Sevgilime bu konuda laf yapmam doğru olmaz mı?

Şimdi şöyle abisinin kahvesi var ve gününün çoğunu orada geçiriyor. Sevgilim de anne babası başka yere taşındığından beri abisinin evinde kalıyor ( 2 yıl olmuş )

Neyse işte biz tanışalı 6.5 ay falan oldu. Ailesiyle falan da tanıştım keza o da benim ailemi biliyor tanıyor zaten yakın mahallelerde oturuyoruz. Bugün iş çıkışı eniştemin arabasına bakmak için gelmişti ablam da camdan görünce yemeğe gel diye ısrar etti ama o kabul etmedi gitti. Sonra bana mesaj atmış işte " yengemleri almaya gidiyorum ondan sonra kahveye uğrar eve geçerim " demiş.

Ben artık sinir olmaya başladım çünkü bu bir değil iki değil. Tamam benden önceki rutinleri de bu şekilde devam ediyordu belki olabilir ama ben açıkçası tuhaf buluyorum. Eşi var ya bu kadının kahvede yani iki sokak ötede zaten bırak birine git karını çocuklarını sen al. Hayır bir de yenge dediği insan da 28 -29 yaşında , erkek arkadaşım da 26 yaşında..

Ablam tutmasa söyleyecektim resmen. Niye sürekli yengeni sen almak zorundasın diyecektim. Kaldı ki sevgilim de işten yeni gelmiş...

Neyse ablam dedi ki şu an laf etmen saçma olur. Nişanlı olursun ya da evli olursun o zaman tabii ki böyle sürekli sürekli yengeyi al eve bırak yok işte yengeyi al şuraya götür buraya götür olmaz dedi.

Sevgilime bu konuda laf yapmam doğru olmaz mı?