Merhaba!
Böyle birinden kimseye hayır gelmez. Erkek dediğin önce sevgilim dediği kadına sadık kalmayı başarabilmeli! Yazışmalara bakılırsa, beyefendi zora gelmeyi pek sevmiyor, siz de haklı olarak soğumuşsunuz. Ben de sizin yerinizde olsam soğurdum. Bence bu kişiyle daha fazla zaman kaybetmeyin. İstediği kadar ulaşmaya çalışsın, engelini kaldırmayın. Zamanla sizin kararlılığınız karşısında ulaşmaya çalışmaktan vazgeçecektir..138 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Normalde aşırı seviyorum diyo. Ama umursamaz. Hiç kıskanmaz bile. Ben kaybetmekten korkuyorum ama takmıyo aşırı rahat
Soran+1 yılO zaten kendini hint kumaşı çoktan sandı.
Soran+1 yılHavalandı baya. Zaten ilgiyi kesince geliyo hep. Ama olan bana oluyo
Soran+1 yılEvet baya güven gelmiş
En İyi Cevaplar
+1 yılCanım belki seviyorsun belki canın çok yanıyor ama asla taviz verme barışma hatta yapabiliyorsan muhattap bile olma inan hayat karşına senin sevgini hak eden birini çıkarır barışmak istemesi sana değer verdiği sevdiği anlamına gelmiyor hatta aksine bence değer vermiyor insan sevdiği değer verip önemsediği kişiden uzak kalınca başkasını aramaz aksine özleminden o kişiye bağlanir yazar arar konusmak iciin firsat kollar bu kisi sanalta aldatabiliyor başkalariyla konusma ihtoyaci duyuyorsa bi süre sonra sonra reel de de aldatır ip inceldiği yerden kopsun bırak eğer tutmaya calisirsan o kopacak ipi bağlarsan ileride daha fazla zara görecek üzüleceksin o sana deger vermemiş sende ona vermemeyi öğrenmelisin ayrılık için üzülmek ihanet görmek şüphesiyle yaşayıp üzülmekten daha iyidir.
00 Yorumla
+1 yıl
Unut gitsin
Ayrıl kurtar kendini hayatına bak bırak peşini
Üzme tatlı canını kıymetini bil unut gitsinZor durum herşeyin çözümü vardır Üzme tatlı canını sen dünyalar güzeli güzel kızsın en yolunda dosdoğru yürü de
Peşinden gelmeyenler utansın,
Değişme hiç kimse için,
Seni olduğun gibi sevmeyenler utansın.
Elinden gelenin en iyisini yap
Yüreğinden kavra bütün sevdiklerini,
Sonrasını hiç düşünme arkadaş,
Bırak kıymetini bilmeyenler utansın dünyalar güzeli güzel hanım efendi kızsın00 Yorumla
Şimdi yazdığımı iyi oku, şimdi sen ağır kızı oynarsan ve onu takmazsan kazanan olacaksın. Bunu yapmaya devam edip hayatına bakarsan hatta belki bir erkekle fotoğraf birşeyler atarsan pişman da etmiş olursun. Önerimdir engeli açma, muhattap olma biten bitmiştir zaten aldatmış yani o zaman bitmeliydi şimdi sadece patlamış mısırını al arkana yaslan ve böyle devam et keyfini çıkart.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Yav döner mi diye soruyon mu dönse devam edebilcen mi?
10 Yorumla
+1 yılKusura bakmayın ama toksik ilişki ve ayrıca ergence davranışlar. Mesajları görünce 12 yaş izlenimi aldım. Üslubunuz çok yanlış çok. Bir de üstüne engellemek. Oh, mu god !
Allah'ım ben bir de kendime ilişki insanı değilim, diyorum. Yahu ne kadar mantıklı ne kadar da olgunmuşum. Sayenizde her defasında kendimle gurur duyuyorum.47 Yorumla
Soran+1 yılFazla samimiydik. Bence gayet normal mesajlar. Seviyeli olmayı sevmiyorum. Ergence demeniz yanlış herkes siz gibi seviyeli olmak zorunda değil
- +1 yıl
Bakınız, bunlar samimiyet ile ilgili değil. Üslubunuz çok yanlış, sen kimsin de sanane diyorsun dediğiniz an bitmiştir. Sonuçta askerlik arkadaşınız değil. Siz öyle davranınca karşı taraf pek tabii suçlu olsa bile daralacak ve uzaklaşmak isteyecek. Ve sonrasında engellemeniz yanlış olmuş. Dönerdise bile engellemenizden sonra dönmez yüksek ihtimalle, eğer dönerse kendine saygısı yoktur ve muhtemelen yine aynısı olacaktır.
