Ben sevgilime şerefsizlik mi yapıyorum? onu haketmiyorum sanırım?

Dünyanın en tatlı sevgilisi ama bazen vıcık vıcık sevmesi itici oluyor. Ona karşı heyecanım yok, fakat yanında çok huzurluyum ve yanından ayrılmak istemiyorum, bazende ay artık yeter bu kadar çok öpmesene beni diye içeri kaçıyorum. Fakat bu ona yanlış yapmam konusunda bana hak vermiyor. Eski sevgilim (cinsel birlikteliğimiz vardı) onla asla evlenemeyeceğimizi biliyorduk karakterlerimiz bir yuva kurmak için uyumsuzdu ama aynı anda hem dostluk vardı hemde aşk, ayrılamıyorduk. Anlaşma yapmıştık, ayrıldıktan sonra duygularımız bittiğinde dostluğumuz bitmeyecek, birbirimize çok emek verdik, bu dostluğu çöpe atmayacağız diye. Bu anlaşmayı sürdürüyoruz, ona karşı zerre duygum yok, o bana kız arkadaşını anlatıyor, ben ona erkek arkadaşımı. Fakat erkek arkadaşıma haksızlık yaptığım konusunda vicdanım sızlanıyor. Bilmiyorum ya tam bir kaşarlık yapıyorum ya da abartıyorum. Sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilime haksızlık yaptığımın farkındaydım ama eski erkek arkadaşım, beni hayata döndermişti (tecavüze uğramıştım, vajinusmus idim, ölmek istiyordum filan) Ve ona karşı şu an duygum yok, sadece her dostuma beslediğim vefa duygusu var, ve bana iyiliği geçen insanları kolay kolay çöpe atamam. Belki de soruyu yanlış sordum bilmiyorum. Yine de aşağılayıcıda olsa yorumlarınız için teşekkürler.
Ben sevgilime şerefsizlik mi yapıyorum? onu haketmiyorum sanırım?