Olgun bir sevgili isterim.
Çünkü olgun insan nerede ne yapacağını bilir, aklı başında olur, karakteri düzgün olur. Olgun insana yakışır bir davranış budur çünkü.
Olgun insan yeri geldiğinde eğlenir, yeri geldiğinde ağır başlı olur, yeri geldiğinde esprili olur, yani her ortama uyum sağlar. Olgun olmak kasıntı olmak değildir, bunu karıştırmayalım.
O yüzden olgun olsun seveceğim kız.
https://i.hizliresim.com/Q4l1pr.jpg143 Yorumla- +1 yıl
Evet işte bundan bana da gönderin bir tane
- +1 yıl
😊😊😊😊
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 43,7b cevap paylaştı. Her konuda olgun olmasını istemezdim. Yerine göre çocuksu olmalı. Ama olgunlukta önemli yerine göre her ikisi de olmalı
4314 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşımı üzmeyin :/ hımmm
- +1 yıl
En çok artı alan cevap demek ki eig senin hakkın :)
- +1 yıl
Rica ederim :) Ne demek her zaman :)
Ankete katilmadim bencr yerine gore degisir. Arkadas ortaminda aile ortamin veya dışarı da yürürken gayet olgun davranmasini isterim. Ama benim yanimdayken veyayalniz kaldigimiz da istedigi gibi olabilir cocuk gibi falan. Ayni sey benim icin de gecerli onun farkli ortamlarinda ben hanimefendi gibi olurum onunlayken cocuklasabilirim :)
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılHayata bakış açısı olgun olsun. Mantıklı , düşüncelerinde kararlı , kendinden emin olacak. Ama bu demek değilki hiç çocuk olmayalım , hayat koca bir derya.. Kimi zaman ciddi kimi zaman çocuksu olmak lazım. Velhasıl yerine göre davranmak en iyisi azizim.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
407Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Burada yorum yapanların çoğu bence soruyu anlamamış. Bu çocuksu diyenlerin büyük bir çoğunluğunun, olgun olan kişiyi, eğlenmeyi bilmeyen olarak nitelendirdiklerini düşünüyorum. Olgun kişi; nerede ne yapması gerektiğini, nasıl konuşması gerektiğini ve karşılaştığı sorunlarla nasıl başak çıkması gerektiğini bilen mantıklı kişidir. Olgun kişi eğlenceli olmaz diye bir kanı yok. Oldun olan sadece eğlencenin yeri ve zamanını bilir ve dozunu kaçırmaz. Her şeyin fazlası zarar. Eğlenceli olmak için çocuksu olmak şart değil. Bu nedenle cevabım olgun. Çocuk alıp bir de onu büyütemem..
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılOlgunluk derken?
Çocuksu derken?
Ben kendimden bahsedeyim neşeli makara yapmayı seven biriyim her daim ciddi değilim çok ta cıvık değilim hani nasıl diyeyim tadında cıvıklık ciddilik...
Düşünsene full cıvıksın... Wuhuuu.. hiç birşey konuşulmaz nan onla hep bir gırgıra almalar... :S
Düşünsene olgun ciddi duran adam... Hep bir resmiyet hakim... Surat asık espri yok gülmek yok...
İşte bu ayarı yapabilen tadında olgun tadında cıvık olan insanım ben... Yeri geldiğinde iyice çocuksu olup cıvıklığın dibine vururken yeri geldiğinde olgun ve ciddi olabiliyorum ve işte ben bu huyumu seviyorum...
Sayın @soran şimdi şıklardan hangisini seçeyim sen karar ver ben veremedim... ;)12 Yorumla- +1 yıl
Aslında %100 kastetmedim her insanda ikisi de vardır :) Ağır basanı seç :)
- +1 yıl
Sert değilim ben o yüzden çocuksu demek istedim ve seviyorum ;) :) yanlız maşallah patlamış sorun ;):) ♥
Olgun olsun..