Soran+1 yıl3 yıl sevdiğin birine sanane denmez. Üstelik nefret ettiğimi bildiği halde. Susmam tabi
- +1 yıl
"Sayenizde her defasında kendimle gurur duyuyorum." Burada olmamın nedeni.
Bir de insanlara mantıklı yolu gösterip sevap kazanmak var tabi. - +1 yıl
Size sanane deme cüretini nasıl buldu, bu da ilginç. O halde bitmesi daha sağlıklıdır.
Soran+1 yılBugün zaten doğru düzgün konuşmadık durduk yere sanane dedi. Normalde böyle yapmaz. Tahminim birini buldu ondan güç alıp sanane dedi. O yüzden sordum zaten bi kızla mi tanıştın diye
- +1 yıl
Daha önce de böyle bir şey yapmış ve ilişkiniz devam etmiş ama aranızdaki güven sarsılmış ve saygı azalmış. Şimdi bu durumun yaşanması ne kadar sağlıksız bir hal aldığını gösteriyor. Yapmanız gereken zamana bırakmak ve beklemek. Dönmemesi belki daha hayırlıdır.
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayir sen ona duyduğun sevgiden dolayi böyle ilgi göstermiş ve affetmişsin o şerefsizi seni aldattığı hâlde. Senin hiçbir suçun, hatan yok canım.
Ama bazi insanlar artik kanlarinda mi var sonradan mi oluyorlar? Bilmiyorum ama şerefsiz oluyorlar ve iyiye dahil olan duygulari hak etmiyorlar. Bu da onlardan biriymiş. En azindan vicdanin rahat olsun, kendini hatali sayma. Şimdiden onun bu sekilde kişiliksiz olduğunu öğrenmen iyi olmuş işte.17 Yorumla
Soran+1 yılTek bi aldatma değil ki. Sonradan Pubg den kızlarla takılıp Wp ye geçmeler felan . şu an başka şehirde yalnız olduğu için naptın tüm gün diye sordum ve Pubg yasakladım. Bunaldım diyo. Halbuki aldattı biliyodu sıkıcağımı. Defalarca affettim üstüme gelme diyo bide. Sanane Felan diyo. Ee ayrıldım gelip istediğini sor ayrılma diyo. Kesin Bişiler buldu bu ondan bu özgüven
Cevap sahibi+1 yılŞerefsizin teki, verdiğin değerin gramini hak etmiyor. Hayatindan kendisi defolup gitmiş oldu, artik sevinmelisin bence : )
Soran+1 yılİnşallah öyle olur. 3 yılı silmek kolay değil. Umutlarımı çaldı çünü
Cevap sahibi+1 yılİlahi adalet yerini bulur.3 yilini çalmiş ve gitmiş. Bu yaptiği yanina kâr kalmaz. Gerçi kişiliksiz biri için en büyük bedel ve ceza kendileridir zaten.
Soran+1 yılHaklısın Allah büyük. Allah razı olsun 🥰
Cevap sahibi+1 yılEngeli kaldirma sakın, üzülen sen olursun haklı olduğun hâlde. Huylu huyundan vazgeçmez.
Soran+1 yılKaldırmicam aşırı ısrar Edyio diğer kızla ilişkisi olmuş mu ispat edicem
+1 yılAldatmış ise hayır da, Niye çok ergence kavga ediyonuz.
Yani konuşmayı anlasam da genel olarak bi bok anlamadım. Neden iki yetişkin ve aklen olgun insan gibi tartışmıyorsunuz?43 Yorumla
Soran+1 yılUmursamaz ilgisiz. Arada yazıp hemen çıkan biri. O yüzden mantıklı tartışamayız
- +1 yıl
Doğru yargı yapabilmen için bir sorum var.
