Bi çocukla konuşuyorduk ilk buluşmamiz chocolabsda kahve içerek gerçekleşti temas olarak sadece tokalaştık beni arabasiyla eve birakmayi teklif etti ilk buluşma olduğu için nazikçe reddettim ve 2. Buluşmamiz gerçekleşicek nereye gidip napabiliriz sizce yemek yemek 2. Bulusma için erkenmi arabasina falan binmek tekrardan mevzu olursa 2. Bulusmadan binersem kötü bi izlenim olur mu sarilma vs olabilirmi ortada net bi sevgililik yok çünkü ne yapmaliyim ilk izlenimimi bozmamak için ve ciddi bir ilişki için ilerlenilen doğru yol bumudur?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bana sacma gelıyo bunlar yanı taktık kurar gıbı ızlenımımı bozmak ıstemıyorum demekte yersız ıcınden nasl gelıyosa normalde ne karar alacaksan oyle ol gerılıp kasılmak yapmayacagın seyı yapmak yapacagın seyden gerı durmak yanlıs bana gore mantıksızsa ıcıne sınmıyosa yapma hepsı bu yanı ayrıca cıddı ılıskı ıcın bunların bı gecerlılıgı oldugunu dusunmuyorum
Eskiden çok ortamlara girip çıkmış gibi ortak bi arkadasimiz vardi ve ona sürekli yapışkan kızlardan rahatsiz oldugunu anlatirdi benim genel yapimda böyle zaten fakat doğru bi yolmu onu merak ediyorum
Oste en ıyı yol bıldıgın yoldur sen kendını oldugun gıbı goster bu sekıldr begenırse begenır dogruysa senın dogrun ona yanlıs gelırse dogrularından mı vazgececksın sankı boş ver neysen o ol
Evet öyle olduğum gibi kabull3nmeli
Yemeğe gidebilirsiniz, o an nasıl hissediyorsan öyle davran bence. İç güdülerine güven. Eğer arabasına binmenin öyle olacağını düşünüyorsan binme sonra bin
Yani bazi seylerin yavas yavas olmasi iliskimiz icin daha saglikli olur gibi çünkü geçmişte hayati hizli yasamis biri
O zaman kendini ağırdan sat
Bence doğru yapıyorsun yani
Bana ilk defq senin gibi biriyle tanıştım görüştüm dedi
İyi iyi, kıvama gelmiş senin taktikler tutuyor demek ki
İlk buluşmada da yemek yenebilirdi. Bunun için erken olduğunu düşünmüyorum. Fakat ikinci sefer arabasına binmeyi reddedecek olursan biraz kezbanimsi gelebilir. ya da şahsen bana öyle gelirdi. Bunun basit görünmekle bir alakası olduğunu düşünmüyorum.
Ciddi bir ilişki baslangici için bazi seyler sizcede yavas yavas olmamalimj
Evet ama arabaya binmek bunlardan birisi değil bence. Sonuçta saçma sapan bir yere çekip içinde oturmuyorsunuz. A noktasindan b noktasına vasıta olarak kullaniyorsunuz. Ama fiziksel temas konusunda tokalaşmak yeterli. Böyle devam :)
Geçmişte hayatı hızlı yaşamış biri ortak arkadasimiza gecmisteki iliskilerinden bahsetmisti iste daha ilk bulusmadan arabama biniyolar yilisik yilisik davraniyolar beni kullanmaya calisiyolar vs demisti onlarla ayni kategoride olmak istemiyorum ilk bulusmamizdan sonrada bana ilk defa senin gibi biriyle görüştüm dedi
Benzer bir geçmişe sahipmişiz arkadaşla. Tamam ilkinde reddetmiş olman okey. Fakat ikinci sefer kabak tadı verir. Bunun kullanmakla falan alakası olduğunu da düşünmüyorum. Senin de araban olsa iki farklı arabayla mı gidecektiniz aynı yere? Yapma allasen 🙃
Sen onun yerinde olsan nasil kızlardan hoslandirdin yani sürekli ilgi gören kızlar tarafindan tabiri caiz ise kullanilmaya calisilan bi erkek olarak bu tavırlar hosuna gidermiydi nasil davranislar hosuna gidermiydi
Ben kasıntı ortamlara ve insanlara gelemiyorum açıkçası. Karşımdaki insan rahat olunca ben de rahat oluyorum ve daha fazla zaman geçirmek istiyorum. Ama bahsettiğim rahatlık gevşeklik değil. Göz temasına çok önem veririm. Telefonunu masaya ters mı düz mü bıraktığına, telefonuna bildirim geldiğinde o an konuştuğumuz konuyu bitirmeden bakıp bakmaya ağına önem veririm. Açık konuşacağım, maddi durumum oldukça iyi. Hayatımdaki insanlara hiç "Acaba beni kullanıyor mu?" gözüyle bakmadım. Bunun en ufak ihtimali bile olsa o an karşımda oturuyor olmazdı hiçbiri. Bunun dışında ne istediğini bilen kadın daima öndedir. Karşısındaki insanı etkilemek için her konu hakkında bir fikri varmış gibi konuşan insanlar, aklı başında her erkeğe itici gelir. Fikrinin olmadığı konuda "Bir fikrim yok bu konuda." ya da "İlgi alanıma girmiyor, yorum yapamayacağım." demek çok basit fakat etkileyicidir. :) Senin konunu hallettikten sonra ben de bir konuda fikrini alsam?
Ben objektif olarak çok rahatım beraber gülüp konuştuk hep göz temasi kurduk konuşup gülerken aniden göz temasi kuruncu durup beni izliyordu falan böyle gelişti olaylar teşekkür ederim bu arada. Tabii istediğinizi sorabilirsiniz
Durup seni izlemesi çok hoş. Doğru yolda olduğunu gösterir :).
Ben sağlık personeliyim ve çalıştığım hastaneye yaklaşık 3 ay önce yeni birisi atandı. Görev yaptığı birimde çok fazla arkadaşım olduğu için de sık sık gidip uğradığım bir yer. İlk başlarda soğuk olsa da ortak arkadaşlarımız vasıtasıyla muhabbet eder hale geldik. Hatta bu muhabbetler yerini molalarimizda birbirimizin yanına gitmemize sebep olacak düzeye kadar geldi. Aramızda 10 yaş var. Benden daha küçük kişilere abi ya da abla diye hitap ederken bana adımla hitap ediyor. Ben bahsettiğim gibi hayatı hızlı yaşamış birisiyim. Onun ise şimdiye kadar hiç sevgilisi olmamış. Sebebi ise hayatına alacak kadar anlaşabildigi herhangi birisiyle karşılaşmamış olması. Hislerini çok belli eden birisi olmadığından da bahsetti fakat benim ona karşı yaptığım küçük bir jest karşısında çok mutlu olduğunu ama belli edemediğini de söyledi. Her neyse geçen hafta 4 kişilik bir iftar organizasyonu yaptık fakat diğer arkadaşlardan bir tanesi gelmeyince iptal oldu. Geçen haftasonu kahve içmeye çıkacaktık fakat aniden akrabaları misafirliğe geldiği için iptal oldu. Dün akşam ya da bu akşam için kahve içmek için plan yaptık. Ben ona iki günün de bana uyduğunu, sen hangi gün müsait olursan o gün gideriz diyerek belirttim. Dün herhangi bir dönüş yapmadı. Bugün de dönüş yapmazsa sence sormalı mıyım yoksa onun adım atmasını mı beklemeliyim?
Hiç sevgilisi olmamıs bu konularda tecrübesiz bir kızsa ve hislerini belli edemeyen biriyse büyük olasilik sizden adım bekliyordur yaş farkının bi sorun olacağını düşünmüyorum çünkü ortak noktalariniz var ve bu yaş farkının etkenlerini ortadan kaldirir
Çok teşekkür ederim, çok sağol. :) Umarım senin de ikinci buluşman umduğundan çok daha iyi geçer.
Çok teşekkür ederim en iyisi bizim olur umarim