Ama icindeki cocukta ölmemis olsun..
Eslirili olsun birazda agir abi haller bir yere kadar..
Yerine gore davranmayi bilsin..
En onemlisi "ERKEK soz verir ADAM tutar " demisler..
Anlicagin ADAM olsun..
Benim olsun :)21 Yorumla- +1 yıl
Komik olmalı sempatiklik zor bulunuyor ama :) sahiplenmeyi de bilmeli :)
Kızlar çocuksu lafını yalnış anlamış anlaşılan :) Çocuksu diyince sanırım sek sek oynayan 50 yaşında adamları hayal ettiler :)
Ufkunuzu genişletin biraz kızlar, çocuksu demek, olgun olmayacak demek değildir, eğlenceli bir erkekte çocuksu ve aynı zamanda sorumluluk sahibi olabilir :)20 Yorumla
+1 yılben aslinda cocuksuyum ama her konuda olgun davranmayi oturup kalkmasini bilrim. bence insan eglenmeyi bilmeli, cocuk olmak demek, hayati ciddiye almayip gülebilmek, ufak seylerle mutlu olmak demek.
Benim eşimin karakteri olgun, ama ruhu çocuk olmalı :) ancak öyle tadı çıkar10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 855 cevap paylaştı. Kesinlikle olgun diyorum. Çocuksu tavırları olabilir ancak doğru zamanda doğru kişi olabilmeli, kendini bilmeli, bu gün seviyorum derken yarın ben dün hata yapmışım, ben sana layık değilim, kıskanç biri değilim ama hiç bir kızla görüşmeyeceksin gibi, tavırlar çekilmez.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 449 cevap paylaştı. Yerine göre. Olgunlukla yaklaşması gereken durumlar olacak mutlaka, bunlara karşı çocuk gibi bir tutum sergilemesini istemem. Aynı şekilde yanımda sürekli 49 yaşındaki adam tavrıyla dolanan birisini de istemem, ben çocuk oluyosam o da benimle çocuk olsun.
10 Yorumlagerektigi yerede cocuksu gerektigi yerde olgun olmali
misal cocuk yetiştirirken olgun olmak neye yarar
sıkıntılı bir donumde de cocuksu olmak neye yarar
... !166 YorumlaKulaklarıma fısıltılar geliyor sanki nefes alsın yeter gibi. bu pazarda satılan ürün gibi konuşuyorsunuz. Abi beni mutlu etsin yanımda olduğunu hissedeyim doğru dürüst sadakatli ne önemi var ne olduğunun.. Her insanın içinde büyütemediği mutlaka bir çocuk vardır. Gerisi teferruat.
00 YorumlaÇocuksu kızlarr. ne desem bilemedim bir erkek için en büyük sınav sanırım. Bazen ufak çılgınlıklar iyidir, hayata renk katar. Aşırı resmi olsun demiyorum ama, çocuksu kızlarla uğraşabilmek için bitmek bilmeyen bir enerji ve peygamber sabrı gerekir. Amacım kimseyi kırmak değil, sadece tecrübelerime dayanarak kendi görüşümü beyan ettim. :)
00 Yorumlapazardan kavun seçiyoruz madem dibini koklamak lazım... sevgili tercih edersiniz sorunsalı nedir yahu.. birini seviyorsan seviyorsundur sevmiyorsan sevmiyorsundur.. olgun olsun cocuksu olsun zaten gözüne gelmez... bu suna döner paralı adamımı tercıh edersınız parasız adamımı şu sorduğun soruyla bunun arasında bir fark yok inanki...
00 Yorumlakişilikten kişiliğe fark eder yaşça büyük olsada cocuksu insanlar var ufak olsada olgun olan he ben kendi acımdan söyleyeyim bir ciddiyet için olgunluk derim cocuksu bir ruha aşk teslim edemem ki 18 yasındayım ama yas gurubum ve altı ıle hıc anlasamam beynım dusuncelerım hıc bısey uyusmuyo cocuksu gelıyo buyuk yaslarla daha ıyı anlasıyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 523 cevap paylaştı. Yeri gelecek beraber çocuk olacağımız, evlendiğimizde birbirimize masal kitapları okuyacağımız, mutfağa girip ortalığı dağıtarak yemek, tatlı yapabileceğiz ( aşçıyım zaten bu yönde sıkıntı olmayacaktır. ) Yeri gelecek bir duvar kadar suskun, ciddi, olgun olacağız. Durum neyi gösteriyorsa onu yapıp, yaşamalıyız. Maalesef hayat bir çok kez 2. şansı sunmuyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Neşesiyle, oyunlarıyla hayatıma renk katmalı. Beni harekete geçirmeli. Ne bileyim kızdırdığında dudağını büksün, çocuk gibi pişman olsun. Ama olaylara benim kadar olgun bakabilmeli. Ciddiyet gereken işlerden kaçmamalı. Çocuk gibi trip atmamalı. Kısacası ikisi arasında ince bir çizgi vardır. Yeri geldiğinde çocuk gibi, yeri geldiğinde olgun olmalı.
*iç ses* Var mı ki böyle? Yok.00 Yorumla
+1 yılBen şahsen olgun biri olmasını isterim. Saatte 20 tane fotoğraf paylaşan, her yaptığını Facebook'ta Twitter'da paylaşan, tek derdi insanların fotoğraflarını beğenip beğenmemesi olan, saçma sapan şeyler yüzünden trip atan, düşüncesiz, çocuk gibi birisiyle ömür geçmez.
00 Yorumlaburada her şey açıklanmış olgunlar muhteşem şımarıklar çocuksular :I bilmem ne işte :D
onedio.com/.../bir-kizla-degil-bir-kadinla-birlikte-oldugunuzu-gosteren-10-isaret-40212000 Yorumla
+1 yılbence olgun olmasi gerekiyor.. cocuksuyu kaldiracak yasi gectim:)
90 Yorumla
+1 yılOlgunluktan kasıt ne ama?:)
Hayata çok ciddiye alıp sert bir imaj takınan espriye gelmeyenler de varsa olgun dediklerinizin arasında ben almayayım.
Neşeli kafa olsun, yumuşak başlı olsun. çocuksuda olur olgun da.
Erkek eş derseniz çocuksu olanı yaramaz zaten:) ama hanımkara gelince çocuksu olanı da uyar olmayanıda.
Erkek çocuksu olamaz00 Yorumla
+1 yılaslında olgun kelimesi tam olarak istediğimi ifade etmiyor. ben içi geçmiş tipleri seviyorum. böyle hiçbir şey umrunda olmayan, durgun, tatsız.. arada bir şenlenen. sonra tekrar eski düşünceli haline geri dönen. tam benim kafa böylesi..
31 Yorumla
+1 yılBuna cevap veremem, uzun süredir sadece olsun demekteyim, nasıl olursa olsun; ama benim için çok güç. eğer olsaydı vereceğim sevgime karşılık bulmak isterdim, sevildiğimi biliyim yeter, bir insan ne tam olgun, ne tam çocuksu olabilir, ikisi de o insanlarda doğru zamanda doğru yerde bulunmalı.
00 Yorumla
+1 yılOlgun ve çocuksu.. Her ikisi de olunmalı bence bir şahsiyette. Mesela olgun olmak.. olgun bir kayısıya sahip olmak gibidir ısırırsın tat alırsın çekirdeğini yiyebilirsin kokusu güzeldir haz alırsın yerken ve yumuşaktır. Çocuksu da naz trip olsa gerek.. seviyorsa nazı da tribi de çok severek çeker zaten :)
11 YorumlaKesinlikle olgun ! Neden dersen ben yaşadiklarim yüzünden yaşim için fazla olgunum. Bu yüzden karşimda olgun bir insan isterdim. Ama aradada insan cocum olmak istiyor tabi yerine göre ve tatli tatli. Fazlasi zarar insan yoruluyor.
