Beyaz spor Ayakkabıyla 194cm orta kaslı iri erkek yorum da yapın.
Hemde ne biçim çeker
Çeker
Benim dikkatimi çeker güzel yönden
Çekmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Beyaz spor Ayakkabıyla 194cm orta kaslı iri erkek yorum da yapın.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Beyaz Spor ayakkabı; ben ne alaka abi
Beyaz seviyorum
Cevap
Milf abla cevaplasana
Boyu uzun kaslı yapılı ama beyni yoksa sorun çıkar
Kitap okuyo 5 yıldır
4.5 yıl olursa olmaz ama
🤣 Saçmalamasann
Kaşar peyniri cevap versene adam gibi
Süzmeyim ben kaşar deme kırılırım
191 cm 95 kilo bigboy benim altıma yatsan yine aynı komiklik leri yaparmıydın
Sen ne ayak?
Bigboy migboy ne abi
ABD kolej çocuğu musun sen
Git çalış işine bak boş şeylere kafa yorma
Sokak ağzıyla konuşuyosun Türk kızı değilsindir sen. Sadece Türk kızı dikkatimi çekiyo bir Türk erkeği olarak şansına küs sana sümüğümü bile atmam.
Giresunluyum has türküm memnun oldum
Türk kızları aşkımdır ama sen hariç
Aşkın olmak isteyen kim
Sende haklısın 160 lık yer lalesi
türk ayaklarına yatip Rum Bulgar yunan göçmeni çıkarsın kesin
Benim ceddim has Osmanlı Türklerinden
Sizin alayiniz boyle
Sen den daha fazla türküm yörük türküyüm ben en safkan Türk yörüklerden çıkar öyle türküm filan dersiniz asenayız dersiniz sonra kürdün biriyle evlenirsiniz çakma asena seni
Türküm asenayım dersiniz Türk erkeği yerine Kürt erkeğiyle evlenirsiniz
Kürt erkekleri çok yakışıklı
Bizim erkekler gibi değiller
Daha erkeksi zengin ve yakışıklılar
Okey?
Suriyeli Afgan ile evlenirim kurtle evlenirim ama turkle evlenmem
Neden kendi ırkının erkeğini dışlıyosun neden Türk erkekleri yerine farklı ırktan erkekler neden
Türk erkeğinin müslüman dindar olanları ni severim
Batı ozentisi olanlar itici
Ama Türk erkeğiyle asla evlenmem dedin kürdü tercih ederim Suriyeliyi tercih ederim dedin beni derinden yaraladın
Eğer imkanım olsaydı tüm Kürtleri senin gibi Kürt erkeği hastası olanları toplayıp ateşte dırı diri yakardım
Kürt erkeklerinin bokunu ye emi
Lütfen oku Biz Türk erkekler Çinlilere Çin seddini inşa ettirmiş amerikayı 30 yıl haraca bağlamış Ergenekon destanı yazmış 40 kişilik Türk erkeğiyle (kürşat ın 40 atlısı) ile Çin sarayını basmış 1453de orta çağı kapatıp yeni çağı açmış 30bin kişilik Türk erkekle 70bin kişilik bizans askerine kafa tutup malup etmiş bir ırkız Kürt erkekler 5.000 yıldır yaladığı toprakta Kürdistan kuramamışken biz Selçuklu ve Osmanlı imparatorluğunu kurup yunanını kürdünü ermenisini kendimize biad ettirmiş erkekleriz o daha erkeksi dediğin
Ben eskide takılı kalmadım o eski erkekler artık yok şimdiki erkeklerden iğreniyorum erkeksilikten uzak iğrenç birşeye döndünüz
Kürt erkekler bize osmanlıda biad etti biz Türk erkekler asla Kürt erkekletine biad etmedik ve onların egemenliğine girmedik biz onların dilini öğrenmedik onlara kendi dilimizi öğrettik gerçek kral kimmiş bi tarih oku Türk erkekler dünyanın her köşesine at koşturdu Kürtler mezapotabyadan dışarı çıkmışlarmı biz Türk erkeklet şuanda dünyada bulunan 78 ülkeyi fethedip Türk erkeklerine biad ettirdik kürtlerde bize biad etti isyan edenler öldü Ukranya bize 350yıl biad etti bizim toprağımız oldu 350 yıl doğu Rusya'da Türk erkeklerinin hakimiyetine geçti ruslarda Türk erkeklerine biad etti tip de erkeksi olmak yetmiyo bi Türklerin tarihine bak herkesi kendine biad ettirmiş ABD yi 90yıl biad ettirip 30yıl haraca bağkadık bide Kürt erkekletine bak Türk erkeklerine biad ettiler işte Kürt erkeğiyle Türk erkeği arasında böyle irice bi fark var biri dünyayı kendine biad ettirmiş biride Türklere biad etmiş zamanında adamlar 5.000yıllık toprağında 25milyon kişiyle devlet hayali kurup kuramamışken Türk erkekler Anadolu'ya geldikten kısa süre sonra 25bin kişiyle devleti geçtim imparatorluk kurmuş Türk erkeklerini bi araştır biz kimmişiz bide Kürtleri araştır bakalım Türk erkeklerinin tonla destanı kahramanlıkları var kürt erkeğinin tarihteki kahramanlığı 1i geçmez daha dün 15 Temmuz'da Türk yiğidi ömer halisdemir öleceğini bile bile haini kafadından tekledi Feti sekin Mübariz ivrahimov tekbaşına karakol basıp 128ermeniyi leş edip şehit oldu al sana Türk erkeği kimmiş gör Kürt erkekleri dağda Kürt olduğu için pkklıları vurmadığı için kritik bölgelere Türk erkeklerini koyuyolar Kürtleri pkknın olduğu kritik yerlere koymuyorlar senin rahat uyumanı güvende olmanı Türk erkeklere borçlusun bi vatanın varsa bunu bize Türk erkeklerine borçlusun askerliği Türk erkekleri yapıyo Kürtleri hiç bi zaman PKK'ya karşı karşıya getirmiyorl
Türkler PKK'yla mücadele edenler oldu kürtler batıda uzmanlık yapıyo 1,5milyonluk Diyarbakır'da 10yılda 1 şehit çıktı ama benim memleketim 100bin kişilik Amasya'da sadece bir yılda 4 şehit çıktı hep Türk'ün anası ağlıyo kürdün anası pkklı oğlunu kaybettiği için ağlıyo o ölen diyar bakur luda araç devrilerek öldü şimdi Türk erkeği yerine afkanda Suriyeliler evlenirim diyonya sen rahat uyu diye ben 2yıl dağda ölümle burun buruna gezdim gelip o Türk ekınomisinden hastanelerden yararlanan türkiyeyi zarara sokan suriyelileri Türk erkeğine tercih ediyosun ya yazıklar olsun Türk erkekler sen rahat uyu diye can verdi Suriyelinin afkanın sana ne faydası dokundu elime kurşun patlamasaydı daha askerlik yapardım tamammı dostum Türk erkekler askerlik yaptı sen rahat uyu diye Türk erkeğine tercih ettiğin ülkesini satıp kaçan Suriyeli ve afakanlar burada gününü gün ederken Türk erkekler vatan görevini yaptı şimdi kaybol Suriyeli yle mi evleniyon kürtlemi evleniyon ne halin varsa gör
Aynen eline kurşun patlamiştir. D
Her Kürt aynı değil. bizde Kürt kız alan daha fazla bak Kürt erkeği ya 1 ya 2 en fazla tanıyorum ama adam gibi adamlar
İnanıp inanmaman umrumda değil bu ülkede askerliği Türk askerleri yapıyo seni türt erkekler koruyo o afkannla Suriyeliler evlenirim yinede Türk'le evlenmem dediğin türk erkekler askerlik yapıyo Suriyeliler Türk kuzlarının peşinden koşarken ülkeyi korumak için her Türk askerlik yaptı şimdi git Suriyeliler Le ol ne için askerlik yaptık sizin için lanet olsun böyle düzene
Suriyeli Kürt Afgan erkekler için ölürümm
Ülkesi için şehit olan Türk askerlerin kemikleri sızlıyor Suriyeliler moda sahilde gezerken askerlik yapan Türk askerlerin bile vicdanı sızlar bu laflarına kimin için nöbet tuttuk gör atam
😅
Yazık sana kafayı bozmuş
Sende insanlık kalmamış senin gibi kızlar rahat uyusun diye şehit oldu Türk yiğitleri sen rahat uyu diye her türk yiğidi askerlik yaptı askerliğe giderken hep kutladılar vatan görevi diye senin gibi ülkesini bırakıp kaçmış erkeklerden hoşlanan lardan nefret ediyorum o Suriyelilerin korkup kaçtığı Suriye'de türk yiğitleri girip savaştı şehit oldu onların kendi ülkeleri için yapamadığını Türk yiğitleri yaptı utan utan
Ya sus be
Türk erkeklerinin tırnağı olamazsın
Lann nasıl bi piskopata denk geldim daha dün (ülkesini namusunu şerefini satan savaştan kaçan) Suriyeli afkan mülteci erkeğini tercih ederim Türk erkeği (adam gibi vatani görevini yapan) yerine diyodun niye şimdi Türk erkeklerini savunuyon hayırdır. Ben seni çözdüm sen buraya ülkesini satıp ÖSO ya katılmayı reddeden hayatta kalayım yeterki başka ülkede mülteci olarak yaşayım yaşamak için ülkemi satıp başka ülkede mülteci olayım diyen Suriyeli afkan erkeğe veririm tarihte savaşçılığıyla bilinen Çinlere korku salıp türkiyeyi uctan uca18 kez dolaşan uzunlukta Çin seddini yaptıran ABD yi 30 yıl haraca bağlayan savaştan hiç kaçmamış Türk erkeklerine vermem demen bana bişey kaybettirmez senin ne kalitede erkek sevdiğini gösterir herkes sözleriyle kalite standartlarını gösterir
Benim kalite standartım ülkesini savaşta bırakıp karı gibi kaçan Suriyeli afkan erkek istemeyen adam gibi ülkesini savaşta terketmeyen tarihte hiç bu savaştan kaçmamış Türk erkeklerini tercih eden Türk kızıdır bu benim standartlarım
Senin standartların ise hiç bi savaştan kaçmamış Türk erkeği yerine savaşta ülkesini karı gibi bırakıp kaçan suri afkan erkeği 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Seninle benim aramda irice bi fark var 😂😂😂😂🤘🤘🤘🤘🤘🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Sana savaşta ülkesini bırakıp karı gibi kaçan erkek gibi erkek rokete kafa atan suri afkan erkeklerle mutluluklsr. Ama dikkat et Türkiye'de de savaş çıkınca 3 saniyede seni bırakıp Avrupa'ya kaçmasın tel örgüleri aşıp 😂😂😂😂😂😂
Biz Türk erkekler savaşta da sonuna kadar Türkiye'de yiz biz Türk erkekler hiç bi savaştan kaçmadık başka ülkede mülteci olacağımıza kendi toprağımızda ölürüz
Eğer savaş çıkmazsa Türkiye'de Suriyeli afkan erkekle sana mutluluklar ama dikkat et savaş çıkarsa 3 saniyede tel örgüden fare gibi tırmanıp kaçabilme gibi bi özellikleri var senin aşkın suri afkan erkeklerinin😂😂😂😂😂
Adamlar savaşta kendi ülkesini terkedip kaçmış savaşmamış senin ülkendemi savaşıp kaçmadan kalacaklar dikkat et savaş çıkıp kaçınca Avrupa'ya suri afkan kocaların kucağında 3 tane suri kırması çocukla dul kalma ha😂😂😂😂😂
Türk yazmışım Kürt erkeklerinin tırnağı olamazsin sen
Suriyeliyle evlenip 3 çocuk yapmam
En az 7
Dikkat et işte savaş çıkınca 7 çocukla bırakıp kaçmasın seni😂😂😂kürtle de evlen bu arada birlikte HDP ye oy atarsınız
Sen kürtsün Kürtler vatana ihanet eden vatanını satıp kaçan bi Suriyeli yle evlenir Türkler evlenmez çünkü Türk kızlar vatanını satıp gelen bi hainle evlenecek kadar aşşağıışık değiller
Rusya istatistik verilerine göre rusya Moskova'da Rus kızla evlenen yabancı damatlar Türk erkekler oldu ama Türkiye'de Türk kızlarının en çok evlendiği yabancı damatlar Suriyeli erkekler olmuş herkes hakettiğini buldu! HERKES KALİTESİNİ BELLİ ETMİŞ OLDU.
Tamam aşkım bak
Babamda tüm. cevremde türk neden sevmiyeyim ben? Sadece Kürt erkeklerini beğeniyorum çekici ve erkeksiler dedim ya
Sakın Türk'le evlenme sen sakın sende Türk soyunu devam ettirecek potansiyel yok. Senin Kürt Suriyeli soyunu devam ettirmen daha hayırlı
Senin karnından bozkurt asena çıkmaz
Cahil millet olan Kürtler de suriyelilerde doktor mühendis 100000 de bir çıkıyo sen okumuş bi Türk'e layık değilsin Türk erkekten uzak dur! Yüzde 99u cahil toplum olan kürtle evlen hadi babasının gururu babana da söyle Türk'le evleneceğime Suriyeli yle afkanla kürtle evlenirim dediğini bi gurur duysun kızıyla😂😂😂😂
İkincisi ben senin aşkın değilim
Allah Allah
Geldi bela
Aşkımsın sen benimm
Gül yüzlü güzel çiçeğim 😂
1. si ben senin aşkın değilim😡
2. si ben çiçek değilim😡
3. sü bintane kalbim olsa birini sana vermem 😡
Şaka yapiyorum kıza hemen
Aslanım 😂😘
4. sü gizliden anket yaptım Türk erkek mi Kürt erkek mi diye sordum 35kız oy verdi 30 u Türk erkek dedi Kürt kızlar bile Türk erkek dedi. kürdüm ama Türk erkek daha anlayışlı diyen oldu istersen anketin resmini atayım sana yani Türk kızların çoğu bizi Türk erkeklerini seviyo senin gibi kızlar daha az Kürtlerin bazı kızları bile türk erkek istiyo merak etme okadar türk kürt kız varken sana kalmam hiç stres yapma sen gel anketin fotısunu atam sana
Kürt kızları türk erkeklerini seviyor zaten
Biz Kürt erkeklerini alalım onlar türk erkeklerini alsın
Biz brezilyalı kızları alsak siz Kürtleri alsanız olmazmı
Ankette çoğu Türk kızı bizi seçti bunuda bil sadece Kürtler sevmiyo bizi Türk kuzların çoğuda bizi seçti anketi atayım sana Türkiye'deki Rus kızlar bile bize yaranmak için video çekiyo. Rus kızlar bishorts videosunda Türk erkekler türl kız yerine neden ruskız tercih etmeli diye 7,8 tane video gördüm instagramda tiktoka istersen atayım bikaç tane bulup
Rus erkeklerini alırız bizde 😂
Geniş omuzlu iri yarı oluyirlar fena mı
Rus kızların en çok evlendiği yabancı erkek Türk erkek oldu sen bizi sevmiyon ama Rus kızlar almam erkeği Rus Fransız erkeği daha fazlaken azınlık olan Türk erkeklerini en çok tercih ettiler Rus erkekler sokaklarda anket yapıyolar Türk erkek mi Rus erkek mi diye çoğu Türk erkek diyo Türk erkekler Türk kızlara davrandığı gibi davranmıyor Rus kızlara daha kibar davranıyo eğer Türk erkekler Türk kızlara Rus kızlarına davrandığı gibi davransaydı anketin sonucu 30 Türk erkeği 5kürt erkeğine oy verenlerin yerine 35 Türk erkeği 0 Türk erkeği olurdu çoğu Türk erkek
Benim çevremdeki türk erkekler eşine insan muamelesi yapmıyor kusura bakma
İçkici calismayip kahvede keyif çatan mi dersin
Türk kızlarını kaybetmekten korkmadığı için umursanayıp kaba davranabilir bazıları ama rusa çoğu çiçek gibi davranıp prenses gibi hissettirir Türk erkekleri Türk kuızına hasta değil ama Kürt erkekleri Türk kızına hasta. Rus kızlar Rus erkeklerine Rus erkek seviyoruz diye akım yapmıyo ama Türk erkeğine hayranız diye akım yapıyo eğer istersen Rus kızlarının Türk erkeğini tercih ettiği Rus istatistik şirketinin haberini atayım
Ben mesela içki sigara içmem hiç bi zaman sevgililerine şiddet uygulamadım hiç birisi arkamdan atmadı hep iyi bahsettiler bende onlardan iyi bahsettim millete
Sevme türk kizlarini napim
Eski Musul konsolosu şu ifadeleri kullandı türk erkekler Suriye'de kaçan Suriyeli erkekler yerine hayatını kaybederken Suriyeli erkekler türk kızlarıyla kafelerde barlarda takılıp seviştiler. Türk kızları bizi rezil kepaze etti hala Rus kız diyon bu utanç bizden ömür boyu gitmez keşke Türk erkekleri orada Suriyeliler yerine ölürken Türk kızlar köpekle sevişseydi onurumuz daha dik olurdu. Şimdi noldu rezil ettiniz Türkleri bu leke bizden silinmeyecek sayenizde siz türk Milletini lekelediniz ama biz türk erkekler türk Milletini rezil etmedik belki kötü kaba olduk ama türk Milletini rezil rüsva etmedik tebrikler türk erkekler Suriye'de Suriyeliler yerine hayatını kaybederken tğrk kızlar suriyeli erkeklerle yatakta kafede barda gezsin gezin tebrikler rezil olduk sayenizde
yaa kıyamam sana ben
sen daha burdamısın seni çoktan unutmuştum beni rahat bırak lütfen by byy🤗🤓