Sen nasıl birisin? Self-eleştiri yap, ve dürüst ol. Hatalarını söyle.(Meraktan değil ha yardım için, onun için de bacım diyorum sana :D (bunu da dememin sebebi bu platform abazan çiftliği olduğundan milletin böyle soruyu tacizimsi görmesi normal))
Soran+1 yılBen iyi biriyim bence. Doğru düzgün değer verince üstüne gidip sıkmam asla
+1 yılçocuk gibi bir yazışma...
sana çık aradan diyen bir adam için mi döner mi diye soruyorsun
sen ona defol diyorsun
saygı yok sevgi yok sadakat yok güven yok
Bitir gitsin41 Yorumla
Soran+1 yılOnu sinir etmek için yazmış öyle bişey olsa açıkça yazacak cesareti yok onun. Sinir edip ayrılmak istediği için defol dedim
Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı. niye engelle diyorsun ki? taciz mi edeceksin adamı.
ayrıca aldatmış işte, senden daha iyi bir seçenek olduğunu düşündüğü biri olsa yine gidecek. boşuna çaba seninki32 Yorumla
Soran+1 yılEvet gider. Ben çaba göstermiyorum. Sadece o gelince yalvarınca üzülüp inanıyorum
+1 yılHiç yüz yüze gelmeden neden sanal üzerinden sevgili oluyorsunuz? Böyle yaparsanız kandırılmaya açıksınız. Kusura bakma ama yüz yüz gelmediğin biriyle 5 yıl da konuşsan bi halt olmaz. Azcık ileri görüşlü olun yahuuu🤦♀️😒
13 Yorumla
Soran+1 yılCanım 3 yıldır Çıkıyoruz. 1.5 yıl aynı okulda her gün yan yanaydık. 600 fotomuz var. Pandemi ile uzak kaldık. O yalnız kalıyo çalışıyo. Ben ailemleyim
- +1 yıl
Bak şimdi konuşmalar ergenler gibi ama bu çocuktan bir cacık olmaz. Uzun kısa diye bakma ilişkiye artık kendine değer ver.
Soran+1 yılÖyle yapicam zaten kendisi beni umursamıyor bende öyle yapıcam
+1 yılEvlenicez, aramızdan çık mı?
Evet sen fazla üzerine gitmişsin böyle bir insanı artık kaile alıp buraya sorusunu bile atmaya değmez. Sinir anında bile söylenmeyecek şeyleri söylemiş, kendine yazık etme bence, kimseyi tanımıyorum ama harbi daha iyilerine layıksın.14 Yorumla
Soran+1 yılOo sinir anında her şeyi diyo. Bence bilinç altında kalan şeyler. 3 4 saat sonra sinirden diyo bide
- +1 yıl
Sinir anında insanlar gerçek yüzlerini gösterir, o senin peşinden gelsin bence bunca olanlara rağmen sen ona yazma
Soran+1 yılYazmam zaten kendi bitsin demiş. Yeterince havalanmış bide ben mi yazcam
- +1 yıl
Anlatmaya çalıştığım şey o gelse dai o kişilikli bi insanla olur mu sanmam. Yine öyle yaparsa yani
Şu saatten sonra gelse ne yapacaksın kendinize azcık saygı duyun bence..
41 Yorumla
Soran+1 yılDönerse en azından ben reddetmiş olurum
Baştan yol vermeliydin aldatmanın affı olmaz için hep huzursuz mu olsun sana yazık boşver gitmesi iyi olmuş
22 Yorumla
Soran+1 yılİçim hep huzursuzdu. Bişi Sorunca da paranoyak dıyo önüne gelene yazmış
Hala doner mi diyorsun dicek kelime yok donse kabul etme bari ya seni gram onemsiyora benzemiyor birde aldatmis
21 Yorumla
Soran+1 yılDönse rahatlicam böyle terk edilmiş gibi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu ne böyle çoluk çocukla mı uğraşıyorsun bu yaşta aldatmış bitmiş neyini sorguluyorsun
32 Yorumla
Soran+1 yılSorgulamadım. Aldatmış ti 1 2 yıl oldu. Affetmiştim herşeyi söylemek şartıyla. Sorunca da böyle sanane bunaldım diyo
- +1 yıl
Sen tavizi vermişsin aldatan bir daha aldatır. Herşeyi söylemek şartıyla şartlar daha çok hataya sürükler aldatmadığından ne kadar eminsin sonraki süreçte normal sıkılmış uyum yok zorla giden ilişki
Aldatan birini affetmekle en büyük saygısızlığı sen yapmışsın. Kendine.
