Şimdi şöyle abisinin kahvesi var ve gününün çoğunu orada geçiriyor. Sevgilim de anne babası başka yere taşındığından beri abisinin evinde kalıyor ( 2 yıl olmuş )
Neyse işte biz tanışalı 6.5 ay falan oldu. Ailesiyle falan da tanıştım keza o da benim ailemi biliyor tanıyor zaten yakın mahallelerde oturuyoruz. Bugün iş çıkışı eniştemin arabasına bakmak için gelmişti ablam da camdan görünce yemeğe gel diye ısrar etti ama o kabul etmedi gitti. Sonra bana mesaj atmış işte " yengemleri almaya gidiyorum ondan sonra kahveye uğrar eve geçerim " demiş.
Ben artık sinir olmaya başladım çünkü bu bir değil iki değil. Tamam benden önceki rutinleri de bu şekilde devam ediyordu belki olabilir ama ben açıkçası tuhaf buluyorum. Eşi var ya bu kadının kahvede yani iki sokak ötede zaten bırak birine git karını çocuklarını sen al. Hayır bir de yenge dediği insan da 28 -29 yaşında , erkek arkadaşım da 26 yaşında..
Ablam tutmasa söyleyecektim resmen. Niye sürekli yengeni sen almak zorundasın diyecektim. Kaldı ki sevgilim de işten yeni gelmiş...
Neyse ablam dedi ki şu an laf etmen saçma olur. Nişanlı olursun ya da evli olursun o zaman tabii ki böyle sürekli sürekli yengeyi al eve bırak yok işte yengeyi al şuraya götür buraya götür olmaz dedi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu şekilde sinirli şekilde değil de dikkatini çekmiş tuhaf bişey miş gibi sorabilirsin mesela..
Söylemek var söylemek var..
Sen sakince usturubunca söylersen düzgünce cevap verir.
Ama sinirli ve tavırlı şekilde konuşmaya kalkarsan ters tepki alırsın.
Ki yenge de ailesinden biri..
Erkekler aileleri hakkında bir konu konuşulduğunda haddinden fazla hassaslaşır..
Aslında ablam da sizin dedikleriniz gibi şeyler söyledi ama şu an sakın laf yapma dedi. Yanlış anlar beni yengemden mi kıskanıyorsun der dedi. Bir de yenge dediği insan çok eskiden beri hayatlarındaymış. Abisiyle lise yıllarında tanışmışlar.. yengesi tatlı bir kadın da aslında. Sadece kızdığım şey onun bir eşinin olduğu ve sürekli Emre koş yengeni annesinden almaya git , Emre koş yengeni annesine bırakıver olayının yapılması. Misal bugün ablam yemeğe davet ediyor ama o yine yengesini annesinden almaya gideceği için bize gelmedi. Halbuki işten yeni gelmişti ve açtı yani.
Peki ya sizce evlendiğimde böyle şeylere izin vermemem doğru mu?
Abisi çalışıyorsa ailesinin böyle davranması normal..
Ama kadının da artık bir yerlere kendisi gitmesi lazım..
Hep sevgilin hep sevgilin olmaz..
İyi de benim sevgilimde çalışıyor akşam 6 da işten çıkıyor 6.30 gibi evde oluyor , 2 çocuğu var birisi 15 aylık diğeri 3 yaşında yani bence bu yüzden gidemiyor diye düşünüyorum.
Abisinin işinin saati yok o sıkıntı tabii. Kahve işletiyor bildiğimiz erkeklerin gittiği oyunların oynandığı bir yer sonuçta. Gecenin 3 ünde geldiği de oluyor.. tek bu da değil ki şimdi düşününce aklıma geldi yazın çocuklardan biri hasta olmuştu yine benim sevgilim götürmüştü. Babası sonradan gelmişti.
Biz bir gün buluşmuştuk tek araba olduğu için sıkıntı burada başlıyor zaten neyse işte yarıl yolda aradılar büyük olan düşmüş kolum çok acıyor demiş abisi diyor ki ben küçükle evde kalayım siz gidin hastaneye. Ben de dedim ki ben küçüğe bakarım sende yanımda olursun falan dedim abin eşinin yanında olsun falan yaptım. Neyse ki hastane işinden vazgeçtiler de geri dönmek zorunda kalmamıştık. Sevgilimin de bazdn bu durumlardan sıkıldığını seziyorum ama kol kırılır yen içinde kalır cinsinden birisi..
Ailesi. Mecburen onlarla olmak zorunda.
Evlenince eğer kendisi de rahatsızsa uzaklaşır..
Laf demek sana düşmez aile içi dinamikler var. Kaldıki yenge bacıdır abladır yan gözle bakılmaz. Aşkımemnu izleyip kafasında zehirli düşünceler olanlar aileden uzaklaştırılır