Sevgilimle uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Üniversitede edindiğim arkadaşlarımı hayatımdan çıkarmamı istiyor, ne yapmalıyım?

Nerdeyse 3 yıldır bu konu yüzünden kavga ediyoruz asla istemiyor kızların kötü alışkanlıkları ve kötü ortamları olduğu için ama benimleyken öyle olmadıklarını defalarca anlattım sınav için okuduğum şehire gittim sınavdan sorma arkadaşım benimle fotoğraf çekilip hikayesine attı ve etiketledi sevgilim de buna çok sinirlendi sınavdan sonra yanına gidecektim başka şehirde oda gelme istemiyorum arkadaşınla mutlu ol dedi gittim yine de gelmiycem ben gelme demeye devam etti gelme dedim indiğim de çoktan gelmiş bekliyordu hemen geldi sarıldı bana sarılma dedim şttiö çünkü 5 yılımızı bi anda bitirmesinden bıkmıştım pişman da olsa artık sürekli yaptığı için kaldıramıyorum istemediği bir şeyi yaptığımda hemen bitiriyor sonra 4 saat boyunca hiç kavga etmedik ama hep mesafeliydim güleüdmehw çalıştı en son 1 saat kalmıştı otobüsüne kendi şehrime dönecektim artık kendimi tutamadım ağladım çok üzüldü bir şey yapmadı o an sonra kavga etmeye başladık bağırdı daha çok ağladım indim arabadan tutmaya çalıştı peşimden geldi bi yandan da yetişmeye çalıştığı için bağırıyor insanlar bize bakıyor ben ağlıyorum falan hepten kötü oldum sonra 2 tane kız için bizi şu hale sokutlesun ne var bunlarda ben anlamıyorum diye bağırmaya başladı ben de ben onları da çıkarsam hayatımdan yetmeyecek sana istemediğin her olayda gideceksin dedim baya bağırmaya devam etti bağırınca korktuğumu bilmesine rağmen otogarda bi kaç kişi geçerken bağırıp durdu en son otobüs geldi ben de hiç bir şey demeden sarılmadan bindim direk 2 dakika sonra geldi otobüse özür dilerim eve gittiğinde konuşalım ağlama artık lütfen dedi ama ben durduramıyodum kendimi sinirm bozulmuştu sonra otobüs kalktı mesaj attı merak ediyorum yaz eve vardığın da diye cevap vermedim eve geldim yazmadım ertesi gün yani bugün oldu hala mesaj atmadı ben de yazdım arkaşlarım var yarın konuşuruz dedi ben de önceliğin ben değilim demek ki dedim yine biraz tartıştık ne yapmam lazım gerçekten haklı mı değil mi ben mi çok abartıyorum bilmiyorum

Sevgilimle uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Üniversitede edindiğim arkadaşlarımı hayatımdan çıkarmamı istiyor, ne yapmalıyım?