31 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu bir numara, taktik. Sevdiği falan yok. İstedigini elde edemeyince size dönmeye çalışması başka bir açıklaması yok.
14 Yorumla
Soran+1 yılYani başkaları mi var diyosun
- +1 yıl
Niye olmasın.
Soran+1 yılYa bende ondan şüphe ettim. Çünkü durduk yere bana sanane diyecek cesareti yoktu. Demek ki elde daha iyisi var
- +1 yıl
Boş verrr.
Yok bu döner değil, tavuk şiş.. Adamı boğmuşsun.. Kız felan yok, sıkılmış.. Tabi salgın nedeniyle hep Elizabeth takılınca canına tak etmiş olmalı
19 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Soran+1 yılYo valla alakası yok
Soran+1 yılYokluk derken
Soran+1 yılYani duygusal olarak beni mi seviyo
+1 yılBen ayrıldım demişsin de sanki çocuk senden ayrılmış... yanlış miyim
23 Yorumla
Soran+1 yılAçıklamada 4 gün önce ben ayrıldım. Yalvardı yakardı döndürdü. Bugün naptın diyince sanane dedi. Sinir oldum kendi ayrıldı. Bunalmış sözde
- +1 yıl
Arada nefret oluşmamışsa geri dönüşü olabilir. Ayrıca hem sen engelle demişsin hem de sen engellemişsin. Engellemeseydin daha iyiydi
Soran+1 yılNiye engellemim beni bırakıp gidiyo sonuçta
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılArada saygı kalmamıs gibi yani yine baslasa yine biter ben oyle hissettim
21 Yorumla
Soran+1 yılBenden iyisini bulunca bitrir o. Şimdi anladım
+1 yılCvp bile verme kimse sesenden değerli değil aladatani ne die affediyon
11 Yorumla
Soran+1 yılBi hata oldu. Seviyodum
+1 yılÇapkının dalllamanin tekiyim diye bağırıyor herif defolsun gitsin mall
110 Yorumla
Soran+1 yılBenden sonra zaten bi özgüven geldi.
- +1 yıl
Öyle olur zaten balım umarım o boş özgüveni yerle bir olur
Soran+1 yılOlacak zaten. Ama yeni işe girdi felan. İlk defa para görüncede bi güven geldi tabi adama. Bu kadar değişeceğini düşünmedim hiç
- +1 yıl
Kanı bozuk hep bozuktur sen sevgiden fark etmemissin
Soran+1 yılEvet Öyle sanırım. Ne hali varsa görsün ya
- +1 yıl
Aynen öyle senin karşına ne adamlar çıkar
Soran+1 yılİnşallah 😅. Bakalım beyefendi kimle evlencek çok merak ediyorum
- +1 yıl
Allah o kişinin de yardımcısı olsun 😄😄
Soran+1 yılYok ya o öyle birini bulur ki kız ona hayati zindan eder. Fedakar olunca değerin olmuyo
- +1 yıl
Kesinlikle haklısın
+1 yılBence tam birbirinizi bulmuşsunuz, birisinin karşısındakine saygısı yok diğerinin kendisine..
12 Yorumla
Soran+1 yılKimin kendine saygısı yok
- +1 yıl
Senin tabi, aldatan birini affetmek aptallık kızım
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Aldatmak bir tercihtir Demekki tercihleri arasında aldatmakta var o yüzden salla gitsin
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet Öyle sanırım
- Aşk İlişkileri konusunda 956 cevap paylaştı.
+1 yılbu yazışma gerçek mi
tanıştım evleniyoruz asjahjahah24 Yorumla- +1 yıl
Ndjdbdb
Soran+1 yılOnu dalga geçme amaçlı söyledi
- +1 yıl
Doğru ben ciddiye almışım ama bence bırak ne hali varsa görsün
- +1 yıl
niye kendini küçük düşürmek için bu kadar çaba harcıyon?
Adamın karakteri yokki neyini yorumlayalim yapman gereken belli takmaman. Yazdiklarina bakarsak seni tiye almış ben ciddiye aldığını göremedim. Şunun gibi zayıf karakterli insanlara değer yüklemesi yapmayın üzülen siz oluyorsunuz
24 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben hep ciddi paralıyorum kendimi. Böyle dalga geçer gibi yazıp ayrılıyoruz. Tam kendime geliyorum 2 3 gün sonra yazıp barışmak istiyo. Sinirden seni gıcık ettim felan. O süredede takılıyo
- +1 yıl
Senin erkek arkadaşın gibi bir tip insanı çok yorar. Aldatmış seni zamanında adamligi insanlığı olmayan biriyle vakit kaybetmen çok mantıksız. Anliyorum insan aşıkken goremiyo ama bir an önce kendinle yuzlesmen lazım seni böyle mutsuz etmeye hakkı yok. Aldatna gibi büyük bişi yapmış sen ne yaparsan yap onun sana tek kelime demeye hakkı yok ilişkiyi düzeltip güven vermek için cabalayacagi yerde yaptıklarına bak. Belliki çok seviyorsun ama izin verme seninde bı onurun haysiyetin var
Soran+1 yılAldatma olarak daha sonra Pubg den de baya kızla konuştu Wp ye geçtiler felan. Görmediğim şeyler de olabilir. Herşeyi affedip Pubg engel olup hesap sormam bunaltmış. Ona demiştim ama direkt unuturum sanmış
Gizli Üye(30-35)+1 yılGel bidaha beni aldat diye bağırıyorsun resmen çok kotu bı yazsima ayrıca buda.
22 Yorumla
Soran+1 yılAldatma üzerinden 2 yıl gaçti
Cevap sahibi+1 yılBirini aldattimtan sonra affetmek gel bidaha aldat demekle eş deger
+1 yılAllah karekterden yoksun insanlarla karşılaştırmasın bizleri adına çok üzüldüm unut gitsin bunu umuyorum karşına çok daha iyi insanlar çıkar ben şimdi gidenlere iyiki gitmişler diyorum evet zor ama alışırsın insanoğlu herşeye alışıyo
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılErgen misiniz evlenecem aramızdan çık demiş yaşınız kaç? 15 falan mı
14 Yorumla
Soran+1 yılOnu dalga amaçlı söyledi. Yani sevmiyorum çık git hayatımdan gibisinden
Cevap sahibi+1 yıl3 yıl ama yazık değilmi geçen yıllara
Soran+1 yılNe yapabilirim. Pubg den sürekli aldattı. Umursamaz takmıyo beni. Elimden geleni yaptım. Kendi çabalicam diyip hemen de vaz geçti. 3 yılda olsa onun sorunu yapcak bişi yok
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı olsun, üzme kendini..
+1 yılSen de çok baskı yapmışsın çocuğa fakat o da karaktersizmiş o yüzden tamamen bir haklı yok burda. En iyisi yeni bir ilişki bul ve sana iyi gelen hobilerle uğraş.
14 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bi baskı yaptım. Baskı yapmadan önce affetmem için bi süre katlanacaksın diye uyardım. Aşırı ısrar etti bende anca böyle kabul ettim sonuçta yalnız ce uzakta. Kabul etmeseydi
- +1 yıl
Pardon yanlış anlattım. Aldatsa da aldatmasa da sakince nedenini sorsaydın veya onun sana yaptığı gibi davransaydın her şey daha farklı olurdu. O sadece egosundan seni kabul etmiş
Soran+1 yılO kadar sabırlı değilim. Bana davrandığı gibi davranamam. Seviyorsa ilgili olmalı yoksada bitsin
- +1 yıl
Bitmiş o zaman unut artık sen de
- Aşk İlişkileri konusunda 29,1b cevap paylaştı.
+1 yılayrılmışsında 2 gün sonra seviyorum diye yine affedersiniz nasılsa. üstüne gittiğin yok zaten
214 Yorumla
Soran+1 yılO ayrıldı ben değil. Evet 2 güne ağlayarak barışmak isticek. Ben üstüne gitmedim mi
- +1 yıl
barışmak isticek sende kabul etcen nasılsa boynuzlanmaya alışmışsın adamın yazdıkları kabul edilir birşey değil zaten. uzak mesafe işlişkisinde aldattıysa yine aldatır bu sefer dikkat eder
Soran+1 yılUzak tan ilişki değil di. Yan yanaydık. Ama 1.5 yıldır uzağız. 2 ay sonra yine aynı şehirde olcaz
- +1 yıl
1.5 sene uzak durmak az değil bana adamı masum yapma zaten çokmuı üstüne gittim diye el üstünde tutmuşsun aldatılmışsın bu kafayla cok aldatılırsın. adam haklı desek ne demesek ne?
Soran+1 yılUzak olduğumuz için mi ayrıldı diyosun
- +1 yıl
takılcak kız bulmuştuır işi bitince barışalım der
Soran+1 yılHmm öyle mi diyosun
- +1 yıl
başka mantıklı sebep bulamadım. zaten adamın sana sevgisi saygısı kalmamışki
Soran+1 yılEvet gelecek kaygım var stresliyim dio ama benim durumum daha kötü
- +1 yıl
yalan dolan. kaç yaşında bu adam 18 mi
Soran+1 yılYok ya işi var. Ama bunalmış sözde. Yoğunmuş. Sağlıkçı ya Ondan
- +1 yıl
bunlara sen inanabilirsin ben inanmam
Soran+1 yılYani sonuç olarak seviyorsa ilgilenmeli mi diyosun
- +1 yıl
seviyorsa aldatmaz ilgisiz bırakmaz saygısız davranmaz
+1 yılKardeşim aldatan kimse affedilmez. Biraz dobra konuşacağım. Ozur dilerim. Anne ve babamdan biliyorum. Hem bu aldatmanın ilk olduğunu ne belli? Bırak bu kişiyi yoluna bak. Asıl haklı olan sensin zaten. Senin ayrılman gerekirdi. Sanal veya gerçek senden başkasını arzuladıysa bu iş bitmiş demektir. Kendine dikkat et.💙
10 Yorumla
+1 yılBu kadar daralmasinin sebebi senin sevmeyeceğin şeyler yapmış olması , sana açıklama yapabilmek için bir yalan uydurması gerekecek bununla da uğraşmak yerine ayrılalım demiş.
11 Yorumla- +1 yıl
Cevap verme mesajlarına, her seferinde af mi edeceksin kürkçü dükkanı mısın sen
+1 yılAldatini affetmemeliydin ya.. yalvarsın yakarsın affetmicektin hesap vermez cunku sadece sen kabul edene kadar tamam der sonra gerçek yuzu ortaya çıkar.. engelli kalsin bırak
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle geri dönecek, geri döndüğünde yüksek ihtimalle sevdiğin için kabul edeceksin oda ayni tavirlar sergilicek, rahat bir insan anladigim kadariyla, nasıl ki o rahat sende rahat ol karşı tarafı sıkma, umursama ki neoluyor diye telaşlansın
114 Yorumla
Soran+1 yılRahat olunca baya peşimden koşuyo. Ama hiç kıskanma yok
Cevap sahibi+1 yılBenimde eski flörtüm böyleydi 0 kıskançlık, bende rahat davraniyodum kendi geç cevap verince ben hiç cecap vermiyodum ikinci mesaji atiyodu. Bazı erkekler böyle oluyor sanirim, olduğu gibi sevmeye bak
Soran+1 yılRahat mi olayım diyosun. Neden bitti peki ilişkin
Cevap sahibi+1 yılHic bilmiyorum çok ani oldu, bir ilişkiyi birden fazla kişi biliyorsa böyle sorunlar ortaya cikabiliyor, bende anlamadım nasil bittiğini, tabi hâla aklimda o ayrı bir mesele
Soran+1 yılHiç arayıp sormuyor mu
Cevap sahibi+1 yılBizimkisi baya uzun zaman oldu, ilk seferinde ben onu terketmiştim baya kötü bir şekilde sonra ortak arkadaşlar vasitasiyla buluşunca yeniden flört dönemimiz başladı kendisi benim onu birakmama rağmen özürler diledi, iyiki böyle bitmedi vs ve dedigim gibi kendisi çok rahat bir insandı, bayada egolu biriydi (bende öyleydim) buna rağmen geri donüp benle yeniden başlaması beni gercekten sevdigini düşünüyordum. Sonra ne oldu nasil oldu gerçekten bilmiyorum, ilişkiyi çogu kişi bildiği için yalan yanlış şeyler söylendi, bir anda uzaklaştı aile sorunlarim vs var anlaticam dedi bende okey sen bilirsin dedim bıraktım
Cevap sahibi+1 yılKimsenin peşinden koşacak değilim, ne kadar sevsemde
Soran+1 yılYa sizin farklı biraz. Ama benim kide egolu ben hiç değilim. Bu hep peşimden koşuyo ama ben değer verince takmıyo
Cevap sahibi+1 yılTamam işte verme, rahat ol relax, sen ne kadar önemsersen o o kadar önemsemez kural bu
Soran+1 yılÖylede o zaman gerçek kişiliğim olmuyo ama
Cevap sahibi+1 yılBilemiyorum senin bileceğin bir şey, ama konuşmalara bakilirsa sen biraz sert taraf oluyorsun, o gercekten baya rahat gözüküyor, si ir etmek icin baya cabalamis gibi ama senide kötü bir söz soyleyerek kırmamış, net geri yazar sana. Ondan sonrası da sana kalmis zaten
Soran+1 yılYazdı zaten daha engeli kaldırmadım.
Cevap sahibi+1 yılBol şans 👍
Soran+1 yılSizede🥰
+1 yılKuzum aynılarını yaşadım bak lütfen yalvarıyorum uzaklaş.. Anlıyorum sevginden gururunu bir kenara bırakıyorsun ama en hayırlısı bırakman
12 Yorumla
Soran+1 yılUmursamaz biriyle mi oldun
- +1 yıl
Evet her zaman sanane derdi bana💩Sonradan itiraf etti sadece cinsellik için kullanmış bende yol verdim sana tavsiyem kendinden büyük biriyle konuş akıl al iyi geliyor ayrıca kaçan kovalanır hiç yazma o sana geri döner
- Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle birinden hayır gelmez boş ver ilerde evlensen hayatı zehir eder sana böylesi daha iyi olmuş elini sallasan 50si çokta takma kafaya
10 Yorumla İlgisizse değişmez. Aldatmışsa yine aldatır, değişmez. Bir şeylerin değişeceğine inanmak yerine, olanı görmek lazım.
10 Yorumlaİş bitmiş. Tebrikler. Artık yeni bir ex boyfriendin var.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılıyy çok aradın mı afedersin bu dağ ayısı b arzoyu ucuz kurtulmuşsun bence 3 yıllık kız arkadaşa saygı sıfır
00 Yorumla Bunlar komik olaylar artık.
Aldatan birine döner mi demen olayın basitliğini gösteriyor..
Bunlar sorun değil eğlence zaman geçirmece00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evet evleneceğiz aramızdan çık vs.. tam ergence bir laf. Zaten bu doğruysa bir kızla tanıştı diye sana böyle yapanı hiç kaale alma, yol ver.
00 Yorumla
+1 yılBunu yapmaya gerek var mıydı? İnsan gibi bitirmek iki taraf için de çok zor olmasa gerek
01 Yorumla
Soran+1 yılNapmışız
+1 yılHâlâ dönmesini mi istiyorsun gerçekten. Birde üstüne mi gitmişim diyorsun.. söyleyecek tek kelime bulamıyorum şu an sana o yüzden istediğin gibi takıl
00 YorumlaAranızda saygı kalmamış ve sevgi de her zaman yetmez bu yüzden uzak durmak daha iyi
10 Yorumla
+1 yılBu adam tam bir fiyasko! Uzak dur güzel kadin uzak dur.
10 YorumlaHer giden pişman olup geri dönerde ama sen o eski sen misin orası belli olmaz
10 YorumlaE artık sevgilin olmaktan çıkmış. Bu saatten sonra zor dönüş olur. Olsa da problem büyür.
10 Yorumla
+1 yılAffederek yanlış yapmışsın, ondan sonra kıymetin de olmaz ve olmamış da
11 Yorumla- +1 yıl
Engeli kaldırma ulaşamasın başını ağrımasın
- Aşk İlişkileri konusunda 303 cevap paylaştı.
+1 yılAy çocuğun dönmesini istiyorsan süzme canımsın sen
22 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Salak lafını biplemişler sjdks
+1 yılÇok iyi yapmışsın boş ver hiç moralini bozma yeni biri var mı
00 Yorumla
+1 yılBence ipini bırak itin çeksin gitsin
Değmez ona00 Yorumla
+1 yılTüylerim ürperdi. Uzak dur bu salak kuş beyinliden.
00 Yorumla
+1 yılYazışmalar yanlış anlama ama şaka gibi. Boşver ya seni sevse böyle şeyler demez arkana bile bakma
00 Yorumla
+1 yılBence burada sen haklısın. Sonuçta güvenini kırmış bir kere. Bırak o üzülsün seni kaybettiği için
00 Yorumla
+1 yılBu ne saçma bir konuşma, iyi olmuş, böyle biriyle ilerisi karanlık gibi görünüyor sanki
00 Yorumla
+1 yılaldattığı için asla barışma yoksa gene yapar yüz vermeyin ya şöylelerine
00 YorumlaHaklı değil. Haklı olan sensin kabul etme.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılAğır konuşuyorsun bence hatalısın.
110 Yorumla
Soran+1 yılNe dedim ağır
- +1 yıl
Yaşlar kaç?
Soran+1 yıl26
- +1 yıl
Bu oğlan sana dönmez zaten başkasını bulur hemen.
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Yazı tarzı öyle e adama defol demişsin zaten.
- +1 yıl
@ganalimahosgeldiniz kız ne diyecekti aferim boynuzlamışsın çok mutlu mu oldum diyecekti?
- +1 yıl
@AdanaLiii_ks Erkeği doyurmazsan aldatır ve aldatma sanalda olmuş bu normal. Uzaktalar doyurucaksın aldatmıcak hem sana ne?
- +1 yıl
Herkesi kendin gibi görüyorsun belli ki? Her şey seks değil.! Yazıştığı çocukla aynı zihniyette olmandan belli. Kıza diyorsun ağır konuşmuşsun diye sen daha karşında ki insana saygısızca konuşuyorsun bir dön bak kendine sonra millete laf say...
- +1 yıl
@AdanaLiii_ks 34 yaşında olup evde kalmandan anlamıştım seninle uğraşamam bay.
Aşk İlişkileri konusunda 607 cevap paylaştı. Sen ne istiyorsun bence bi karar ver önce
18 Yorumla
Soran+1 yılTüm gün 2 3 kelime yazdı bide tatil günü. Biraz ilgilenmesini beklerken yazmadı. Sordum naptın diye sanane felan dedi. Sonra ayrılmak istedi. Anlaşmıştık uzağız şu an her şeyi sorcam demiştim kabul etmişti
Soran+1 yılYok işte ayrı kalmak zorundayız ikimiz de. Ama uzaktan da hiç ilgi merak hiç bişi yok. Umursamayınca deli oluyorum
Soran+1 yılNasıl
Soran+1 yılO birini bulursa bulsun. Cidden her şeyden bıktım.
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Yaa ben böyle bir kadın arıyorum. Böyle bir kadın keşke bana denk gelse, hayatıma girse. Ah ah, bizi soran efne yok :) kıskanan da yok :)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk sste çok üstüne gittiğini görüyorum, ikincide de elinden nasıl kayıp gittiğini
02 Yorumla
Soran+1 yılKayıp gitmesi önemli değil. Tam unuturken çıkıp geliyo
Cevap sahibi+1 yılBen olsam oluruna birakirim, engeli bas gelemez
+1 yılüzgünüm ama aldatan birini affetmeniz yanlış olmuş bence sizi çok daha mutlu edecek baskasini bulabilirsiniz :)
00 Yorumla- Devamını Gör (41)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat