Sevgilime daha önce biriyle birlikte olduğumu nasıl söylemeli miyim?

Çook uzun zaman önce hayatımda olan biriyle yakın bir ilişki yaşadım. Yaptığım şeyden çok pişmanlık duyuyorum. Hayatımda şu an biri var ve gerçekten çok ciddiyiz aileler tanışıyor.
Ona yalan söylemek istemiyorum, dikimini yapıyorlar ama bunu yapıp onu kandırmak istemiyorum. Ama beni bırakmasına çok korkuyorum, onu gerçekten çok seviyorum.
Nasıl bir yol izlemeliyim sizce? Erkekler sizin yorumlarınız çok önemli bu konuda, lütfen beni yargılamayın yardım bekliyorum...
Güncellemeler
+1 yıl
Söylemedim henüz buluşup yüzyüze konuşacağım. Görüntülü konuşuyorduk açık açık değil ama hissettirdim sanırım ona "keşke sana hayatımda olan her şeyi anlatabilseydim, ama korkuyorum korktuğum şeyler var, seni kaybetmek istemiyorum susuyorum vs dedim. Bence anladı üzüldüğümü görünce üstelemedi seni anlatman konusunda şimdi zorlamıyorum buluşunca anlatmanı isterim dedi. birde dediki ben senin elinden tutmak istiyorum her insan hata yapabilir seni bırakmaya niyetim yok dedi anlamış gibi hissettim?
Güncellemeler
+1 yıl
Anlattım uzun uzun. Hata denir mi denmez mi bilmiyorum bilerek yaptım ama çok pişmanım dedim. Ben senin içini biliyorum senin kalbin temiz dedi. Bunu bir yük olarak görüyorsun eğer öyleyse bunu tek başına taşımak zorunda değilsin bende seninle taşırım dedi. Utanma sıkılma davranışların değişmesin sana 1 saat önce nasıl bakıyorsam aynı devam edecek, herkes hata yapar dedi. Ne kadar pişman olduğunu anlıyorum gözlerinden dedi. Korktuğum gelmedi başıma. Hepinize teşekkür ederim görüşler için😊
Sevgilime daha önce biriyle birlikte olduğumu nasıl söylemeli miyim?