Güzellik & Bakım Büyük ayaklı erkek sizce itici midir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizce ayağı 49-50 olan bir erkek itici midir?50 numara ayak Büyük ayaklı erkek sizce itici midir? Cevapla Erkek Soruları Numara Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ESyp00 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl bence buna çok takılma, kimse senin ayağına bakarak seni yargılamaz, üstelik ayağı büyük alanın.. gerisini biliyorsun :) 1 1 Yorumla Soran +1 yıl kimisi çekici de buluyor Yorumla
Alwaromorte Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl 43 numara giyiyorum ayağımı beğenmeyenler ayağıma gelir 😄😄😄 0 1 Yorumla Soran +1 yıl boy kaç? Yorumla
HiggsBozon Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl kendi foton değil değil mi (korkmuş yuz emojısısıs) 0 12 Yorumla Soran +1 yıl neden? sence itici midir? senin kaç? Yorumla HiggsBozon +1 yıl yok itici değil sadece ayağınıda çekip atmazsın diye düşündüm ben 42 Yorumla HiggsBozon +1 yıl hatta birçok insan için ayak tahrik edici bir organ bile olabiliyor Yorumla Soran +1 yıl çoğu itici yazmış ama Yorumla HiggsBozon +1 yıl bakma sen onlara bu oğlanın ayaklarına gelince mesele hepsi dökülüyor bir bir ama Yorumla Soran +1 yıl kim ki bu onun da büyük gibi ayakları Yorumla HiggsBozon +1 yıl Shawn mendes var ya pop yıldızı camillo cabelloyla sev ler dur onun da ayağını atayım kızın Yorumla HiggsBozon +1 yıl ah Yorumla HiggsBozon +1 yıl aynı oğlan Shawn mendes yaz çıkar Yorumla Soran +1 yıl 46 numaraymış onun da evet Yorumla HiggsBozon +1 yıl oğlanın mı Yorumla HiggsBozon +1 yıl yalnız onda bundan da var o ayağı örtbas ediyor bu vücut isterse 65 olsun insanlar bakmıyo ayağa Yorumla
sümeyye_dmrtp15 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl 35 benim kadındada erkektede büyük ayak itici geliyo 2 2 Yorumla Soran +1 yıl kadında itici bence de ama kızlar daha iri erkekleri sevmez mi genelde Yorumla sümeyye_dmrtp15 +1 yıl Bilmiyorum iri erkek iyide ayakta aynı şeyi söyleyemeyeceğim ama bilmiyorum yani ben ayaklara huyluyum belki ondandır Yorumla
twilighty Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Yanlışlıkla ayağıma bassa parmaklarım kırılır ya o ne öyle 1 1 Yorumla Soran +1 yıl küçük ayak çekici m isence Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. 41 numara ayağım büyük olmasın aw iğrenç bence 0 9 Yorumla Soran +1 yıl boy kaç? 41 de kadın ayağı gibi ama Yorumla uomoitaliano +1 yıl 182 Yorumla uomoitaliano +1 yıl 190 falan olsam 44-45 olsa sorun olmazdı ama bu boya bence en iyi ayak numarası kimisi 175 45 numara ayakkabı giyiyor Yorumla Soran +1 yıl 175 e 45 görmedim hiç benim de 191 biraz fazla benim boya göre de Yorumla uomoitaliano +1 yıl kilon falanda yerindeyse sorun olmaz pek Yorumla Soran +1 yıl sırıtıyor gibi gene de Yorumla uomoitaliano +1 yıl bebek mezarı ikeahnkiephakeia Yorumla Soran +1 yıl 41 numara taşıyor mu peki vücudunu senin de boy az değil kilon biraz artsa zorlar sanki Yorumla uomoitaliano +1 yıl taşır kanka taşımasa neden böyle ayak olsun sağlıksal problem yoksa Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl ayağı büyük olanın pipisi küçük oluyor 1 3 Yorumla TrustGigle +1 yıl Tecrübe mi konuştu yoksa? jksjsksk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @TrustGigle yapacak bir şey yok allah başka yerden alıyor başka yere veriyor :D Yorumla Soran +1 yıl tam tersi değil miydi o efsane Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl DeğildirAklıma başka şeyler geldi.. 0 4 Yorumla TrustGigle +1 yıl Acaba nedir? jksjsksk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevmem normalde de Prezervatif falan geçiriyolar..Aklıma geldi yine 🤦🏻♀️ Yorumla TrustGigle +1 yıl 😂 👍 Yorumla Soran +1 yıl küçük daha mı çekici senin için Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu fotoyu niye attın ya🤮 0 6 Yorumla Soran +1 yıl niye nesi var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevmiyorum bakmayı ayaklara Yorumla Soran +1 yıl ayakkabı içinde düşünürsen itici mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır çıplak görmek sorun Yorumla Soran +1 yıl öyle düşünürsen hangisi daha çekici erkekte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayakları çekici bulmuyorum ben Yorumla
Bilmekistiyorumm2 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evet itici 1 1 Yorumla Soran +1 yıl küçük çekici mi peki Yorumla
OnDakikayaOradayım Takip Et Xper 6 Yaş: 106 , eic 92% +1 yıl İtici öğğ 1 2 Yorumla Soran +1 yıl küçük daha mı çekici? Yorumla OnDakikayaOradayım +1 yıl 50 anormal. Normal çekici Yorumla
ponçikkız0056 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Çoook itici🤮🤮🤮 0 4 Yorumla Soran +1 yıl küçük çekici mi? Yorumla ponçikkız0056 +1 yıl Hyr normal dereceBu arada bu ayaklar senin mi? Yorumla Soran +1 yıl evet neden Yorumla ponçikkız0056 +1 yıl Hiç öyle😂 Yorumla
kahveligünler_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Iyy igrendim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl küçük olsa çekermiydi Yorumla
RedDragon97 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kaşarlı kıymalı pide 0 4 Yorumla Soran +1 yıl itici mi sence ve senin kaç? Yorumla RedDragon97 +1 yıl Aga benim ayak 43 numara sjjdjd Yorumla Soran +1 yıl boy kaç Yorumla RedDragon97 +1 yıl 1.79 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,9b cevap paylaştı. On yargı var bro 0 5 Yorumla Soran +1 yıl sence itici midir? senin kaç? Yorumla ahhbukizlar +1 yıl 48 bazen 49Niye itici olsun ki Yorumla Soran +1 yıl bilmem kimisi itici diyor kimisi çekici. senin boy kaç? Yorumla ahhbukizlar +1 yıl Millete ne bakıyorsun bro. Yere sağlam basıyoruz jhjhj190 boy Yorumla Soran +1 yıl 191 benim de bu ayakla bir 2 olaydık iyiydi Yorumla
Cjdldkldkd Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 68% +1 yıl Benim 45 numara 0 4 Yorumla Soran +1 yıl boy kaç? Yorumla Cjdldkldkd +1 yıl 1.91 Yorumla Soran +1 yıl sence itici midir kızlar için Yorumla Cjdldkldkd +1 yıl Hiç itici gibi gelmiyor benle olan kadınlara😀 Yorumla
Heonir Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl 44.5 yalan olduk 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ne anlamda Yorumla Soran +1 yıl boy kaç Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. abartılı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl senin kaç? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
bence buna çok takılma, kimse senin ayağına bakarak seni yargılamaz, üstelik ayağı büyük alanın.. gerisini biliyorsun :)
kimisi çekici de buluyor
43 numara giyiyorum ayağımı beğenmeyenler ayağıma gelir 😄😄😄
boy kaç?
kendi foton değil değil mi (korkmuş yuz emojısısıs)
neden? sence itici midir? senin kaç?
yok itici değil sadece ayağınıda çekip atmazsın diye düşündüm ben 42
hatta birçok insan için ayak tahrik edici bir organ bile olabiliyor
çoğu itici yazmış ama
bakma sen onlara bu oğlanın ayaklarına gelince mesele hepsi dökülüyor bir bir ama
kim ki bu onun da büyük gibi ayakları
Shawn mendes var ya pop yıldızı camillo cabelloyla sev ler dur onun da ayağını atayım kızın
ah
aynı oğlan Shawn mendes yaz çıkar
46 numaraymış onun da evet
oğlanın mı
yalnız onda bundan da var o ayağı örtbas ediyor bu vücut isterse 65 olsun insanlar bakmıyo ayağa
35 benim kadındada erkektede büyük ayak itici geliyo
kadında itici bence de ama kızlar daha iri erkekleri sevmez mi genelde
Bilmiyorum iri erkek iyide ayakta aynı şeyi söyleyemeyeceğim ama bilmiyorum yani ben ayaklara huyluyum belki ondandır
Yanlışlıkla ayağıma bassa parmaklarım kırılır ya o ne öyle
küçük ayak çekici m isence
41 numara ayağım büyük olmasın aw iğrenç bence
boy kaç? 41 de kadın ayağı gibi ama
182
190 falan olsam 44-45 olsa sorun olmazdı ama bu boya bence en iyi ayak numarası kimisi 175 45 numara ayakkabı giyiyor
175 e 45 görmedim hiç benim de 191 biraz fazla benim boya göre de
kilon falanda yerindeyse sorun olmaz pek
sırıtıyor gibi gene de
bebek mezarı ikeahnkiephakeia
41 numara taşıyor mu peki vücudunu senin de boy az değil kilon biraz artsa zorlar sanki
taşır kanka taşımasa neden böyle ayak olsun sağlıksal problem yoksa
50 ne ya bebek mezari gibi
Lahmacun küreği olarak iş yapar.
50 numara ayak mi olur oha 😳😳🙄🙄
ayağı büyük olanın pipisi küçük oluyor
Tecrübe mi konuştu yoksa? jksjsksk
@TrustGigle yapacak bir şey yok allah başka yerden alıyor başka yere veriyor :D
tam tersi değil miydi o efsane
Değildir
Aklıma başka şeyler geldi..
Acaba nedir? jksjsksk
Sevmem normalde de
Prezervatif falan geçiriyolar..
Aklıma geldi yine 🤦🏻♀️
😂 👍
küçük daha mı çekici senin için
Bu fotoyu niye attın ya🤮
niye nesi var
Sevmiyorum bakmayı ayaklara
ayakkabı içinde düşünürsen itici mi
Hayır çıplak görmek sorun
öyle düşünürsen hangisi daha çekici erkekte
Ayakları çekici bulmuyorum ben
Evet itici
küçük çekici mi peki
İtici öğğ
küçük daha mı çekici?
50 anormal. Normal çekici
Oha 😂
sence?
Çoook itici🤮🤮🤮
küçük çekici mi?
Hyr normal derece
Bu arada bu ayaklar senin mi?
evet neden
Hiç öyle😂
Iyy igrendim
küçük olsa çekermiydi
Kaşarlı kıymalı pide
itici mi sence ve senin kaç?
Aga benim ayak 43 numara sjjdjd
boy kaç
1.79
On yargı var bro
sence itici midir? senin kaç?
48 bazen 49
Niye itici olsun ki
bilmem kimisi itici diyor kimisi çekici. senin boy kaç?
Millete ne bakıyorsun bro. Yere sağlam basıyoruz jhjhj
190 boy
191 benim de bu ayakla bir 2 olaydık iyiydi
Benim 45 numara
boy kaç?
1.91
sence itici midir kızlar için
Hiç itici gibi gelmiyor benle olan kadınlara😀
Biraz
44.5 yalan olduk
ne anlamda
boy kaç