalan yok ..
-Bacımdır dediğim bile oluyor ..
Lan erkek dediğin Barcelona-Real maçı olduğu gün dizi mi izler ?23 Yorumla
+1 yılGayet güzel bişey bence her erkek futbolu sevmek ilgilenmek zorunda değildir
30 YorumlaFutbolla ilgisi olmayan erkekler olarak, bizim neslimiz tükeniyor arkadaş...
Bence bizleri tespit edip, koruma altına alsınlar... :D10 YorumlaFutbolu bende sevmem genelde bayan beach voley,voleybol karşılarmalırını izlerim daha güzel ; )
10 Yorumla
+1 yılSorun değil illa futbolla ilgilenmesi gerekmiyor.
31 Yorumla
+1 yılTamam holigan olun demiyorum ama tuttuğu takımın 10 tane oyuncusunu sayabilmeli erkek dediğin, aksini yakıştıramıyorum :D
11 YorumlaSpor konusunda 329 cevap paylaştı. Aaaa var mı ki? Hani nerede? :)
38 YorumlaVar mıdır öyle erkek?
29 Yorumla- Spor konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılbenim eşim de böyle. anlar ama sevmez çok ilgilenmez. gayette mutluyuz
10 Yorumla
+1 yılbenim içinde futbol saçmalıktan başka bişy değildir
10 Yorumla
+1 yılGalatasaraysız bir hayat yeri geldiğinde nefes alamamak demektir aşklar gelip geçicidir ama o aşk hiç bitmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılanlarım severim ama fanatik değilim mesela spor olarak başka branşlara ılgım var dövüş,extreme sporları :)
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyane sevmek zorunda mıyım artı mel gıbson forever cıyım sevdım senı 5 yıldız :)
+1 yılbizim türk kızlarının kafası karışık bu konuda ama çoğunluğu yadırgar heralde
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılfutbolla (hiç) ilgilenmeyen erkeğin erkekliğinden şüphe duyarım,hiç olmazsa derbileri izlemeli arada halı saha maçı yapmalı arkadaş.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılne var ki bunda,artık kızlar da yar-rak takabiliyor,belki de a-m kafalısın ondan olabilir bak
Spor konusunda 654 cevap paylaştı. Futbolla ilgilenmek zorunde değil yadırgamam hiç.
20 Yorumla
+1 yılşaşırır ama bu devirde kızlar futbolla ilgilenir artık
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo testesteron savaşını sevmiyorum. ayrıca futbol sevmeyen erkekler de var
00 Yorumla
+1 yılfarketmez sevmek zorunda değl derim
10 Yorumla
+1 yılne düşünelim, bize ne...
05 Yorumla- +1 yıl
ha erkeklerle futbol muhabbeti yapılan bir yer olduğunu bilmiyordum pardon.
- +1 yıl
okuduğunu anlamıyorsun sanırım. tane tane yazayım o halde. "bir erkeğin futbol sevip sevmemesi hakkında hiçbir şey düşünmem, bana ne, kendi bilir" özne tümleç falan olmayınca kısa cevaptan anlamadın sanırım. ama cevabım buydu.
+1 yılonun sevip sevmemesi beni ilgilendirmez
11 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler :D
+1 yılFutbol bana çok ama çok uzak.:))
10 Yorumlahani nerde öylesi? *-*
12 YorumlaSpor konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bir şey düşünmem ilgilenmek zorunda değil.
00 Yorumla
+1 yılBen yadırgıyorum erkek dediğin futbol seyreder :)
18 Yorumla- +1 yıl
Seyretmeyenlerde erkek öff yaaa
- +1 yıl
ay kız biz hiç izlemiyoruz ya
- +1 yıl
Tamam izlemeyenlerde varmış onlarda erkek tamam
- +1 yıl
oh şimdi rahatladım :P hahahaa
+1 yılYok ben almıyım öyle erkeği :D
35 Yorumla- +1 yıl
o da almasın :D
- +1 yıl
Ahahahahaha d:DDDD:D:D:d:
+1 yılSevmek zorunda değil ki :D
01 Yorumla- +1 yıl
zorundayız..:D
Kisa ve net heyecansiz ruhsuz olurlar
02 Yorumlahımm çok iyiymiş.
30 Yorumla
+1 yılİdeal erkek
30 Yorumlakarşı cinse değişebileceğim tek şey belkide <3 ;)
00 Yorumlaİşte gerçek erkek!
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCok tutkunu olmasin ama biraz anlasin yahu
01 Yorumla
+1 yılGarip bir vakaa :-o
13 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka ya
Oyle bir erkk var mi
35 Yorumla
+1 yılSadece futbol yokki
00 YorumlaBence en iyi erkek.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgaydir veyahutta toptur.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle erkek kaldımı ki?
01 Yorumla
+1 yılılıktır o ılık
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler