Onu reddetmenize rağmen hala peşinizden koşan birine bir şans daha verir misiniz?

Onu reddetmenize rağmen hala peşinizden koşan birine bir şans daha verir misiniz?
Ben red etmem sadece şans verirdim başta.. red etmem için aşık olmadığından emin olmam ya da farklı dünyaların insanı olduğumuzdan emin olmam lazım. bunu fark ettikten sonra da tekrar şans vermem. ama çok büyük hatası olmadıkça aldatma gibi.. kimseyi koşturmam peşimden
Bunu lise de yapmıştım 3 kez reddetmiştim 4. de artık "üzüldüğümden" kabul ettim ama kendime çok kızmıştım üzüldüğümden kabul etmem onu daha çok üzeceğini o yaşlarda düşünememiştim. Hissi yoksa insanın bir şeye başlamamalı, başlayınca his yokken eninde sonunda bitecek zaten. Karşı taraf zaman geçtikçe daha da bağlandığından yıpratıcı oluyor. Tecrübe diyelim akıllanalım :d
Ah evet, çok tanıdık geldi. Tecrübelerle yoğrulduk biz bu yollarda. :D
Acıma yetime demişler.. :D
Acıdık ama :D acımak da kötü bi tabir oldu şimdi üzüldüm düşününce çocuğa :/
Gösterilen çabadan ziyade “reddedildikten” sonraki hal ve hareketleri çok önemli. Bunu bir kaç kez yaptığım olmuştur, istemem dedikten sonra göz hapsine alırım, niyeti neydi bakarım ya o olay öylece kalır ya da bu sefer ben adım atarım :D yani hemen pes etmemeli diye düşünüyorum. Şans verme olasılığı hala sürüyor olabilir.
Mantıklı, olması gereken de bu galiba. 😁
Ben genel olarak reddedildikten veya reddedikten sonra komple bitiriyordum her şeyi. Gamsızlığın gözü kör olsun. 😅
Ama şans vermek de gerekir.
Bu hem arkadaşlık hem de ilişkiler için geçerli tabi..
😅 gamsız insanları hiç sevmem mesela. Dövesim geliyor. Ayrıca o gözlemden sonra illaki bir şey olacak diye bir kaide yok, belki “iyi ki reddetmişim” diyeceksin jdjd
Aa evet, arkadaşlık için de geçerli
Djjd tamam dur vurma.
Dediğin gibi, piyango işi bunlar. 😂 Şükür de edebilirsin, lanet de.
Şükür ettiğin çok nadirdir bu konuda :D bilmiyorum hemcinslerimde nasıl (onlar pek reddedilmiyordur sanırım) aa soru çıktı djsja neyse, yani demek istediğim şu o redden sonraki sürede genelde şükür ediyorsun öyle bir karar verdiğine 😅
Teşekkür ederim 🎈
Rica ederiim :)
Elbette veririm. Kadınlar hoşlandığı kişiye bile ilk etapta red cevabı verirler. Bakalım benden vazgeçecek mi? Onun için sadece bir heves miyim yoksa benimle ciddi mi düşünüyor? Gibi sorulardan emin olmak için. Bu yüzden ilk red, red değil sınavdır.
Cevap
8Cevap
vermiyorum kardeşim reddediyosam ne karakteri uyuyodur ne de fiziksel özelliklerinden hoşlanıyorumdur ben sevmiyorsam deneyip hoşlanmaya başlayamam zaten ay yine sinir oldum ya
Reddetmeme rağmen hâlâ peşimden koşmaya devam ediyorsa gurursuz demektir. Şans falan vermem öyle birine.
Vukuatına bağlı zira arada 3. Bi şahıs kara kedi olmadıysa veririz 🤔
Onun için sıkıntı olur. Çünkü bu sefer ben de şöyle bir his oluşacak. Ders verme.
Ona karşı hiçbir şey hissetmiyorsam şans vermenin ve peşimden koşmasının hiçbir anlamı yok.
Reddetmek kelimesini doğru yazan tek insan olabılırsın bro
Öyle bir şey yapması lazım ki bi şans daha verebilirim
Isrardan hiç hoşlanmam.
Red konusunda haklı olduğumu bir kez daha anlarım sadece.
Red edilen bir daha şans veririm ne için red ettiğine bağlı
Seviyorsam veririm
Hisler yoksa zorlamanın anlamı olmaz.
Hayır vermem
Verdim. Pişman değilim 😄
Samimiyetine inanirsam evet
Sogurum, reddettiysem reddetmisimdir isine gitsin
Şans çok verdim de bazıları haketmiyor
hayır tabi ki, ısrardan hoşlanmam zaten
Çok oldu… ama cevabım değişmez hayırsa hayır
Evet.
Veririm
Evet🥳
Hayir. Ben reddetmissem gecerli bi sbeebi vardir.
Hayır veremiyorum. b
HayirHayır
vermem
Hayır vermezdim
Neden reddettigime bagli
Hayır
Evet
Yüzsüz mü bu derim
Veririm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?