20 Yorumlane olursa olsun dengelı olsun, ozu sozu bır olsun, dedıgıyle yasadıgı yasattıgı farklı olmasın, kendı olsun olmak ıstedıgı gıbı gorunmesın..
32 Yorumla- +1 yıl
Siz olgun musunuz peki çocuksu mu :)
+1 yılYerine göre davranmalıdır. Gerektiğinde çocuk gibi davranmalı, gerektiğinde ciddiyeti hat safhalara ulaşmalıdır. Her zaman ciddi biriyle olmayacağı gibi her zaman çocuk gibi davranan biriyle de olmaz. Önemli konular dışında sürekli ciddi davranan biri hiç çekilmez, mahkeme suratlı, yapmacık insanlardan farkı kalmaz.
10 YorumlaCocuksu nedir yaa anlayamadim fiziki bir durummu hareketleride kasdetiyorsun.. eger hareketlerde isin icindeyse kesinlikle olgun olmali haaa soyle bisi hayati bozunca odun olsun demiorum yeri gelir cilgin deli dolu yeri gelir oturakli evlendiginde sorumluluklarini bilen aile kavramindan haberi olan birini kasdediorum
10 YorumlaOlgun kişilerden hoslanirim oturmasini kalkmasını nerde nasil konusacagini bilmeli her zaman ama yeri gelince birlikte cocuklasacagimiz biri, öyle sert değilim bir Gülüşüne canımı veririm diyebilecegim, var günümde yanımda olup dar günümde beni birakmayan biri olmalı. .
00 Yorumla
+1 yılOlgunlugunda sınırı var tabi sürekli olgun davranmasin başbaşa kaldığımız da yeri gelsin çocuk olsun yeri gelince olgun nerde nasıl davranacagini bildikten sonra ben her türlüsunu kabul ediyorum :) ve onu çok seviyorum.
10 YorumlaOlgun erkekler tercihimdir. Çünkü neyşn ne olduğunu biliyolar hayata erken başlamışlar yaşı benden 3-4 yaş büyük olmalı. Beni sahiplenmeli korumalı. Gerektiğinde abi gerektiğinde baba her anlamda bana hayat vermeli olgun erkekler genelde böyledir.
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle olgun olmalı genellikle biz kızlar yaşıtlarımızla çıkmayız erkekler daha geç olgunlaşır biz bizden bir kaç yaş büyükleri tercih ederiz sebebi de olgun olmaları zaten kısaca;
Benim görüşüm olgun erkek 😄👍10 Yorumlaolgununda * koyım cocksusununda adam olsun adam l*n manyak karılar sız once bı bulunda sıkı tutmadan once
40 Yorumla
+1 yılAşkı bir tercih olarak göremiyorum.. Kimden hoşlanacağını bilmezsin belki şu an olgun bile desem ilerde çocuk ruhlu birinden hoşlanacağım.. Aşkın gözü körmüş derler sonuçta..
20 Yorumla
+1 yılKesinlikle olgun olmalı. Düşünceleri, fikirleri bana katkı sağlamalı.
Çocuksu da olmalı. Sevgisi masum olmalı çünkü. Yeri geldiğinde deli gibi eğlenebilmeli benimle :)20 YorumlaOlgun. Yaşla alakası yok bunun ama. Eski sevgilim 30 yaşında bir çocuktu. Attığı tripler, kıymet bilmez tavırları... Yaşı ne olursa olsun olgun olmalı bir kadın ilişki için. Bazı insanlar çok şey yaşıyor ama hiç bir şey öğrenmiyorlar.
00 YorumlaBenimle başbaşa değilken veya benimle beraber değilken konuşmaya bile cesaret edilmeyecek kadar olgun ve soğuk, olmalı. Benim yanımdayken isterse 5 yaşındaki çocuk gibi şımarsın ki ben onu şımartırım zaten sorun yok :D
00 Yorumla
+1 yılOlgun olmasını tercih ederim, karşılıklı bir şeyler konuşabileceğim, yeri geldiğinde tecrübesiyle beni aydınlatacak, yeri geldiğinde dinlemesini bilecek, ama birlikte her türlü çocukluğu da yapabilecek birisini tercih ederim :)
00 YorumlaÇocuksu bir yere kadar. Olgun bir kadının da illa ki çocuksu yanı vardır ki, erkekler için bu daha da geçerli. Pek çok aslanın, kelli felli adamın içinde zaman zaman küçük bir çocuğun ortaya çıktığı görülmüştür.
00 Yorumla
+1 yılolgun tabiki ama tutup olgun diyince 40 yaş gelmesin akla. yaşımla orantılı derecede olgun :) çocuksuluk çok sıkıyo bazen 3-4 yaş büyük kızlar daha çekici gelir bana zaten hep o yaşlarda seçerim partnerimi
00 Yorumlabence olgun insan her zaman daha iyidir en azından seni ciddiye alacağını bilirsin bişeyleri ona danışabilirsin oturup konuştuğunuzda seni dinleyeceğini bilirsin
10 Yorumla
+1 yılOlgun. Erkegin cocuksu olani pek cekici olmuyor. Genel olarak olgun bir adam olmali; ama yerine, bulundugu ortama ve ruh haline gore de bazen cocuklasabilmeli tabii ki. 😊
10 Yorumlaolgun olmalı.. senin eksiklerini tamamlamalı. ama yeri geldiğinde özellikle başbaşayken çocuksu tarafını sana açmalı. hep beyefendi / hanımefendi olmak sıkıcı olabilir. ilişkiyi de monotonlaştırır diye düşünüyorum.. neyseki sanşlıyım.. eşim yanımda cocuksu, dışarıda ağır beyefendi :)))
10 Yorumla
+1 yılyerine göre değişir çok ağırbaşlı olmak da iyi değil sert görünümlü oluyorlar... erkek dediğin yerinde yapılması gereken neyse bilmeli... şakanın dozunu kaçırmadan şebeklik yapabilir...
10 YorumlaAdam Lider Ruhlu Olacak, Nerde Nasıl Davranacağını Bilecek, Her Zaman Degil, Nadir Gülecek, Kadınına Bakışlarıyla Ne Dedigini Anlatacak, Güçlü Olacak Kanadının Altına Aldığında Emniyette Olduğunu Hissettirecek, Arkadaşlarını Evine Getirip İçki İcirmeyecek, Kıskanç Olacak Kadınının Ten Rengini Kendisinden Başkası Bilmeyecek... Ben Böyleyim
00 Yorumla
+1 yılcocuksu olacak ! zıpzıp anlamında degıl tabı eglenmesını bılecek keyıfcı mutlu pozitif bir insan daima genç kalır sizide genç yapar. olgunlarla ugraşamam oturaklı olduktan sonra cocuksuluk yeterde artar.
00 Yorumla
+1 yılOlgun olsun, benim olsun, canımı yesin.
65 Yorumla- +1 yıl
siz olgun birisiniz bu belli oluyor :)
- +1 yıl
peki neden olgun erkek istiyorsunuz?
- +1 yıl
Ben daha çocuksu kalıyorum gibi geliyor. O yüzden karşımda ki erkek olgun olmalı. İşin içinden çıkamadığım durumlarda yol gösterebilmeli, hayat tecrübesi olmalı, beni korumalı, erkek olduğunu hissetmeliyim.
- +1 yıl
Kesinlikle bende aynı hisleri hissediyorum. Duygularma tercüman oldunuz :)
olgun bir insan bazen çocuksu olabilir belki
ama;
çocuksu olan bir insan olgun düşünemez bence...30 YorumlaBeş yaşındakiyle beş, yetmiş yaşındakiyle yetmiş yaşında olmalı yeri gelince. Lakin olgunluk ve çocukluk olarak değerlendirmek gerekirse olgun olmalı.
20 Yorumla
+1 yılzaten belli bir olgunluğa erişen bir erkek yeri geldiğinde çocuk olmayı da bilir. Olgun insanlara her zaman ihtiyaç vardır bence.
20 Yorumla
+1 yılMesela hep Olgun olmasın. Bazen benimle çocuk gibi eglensin ama yeri geldiğinde Ciddiyetini ortaya koymalı benim gibi düsünebilmeli. Bunlar iliskide bir nevi önemli :)
10 Yorumla
+1 yılEn önemlisi adam gibi adam olsun kadınına sahib çıksın yeter. Yerine göre olgunda oluruz beraber çocukta :)
22 Yorumla
+1 yılolgun tabi ki. napcam bu yaştan elinden tutup sonra parka mı götürcem. 30 yaşında ergenler hiç çekilmiyor açıkçası.
21 Yorumla
+1 yılOlgun. Çünki ben sevgili istesem, maktaslarım , hedeflerinde bazı işleri yapması için isterim ve tabii ben de bu zaman işime geldiği için gerek olmadığında bile kötü davranmam ve onun isteklerini yaparım. Buna en uygun sigma ve sigmaların kalbini kırmamak lazım. Hiç bir kadının, amma onun hiç. Çünki bunlar onlara kötü davrananlar için çok tehlikeli. Yoksa ben kadının nesine zaman kayb edeyim. Önemli olan hedef, planlarım. Kadınlar da zaten karizma, özgüven ve gücüme göre beni seviyor.
00 Yorumlaben hep olgun insanları tercih ettim benden beş yas daha fazla büyüklerle konuşuyorum çok nadir kendi yaşıtımla konuşurum sevgilim iki yaş benden büyük yinede bana çocuksu geliyor ama olgun insanlar tercihim
00 YorumlaYeri geldiğinde olgun davranmasınıda bilmeli yeri geldiğinde çocuksu olmayıda fakat olgun olması daha ağır basmalı :)
02 Yorumla- +1 yıl
Yeri derken yani arkadaş grubunun içinde olgun yalnızken çocuksu olsun mu diyorsun
+1 yılNe zaman susup ne zaman konuşması gerektiğini bilsin Olgun olmalı ;) (Benim yanımda cocuksu olsun yeter)
02 Yorumla- +1 yıl
çocuksuluktan kastın ne peki :)
- +1 yıl
gülüp eğlenmek film izlemek mi :)
+1 yılolgun olmalı bence ama aynı zamanda benimle birlikte çizgifilim seyredecek kadarda çocuksu insan içindeki çocuğu herzaman yaşatmalı ama büyüdüğü olgunlaştığı gerçeğinide hiç unutmamalı :)
00 YorumlaÇocuksu davranışları sevmiyorum hatta yapanlar utanmıyor ama ben onların yerinede utanıyorum. Bayan dediğin hareketlerine, nerede nasıl davranacağını bilmesi gerekli. Yani olgun : )
00 YorumlaA şıkkı dedim. Olgun bir bayan olması tabi ki daha iyi ama ara sırada çocuksu hareketler filan içinden geldiği için yapabilir, onda sıkıntı yok. Sürekli çocuksu olursa büyük sıkıntı olur :)
00 YorumlaOLGUN. lütfen yani. çocuksu istemiyorum. ağırbaşlı cool olmalı
30 Yorumla
+1 yılOlgun olmalı, erkekler geç olgunlaşıyor zaten. Bu açıdan bakarsak yaş olarak da kadından daha olgun olmalı.
30 Yorumla
+1 yılYerine göre oolgun yerine göre çocuksu olmalı. .. sadece ikisinden biri olursa ilişkinin ya suyu çıkar ya da çok ağır olur. ..
10 Yorumla- Devamını Gör (643)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat