Görücü usulü demek hemen evlilik değil bir tanışma süreci ve nişan süreci olacak fiziksel ve karakter olarak begenirsen bu iş olur günümüzde evlenmeden her boku yiyen evlendikleri de mutsuz oluyor
Görücü usulüne gelen herkes sorunlu olmuyor. Sadece erkekler daha düz bakarlar. Ailem bulsun gibi. Bu işlerle hem vakit hem mizaç olarak uğraşmayan erkekler de var. Yani niyetini temiz tut. Gönlüne giren birisi çıkar.
Soran
+1 yıl
Bende bu işlerle hiç uğraşmadım sevgilim falan olmadı daha önce ama ne bilim sevgili yapmayan erkek kalmamıştır diye düşündüm bide çevremde olan şeyler çocuğun sevgilisi varken annesi onla evlenmesin diye hemen bı kız getirip yüzük taktı böyle şeyleri çok duyuyoruz bana denk gelmesin diye adam belki sevgilisine nispet olsun diye evleniyor bunu bilemem ki belki de ana kuzusu bu şekilde sorunlu tipler daha çok tercih ediyor görücü usulünü ondan dedim
Kadın bakış açısından nasıl görünüyor bilmiyorum ama ailesine değer vermeyen erkek evlendiği kişiye neden değer versin ki. Ana kuzusu olmak dengeyi sağladığın müddetçe neden kötü olsun ki. Diğer yandan evet kötü insanlar görmüşsünüz etrafınızda ama herkes böyle olmak zorunda değil. Evleneceğiniz insan bir kişi, neden genellemelere tabi olsun ki. Ayrıca sevgilisi olmayan erkekler de epey var.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Görücü usulüyle olur sonra sevmeye başlarsın gadası
Kısmet hangisiyse öyle olur ama görücü usulü korkutmuyor değil biraz
İşin içinde duygu yok zor geliyor
duygu bir anda olmaz tanıdıkça seversin
yaşadığımız yüzyılda görücü usulü evlenmek mantıklı değil.
bunun yüzyıl ilealakasiyok
@Organicchemist199477 senin için olmaya bilir.
bence de onla alakası yok tercih meselesi
severek evlenenlerin de sonu. kotu. bitebikiyir görücü usulünde bir tanışma süreci var
50 60 yıl önce kadınların tercihi yoktu. herkes görücü usulü evlenirdi. hatırlatırım
o kadar geriye gitme
Görücü usulunde kusur arama en. sagliklisi görücü usuludur
O görücü usulü farklıydı bu farklı o zaman birbirlerini görmüyodular bile
@Organicchemist199477 senin fikrine de saygı duyuyorum
Görücü usulü demek hemen evlilik değil bir tanışma süreci ve nişan süreci olacak fiziksel ve karakter olarak begenirsen bu iş olur günümüzde evlenmeden her boku yiyen evlendikleri de mutsuz oluyor
Duyguyu veren birisi çıkar muhakkak. Siz cinsi latif olabilirsiniz ama biz de boş değiliz.
Ne demek istedin anlayacağım dilden konuşur musun 😂
Görücü usulüne gelen herkes sorunlu olmuyor. Sadece erkekler daha düz bakarlar. Ailem bulsun gibi. Bu işlerle hem vakit hem mizaç olarak uğraşmayan erkekler de var. Yani niyetini temiz tut. Gönlüne giren birisi çıkar.
Bende bu işlerle hiç uğraşmadım sevgilim falan olmadı daha önce ama ne bilim sevgili yapmayan erkek kalmamıştır diye düşündüm bide çevremde olan şeyler çocuğun sevgilisi varken annesi onla evlenmesin diye hemen bı kız getirip yüzük taktı böyle şeyleri çok duyuyoruz bana denk gelmesin diye adam belki sevgilisine nispet olsun diye evleniyor bunu bilemem ki belki de ana kuzusu bu şekilde sorunlu tipler daha çok tercih ediyor görücü usulünü ondan dedim
Kadın bakış açısından nasıl görünüyor bilmiyorum ama ailesine değer vermeyen erkek evlendiği kişiye neden değer versin ki. Ana kuzusu olmak dengeyi sağladığın müddetçe neden kötü olsun ki. Diğer yandan evet kötü insanlar görmüşsünüz etrafınızda ama herkes böyle olmak zorunda değil. Evleneceğiniz insan bir kişi, neden genellemelere tabi olsun ki. Ayrıca sevgilisi olmayan erkekler de epey var.
Görücü usulü bence severek insan bazen karşısındakini taniyamaya biliyor
Artık birini bulup evlenip çatır çutur sevişmek istiyorum
Bende severek isterim ama düzgün kişi gelmiyor birisi gelse karakteri düzgün olup direk dese evlenelim 6 7 aya evlenirim ya sjsj
Sevdikten sonra görücü üslüe
Tam da bu en iyisi bence
Cinsiniz kurusun evlenmiyorum
Niye ya
Güvensizsiniz samimiyetsizsiniz
Bence gormek hoslanmak daha guzel bi iliskii
Annenin bulduğu kız her zaman iyidir.
Severek
Severek tabiki
Al benden de o kadar aynen
Peki nasıl erkeklerden hoşlanırsın tipe önem verir misin mesela
Orada mısın