Bugün okulun yanındaki ziraat bankamatigi sorunluydu ben ilime yakın bi yerde okuyorum sonra yandaki bankamatiğe bi adam geldi ona en yakın nerde var diye sordum şurda var dedi seni götüreyim dedi tamam dedim. Adam öğrenci misin nerdensin şuraya gittin mi gibi muhabbetler yaptı ama batmadı açıkçası farklı amacı olan birine benzemiyordu eli yüzü düzgün biriydi. Öyle bıraktı beni kendin döner misin dedi dönerim dedim tesekkur ettim gitti. Sonra bunu arkadaşıma anlattım tabi detaylı şunu konuştuk gibi değil bırakıverdi muhabbeti yaptım o da gitmiş sevgilimin yakın arkadaşıyla tanistirmistim ben bunu ona anlatmış. Şimdi bugün onun kulağına gidicek ben napicam bilmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Arabasına bindim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kız miletine güvenilmez herkese verme ihitmalleri yüksek.
Arabada verdim mi yazıyor?
Kim bilir sevgilinin haberi yokken kimlere vermiş olmalısın
Skkkktir git kendin gibi sanma
Erkek vermez.
Yol sormussun ne var bunda kimseyede birseyini birdaha anlatma. Bi abi bana yolu gosterdi de gec
Arabasına bindim.
Onuda mi anlattin benden buyuk du de yaninda karisida vardi de durumu topla birdaha kimseye birseyini anlatma
Benim de aklıma o geldi başka alternatif bulur muyum diye sordum ama en iyisi bu galiba çok teşekkür ederim
Onlardan önce sevgiline anlatman gerekiyo, bugğn şöyle şöyle bi olay oldu de geç
Arabasına bindim ama yürüyerek olsa belki anlatabilirim yanlış anlamaz mı
Arabasına bindigini arkadasına anlattın mı
Yani yanında eşi falan vardı de geç anlatırken
Evet benim de aklıma o geldi. Çok teşekkür ederim🙏
De geç he bu rahatlık tam olarak nerden?
@lostinlastonlist ne alaka namussuzluk mu yaptım a... q
@aşık_bir_rahibe Neden yalan söylesin. Dürüstçe baş başa arabası ile beni bıraktı desin. Yalan ilişkiyi bitiirir.
Asıl bu ilişkiyi bitirir. Birinin arabasına bindi sohbet etti adam daha givenir mi bu kıza
Sevgilisi olan birinin rahat rahat bir başka erkeğin arabasına rahat binmesi garip.
@Wayne_Jenkins yalana kalmadan bitmeli bu saçmalık öyle saçmalık mı olur
@losyinlastonlist asıl başkasından duyarsa kötü niye senden degil de milletten duyuyorum der.. Rahatlıktan ziyade çekinmek yanlış anlaşılmamak için bi çaba sarfedebilir yani...
Aşık rahibe senin de ne dediğin belli değil bi diyorsun ki de geç sonra güvenir mi bu kıza diyorsun
@aşık_bir_rahibe bitsin. Böyle kıza kim güvenir. Evlensirse erkeğini aldatır. bırak tanımadığı erkeğin arabasına binmeyi. Bir kızın erkek kankası olamaz.
Kız sen bunlara bakma dürüst kız isterim derler sen bişe yapmasan da sonradan ilk kavga da yüzüne vururlar oyüzden eşi meşi yanındaydı falan de yoksa niye bineyim de
Bu olay baştan aşağı tutarsız sen en iyisi çocuğu engelle bir daha karşısına çıkma başınız ağrımasın
@Wayne_Jenkins he o dediğinden
Bunlar bi hareketten böyle bize namussuz aldatıcı damgası vuruyorlar ama kendilerinin yemediği b. k yok
@lostinlastonlist gizlesin demiyoeum arabasına bindigini söylesin ama yalnızdık demesin diyorum
En büyük * yapılan yanlışı yalan söyleyerek örtbas etmektir
K*hpelik
@soran aynen öyle o yüzden gerçeği söylesen de araya bi kişiyi eklemen problem olmaz , sen söyledigim şekilde söylesen kazasız belasız atlasırsın bir daha böyle bir şey yapma ki yanlış anlaşılma olmasın başına sıkıntı çıkar yani tavsiyem bu yönde
Kıza sucsuz yere orp damgası vuran yine erkek oyğzden k, hpeliği biz dğzeltmek için yalan söyleyerek kurtarırız, buna k. Hpelik diyenler genelde sucsuzları bile orp yerine koyar oyğzden müstehak 😀
İnşallah sevgilin de bir kızı arabasına alır gideceği yere kadar götürür finalde de kız kahve içmeye eve çağırır amin
Çok teşekkür ettim bebis🌸
@lostinlastonlist senin ağzına swcarim çok ileri gitme
Bilmedigim sürece kimin ne b. k yedigi umrumda degil 😀 , öğrendikten sonra yapacaklarıma razıysa gözümün önünde de teklif edebilirler birbirlerine😀 sen aldatılsan ruhun duymasa hey yavrum hey 😀 neyse amin diyelim de duan boş kalmasın
@lostinlastonlist yorumlarını kaldiricam artık daha bir şey yazarsan
Allahım tansiyonum düşüyor bir de bebis yazmış. Kızım senin şu an tek kurtuluşun çocuğu heryerden engelleyip ülkeyi terk etmek
Rica ederim hayatım.. Sen bu nane kafalılara bakma he de gitsin münakaşa etmeye degmez😀
Haklısın hav hav sesinden basimi agrıttı zaten
Yanacaksınız cehennemde bekliyor olucam sizi
Loca ayarla 😀 ben kalabalık sevmem
Şampanya da ister misin
Viski kola tercihim hepimiz okeysek gidelim
Sen almancı mısın
Bence sen komple bi yanlışsın
Sebep?
Yaptığının doğruluğunu ölçemeyen
Bu arabaya binsem başıma iş gelir mi diye sorgulamayan
Bu olayı başkasına anlatmam doğru mu diye düşünmeyen
Sevgilimin kulağına giderse beni s*ke s*ke öldürmez mi diye şüpheye düşmeyen bir yanlışsın
Yani yaptıgın mantıklı değil.
Şahsım diyorki bence yanlış
Türkiye gibi yerde iyi cesaret valla 😄