Çok yakışıklı ve fit bir erkekte, 180cm boy nasıl durur?

183 ve 185cm üzeri, kaslı ve yakışıklı erkekleri ezer mi bu başlıktaki belirttiğim kriterlere sahip erkek :D. Biliyorum, subjektif bir mesele, lakin merak ediyorum. Zamanında, babam yüzünden inşaatta hayvan gibi ağırlık taşıdığımdan mütevellit, boyum olması gerektiğinden kısa kaldı. Doktorumla bir güzel istişare ettik, ve hemfikiriz. Boş bir insan değilimdir. Şu an 20 yaşındayım ve kendi paramı kendim, çok temiz, ve hayatımı rahat, ayriyeten refah içinde geçirebilecek bir şekilde kazanıyorum. Yalnız bu soru biraz çocukça gelebilir, boydan daha önemli şeyler var, bizde biliyoruz :D. Lakin, 183-185 ve veya üzeri olmak varken, 180 boyumla, aklıma böyle vesveseler gelmiyor değil, zira yaptığım hata kafamı çok meşgul ediyor. Neden mi? Çoğu yeni nesil kızlar, uzun boylu erkekleri daha çekici buluyorum, ve veya ne kadar uzun, o kadar iyi diyorlar. Keza, kafayı sıyırmakla kalmayıp, kafamı duvardan duvara vurasım geliyor, zira, böyle bir hata yapmasam, belki daha ilgi çekici olacaktım. İlgi çekmek güzel bir şey, zinhar, inkar etmeyelim. Çok yakışıklı olduğumun kanaatine nereden vardım derseniz şayet, toplumun geneli, yani 10 kişiden en az "bakın en az" 7si, yakışıklısın, ve veya çok yakışıklısın diyor. Taş çatlasa 7si bu arada, normalde 8 olması gerekiyor, ben en kötü rakamı verdim :D :). Bende eyvallah diyorum tabii :D. Göğüslerim kabarıyor, özgüvenim artıyor :D.

Çok yakışıklı ve fit bir erkekte, 180cm boy nasıl durur?