bir süredir tanıdığım yeni yeni tanışmaya başladığım birisi var. ondan hoşlanmaya başladım. güven veriyor bana. bir kez buluştuk samimi ve doğaldık ona güvenebilir miyim ya da sevebilir miyim bilmiyorum ama insan kaderini hissedermiş. sürekli beni görmek konuşmak istiyor bende aynı şekilde. annesine göstermiş olumlu baktığını söylüyor. bana değer verdiğini hissediyorum fakat onu tanıyarak sevmek istiyorum. oda benle aynı fikirde. nasıl bir yol izleyebilirim? aramızda 3 yas var ideal mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 1 yıl
Karşıdaki kişi gerçekten ciddi bi insan ise seni zaten buna inandırır. Zaten attığı adımlar erkeğin hep düzgün durumlar. Bu saatten sonra kaldı birbirinizi sevmeniz. O da olursa ne mutlu sana. Çevremdeki kankalarim gibi değil anlattığına göre erkek arkadaşın. Bizimkiler ayda kesin 2 tane denk getiriyor ev atmalık. Öyle bi profili de yok diyorsun ne mutlu sana o zaman.
02 Yorumla- 1 yıl
Ya yalan söylüyorsa? Basit yalan var. Büyük yalan var. İşte o da sana kalmış. Biraz daha devam et bekle bakalım belki düzgün insansa hayırlısı olsun bakalım
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Acele etme ciddiyet için ailesine senden bahsetmesi güzel bişey bizimde böyle başlamıştı nelerden hoşlanır hangi rengi sever ne yemek yer vs hepsini sor öğren neyi sever neyi sevmez iyice incele
07 Yorumla- Cevap sahibi1 yıl
Diyorum ya bizde böyle tanıştık sözlümle o kadar güzel zamanlar ki yaşayarak göreceksin mesela dikkat et sana işte olsa bile vakit ayırıyor mu yazinca cevap veriyor mu veya sana yazdı uyucam dedi bak bakalım uyuyo mu mesela benimki bana iyi geceler dediği an internetini kapatır önemli noktalar bunlar
- Cevap sahibi1 yıl
İyi güzel bunlar aslında küçük ama dikkat edilir güzel seuler
- Cevap sahibi1 yıl
Özel birşeyle olmaz o zamana bırak ve doğal ol yapmacıklık sevmez erkekler neysen o ol içinden geldiği gibi konuş anlık bir fotoğraf at seni her halinle sevsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8Cevap
- 1 yıl
İnsan kaderini hıssedermıs cok dogru dedın. yas konusuna takılma 3 yas bırsey olmaz.
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
Güven veriyor diyorsun sonra guvenebilir miyim diyorsun
00 Yorumla - 1 yıl
Hoşlanma ve sevme evresi tamam ise bir deneyin. 3 yaş sen mi küçüksün?
04 Yorumla- 1 yıl
ben üç yaş kücüğüm hoşlanma var suanda
- 1 yıl
3 yaş pek sorun değil.
- 1 yıl
Yasin doğru mu?
- 1 yıl
profildeki yaşım yanlış 21 im
- 1 yıl
Yaşın doğruysa bu yaşta ciddi ilişkiye başlanmaz olgunlaşmayı bekle derim.
02 Yorumla - 1 yıl
Buluşma güzel geçtiyse devam et
02 Yorumla- 1 yıl
Güzel bence
- 1 yıl
Aboo annesine gösterdiyse harbi bir şeyler vardır
02 Yorumla- 1 yıl
Ciddi düşünüyor işte kızım eğlenmelik değil evlenmelikk
- u1 yıl
kendin olman yeter
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. Sadece doğal ol
00 Yorumla- 1 yıl