Olgun bir sevgili mi tercih edersiniz, yoksa çocuksu mu?

- Hem olgun, hem deli dolu isterim. 😎😋
Olgun bir sevgili mi tercih edersiniz, yoksa çocuksu mu?

- Hem olgun, hem deli dolu isterim. 😎😋
Şu anki sevgilim ile aramda büyük bir yaş farkı var. Fakat kendisi çok genç olmasına rağmen çok iyi yetişmiş ve kendini çok iyi yetiştirmiş bir birey. Ben normalde genç insanlarla birlikte olmayı sevmem ama o kadar olgun düşüncelere ve hareketlere sahip ki en ufak bir kuşak ayrılığı hissetmiyorum onunla birlikte.
Olgunluk guzel şey, elbette yaşı olsun 45 üzeri beğeniyorum manasında değil bazı görüşler gibi, kişiliğin oturması güzel, ancak cocuksuluk da şart biraz, tamam paylaşım yapmak, sırtını yaslayabilecegini, elinin tutulacagini, anlaşılacağını bilmek güzel, ancak arada eglenebilmek, oynayabilmek, gülebilmek de gerek. İkisinden de biraz olmalı gibi.
Dimi? 🥰
İkisinden biri eksik olursa ilişkinin heyecanı kalmaz 😍
Ben çocuk ruhluyum hayatı özgür ve olduğu gibi yaşarım o nedenle yanımda ki de çocuk ruhlu olsun kihuzur ve neşe içinde anlaşıp hayatı yaşayalım.. Olgunluk ruhta ve olaylar karşısında ki durum karşısında gösterilen tutumdur..
Tabii ki de olgun hem yaş olarak hem görünüş olarak hem davranış olarak olgun yani ben kendimi bildim bileli zevklerin bu yönde ne zaman ben kendi kendimi tanımaya başladım ozamandan beri aynı arada belli bir fark olması lazım yani en az benden on yaş büyük filan olması lazım aksi beni kesmiyor gözümü doyurması lazım😂😂😂😂
Cevap
26Cevap
Eğlenceli sevgili isterdim süreli eğlenmek
Benim yanımda çocuksu ama gerektiğinde olgun olmasını bilecek. Sevdiğim erkek benimle ciddi konuşunca bitiyorum yaaaa şöyle mantıklı konuşmalara falan 😍😍😍😍
olgun çünkü nasıl davranılqcağını biliyor ;)
Biraz olgun olması her acıdan daha iyi olur bence
Olgun tabiki eğlenceli benim gibi birisini isterim
bazen cocuksu bazen olgun ama en ıyısı genc gorunumlu olgun bır kadın cunku bır erkegı mutlu etmenın yolunu bılıyorlar
Olgun: Eril gücü yüksek, biraz çekindiğim erkeklere çekiliyorum.
Karakter olarak olgun yerine göre de çocuklaşabilen yaş olarak soruyorsan yaşıtımı tercih ederim.
Ben olgun seviniyorum daha tecrübeli oluyolar
Hem olgun hem deli dolu? yerçekimsiz ortamda muz yiyeyim ama çilek tadı gelsin gibi olmuş
Kimseye dadılık yapamam...
Olgun olsun cocuksu sevmem
olgun dolgun deli dolu
Tabii ki de olgun hatta maço. 😀
Olgun evli ya da dul
Karakterli bir eşi seçtim
Olgun ruhlu erkek. Yaş olarak değil 😅
olgun buyuk güçlü sert tercihim
Olgun ve dolgun iyidir
Yerine göre olgun, yerine göre çocuksu
Çılgın kadın 😋
En iyisi yalnız yaşamak.