Karşıma çıksa izbandut gibi bir adam ki bana göre hepsi öyle, öhüü🥺 neyse, bakar geçerim bana soruyorsan, diğer hemcinslerime göre bir tık ilgi çekici gelebilir, erkekler de basmış diye ağır dalgasını yaparlar sndnd
Genel olarak hepsi ne düşünüyolar genel olarak niye bakıyolar yolda kafalarını çevirip erkekler imreniyo tamamda kızlar hoşuna gittiği içinmi bakıyo yoksa hayvan filanmı diyolar
İki seçenek de olabilir bey abi. Sonuçta insan irisi dediğimiz kesime giriyorsunuz neticede 😄😄 kabalaşmak istemem ama öyle geldi 😄 hayır benim hakkımı çalanlar nasıl ödeyecek ula bu hakları, 1 56 minnak boyumla dolanırken millet 1 90 boyundan dert yanıyor, ula ulaa 😒
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çekmek ister gibi bir hali var.
Rakibim
Heğm. Çeker ya, görünmemesi imkansız gibi.
İyi yöndemi çeker daha çok
Karşıma çıksa izbandut gibi bir adam ki bana göre hepsi öyle, öhüü🥺 neyse, bakar geçerim bana soruyorsan, diğer hemcinslerime göre bir tık ilgi çekici gelebilir, erkekler de basmış diye ağır dalgasını yaparlar sndnd
İyi bişeymi yani 190 iri ollmak
Kendinizin rakibisiniz galiba?
Bana göre değil. Ama bir erkek için avantajdır gibi. Güç göstergesi açısından kullanmadığı sürece sıkıntı yok.
O da model
Cevabınızı anlamadım?
Rakibimde bende aynı ajansta modeliz ikimizde orta kaslı 190 ız
Sizi kesen kızlar mı sizin için önemli? Yoksa diğerleri mi?
Genel olarak hepsi ne düşünüyolar genel olarak niye bakıyolar yolda kafalarını çevirip erkekler imreniyo tamamda kızlar hoşuna gittiği içinmi bakıyo yoksa hayvan filanmı diyolar
İki seçenek de olabilir bey abi. Sonuçta insan irisi dediğimiz kesime giriyorsunuz neticede 😄😄 kabalaşmak istemem ama öyle geldi 😄 hayır benim hakkımı çalanlar nasıl ödeyecek ula bu hakları, 1 56 minnak boyumla dolanırken millet 1 90 boyundan dert yanıyor, ula ulaa 😒
150 160 arası en sevdiğim onların yanına benim gibi iri erkek lazım
Ayrıca prof. Boksörüm
İyi kollarım 150 lik hatunumu
İri erkek falan lazım değil. Kendimi yanımdan geçen uzun ve iri erkeklerin yanında fazla küçük hissediyorum, çok üzücü bu hem 😒🥺 Helal olsun bey abi ⭐
Bulursan kolla reis nadjd
Eski sevgilim 190üstü iri erkeklerden tahrik oluyorum düşününce ıslanıyotum demişti beni mutlu etmek için yalanmı söyledi doğruluk payı olabilirmi
Size ayrılan sürenin sonuna geldik. İlerisi beni aşar. See you never.
Aferin
E bir zahmet dikkat çeksin yani
190 boy iri vücuda yoldan geçen kızlar bakıyomu
kör kendinden bilirmiş hemde nasıl dikkat çeker
Anlamadım dikkat çekermi iyi yönde
he çeker çeker
Dikkat çeker ama banane
Rakibim olduğu için sordum artislik yapacaksan niye yorum yapıyon geri kafa
Kaç cm
20.4
Hayrını gör
Zencilerin ortalaması 17.8cm çoğu zencininki benimkinin yanında ufak