Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Yargılama yapmıyorum lakin ciddi düşündüğün erkekte mutlak daha önce bir birliktelik yaşadı, onun için önemli olan vw seni bırakmasına sebep olan bir zar ise eğer şimdiden bıraksın, belki burdan bu yorum için linç yerim lakin doğru olan bu sezarın hakkı sezara
211 Yorumla
Soran+1 yılBen sevginin her şeyden üstün olduğunu düşünüyorum ama herkes aynı düşünmüyor..
Soran+1 yılUmarım böyle olmaz, bir ton şey var gizleyebilmem için gerçekten ona dürüst olmak istiyorum
Soran+1 yılYapay zar varmış, dikimini de yapıyorlar kandırıyorlar bir şekilde. Ama ben onu kandırmak istemiyorum dürüst olmak istiyorum
Soran+1 yılNormalde çok çok anlayışlı biri. Ama bu konuda ne düşünür bilmiyorum.
Soran+1 yılPeki bir şey sormak istiyorum. Sizce bana olan sevgisi azalır mı? O an tepki verse bile sonradan barışabilme ihtimalimiz sizce nedir bir erkek olarak?
Soran+1 yılUmarım güzel sonuçlanır..
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence soyle pişmanlığını falan dile getir siz kızlık zarı dikimini ne kadar kolay bişey gibi düşünüyorsunuz bak ben hemsireyim bu olay öyle dikildi bitti bir günlük bir şey gibi düşünmeyin ailenin falan bunu bilmesi lazım bir gün en az hastanede yatman lazım sonrasında da bakım isteyen bir süreç
014 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten diktirmek istemiyorum. Ona dürüst olmak istiyorum.
Cevap sahibi+1 yılBelliki zaten için için kendini yiyorsun evlendikten sonra söylersen ya daha kötü olursa
Cevap sahibi+1 yılNeden evlənmədən demedin falan derse
Cevap sahibi+1 yılBence eğer yüzüne söyleyemezsen mesaj at
Soran+1 yılBöyle hissetmeli miyim bilmiyorum ama gerçekten çok huzursuzum. Çok pişmanlık duyuyorum
Cevap sahibi+1 yılSana söylemeye cekindigim ama bunu sana söylemeye kendimi mecbur hissettiğim bir hatam var de
Cevap sahibi+1 yılArdından soyle
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılBence böyle olmalı da birisiyle evleniyorsan bunları ona soylemelisin
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılBen birlikte olmayı bırak bir erkekle dudak dudağa öpüştugumu söylemiştim dayanamayıp aynı senin gibi huzursuz oluyordum birde ben onun bir şey yaşamadığını biliyordum
Cevap sahibi+1 yılAma pişman oldugumu falan bildiği icin daha bir şey demedi önemli olan pişman olman dedi ve kapadi
Soran+1 yılİnşallah onu kaybetmem... Peki şu an birlikte misiniz?
Cevap sahibi+1 yılEvliyiz canım😊
+1 yılValla ben bakir biriyim. Ben açıkça söyleyin bana gelip desen ben kabul etmezdim. Pişman olman beni ilgilendirmez. YAPMIYACAKTIN. ACI ama gerçek. Lütfen üzme kendini. Eğer sevgilin bakir değilse zaten bunu sorun etmemeli. Ediyorsa karakterinde sorun vardır o halde.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumun için
+1 yılKaybetme korkusuna rağmen sakin bir anında yüz yüzeyken söylemelisin
17 Yorumla
Soran+1 yılPeki sizce benim tavrım nasıl olmalı? Ne diye girmeliyim konuya
- +1 yıl
Daha önce bu konu hakkında hiç konuşmadıysanız çok sorun yok, sana bir konudan bahsetmem lazım benim geçmişte şöyle bir hatam oldu çok pişmanım ama elimden bişey gelmez bunu senden saklamak istemedim evlilik düşündüğümüz için söylrmek istiyorum umarım problem olmaz senin için gibi gibi
Soran+1 yılPeki sizce o an büyük bir tepki verse bile bana sevgisi azalır mı? Sonradan tekrar barışabilme ihtimalimiz olur mu sizce?
- +1 yıl
Sevgisi azalmaz ama barışır mı küser mi bilmem, onun düşünceleri önemli
Soran+1 yılYorumlar arasında bana en yardımcı olan kişi sizsiniz ve beni yargılamayan.. Çok teşekkür ederim.
- +1 yıl
Yardımcı olabildiysem ne mutlu, umarım her şey yolunda gider
Soran+1 yılUmarım..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Sakin diktirme durust ol. Gecmiste herkezin yanlislari var. Seninki belli olmassydi brlkide hic soylemiyecektin. Kandirmak kolay. Tabi hayat boyu icini kemirmezse
11 Yorumla
Soran+1 yılDürüst olmak istiyorum ona karşı. Peki sizce o an büyük bir tepki verse bile bana olan sevgisi biter mi
Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Ben olsam asla sorun etmezdim. Seni seviyorsa kabullenmeli. Onun ağzını ara. Bakire olmasaydım beni kabul edermiydin. Diye sor. Bakalım ne diyecek
16 Yorumla
Soran+1 yılBen 23 o 25 yaşında. Ben onu hiç üzmek istemiyorum ve gerçekten çok seviyorum
Soran+1 yılÇok teşekkür ediyorum...
Soran+1 yılTamam yazarım 😊
+1 yılBence bu konu içini keireceğine açık açık konuş, anlat. Seni mi seviyor, zarı mı seviyor ortaya çıksın.
11 Yorumla
Soran+1 yılAnlatmak istiyorum, dürüstçe her şeyi. Ama nasıl konuya girmeliyim, nasıl bir tavır sergilemeliyim bilmiyorum
Kesinlikle söylemelisin, bilmeye hakkı var. Evlensen bile yalanla rahat edemezsin zaten.
12 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum, şu an bile rahat değilim. Umarım her şey yolunda olur..
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakin burdakileri dinleyip de söyleyeyim deme sakın ben onemsemem dese bile sevgilin emin olki cok önemsiyor sana bakışı değişir bu konuyu konusmadiysaniz muhtemelen bakire olduğunu düşünüyordur en iyisi diktir emin ol o yasamistir bir seyler
24 Yorumla
Soran+1 yılAma bu ona haksızlık olmaz mı sizce? Bir de bu konu ya sonradan ortaya çıkarsa yüzüne bakamam bile..
Cevap sahibi+1 yılSenin bilecegin is ama ben kaybedecegini pesin pesin söylüyorum cunku ben de senle ayni durumdayim durust olayim dedim fakat hepsini kaybettim
Soran+1 yılOff çok sıkıntılı bir durum ya...
- +1 yıl
. Ben sabrediyorsam sizde çekin yaptığınızı. Allah yardım etsin.😂
- Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle onu yokla bu konular hakkında ne düşünüyor ama bence sorun yapacağını sanmıyorum
112 Yorumla
Soran+1 yılBu konularda ne düşündüğünü bilmiyorum * abana olan sevgisine güveniyorum
- +1 yıl
Tamam işte yokla hiç biriyle ilişkiye girdin mi diyerek
Soran+1 yılKonuya nasıl girmeliyim
- +1 yıl
Seks konusunda konuşuyormusunuz?
Soran+1 yılHayır konuşmuyoruz
- +1 yıl
O zaman bu konuyu bir şekilde aç bişey sorcam sen bakirmisin diyerek yarı esprili bir şekilde sor smsle
Soran+1 yılPeki ben nasıl girmeliyim konuya söylerken? Bunu yüzyüze söylesem daha mı iyi olur
- +1 yıl
Yüz yüze çekinebilirsin ama smsle kendini daha iyi anlatabilirsin yüz yüze utanabilirsin yan
- +1 yıl
Evet sanki anlamış gibi ne zaman yüz yüze konuşacaksınız?
Soran+1 yıl1 haziranda iş yerim açılıyor iş çıkışında yanına gideceğim
- +1 yıl
Umarım sorun olmaz
Çoooook uzun zaman evet la cidden mide bulandırıcısınız ya dna karmaşası olmuşunuz resmen cidden neden böylesiniz tutamıyonuz mu kendinizi eskiden erkekler felan yapardı böyle şeyler şimdi kızlar ortalığı boş buldu önüne gelene veriyor ben ne sevgiline ne sana acıyorum ben senin tabirinle babişkona acıyorum mk :D
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılJinekolğa hiç gittinmi o mu bekaretinin olmadığını söyledi her kan kizlık zarının yırtılması değil çünki bazen hiç bozulmayadabiliyor
19 Yorumla
Soran+1 yılHayır hiç gitmedim
Cevap sahibi+1 yılBelki hala yırtılmamistır 1 yıl kendimi bekaretim bozulmus sandım doktor bakiresin dedi hicbirsekilde zarda yırtılma yok dedi gitmende fayda var
Soran+1 yılYani kan gelmişti ama bilmiyorum olabilir mi böyle bir şey sizce
Cevap sahibi+1 yılBenim zarımin seklide yuzde 1 kadinda gorulen bir zar ama sen boyle de olabilirsin olmayada bilirsin sana umit vermek istemiyorum kan ben de de geldi hemde tarif edildigi gibi kirmizi pembe ama gittigimde butunlukte hicbir bozulma olmadigi soylendi kan da iste siyrık gbi birsey ama kendi kendini iyilestiren gecici bir centik bunun icin doktora git ama özel muaynane bekaret muaynesi yapiyor hastaneler yapmiyor tecavuz taciz vs olaylarda bekaret muaynesi yapiliyor onun disinda yapilmiyor bunun icin özel muaynaneye gitmelisin 200 300 lira fiyatlari ben isim yapmis birine gitmisdim hatta
Soran+1 yılTeşekkür ederim tabi bu beni aklamaz ama öğrenmek isterim
Cevap sahibi+1 yılLutfen bu kelimeyi birdaha kulanma aklamaz nedemek bunu kendine yapma sen zaten aksın ve eğer senden buyüzden ayrılacaksa gitsin bu zihniyet de insanlarla olma benim arkadaşlarım hicbiei evlendiklerinde bakire değillerdiki ve gayet mutlu evlilikleri var yasin kac bu arada
Soran+1 yıl23 yaşındayım. Ya bilmiyorum kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Pişmanlık yaşıyorum ve elimden bir şey gelmiyor... Peki bunu eşlerine açıkladılar mı, nasıl açıkladılar?
Cevap sahibi+1 yılYa ben 30 yasındayım ilk kez gecen sene olmustu evet tabiki acıkladılar hatta bir arkadasıma esi senden baska hicbirsey umrumda degil demis asla o konuyu acmiyorlarmis ama esleride kaliteli insanlardı adamlardı yani biri muhendis biri doktor kucuk insanlar bakirelik muhabbetini kafaya takar hatta bn doktora bekaret muaynesine gittigimde beni azarladı hanimefendi okumus insansiniz buyuzden gelip kendinizi degersizlestirmek yakismiyor dedi eger esiniz olacak insan bunu kafaya takiyorsa boyle birsey var ya da yok lutfen iliskinizi gözden gecirin dedi
Soran+1 yılYa evet doğru ama işin içine pişmanlık girince ne bileyim çok karışık... Sevgilim çok anlayışlı, çok kibar, çok düşünceli biridir ama bu durumlarda ne düşünür hiç bilmiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılmerak etme o anlamıştır çaktırmıyordur erkek anlar.. safa yatar
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaçklasan bile biraz tepki verir küfür eder sinirlenir sessiz kal üstüne düşme beni böyle kabul ediyorsan et de birşey deme o dövsün sövsün sonra affeder birşey olmaz..
Soran+1 yılSöyledim. Güncellemeyi okuyabilirsiniz.
Cevap sahibi+1 yılumarım kabul edip aradan zaman geçip Gaslighting yapmaz sana
Soran+1 yılÖyle biri değil. Buna eminim. Ki yapmaya da kalkamaz zaten izin vermem.
Cevap sahibi+1 yılöyle birisi degil dedin ya öyle birisi olduguna emin oldum şimdii
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu devirde böyle bir şey konu bile olmamalı, bence kimse böyle bir şeye takmaz.
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl konuya girmeliyim sizce
Cevap sahibi+1 yılSöylemene gerek yok bu durum sadece seni ilgilendirir
Gizli Üye(18-24)+1 yılEn baştan söylemeliydin. Şimdi söylemen onun güvenini yıkacak ve güven olmadan bir ilişki yürüyemez
11 Yorumla
Soran+1 yılİşte tam olarak korkum bu.. Bana güvensizliği..
Keşke ilk başından soylesetdin ciddiye binmeden iş şu an ne kadar anlayışla karşılayabilir nasıl bir yapısi var bunu en iyi sen bilirsin tepkisi nasıl olur
17 Yorumla
Soran+1 yılDışarıya karşı çok sert ama bana karşı tam tersi kızmaya sesini yükseltmeye kıyamaz yapmaz. Sevgisine de çok güveniyorum oda aynı şekilde bana.
Soran+1 yılİlk başta bunu söyleyecek kadar güvenemedim ama onu tanıdıkça ve işler ciddileşince...
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim güzel dileklerin için...
Soran+1 yılBende öyleeee :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen olsam ne kadar seviyor da olsam ayrılırım. Çünkü ben kendimi sakladım, eşimin de saklamasını beklerim. Durumunu ona anlatsan doğru olacaktır diye düşünüyorum ama benim görüşümde olan birisiyse kendini hazırlaman gerekir.
21 Yorumla
Soran+1 yılHak veriyorum eğer sizin gibi düşünürse de hak veririm ama onu gerçekten kaybetmek istemiyorum
+1 yılSen orayı ne. saniyon elbisemi yirt dik diktirsen bile kani ne yapcan demek istediğim dürüst ol söyle
01 Yorumla
Soran+1 yılBenimde amacım bu zaten dürüst olmak
+1 yılEğer seni bu yüzden terk edeceğini düşünüyorsan bırak gitsin zaten
13 Yorumla
Soran+1 yılSadece bir korku ve konuya nasıl gireceğimi bilmiyorum
- +1 yıl
Bence onun bu konudaki görüşü de senin için önemli olmalı ve en kısa zamanda paylaşmalısın tepki vermeden seni dinlemesini iste ve anlat pişmansan bunu belirt ve bu konudaki düşüncelerini merak ettiğini söyle
Aşk İlişkileri konusunda 863 cevap paylaştı. Açıkça söyle. Sonradan kötü olmaktansa baştan kötü ol.
03 Yorumla
Soran+1 yılDürüst olmak istiyorum ona karşı
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılBen bir halt işledim geçmişte beni bu durumda kabul eder misin de.
01 Yorumla
Soran+1 yılBu tavır hoş olmaz bence
bu zamana kadar omu istemedi senmi istemedin birlikte olmayı?
01 Yorumla
Soran+1 yılİkimizde öyle bir girişimde bulunmadık
+1 yılKesin bozulur o iş, yapıp yapıpta pişmanım demeyin bir mk
04 Yorumla
Soran+1 yılYapıp yapıp değil kırıcı davranıyorsunuz, ben bir şey yaptım ve bundan pişmanlık duyuyorum.
- +1 yıl
Yapıpta arkasında duranı görmedim zaten, hepiniz pişmansınız maşallah
Soran+1 yılKendimi mi öldüreyim? çok yanlış düşünüyorsunuz. Ben pişman olmasam ve hata olarak görmesem bunu gizlerim ve anlamaz bile. Ama bunu yapmak istemiyorum dürüst olmak istiyorum.
- +1 yıl
Yaparken düşünmüyorsunuz işte, Allahın verdiği bilinci kullanmıyosunuz, neyse ya banane
+1 yılkaymagını baskası yedı sana yogurt kaldı işine gelırse de:) suratına ıyı bak yalnız:D
06 Yorumla
Soran+1 yılHiç hoş bir düşünce değil
- +1 yıl
Sana hoş gelse zaten yapmazsın😉
Soran+1 yılBu tarz şeylere karşı olabilirsiniz ama bir kere yapmış ve bundan pişman olmuş birine bu şekilde konuşmanız bence çok yanlış
- +1 yıl
Kaymak nerde?
Soran+1 yılUmarım bu söyledikleriniz herhangi bir yakınınızın başına gelmez. Ki gelse bile yine umarım ki böyle davranmazsınız.
- +1 yıl
amiin allah razı olsun ne guzel bır dua! olayın ne kadar kotu oldugunu ve pişmanlıgınızı gordukten sonra sızınde dogruları bıldıgınıze emınım.. herseyın bır yerı bırde zamanı var! birde adamı.. oyle en ozel seyı bır pişmanlıga verıp en sevdıgınızı bundan esırgerken dusunmelıydınız bunu..
+1 yılBırakabilir de
16 Yorumla
Soran+1 yılEvet...
- +1 yıl
Yani bunu ya ilk başlarda söylemeli
Ya da hiç
Soran+1 yılGerçekten çok düşündüm ama ilk başlarda söylemeye güvenemedim ama sonradan onu tanıyınca işler değişti
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı olsun
- +1 yıl
Rica ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiriyle daha önce mercimeği fırına verdik
Ama hiç üzülme senle de veririz
Bizde mercimek çooook de , üzülmez.02 Yorumla
Soran+1 yılBu hiç hoş değil
Cevap sahibi+1 yılO zaman ciddi ciddi konuş alıp karşına
Yoksa hep içini kemirir
+1 yılPeki söyleyince bu sevgilinde isterse napcan
015 Yorumla
Soran+1 yılBu davranışı hiç hoş olmaz, böyle biriyse zaten direk ayrılırım
- +1 yıl
Niye ki sonuçta seni kabul etmiş
- +1 yıl
Eskisiyle niye ayrılmadın ozaman isteyince
Soran+1 yılAma bu zaman kadar böyle bir istekte bulunmadı öğrendikten sonra bulunursa bu hoş olmaz
- +1 yıl
Peki öğrenmeden önce isterse
- +1 yıl
Sizin yaşlarınız kaç
Soran+1 yılBen bir kere yapmışım ve bundan pişmanım. Bir daha tekrarlamam ve reddederim. 24 yaşındayım, sevgilim 25.
- +1 yıl
Kaç yaşında bakirelini verdin ve kaç kere ilişkiye girdin
Soran+1 yılBunun ne önemi var ki?
- +1 yıl
bir söyle önemli olmasa sormam
Soran+1 yıl21 yaşımda, sadece bir kez oldu
- +1 yıl
Anladım peki bu sevgilin öğrenmeden önce isterse napcan
Soran+1 yılKabul etmeyeceğim. O öyle biri değildir. Benden böyle bir şey istemez
- +1 yıl
İyi bakalm kendine iyi bak
- +1 yıl
Zamanında yemeseydin o boku
söyle
kaderine razı ol02 Yorumla
Soran+1 yılOnu üzmekten de korkuyorum
Sakın söyleme bir yolunu bul bakire gibi yap
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
Soran+1 yılBu ona haksızlık olmaz mı sizce
Hicbirsey gizli kalmaz, soylemelisin
05 Yorumla
Soran+1 yılKonuya nasıl girmeliyim sizce? Tavrım nasıl olmalı?
Soran+1 yılEvet öyle... 😔
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim, bana şans dileyin...
9 ayNe yaşadığınıza bağlı ne kadar ileri gittiniz
00 Yorumla
+1 yılBen olsam direk ayrilirdim senden
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSöyleme kesinlikle.
Aklından atamaz.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. peki onun geçmişi nasıl
04 Yorumla
Soran+1 yılYaş normal ama benden sakladığı şeyler var mı bilmiyorum
+1 yılBence dürüst ol
112 Yorumla
Soran+1 yılSizce bunh söylerken nasıl bir tavır sergilemeliyim
- +1 yıl
Bak kardesim seni seven adam herseyinle kabul etmeli. bence zamaninda herhes hata yapmıştır hatasiz kul olmaz belki sevdigin adaminda cok hatasi vardir olan olmus biten bitmiş siz simdi. ileriye dönük hayatinza bakin hic pişmanlık duyma boyle olacgini. biseydin yaparmiydin ki hata sonuçta uygun dille anlat
- +1 yıl
Sen bunlari kafama takma bol bol. dua et ya da hic anlatma sadece vicdaninin sesini. dinle
Soran+1 yılBende sizin gibi düşünüyorum. Ve gerçekten bir çok yöntem var bunu saklamak için ama ben onu kandırmak istemiyorum. Bu ona haksızlık olur... İnşallah beni anlayışla karşılar..
- +1 yıl
Kardesim zamaninda herhesin. ama herhesin hatasi olmuştur ha gec ha erken hata sonucta hatasiz kul. olmaz sen bunlari dusunupte psikolojini etkileme derim. belki. sevdigun adaminda hatasi. yanlisi. vardır hem senin. gecmisinden once o. varmiydi yoktu degil mi eger o. olsaydi yaparmiydin yapmazdin tabi olan. olmus biten bitmis seven insan herseyiyle. kabul. eder gecmise kafaya takmaz boyle yaptikca kendini yipratmaktan baska eline. birsey geçemez boyle olacgini. bilsen. yaparmiydin yapmazdin degil mi
Soran+1 yılTabii ki yapmazdım...
- +1 yıl
O zaman. hayati akışına birakacaksin gunlerden. bir. gun. daha. eksildi
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun.. Çok teşekkür ederim.
- +1 yıl
Rica ederim. umarim. hakkinda hayırlısı olur iyi. geceler takma bu. kadar
Soran+1 yılDenerim... Sanada iyi geceler..
- +1 yıl
Byy
- +1 yıl
Kusura bakmayın ama benim bu konuda hiçbir hatam olmadı. Kimsenin elini bile tutmuşluğum yok şimdiye kadar. Burda önemli olan zar değil zaten. Zina yaptın mı?(Evet) Eeeee sen ayete göre kirli oluyorsun. Ben temiz. Temizler temizlere. Kirliler kirlilere. Senin sevgilin yapmısmı böyle birşey cevap evet se bitmiştir olay. Ama cevap bakirim'se kendi bilir. Sevgiyle herşey aşılamaz. Sen başka bir bedeni tattın. Ve bunu asla unutmıyacaksın. Onunpa sevişirken beyninin bir köşesine bilinçaltın önceden birlikte olduğun kişinin vücudunu hatırlatıcak sana. Ve karşılaştırma aksın. Ben sabrettim şimdiye kadar evlenene kadar da yapmam acaba bana bunun mükafatı olurmu ahirette onu merak ediyorum. O zaman bende yapıyım tövbe ettim hoooop Sevgiyle herşeyi aşabiliriz. Oh ne güzel. Sana şunu söyleyebilirim. O kabul etse bile bilinçaltında sana karşı olan değeri her halükarda düşücek. Bunu kabullenerek hayatına devam et. Bunu ona söylemek zorundasın da. Yoksa bu seferde vicdanın seni rahat bırakmaz. Ama geçmişi kötü olan insanlar namuslu bir insan gibi evlenmemelidir. Bu dinin gereğidir.
+1 yılGeçmişini önemsememeli eğer seviyorsan
15 Yorumla- +1 yıl
Seviyorsa
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum ama, korku..
- +1 yıl
Zaten takacaksa ve ayrılacaksa bırak olsun. öyle biriyle olmaz
- +1 yıl
Dövmelerin çok güzelmiş
Soran+1 yılBilmiyorum ben sevseydim gerçekten düşünmezdim ne yaşadığını
Gizli Üye(36-45)+1 yılAskimm ben tecrübeli biriyim de.
00 Yorumla
+1 yılSöylersen bakış açısı değişir sana
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Şöyle ki sen ilişki yaşadım dersen oda sana o gözle bajar
Soran+1 yılAslında hiç öyle biri değil ama bilmiyorum düşüncesi değişir mi diyorsunuz
- +1 yıl
Değişebilir
Soran+1 yılBu hiç hoş olmaz
- +1 yıl
Olmaz ama öyle hani değişmeyecek yok gibide
+1 yılSöyleme
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
- +1 yıl
Biz söyledik de ne oldu
Soran+1 yılNe oldu?
- +1 yıl
Tamam sorun yok bende yaptım dedi biraz zaman geçti neden yaptın şöyle böyle sik *k salak konuşmalar benle neden yapmıyorsun neyim eksikler ayrılınca zaten vermişsinler
Soran+1 yılBu zamana kadar benden böyle bir istekte bulunmadı ama öğrendikten sonra bulunursa hiç hoş olmaz
ayrılmayı gözen almalısın
00 Yorumla
9 ayşu an mutlu musun durumun ne?
00 Yorumla
+1 yıldiktir hic korkmadan hemde diktirebilsen yap
00 Yorumla
+1 yılcanım bakire degilim
00 Yorumla
+1 yılSoyleme bence
07 Yorumla
Soran+1 yılPeki neden
- +1 yıl
Onu ilgilendirmez ve evlenmek isterse ilgilendirir simdi soylersen asla bilemezsin sevdigini
Soran+1 yılEvet bu da doğru fakat evlilik olunca da geç olmayacak mı
- +1 yıl
Evlenince anlamaz eger cok tecrubeli degilse
Soran+1 yılBilmesini istiyorum ama gerçekten çok sıkıntılı bir durum..
- +1 yıl
Hayir sakin soyleme pisman olursun
- +1 yıl
Daha once birlikte oldugundan daha cok pisman olursun
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlişki yaşayın
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler