Bilgisayar mühendisliği ya da yazılım mühendisliği kazanan çoğu insanın yaptığı bir şey bu zaten. Hatta üni okumadan oyun tasarlayan birine pubg de rastladım. Neyin havası bu üstelik gizliden😂😂
sadece bunlar değil resim , şiir , felsefe , sosyoloji her alanda bilgi donanıma sahibim bilgisayar mühendisleri yapıyoda noluyo ortada bişey yok neden bi facebook üretememişler acaba 😂 ama inşallah ben üreticem whatsap tarzı bişey
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Narsist bence
hayır gerçekler bu
Tamam işte gerçekse bile karakterinde problem var bu yüzden yalnızsın
allah beni kötü insanlardan koruyor o yüzden yalnızım
Doğru fizik yasalarına göre de aynı kutuplar birbirini itiyor. Haklı olabilirsin
laf sokma seviyende düşük baya kdkdks
Bu seviyeyle üstüne alınan olmuş. Bu da bir şey sevindim
hahah laflara bak ya kızım ben her alanda başarılıyım web tasarım yazılım kodlama 😂 sen kime laf sokuyon kanka
Bilgisayar mühendisliği ya da yazılım mühendisliği kazanan çoğu insanın yaptığı bir şey bu zaten. Hatta üni okumadan oyun tasarlayan birine pubg de rastladım. Neyin havası bu üstelik gizliden😂😂
sadece bunlar değil resim , şiir , felsefe , sosyoloji her alanda bilgi donanıma sahibim bilgisayar mühendisleri yapıyoda noluyo ortada bişey yok neden bi facebook üretememişler acaba 😂 ama inşallah ben üreticem whatsap tarzı bişey
Tamam şimdi gotunden uydurduklarını da al ve bütün alanlarda başarılı ol🤣🤣
kıskanınca ihtimal vermezsin tabi😂 uydurmuyorum bunlar tamamen gerçek
hayır yakışıklı olmak suçmu ne yani bu şimdi
yalnız insan karaktersiz insan değildir bu saçma kalıpları yıkın. aksine bu devide iyi insanlar yalnızdır
yalnızdır
İyidir yani
üfff ıslandım şu an
Hojdur ama benane