1 ay falan sevgili kaldik sonra tum aile ogrendi ablamla konusmuyoruz Şu an evlenecegim adam bunu nasil karsilar? Genclik hatasiydi o zamanlar 25 yasindayim simdi 27
Güncellemeler
+1 yıl
Yasindaydim
Nişanlima daha önce enistemle sevgili oldugumu nasil anlatabilirim?
Yav iste bir defadan birsey olmaz demeyle oluyor hersey. Sen yapmazsin ama karsi taraf yapar vs. Hadi herseyi gectim yarin bi gun isteme olur bisey olur sohbet ederken laflar yanlis anlasilir ters duser imalar vs olabilir yinede sen bilirsin. Bu korkuyla kuskuyla da yasamak baska birsey.
Yani canilik kimse yapmaz ama namus durumuna kadar gidebilir bu durum ve kim olursa olsun pek kabullenmez boyle olunca. Ha tm derse bile byle bisey yapmaz ama cinnet anlik oluyor o goze perde indimi insanin gozu görmüyor. Dikkat et yani
Yani ya sizinkiler evdeyken ya yanlarinda ya da bir odada kapisi acik sekilde konusabilirsin basbasa olursaniz istenmeyen seyler olabilir sonucta kolay birsey degil bu.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Soylemelisin bi sekilde yoksa yarin bi gun ablandan enistenden ailenden vs duyar hersey daha kotu olur. Yazik gunah yani. Nolacaksa olsun söyle bence.
Sen ne dusunurdun peki evlenecegin kiz boyle bisey dese
Direk bitirirdim asla yani buyuk konusmayim da. Net yani. Cahillik falan vs olamaz yani. Ama tabi mezhep meselesi herkes bir degil.
Neden bitirirdin peki?
Hayattir beser insandir sasar bir daha yapilmayacagini bilemezsin.
Ama insandir sasar diyorsun sonucta yani her insan sasabilir sen de bende en namuslusu da
Bende boyle birsey yapmam saniyordum ama yaptim iste
Yav iste bir defadan birsey olmaz demeyle oluyor hersey. Sen yapmazsin ama karsi taraf yapar vs. Hadi herseyi gectim yarin bi gun isteme olur bisey olur sohbet ederken laflar yanlis anlasilir ters duser imalar vs olabilir yinede sen bilirsin. Bu korkuyla kuskuyla da yasamak baska birsey.
Nasil imalar mesela? Yani bana tavsiyen ne tam olarak anlamadim
Yani yarin bi gun evlenirsiniz barisirsiniz enisten veya ailenden birileri agizdan kacirir vs. Direk cinayet cinnet sebebi olabilir.
Esime soyliycem zaten sen soylemezsen diyorsun sanirim
Baslikta nasil soylerim anlar mi diye sormustum
Birde cinnet geçircek ya da cinayet islencek bir sey yok deli biriyle evlencek degilim
Allah oyle delilerden herkesi korusun ve onlari insanlardan uzak tutsun
Anladim bende zaten diyorum ki hos karsilamayabilir yani konu oralara kadar geldi yani.
Amin amin. Ama byle bu tarz seyler yuzunden kotu seyler oluyor maalesef
Nisanliyiz iste tabiki herseyi konusmanin tam zamani
O yuzden gec kalma sanada yazik gunah.
Normallestirmemek lazim herkes aklina mukayet olsun benim nisanlim da duzgun efendi akilli biridir boyle bir canilik yapmaz
Peki nasil anlatmaliyim?
Yani canilik kimse yapmaz ama namus durumuna kadar gidebilir bu durum ve kim olursa olsun pek kabullenmez boyle olunca. Ha tm derse bile byle bisey yapmaz ama cinnet anlik oluyor o goze perde indimi insanin gozu görmüyor. Dikkat et yani
Yani ya sizinkiler evdeyken ya yanlarinda ya da bir odada kapisi acik sekilde konusabilirsin basbasa olursaniz istenmeyen seyler olabilir sonucta kolay birsey degil bu.
genclik hatası dediğide yas 25 simdide 27 cok büyüdün aq
Çokta genç degilmisun
Cok genc ve cahildim oz zamanlar
O zamanlar
Ah ah
2 sene önce mi
Evet
Sjjssjjs gençliği iki yilda mi atlattın
Evet biraz hizliyimdir
Belli zaten enişteyi bile götürmüşsün shsgd
Hizliydim o zamanlar *
Hahahah
Sen olsan evlenir miydin benim gibi biriyle?
Hayir tabiki beni de aldatirdin
Enistem aldatti benim. sevgilim yoktu ki
Tamam ablana hainlik yaptin ama
Hem acik iliski istemez miydin mesela ikimizde istedigimizle takilcaz ozgur olcaz falan 😂
Yaa of bende cok pismanim o konuda
Kendimi nasil affedebilirim sence
Senjnle ciddi dusunmem takiliriz ama shbssbsbbssb
Sence kimse benimle evlenmez mi :(
Bisi diycem yasim 18 di bu arada o zamanlar
Evlenir be uğraşıyorum sadece seninle
Bu birsey degistirir mi sence 18 e yeni girmistim ve birden oldu sonra da ablama direk kendim soyledim zaten
Gel sen ozele biraz konusalim
Hatta sadece opusme ve saclarini oksama oldu o da nasil oldu anlamadim
Bir sey olmaz ya kucukmussun
Hepsini burada mi anlatcan sjsjsj
İki uc yas daha kucuktum hatta
Sence anlar mi? Ben kotu biri miyim yoksa o yaslarda boyle dusuncesizlikler normal kabul edilebilir mi
Küçüksün cokta tecrübesiz donemindeymissin
Dm den yazsana bende bir şey anlatmak istiyorum
Fake insan var mi
İnstan
Nasil
İnstagram
He yok burdan niye yazmıyorsun
Nasıl öğrendi ablann