Herkese merhaba, 27 yaşında kadınım, eli yüzü düzgün bakımlı meslek sahibi iyi bir üniversite mezunu sosyal becerileri kuvvetli biriyim. Kadın olunca haliyle çok fazla yazan, tanışmak isteyen oluyor. Ama kim ciddi kim takılma peşinde nasıl ayırt edeceğimi bilemiyorum. Bazen ya herkese burun kıvırıp evlenemezsem korkusuyla makul bulduğum kişilere şans verip en azından bir kahve içmeye çıkıyorum. Ama karşımda ciddiyetsiz lakayıt tavırlı, evliliği geçtim ilişki dahi düşünmeyen olgunlaşmamış kişiler buluyorum. Böyle olunca da bir noktadan sonra yeni insan tanımaktan bıkmış duruma geldim. Her defasında sonuç hayal kırıklığı. İnsanlar nasıl ne istediğini bilen, ciddi ilişki ve evlilik odaklı kişilerle tanışıp kısa süre içerisinde evlenebiliyor? Yani artık evlilik sitelerine bakmayı dahi düşündüm en azından belki gerçekten sadece ciddi ilişki düşünen insanlarla karşılaşırım diye. Ha evlilik için yanıp tutuşuyor da değilim ancak ucunda evlilik ihtimali olmayan bomboş ilişkiler yaşayacağıma hiç yaşamam daha iyi diye düşünüyorum
Sorunlu tipleri elimle koymus gibi buluyorum ya da gereckten cogu sorunlu o yuzden kısa sürede iletisimi kestim genel olarak. Basta kriterlerimi soyluyorum yalan istemiyorum vs gibi. Tüm düsüncelerim gibi düsğndügünü soyluyo anlattıgım gibi biri oldugunu iddia ediyo düsüncelerimi savunuyo. Ama gel gör ki hareketleriyle tüm cümlesi celisiyo ve anlattıgının tam tersi kisi cıkıyo. İlk haftadan yalan yakalıyorum affetikce daha beter oluyo sozunde durmama arkadan is cevirme. Sozler baska hareket baska. Laf var icraat yok. Herseye tamam der ama gecistirmek amacıyla der sadece uygulamaz. Mantıksız hareket eder fikirleri sacmadır. zeki degiller cogu kafadan problemli cıktı gozlemlerime gore. Pek biseydende anlamaz. Anlaynda egosundan herseyi benden cok bildigini iddia ederek ne anlatsam beni hic anlamaz cokbilmislik yapar. Özür diler sozler verir sans ister ama o ozur dilenen hata hemen tekrar yapılır. İstisnasız hepsi boyle cıktı.
Bende artık yoruldum hevesim inancım kalmadı. Bide yıllarca iliski yasayıp ayrılanlar varmıs onları goruncede insanın hic inancı kalmıyo. Ama bazılarına nadirde olsa güzel seven denk geliyo onlada evleniyolar bizede boyleleri kalıyo nddn02 Yorumla
Soran1 yılO kadar güzel özetlemişsin ki bire bir aynılarını yaşıyorum. Ama sen daha çok gençmişsin lütfen karamsarlığa kapılma
- 1 yıl
Ben de " Güzel sevenler" dendim.
" Aşk karın doyurmuyor" dediler 😥😥
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
1 yılŞöyle deyim sana
Şimdi evlenmek istemen güzel bişey ama bu zamanda öyle kişi bulmak gerçekten tahmin bile edemeyeceğin kadar çok zordur. Hem evlenmek isteyecek hem de seni sevecek yani bu samanlık da iğne aramak gibi bisey.
Ciddi ilişki yapmak için önce yeni teklifleri değerlendirmen gerek ama hiç bir zaman için beklenti içinde olmamalısın ama dediğin gibi bu zamanda evlilik düşünen hem de seni sevecek insan bulmak çok zor maalesef. Onçin eğer evlenmeyi çok istiyorsan seninle tanışmak isteyen kişilere şans vererek başlayabilin arada hayal kırıklığı yasayabilin ama olmuyorsada zorlamanın alemi de yoktur maalesef.
Ben de istiyorum bir sevgilim olsun seveyim hem sevileyim ama bu işler göründüğü kadar hiç kolay bişey değil.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılCiddi ilişki bulursun ama ciddi ilişki evlenme ile sonuçlanacak ilişki anlamına gelmez. Uzun vadeli ilişki olur karşıyı tanırsın karşı seni tanır. Evet bu insanla bir ömür geçirebilirim diyebiliyorsa iki tarafta o zaman işi resmiye dokersin. Öbür türlü bilmenin imkanı yok. Kısa sürede evlenip 1 hafta sonra bosananlar da var. Yıllarca evliliği devam eden de çünkü evlilik çok ciddi karar ve o kişiyi de iyi seçmek lazım dolayısıyla. İnsanlarla tanış kahve iç sohbet et bakarsın biri kafana yatar. Tanımadan insanları zor ve gördüğüm kadarıyla insan tanımak sana biraz zor geliyor gibi sanki
02 Yorumla
Soran1 yılEvlenmeyi geçtim artık ilişki isteyen dahi yok ortalıkta. İnsan tanımak bir noktadan sonra tabii ki zor geliyor, hiçbir gelecek vadetmeyen bomboş insanlarla tanışıp durmak yorucu
- 1 yıl
Beynini kullanan sayısı az evet ama bunlardan işte biri boş bir insan çıkmayacak o yüzden ön yargılı düşünmemek lazım
- Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı.
1 yılBu kadar bayan evlenecek adam bulamadıklarını söylüyor yazık bizde kadın bulamıyoruz mesela ben ciddi birini bulsam tanışmak isterim ama nerede hemen bana şunu alsana bana bu kolu eden şu elbiseden ya bir dur ben senin neyinim ki istiyorsun önce bir tanışalım değil mi bir kahve içelim yüzümüze bak samimi ol karşıma geçip kahve içip telefona bakarsan bende nasış yatarıma bakmaya başlarım ama gel ben böyle biriyim bunları hayal ediyorum vs anlatıyon mu derdini isteğini mutluluğunu paylaşıyor musın ben de ona bakıyorum varsa beni bulsun
02 Yorumla- 1 yıl
Şair burada ne demek istedi?
Okulda size " Yazım ve imla kuralları" diye bir şey öğrettiler mi? - 1 yıl
Evet ama vaktin ve geçimin de bu kadar zor olduğunu öğretmediler çok dikkat edecek olsam şair yazar olurdum.
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, seni o kadar iyi anlıyorum ki! Nokta atışı bir sorunun var 🌟 Senin gibi sosyal, meslek sahibi ve geleceğini düşünen biri için "ciddi ilişki" konusu gerçekten önemli bir mevzu. Ama şöyle söyleyeyim, doğru kişilerle buluşma süreci biraz sabır istiyor. 😊
Sohbete başlamadan önce karşındakinin niyetini net anlamaya çalışabilirsin. Gerçekten ciddi ilişki düşünen bir insan, bunu mimiklerinden ve konuşma tarzından sezdirir. Sürekli “Nasılsın, ne yapıyorsun?” tarzı yüzeysel mesajlarla yetinen tiplerden fazlaca uzak durmalı. Asıl mesele, ne istediğini karşına net bir şekilde koymak. Eğer evlilik sitelerini düşünüyorsan, neden olmasın? İnsanlar kendi gibi düşünenlerle tanışabilmek için değil mi zaten bu ortamları tercih ediyor? Ama tabii güven konusuna da çok dikkat et! 🔍
Bence, kafana takma ve akışa bırak biraz. Kendini tanımaktan, sevdiğin aktivitelerden vazgeçme. Doğru kişi seni biriyle karşılaşmayı hiç beklemediğin bir anında bulabilir. Tutkulu ve gerçek bir ilişki, zaman ve sabırla kendini gösterecek, merak etme! 🌺10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
122Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Gerçek bir erkek, adam gibi adam birisi seni alır. O seni bulur. Canını sıkma böyle şeyler için. Yalnızlık zor ve ister istemez karamsarlık yapıyorsun. Anlıyorum.
Ama güzel şeyler birdenbire olur. Kolay da olur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
1 yılKendiliğinden gelişen bir olay
11 Yorumla- 1 yıl
39 senedir bekarım.
Çalışma hayatıma başladım başlayalı
İş-ev, ev-iş takılıyorum.
Kendi kendine gelişen bir şey olmadı 😂😂😂
1 yılÇok basit. İstersen taktik verebilirim. Eskiden bu tarz konuları tespit etmek zordu ama şimdi o kadar bariz ki. Örneğin;
- Instagram hesabındaki takipçi sayısına ve takip ettiği kişilere bak. Çok fazla kadın takip ediyorsa (takip ettikleri ünlü olsa bile), ciddi ilişki yaşamayı düşünmüyordur. Güvenilmez.
- Sürekli kafelerde veya alkollü mekanlarda takılan, bunları story atan, araba direksiyonuyla story atan kişilerle ciddi ilişki yaşanmaz. Kalbin kırılır, güvenilmez.
- Takip ettiklerinin sayısı, takipçi sayısının 1.5 katından fazlaysa ciddi ilişki yaşanmaz, güvenilmez.
- 1k'dan fazla takipçisi varsa ciddi ilişki yaşanmaz, güvenilmez.
- Instagram profili herkese açıksa ciddi ilişki yaşanmaz, güvenilmez.
- Boxer kısalığında şort giydiği fotoğrafları varsa ciddi ilişkş yaşanmaz, güvenilmez.
- Bmw arabası varsa direkt güvenilmez.
- Mesajlaşırken senle sürekli küfürlü konuşuyorsa ve bunu kadınların önünde çekinmeden yapıyorsa güvenilmez.
- İnternetten konuşmaya başladığın ilk haftadan senden açık fotoğraflar veya anlıklar istiyorsa ciddi ilişki aranamaz, güvenilmez. (Fotoğrafı bağlanmaya başladığın insandan istersin çünkü hasret giderme ihtiyacı hissedersin. Aksi halde cinsel tatmin amaçlıdır.)
Daha çok sayarım da üşendim ve bir ihtimal erkekler tarafından linçlerinirim 😂 aklına takılan bir şey olursa yaz. Ve kesinlikle KS'den biriyle ciddi ilişki düşünme. Elimden gelse bu sitenin adını abazalar yazıyor yapardım..47 Yorumla
Soran1 yılBu saydıkların zaten malumun ilanı, yani öyle aman aman tespitler değil her kadın bunları bilir ve dikkat eder. Hiçbir zaman da bu tarz erkeklerle görüşmedim
- 1 yıl
Korkma arkanda bir varız hocam 😊🙏
- 1 yıl
Ne kadar cahilce bir görüş.. oysa ki ben bunları yapan rahat biriyken gayette ciddi ilişki düşünüyorum . İnsanların düşüncelerine saygı olmayışını bir kere daha bu yorumda görüyorum.
- 1 yıl
İçki içen kısa giyinen kafasına göre takılan insanlar ciddi değil diyorsunuz belki ama ben bu kadar şeye rağmen sadece tek ona odaklanıp da sevebiliyorum. Cinsellik de şöyle olabilir o güven o bağ ortamından eminsen zaten olur değilsen kimse bir şey yaşamak zorunda değil bu bireylerin iki tarafında hazırım dediği zaman olabileceği bir şey ve bu evliliğe de götürmek zorunda değil ve bu düşüncede olan bir insanın zaten görüşmek bile bu konuda konuşmak zaten bellidir amaç ama bunları ilişkide yok cinsellik yasadık yok kullanıldım düşüncesinde olan kadınla, bana verdi demek ki bütün erkeklere verir kafasında olan erkekler yüzünden şu algı var. Cinselliği oyuncak ettiler ağızlarında elbette kim eli kimin cebinde belli değil. Ama bu yüzden de herkeste bir şey olmak zorunda değil, cinsellik ayrı , bir insanın tanıma süreci ayrı bir şey bunun içine katmak zorunda değil kimse. Bunu der ve geçerim..
- 1 yıl
Zaten senin sevebilmende sorun yok. Bizim eleştirimiz erkek kişisinin problemli olmasında. Kızlar da saydığım türdeki kişilere güvenip gönül veriyor. Birkaç ay sonra neden aldatıldım diyor. Balık baştan kokuyordu halbuki
1 yılArayıştan çıktığın anda bulacaktır seni..
Ama önce aramayı bırakmalı hatta düşünmeyi bırakıp işine kendine keyfine odaklan inan daha güzel anlamlı olur senin için ☺️ o art niyetli insanlar ilk konuşmalar da belli ederler kendini zaten inan kahve datesine bile gerek kalmaz.. o tarz insanlara da hak veriyorum onlarda eğlenmeyi seviyorlar yadırgayamayız ki? Hangi birini atalım dünyadan ☺️
Biz insanları değiştiremeyiz ve kendimizi de ama bakış açımızı biraz değiştirebiliriz.. zaten hemen gelip ben ciddiyim hemen evlenelim diyen den de korkmalısın. Bunlar zamanla gelişecek şeyler.
şans seninle olsun 🍀❤️59 Yorumla- 1 yıl
Katılıyorum Bayım 😌
- 1 yıl
yani genc ve bekar kadin nasil bu arayistan ciksin? anca 40-50 yasinda cikariz bu arayistan o yastan sonra da gelecek olan gelnesin zaten kimseye bakicilik yapamam gencken gelmeyen yaslaninca gelmesin.
- 1 yıl
@cornelliaa neden böyle düşünüyorsun bir ömür Okadarla mı sınırlı? İkinci baharlarını yaşayan insanlara ne demeli? Asıl o yaşta has mutluluğu tadarsın biliyormusun? Çünkü aşıyorsun görüyorsun herşeyi artık ne istediğini ve istemediğini biliyorsun hayat andır şu an hissettiğin de aynı 20 yıl sonra hissedeceğin an da aynı an 🍀
- 1 yıl
- 1 yıl
Burada @kızıl_yıldız şunu demek istiyor keza bende aramayı bırak derken illa hayatının her zamanında birilerinin olması gerekmez kendini tanımakta önemli hayatın boyunca tek yaşa da demiyoruz aramak bir noktaya sürekli bakmak tünel bakısı sağlar sana yani körlük. Arayıştan çıkarsan zaten sana uygun insanları görmeye başlarsın bu sürede de hayatını yaşarsın ama diğer türlü bir noktaya sürekli bakmak seni her şeye karşı aptallastirir.
Soran1 yıl@cornelliaa gerçekçi yorumun için teşekkür ediyorum hayatım benim yerime tam aklımdaki cevabı vermişsin
- 1 yıl
@kızıl_yıldız istisnalar hariç artık erkekler sorumluluktan kaçmak ve doyumsuzlukları yüzünden evlenmiyor. evlenecek kadınlar bu yüzden en kötü seçeneğe okey olmak zorunda kalıyor ya da evlenemiyorlar. şahsen sürekli evli ve nişanlı erkeklere rastlamaktan bıktım ve erkeklerle konuşmayı kestim. tek eşli olmak istedim cinsellik olmadan da evlilik olmaz yani 50 yaşına gelmişim en güzel zamanlarımda yalnız bırakılıp aldatılmışım istenmemişim. yalnızloğı kabul edip düzenimi kurduğum an gençliğini barlarda sokaklarda başka yataklarda harcamış ve bin tane kadının elinden geçtiğinden bulaşıcı hastalık kaynayan adamlar evimi işgal edemez. eski nesildeki gibi bir ikinci bahar yok. eskiden ayrılık olurdu boşanma ya da ölüm olurdu tekrar evlenilirdi. şu an erkekler 40-50 yaşına kadar üniversşteli gibi takılıp sonra hasta bakıcı ve temizlikçi niyetine eş arıyolar. yalnızlık ve ölüm korkusu sarıyor çoğunu... bu yüzden genç kadın arıyor çoğu. gençliğini ve performansı en uüksek hallerini bana harcamayan yaşlandığında da benden can yoldaşı olmamı beklemesin. gitsin dejenere ilişkiler yaşadığı kadınlara ütületsin gömleklerini... ayrıca erkekler çok dağınık pis yaratıklar evde kedi köpek beslerim erkek besleyemem heralde kafa uyuşması belli yaştan sonra zor olur. modern çağın evlilikten kaçan prenses erkekleri bizi de evlilik dışı ilişkilere sürüklüyorlar. cinsellik bir ihtiyaç ve evlenemyince ve defalarca aldatılınca hastalıklar da çoğaldı toplumda. yobaz biri değilim ama günü birlik ilişkileri de midem almaz. benimle birlikte olan adam benden gizli kimlerle neler yapıyor düşünmek yorucu artık.
Öncelikle bir psikolog olarak; tanışma siteleri gibi yerleri tasvip etmiyorum. Öyle siteleri kullanmaya gizlice devam edebilirler.
Ciddi ilişki yavaş yavaş ilerler, şıpsevdiliğe yer yoktur. Zamanla kişiliğini ailesini hayata bakış açısını evlilikten ve ilişkiden beklentilerini konuşursunuz.
İyice tanımak için en azından bir sene sevgililik doğru buluyorum. Sosyoekonomik açıdan denk biriyle olmalısınız. Siyasi ve dini inançlarınız benzer olmalı.
Tensel yakınlık; duygusal yakınlaşmalardan sonra gelmeli.24 Yorumla
Soran1 yılMesleğinize ve görüşünüze saygı duyuyorum ama katılmıyorum. Uzun süren sevgililik sonucu evlenen kimse mutlu olmuyor, zaten gözlemlediğim kadarıyla bir erkek önce evlenmeye karar veriyor sonra ona göre birini buluyor ve hızlıca evlilik kararı alıyor, sevgililiği bir yıl uzatıyorsa zaten evlilik niyeti olmuyor
- 1 yıl
Teşekkürler. Ancak Mutlu olanlar da oluyor. Birini tanıdıkça onun hakkında ciddi düşünüp düşünmediğine karar verirsin. Tanımadan değil. Bir süre geçmeli ki bu yıl olmalı; öfkeli halini kırgın halini her şeyi görebilin diye o da. Ailesine tavrı hayvanlara doğaya çevreye tavrı size tavrı. Bunlar görülmeden ( ki zaman alır) evlenmenizi tasvip etmem.
- 1 yıl
Birlikte aynı evde olmadan uzaktan ne kadar baksanda anlayamazsın dışardaki birinin evdeki davranışları farklı olabiliyor sonuçta hayat boyunca paylaşacağın şey ev ortamı en iyi orada tanırsın
İşinde gücünde olan, ciddi bir Hayat temposuna sahip insanlar bu konuda internet üzerinden çok arayışa giremiyor. Haliyle boş insanlar boş işlerle uğraşıyor ve karşına çıkınca da ne kadarnboş olduğuna şahit oluyorsun. Kanımca iş hayatında kaeşına çıkacak kimseleri hem daha rasyonel tanıma fırsatın olacak hem de bie karar alacaksan daha kendinden emin olabileceksin. Emeksiz yemek bile olmuyor. Evlilik ciddi bir konudur. Sosyal medyadan denk gelme olasılığın yok değil ama oldukça zor, zahmetli bir yol. Çoğu zaman bıkkınlık getirir ve vaz geçersin. Sonrada evlenecek kimse yok dersin. Ama yanlış yerde aramışsındır. Tebdili mekânda ferahlık vardır diye boşuna dememişler. Bol şans🧿
15 Yorumla- 1 yıl
👏👏👏👏👏
Soran1 yılYani teşekkür ederim ama öyle bir yorum yapmışsınız ki sanki sabahtan akşama kadar oturup sosyal medyadan koca arıyorum. Bugüne kadar görüştüğüm kişilerden biri bile sosyal medyadan değil. 2019’dan beri aktif çalışma hayatı içerisindeyim zaten bugün başlamadım işe
- 1 yıl
Oradan buldukların bir işe yaramaz demiş sana boşsun dememiş ki
“Yazdıklarını okuyunca şunu düşündüm Gerçekten hayatın her alanında kendini yetiştirmiş, ayakları yere basan, ne istediğini bilen bir kadın konuşuyor burada. Ama ne acıdır ki; çoğu kişi böyle kadınların karşısına çıkabilecek kadar hazır değil. Çünkü ciddiyet, sorumluluk ve derinlik isteyen bir mesele. İnsanları tanımaktan bıkman çok normal, zira kalabalıklar içinde samimiyet bulmak artık zor. Ama şunu da bil Senin gibi birini bulan bir adam için, bu kalabalıkta kaybolmak değil, senin yanında durmak en büyük ayrıcalık olur.
Belki evlilik siteleri ya da sosyal ortamlar değil de, sadece senin frekansında biriyle denk gelmek meselesidir. Çünkü doğru frekans bir defa tutarsa, kahve değil, bir ömür paylaşılır.”12 Yorumla
Soran1 yılTeşekkürler
1 yılFazla arayışta olan belasını bulur derdi annem. Ben bunu tecrübe ettim zamanında, sana tavsiyem acı deneyim yaşamamak adına arayışta olma. Akışta ol ve karşına ciddi niyetle çıkan birisi olursa sınırlarını ve kurallarını ilişkiye başlamadan konuş olurunda bir konuşma yaparak. Gönül eğlendirmeye çalışan erkek ile ciddi erkeği sosyal medyasından ve sosyal çevresinden tut hatta yemek yeme biçimi ve üslubundan anlayabilirsin. Ben senin yerinde olsam hayatımda ciddi ilişki aramak yerine hobilerime ve kendime odaklanırdım, kendine değer veren insanı aynı rota da hak ettiği karakterde birileri karşılıyor mutlaka. Bol şans.
10 Yorumla
1 yılCiddi ilişki nasıl değil neden yapılır diye soruyla başlamak daha doğru olmaz mı? Öncelikle bunun cevabını kendine verdiysen çok güzel. Kimi insanlar hayattaki tüm ilişkilere ciddi bakıyorsa ciddi olmayan yerlerde bulunmaz. Örneğin bir kütüphane veya tiyatro, sanat galerisi gibi salonlarda bu insanları bulmak daha ihtimalli. Aramak için oralara gitmek bayağı bir davranış ama ilişkisiz hayatta amacına uygun yaşamadığını düşünmek de bir hayli haklı bir ihtiyaç. O sebeple ciddi ilişki yaşanacak insanları ciddi alanlarda bulabilirsin, bulduktan sonra da kadınların en önemli kriteri olması gereken soruyla insanlara bakıp o usülle ilişkiye başlaması tavsiyesini verebilirim. "Bu kişinin babam olmasını ister miydim?". Aynı soruyu erkekler de sormalı bence. Neysem konu kadınlar ve tercihlere böyle bakıp kriterlerin hangi konumda olduğunu belirlemek lazım. Ardından davul dengi misali ortak kültürde miyiz sorularıyla kişi irdelenmeli.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. yani gayet makul ve mantıklı düşünüyorsun ama bu devirde cidden doğru düzgün birini daha doğrusu insanın kendine, düşüncelerine göre birini bulup evlenmesi zor gibi. herkes eğlence veya maddi düşüncelerle hareket eder olmuş durumda. kimse mutluluk ve huzur istemiyor. ve her şeyin hazır olmasını beklçiyor, kimse çalışıp çabalayıp emek verip bir şeyler inşa etme peşinde değil. ben de yıllardır senin gibi bir düzen kurma bir gelecek kurma düşüncesindeyim ancak ne o insanı bulabildim henüz ne de o mutluluğa ulaşabildim. artık çok fazla geç kalıp çocuklarımla aramda çok fazla yaş farkı olmasını da istemiyorum ama işte ne yazık ki her şey bizim elimizde değil. umarım bir an önce istediğimiz gibi bir mutluluğa ve daha doğrusu huzurlu ve mutlu bir birlikteliğe ulaşırız bir an önce
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAynı söylediğiniz gibi "ciddiyetsiz ve lakayit tavırlı" insanlardan olma konusu söz konusu dahi olmadığı için, karakteri tam oturmuş sizin gibi düşünen birisini bulmanız gerekiyor ve bunun için evlilik sitelerinden bulma gibi bir çabaya girmenizi açıkçası önermem çünkü orada kriter yazınız gibi ibareleri gözünüz ile gözlemleyemeyeğiniz için ancak okur ve bilgiymiş gibi aklınızda tutarsınız ama belki de gerçekte bir çay içmeye geldiğinde kendisinin öyle olmadığı çok aşikar da olabilir ama o evlilik sitesinden de doğru düzgün birisi çıkabilir yani tamamıyla bu kaderdir ve seçme ile alakalı olarak da kaderinizdeki kişiyi seçersiniz ama en önemlisi ahlaklı olanını seçin ki her türlü zaten sizi yarı yolda bırakmayacaktır o tür kişiler vesselam...
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılEvlilik ciddi bir iştir. O nedenle eş seçme konusunda titiz davranmak gerek. Gördüğüm kadarıyla siz bu konuda aşırı titizsiniz ve bu sizi bile korkutuyor
Günümüzde evlilik yaşı giderek büyüyor. Günümüz koşullarında 27 yaş geç değil. Umudunuzu yitirmeyin.
Evlilik sitelerini de tavsiye etsem mi etmesem mi bilemiyorum. Oralarda da sosyal medyada olduğu gibi binbir türlü insan var ve ciddiyetsizleri de çok olur.
Ama şunu söyleyeyim, ben bir gazetenin "Hayat Arkadaşı" köşesinden tanıştığım bir kızla evlendim ve mutlu bir yuvam var.00 YorumlaSosyal kirlilik çok fazla bu kadar insanı denemek yerine kendi çevreni kendi istediğin tipte insanlarla doldur. Aramak kaybetmek demektir çünkü odağın yanlış bir yere bakmaktan başka şeyleri kaçırır insan bu yaşam formunda. Aramayı bıraktığın an zaten gelecektir bazı şeyler zaman harcama kendini geliştir kendine zaman ayır.
31 Yorumla- 1 yıl
👏👏👏👏
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yani güzel açıklama yapmışsın çokta haklısın maalesef insanları kavun gibi koklayarak anlayamıyoruz bu her iki cins içinde geçerli. Birşeyler gerçekten olmuyorsa zamanının gelmediğine inanan biriyim hele şu son 5 10 sene içinde nasipten öte köy yok durumundayım hatalarımla doğrularımla o yüzen sana tek tavsiyem şu olur ya nasip de bekle zamanı geldiğinde o seni bulur bir bakmışsın balayındasın rabbim herşeyin en güzelini hayırlısını çıkarsın karşına
20 YorumlaBu saat den sonra bırak evliliği. Ciddi ilişki bile bulamazsın! O dönem kapandı, bitti. Millet artık aç karnını doyurmaya bakıyor. Bırak eğitimli, düzgün birini. Bu saat den sonra, zirzop tipler bile evlenmek den kaçıyor. Milletin eğitim, öğretim vs. hiç bir şey umurunda bile değil. Bence sen de yoluna bak! Bireysel yaşamaya alış derim. 🤷
02 Yorumla
Soran1 yılNiye kapanmış olsun her gün evlenen nişanlanan çiftler görüyoruz çevremizde
Bir defa şu konuda anlaşalım insanların ne istediğini bilen ciddi ve evlilik odaklı birini bulup evlenebiliyor olmaları, doğru karar verdikleri ve mutlu oldukları anlamına gelmiyor. Belli sen kaliteli biri ile tanışmak istiyorsun. Unutmayalım ki istisnalar dışında kaliteli insanlar kaliteli ortamlarda bulunurlar. Bu mantıkla düşünüp sosyal hayatını düzenlemelisin belkide.
04 Yorumla
Soran1 yılSenin kaliteli ortam anlayışın nedir tam olarak bilmiyorum ama hayatımda ‘kalitesiz’ bir ortamda bulunmadım. Akademik olarak hep başarılı biriydim, iyi bir üniversiteden mezun oldum, büyük avukatlık ofislerinde çalıştım, şu anda kendi ofisim var, ekseriyetle kendi seviyemde insanların bulunduğu ortamlara girip çıkıyorum. Seminerlere, eğitimlere, baro etkinliklerine katılıyorum, üst segment mekanlarda yiyip içiyorum. Hayatımda bir kez olsun gece kulübüne dahi gitmedim.
- 1 yıl
Şöyle özetleyelim o zaman. Benim kafam matematikle çalışır. Bu zamana kadar yaptıklarımızla elde var sıfır. Demek ki yapmadıklarımızı da denesek fena olmaz. Gece klübüne git mesela. orada düzgün adam olmaz mı olur. Düzgün adam her yerde olur. Biz yeterki bulmak isteyelim ve bakmasını bilelim bence.
Soran1 yılŞöyle özetleyeyim falan deyip lafı hiç çevirme şimdi başta gayet iğneleyici bir yorum yaptın şimdi çark ediyorsun
- 1 yıl
Yoo hiçde çark etmiyorum. Ben seni tanımıyorum, yaşam şeklini, girdiğin ortamları bilmiyorum. Ben kaliteli insanlar kaliteli ortamlarda olur dedim ki öyle. Sende kaliteli ortamlarının olduğunu söyledin. Doğal olarak senin ortamlarının pekde işe yaramadığı sonucuna vardık. O yüzden başka kaliteli ortamlara gireceksin ya da hiç gitmediğin ortamlara. Ayrıca her gece klübü kalitesiz değildir. Ortamın kalitesini orada bulunan insanlar yükseltir.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılİnsanın kaderinde bazı hataları veya bilmediği bir yanlış varsa bunların borcunu ödemeden mutlu olamıyorsun Ben bunu anladım Bazen diyorsun ki ben ne yaptım diye kendi kendini sorguluyorsun Ama bunlar gerçekten Hayırlısı olsun inşallah karşına seni anlayayım senin kıymetini bilen gerçekten seni seviyorum sana cana gibi değer veren Biri çıksın inşallah
01 Yorumla
Soran1 yılTeşekkürler
1 yılBir erkeğin derin düşüncelerini, davranışlarına, konuşmalarına ve yaşam tarzına bakarak anlayabilirsin. Eğer bir erkeğin çok fazla kötü alışkanlığı varsa ve hayatında anlamlı bir amacı yoksa, ondan uzak durmanı öneririm; arkana bile bakmadan.
En sağlıklı ilişki; mesafeli, saygılı, tadında ilgi gösteren ve bir anda bir şeyler yaşamaya değil, karşılıklı olarak birbirini tanımaya, bol bol sohbet etmeye dayalı olandır.
Açıklamandan anladığım kadarıyla, sen de benim gibi oldukça şüphecisin — bu, özellikle günümüzde son derece normal bir durum.
Sana önerim, bir ilişki kurmaya değil, öncelikle kendine odaklanman. Bol bol oku, çok insan tanı ama çok azına güven. Ve en önemlisi; her şeyden önce kendine güvenmeyi öğren...10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAnlaşma mı bu makul bulacaksın mantık üzerine değil sevgi üzerine evlilikler yapın ruhsuzluk bu zira. Anlattığın gibi biriysen karizma ve duruş sahibisindir karizma ve duruş sahibi bir kadınla da her erkek direkt ciddi düşünür. Bulamıyorsan bir yerde sorun vardır
21 Yorumla
Soran1 yılNe kadar kesin yargılarınız var öyle ya. O işler öyle olmuyor hayatım benim.
1 yılŞans ya da doğrusu nasip, kaderin güzel yazılmış olabilir kötü de ama her şey bir sınav ve deneyim, cevabını alacaksın bunun birgün o gün her şey yaşanmış ve bitmiş olacak sadece bir deneyim olarak geçmişde kalacak, sen sadece doğru tarafta durmaya bak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılAçıkçası bunun cevabını vermek çok zor. Çünkü insanların çoğu günümüzde ilişkilerini sadece ilgi ve beklentiler üzerine kuruyor. Gerçek sevginin yerini şartlar almış durumda. Bu yüzden de ilişkiler uzun ömürlü olmuyor. İnsanlar kendilerine artık hayat arkadaşı aramıyor.
Tabi bunun dışında gerçek ilişki isteyen insanlar da elbet var fakat sayıca çok çok az. Sanırım onlarla denk gelmek biraz da şans faktörüne bağlı. Hayat bize ne gösterir asla bilemiyoruz.
00 Yorumla
1 yılbu devirde çok zor 1 yıldır konustugum ve ona aşık olmam için büyü bile yapan uğruna 8 kişiyi reddetiğim kişinin bana aşkından ölüyorum bitiyorum derken eski manitasına geri dön yazıp yakın arkadaşıyla flörtleştiğini dün eski manitasından öğrendim 3 ay evvel kavga ettik ve şu an yakın arkadaşım dediği kişiyle beraber ve bu kişi sırf adım yazdığı için kola şişelerini evinde biriktiriyodu (nerden baksan 60-70 şişe) wqjkhwqşkplgnhwqkgwqilşmk kimsenin psikolojisi yerinde değil oyuzden boş ver bekarlık sultanlıktır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı.
1 yılBak benden bir kaç yaş küçüksün bende o yaşlarda şunu diyordum ya yaşım geçiyor napıyorum ben evlenemicekmiyim inanki öyle bir duruma düşme korkma çok rahat ol doğru kişi olmadan evlendiğine pişman olursun bak ben 4 yıllık ilişkimden ayrıldım evlenicektim ama öyle şeyler öğrendimki evlenseydim kaldıramazdım bunları o yüzden gerçekten ruhuna değicek özünü bilicek sen dur ben varım diyip seni bebeği gibi sevicek insanlar olsun
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yıltam kuzenime göresin. :) ama içki ve s, igarayla işin olmaması açık giyinmemen imanlı olman dövme yaptırmaman ve ailelerden uzak bir hayat düşünmemen lazım. elbette kuzenimle tanış demiyorum. evlilik isteyen erkeklerin kriterleri daha konzervatif ve bu yüzden kadınlar istediklerine ulaşamıyor. dediğin gibi sadece benim gibi seks odaklı kişilerle konuşuyorlar
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bende senin düşüncendeydim önüme hep dolandırıcı ne istediğini bilmeyen abuk subuk haraket edenler cıktı sevgili olalım dedim sen oynaşmpeşindesin dediler evlenelim dedim ne acele dediler diye diye zaman gecti gitti sanırım olğun olmasını istiyorsun bunun için secici olmayacaksın ve yaş kriterini büyüteceksin bide bu işler kader işi benim kaderim karadan daha kara umarım sen uzun beklemezsin senide anlıyorum bu devirde erkeklere de güven olmuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMerhaba öncelikle aynı yaştayız ve ben de sen gibi düşünüyorum ciddi ilişki yapıp evlenmek ama bi süreden sonra mantık ağır basıyor diyebilirim kalbini dinleme o sadece bi organ mantigin seni doğru yola iletir ve doğru insanı gözlem yaparak bulursun sana karşı tavrı hareketleri sevgisi saygısı alışverişe çık en basiti yemeğe çık garsona nasıl davranıyor çocuklara nasıl davranıyor bunlar ele verir diye düşünüyorum ben ve ona göre karar verirsin
04 Yorumla
Soran1 yılKeşke böyle olsa, insanlar çok iyi rol yapabiliyor bazen aylarca güvenini kazanmak için dil döküyor çaba gösteriyor maddi manevi yatırım yapıyor sonra bir anda bambaşka bir yüzü ortaya çıkıyor
Cevap sahibi1 yılGözlem yeteneğin vardır ve siz kadınların sezgileri kuvvetli olabiliyor cidden bizim baktığımızdan farklı bakıyorsunuz sizler mesela kendinin kritirelreri vardır onları cignerse bırak gitsin
Cevap sahibi1 yılÖncelikle buluşmadan önce biraz tanı o insanı oyle buluş hemen buluşma bence ve buluşunca daha iyi gözlemlersiniz sonra zaten ayırırsınız yollarınızı
- 1 yıl
Çok doğru söylemiş uzun uzun rol yapanlarda var sonrası hüsran
Gizli Üye(36-45)1 yılÖyle büyümüş ki içimizdeki yalnızlık, sevilmeyi beklerken, beklemeyi sevmişiz. Beklerken de yavaş yavaş ölmeyi seçmişiz. Aşk arayış değil adanıştır. Aşk hesap işi değil nasip işidir. Aşk sanmaktan çok yanmaktır. Belki de bir ihtimali sevmektir aşk. Burası gönül demliği.
Dile dua, çaya dem, yüreğe kıdem. Aşk’a vefalı olan gelsin...01 Yorumla
Soran1 yılPek alakasız buldum bu cevabı ama teşekkürler
Gizli Üye(25-29)1 yıl27 yaşındayım, İstanbul'da yaşıyorum, ciddi ilişki insanıyımdır, evlenilecek birisiyimdir, iyi bir eş olma hayali kurarım hep. Medikal sağlıkçıyım, vicdanlı ve sadık birisiyimdir, gerçekten ciddi arıyorum ve senin bu sorunla karşılaştım. Acaba diyorum seninle...
02 Yorumla
Soran1 yılUzak mesafe ilişkisine pek sıcak bakmıyorum maalesef, işim gereği bulunduğum yerde sabit bir düzenim var ayrılmam da pek mümkün görünmüyor
Cevap sahibi1 yılİstanbul'da değilsen açıkçası bende sıcak bakmam teşekkür ederim
1 yılKişiden kişiye değişir ama kızlar genelde sevgilileriyle evlenmek için sevgili olurlar.. Sorun her zaman erkeklerden çıkıyor.
41 Yorumla
Soran1 yılKatılıyorum buna
Gizli Üye(30-35)1 yılEvlilik siteleri bu tür sosyal platformlarindan çok daha iyidir. Buradaki kızlar (hepsi değil) eskort gibi takılıyor, erkekler ise onlara göre şekil aldı. Kızları yatağa atmak için bin bir türlü takla atıyor.
34 yaşına Eli yüzü düzgün zinaya bulaşmamış 1,80 boyunda 75 kilo fit bir erkek ile tanışmak ister misin?
00 Yorumla
1 yılDüşüncende haklısın da bizde de şey oluyor. Tanışalım diyosun konuşuyorsun ertesi gün ben evlenmek istemiyorum deniyor. Anlam veremiyorum. Evlenelim istiyor insan ama Ahmet Kural gibi daha o konuya gelmeden bunun denmesi komik kaçıyor.
02 Yorumla
Soran1 yılEvlenmek istemiyorum diyen kadın pek görmedim o da ilginçmiş
- 1 yıl
O düşünceyle yola çıkıyoruz ama yolda kalıyoruz bende anlamıyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılÖnemli olan bir erkeğin ne kadar ciddi olduğu değil tipidir. Bir erkek tipsizse asla bir şansı hak etmiyor demektir. Zaten tipsiz erkeklere şans vermiyorsun ama evlenecem diye tipsiz biriyle evlenip hayatını yakma sakın.
05 Yorumla
Soran1 yılİnandırıcı gelmeyecek belki ama tip en son baktığım şey bile değil
- 1 yıl
İnandırıcı gelmeyeceğini bilmen ne güzel.
Soran1 yılKomik gerçekten kendinizi kurban psikolojisine sokmuşsunuz, bir kadının yanında yakışıklı erkek görünce kadın sadece tipe bakıyor diyorsunuz, çirkin erkek görünce bu lavuğa nasıl bakmış kesin parası var diyorsunuz
- 1 yıl
Benim param var zaten öyle bir şey hiç demedim. Ben benden daha çirkin birinin yanında dişi sinek bile görmedim.
Soran1 yılAynen aynen
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılIdealist birini bulmalisin
Ayrica bu 3 soruya cevap vermen gerekiyor
1. Ben nasil birini istiyorum tam olarak
2. Bu tur insanlar hangi ortamlarda bulunur
3. Ben bu turdeki insanlarin gozunde cekicimiyim.
(Ruya yorumluyorum)04 Yorumla
Soran1 yılHadi verdim bu üç soruya cevap diyelim, kaldı ki 27 yaşında aklı başında bir kadın olduğum göz önünde bulundurulursa bunları zaten daha önce düşünmemiş olmam imkansız, ne değişecek tam olarak?
- 1 yıl
Hedefin icin gereken kişiyi daha çabuk bulacaksin.
Ayrica akli basinda olup olmadigini soyleyemem ama sende gozlemledigim 3 sey var.
1. Takintili mukemmeliyetci birisin
2. Antis sosyal ozelliklerin var insanlarla iliskini duzeltmeye degilde onlari hayatindan cikarmaya yonelik bir bakis açin var.
3. Gereksiz detay veriyorsun.
Unutma sana sorulmayan soruya cevap verme.
Soran1 yılMadde madde yazınca daha zeki gözükmüyorsun
- 1 yıl
Seni sinirlendiren madde madde yazmammi oldu?
Merak etme bu yazdiklarimin hepsi senin yasadiklarini yasayan herkeste mutlak sekilde olurdu.
Umarim
Silahı duzen , zaferi kontrol eden baskalarinin yolunu çizen sadikligi ve itaati erdem olarak isimlendiren bir baskaldiran , Tereddutsuz , Tas kalpli, kaosun eceli olan senin birgun nasibini goruruz ✨
Aşk İlişkileri konusunda 447 cevap paylaştı. Öncelikle maşallah 😙 nereden tanışıyorsun? Farklı alanlarda daha verimli tanışmalarla karşılaşabilirsin belki kütüphane vs.
31 Yorumla
Soran1 yılÇoğunlukla iş ortamından oluyor
Gizli Üye(18-24)1 yılDemekki yeteri kadar kaliteli bi üni'den mezun olmamışsın. Çnkü kaliteli meslek sahibi olsan ozmn karşına da hayatta kalmak için emek veren, çalışan, bilimi önemseyen, hayatta sürekli gayesi olan birileri çıkmaz miydi
230 Yorumla
Soran1 yılÖzele gel göstereyim sana diplomamı kapısının önünden dahi geçemeyeceğine eminim
Cevap sahibi1 yılZannetmiyorum. Hiç de inanmıyorum. Kapısının önünden geç selamlarla kahve içen bi insanım. Sana dava acarım soruşturma başlatılır hakkında görürsün
Cevap sahibi1 yılDekanlarla*
Cevap sahibi1 yılTek tek okuduğun üniyi bölümü bulur. Başına bela olurum. İkile şimdi. Diploman iptal edilir.
Soran1 yılAç da sana bi beraat vekalet ücreti ödeteyim, ayrıca bu yazdıkların için tehditten suç duyurusunda bulunayım zira karşında avukat var güzelim :)))
Cevap sahibi1 yılYav hehe inandik
Cevap sahibi1 yılBen tehdit etmem yaparım ama tatlimm
Soran1 yılÇok araştırmana gerek yok gel ben sana yazayım okuduğum üniversiteyi de, baro sicil numaramı da
Soran1 yılYapsana nolur
Cevap sahibi1 yılAvukat misin bilmiyorum ama avukat olsaydın karşına laubaleli insanlad çıkmazdı ya. Ben inanmıyorum sana
Cevap sahibi1 yılE hadi yaz buraya bakalim
Soran1 yılÇok üzüldüm bana inanmamana şimdi gidip baroya dilekçe verip ruhsatımı iptal ettireceğim DEKANLARLA KAHVE İÇEN ÇOK MÜHİM BİR KIZCAĞIZ bana inanmıyormuş
Cevap sahibi1 yılSenin önünde düğme ilikledigin insanlarla ben iletişim halindeyim
Soran1 yıloral seks mu çekiyorsun
Cevap sahibi1 yılDiplomanı iptal ettirmek çok kolay benim için gereken yerlere başvurdukları sonra. Biliyorsun ki imamoğlu gibi bir profilin ki bile. İptal edildi. Sen neyine güveniyosun
Cevap sahibi1 yılYo Türk kahvesi içiyorum. Sende heralde alışkanlık olmuş ilk aklına gelen iğrenç bir düşünce olduğuna göre 🤣🤣🤣🤣
Cevap sahibi1 yılNeyine güveniyor ya bu s*alak
Cevap sahibi1 yılSenin yorumların nolucak🤣🤣🤣
Cevap sahibi1 yılSenin de iddian benim iletişimim güçlü ve saygıdeğer bi insan olduğum için ndehil birilerine *oral yaptığımı idda etmek
Cevap sahibi1 yılOlduğu için insanlarla muhattap olmam*
Cevap sahibi1 yılAşağıdaki yorumlarını da sorularını da burdaki yorumlarını da tek tek inceleticem.
Cevap sahibi1 yılEvlilik sitelerinde gezersin artık bunun sonucunda 🔪
Soran1 yılYa hadi kudurma daha fazla
Cevap sahibi1 yılHadi defol çakma avukat. Bürolarda sürüm sürüm surundurucem seni
Soran1 yılBÜROLARDA MI AGHAJSJDJSKS
Cevap sahibi1 yılAvukatın çakması da hiç çekilmiyor, mc donalds işçisi gibi 😆😆😆
Cevap sahibi1 yılAmerika'da bulasikcilik yapmaya muhtaç olucaksin
Soran1 yılNolur ya
Cevap sahibi1 yılEvet başka avukatlardan mahkemene gelmesini istiyceksin mecbur. Kendini savunacak hâlde olduğunu zannetmiyorum
Cevap sahibi1 yılBak sana hakaret de ediyorum bunları yaz bi kenara. ORRRRPSUUUU y
Kimisinin kısmeti/nasibi “şak” diye bir anda karşısına çıkar, kimisinin ki uzun zamanlar alır.
İnternet ve teknoloji çağının getirdiği risk ve tehlikelerden dolayı yine en iyi ve güvenilir yöntem; aile tanıdıklarından, çevreden sordurarak bulmak ve muhtemel adayı iyice araştırıp soruşturmanın sonucunda o aday hakkında kanaate varmaktır.
Niyeti ciddî olan ve amacı aile kurmak olanı da sorduğu sorular aşikâr eder zaten.20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAradığın o insanı hiç bulamayacksın mantığına yatan bir hayatı sunabilecek birisi varsa en azından ona dpgru tönelmwnş tavsiye ederim ask evliliği cok seviyorum gerisi önemli değil evliliği boş söyleyim sana..
22 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYönelmeni'
Soran1 yılYani inan bunu da denedim, illa ki aşık olmayı çok etkilenmeyi bekleme belki de senin beğendiğin tiplerde problem vardır onun yerine mantığına uyanı seni el üstünde tutacak olanı seç dedim kendi kendime ve öyle de yaptım. Onlardan da bir cacık çıkmıyor
1 yılGünümüzde çok zor böyle bir erkeği bulmak. Üzülerek söylüyorum bunu. Ne yazık ki ciddi ilişkilere değer veren insan çok az. Nasıl bulunur bilmiyorum ama buradan ve internetten bulabileceğini düşünmüyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÖzel degilse bir kaç şey sorabilirmiyim?
Nasıl birini istedinizde aradıgınızı bulamadınız?
Sizin kriterleriniz neler?
En uzun ilişkiniz ne kadar sürdü?
Hiç birliktelik yaşadınız mı?
Bunları şunun için sordum.
Eger hem guzel hem kariyeri olan hem bir işi olan duruşu olan biriyseniz sizin cevrenizde illaki sizi isteyen birisi çıkar.
Kimse evlenilecek doğru düzgün birini kaçırmak istemez.
Belki sizin istekleriniz durumu degiştiriyor olabilir.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
1 yılHer iki tarafında bunu gerçekten istemesi ve kadın bunu gerçek anlamda karşındaki kişinin kaldırabileceği konusunda tereddütlü olmaması gerekir.
Tercih ederken ise attığı adımların aynı olmaması gerekir.00 Yorumla Olgunlaşmışdan ziyade şu kafadan çıkmak lazım olgun erkekle ciddi erkek arasında farklar var ciddi olupta çoçuksu oldugu gibi davranan insanlarda çıkabiliyor bunda ne yanlış nede insanı geriye götürecek bir davranış değil hea kişisel tercih olur ama kimse kimsenin kanında olanı deiştiremez herkes istediği şekilde mutlu olsun
02 Yorumla
Soran1 yılOlgundan kastım zaten artık hayat şartları olgunlaşmış düzenini oturtmuş sorumluluk sahibi ve ciddi niyetlere sahip olan biri. Yoksa bir insan tabii ki çocuk ruhlu eğlenceli bir karaktere sahip olup da harika bir ilişki yaşatabilir bundan bahsetmiyorum ben
1 yılHaha üniversite mezunu bakımlı kültürlü biri olsan, ciddi ilişkisinin nasıl yapıldığını burada sormazsin😂😂
Burdaki tayfami ogreticek sana11 Yorumla
Soran1 yılKendini konumlandırdığın noktaya acıdım doğrusu yazık sana kıyamam benim gibi biriyle aynı platformda olmak senin için bu kadar inanılmaz bir deneyim yani :)
Senin gibi ciddi insanlardan az kaldı. Çok güzel bir düşüncedesin bende aynı şeyleri düşünüyorum. Kimin eglence peşinde olduğunu kimin ciddiye aldığını anlamak çok zor haklısın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılgörücü usulü dışında ciddiliğini çok belli etmemen gerekiyor erkekler korkup uzaklaşıyor. Onlar seni ikna etmek ister
42 Yorumla
Soran1 yılÖyle mi dersin ya ben tam tersi belli edeyim ki ciddi niyeti yoksa uzaklaşsın vaktimi çalmasın diye düşünüyorum
Cevap sahibi1 yılya aslında ben birini tanıyorum karşısındakinden fotoğraf bile istemedi sadece düzgün biriyle evlenmeyi istiyor senin yaşlarında işi gücü olan yakışıklı bi çocuk gizliden çıkarsan instanı vereyim ona istersen
1 yılUy nenem olur öyle şeyler doğru birini bulana kadar herkesle deneyeceksin tabii gayet normal...
22 Yorumla
Soran1 yılAhahahah nenem mi :(((
- 1 yıl
Shgddhsjajjss şaşırmak anlamda kıyamammmm
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kesinlikle aynı fikirdeyim ve aynı yaşta, aynı durumdan geçiyorum.
22 Yorumla
Soran1 yılBu galiba bizim jenerasyonumuzun genel bir sorunu, genelleme yapmak da istemiyorum ama özellikle bizim neslimizin erkekleri çok kaçıngan bir tutum sergiliyor. Çevremdeki bütün kadın arkadaşlarım da aynı şeylerden şikayet ediyor
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılHerşeyi anladım da, iliski bile düşünmeyen erkeklerin sana yazmasını, buluşmasını anlamadım. İlişki düşünmeyen erkek kimseye yazmaz, etmez, buluşmaz
00 Yorumla
1 yılİşte o kişiyi bulmak kolay olmuyor. Bu kadar seçici isen herkesi beğenmen kolay olmaz tabii. Ama er geç karşına adam akıllı birisi çıkar.
02 Yorumla
Soran1 yılSeçici olduğum sonucuna nereden vardın? Ayrıca bırak da seçici olayım genç güzel başarılı bir kadının
- 1 yıl
Seçiciymişsin bak 🙂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılYanlış insanlara denk geliyorsunuz. Bir gün mutlaka daha doğru düzgün insanlara denk gelebilirsiniz. biraz çevreyle ile ilgili bir şey :)
02 Yorumla
Soran1 yılBeyefendi çevremi nereden biliyorsunuz? Hayatım boyunca çevrem konusunda hep hassas davrandım girdiğim çıktığım ortamlara arkadaş seçimlerime dikkat ettim boş işe yaramaz kalitesiz insanlarla muhatap dahi olmadım
- 1 yıl
Çevre ve tanıştığımız yanlış insanlardan kaynaklı olabilir şeklinde basit bir yorum yaptım. Niye hemen çıkıştınız anlayamadım :) peki, denk gelin gelmeyin, neyse :)
Aşk İlişkileri konusunda 742 cevap paylaştı. Valla bende aynı şeylerden bıkmıştım sora baktım ki ne iyi mesleğim ne iyi bir eğitimim nede maddi gücüm olmadığı için kimse benle ciddi düşünmüyormuş😂😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılKadınlar dürüst erkekleri değil, kendilerine iyi gelen yalanları söyleyen yalancı erkekleri seviyor, bu yüzden hep iyi oynayanlar kazanıyor, iyi olanlar icjn bu dünya bir zul memleketi,
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 499 cevap paylaştı.
1 yılStandartlarini dusurmen gerekiyor heralde. Tipi iyi olan kariyerli parali bir erkek niye evlensin mesela? Ama kit kanaat gecinen boyu kisa birisi evlenmek ister genelde.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 477 cevap paylaştı. Adımlarını dikkatli ve sağlam atarsan tanışma aşamasında ve gözün açık olursan anlarsın kimin ne amaçla geldiğini
01 Yorumla
Soran1 yılKimin ne amaçla geldiğini anlamamak gibi bir problemim yok zaten ilk buluşmada kimin ne olduğu anlaşılıyor ben sadece artık böyle insanlarla karşılaşmak dahi istemiyorum.
1 yılCiddi düşünen birini bulmak gerçekten zor tam bu kişi diyorsun tavırlar konuşması itici geliyor
Soğumakta uzak durmakta haklısın yalnız insanız neticesinde başkalarına şans verip doğru kişiyi bulana kadar arkadaşça da olsa görüşmek sağlamak lazım en azından bir çay kahve içip tanımak lazım diye düşünüyorum00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı. Zamanla olabilecek bir şey o Genellikle daha flörtlüğün başında kaybolup gidiyorlar 😄
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 614 cevap paylaştı. Kendinden yaşça büyük birini tanımaya çalış, sizin yaşıtlar coluk çocuk daha, benim de karşıma senin gibi ne istediğini bilen çıkmadı daha
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSenden 1 yaş büyüğüm ve tam olarak bende de durum ve düşüncelerim aynı. Çok kaderciyim bu konuda vakti saati yazılıdır olacak olan vaktini bekler diye düşünüyorum kaygılanmıyorum yani
11 Yorumla
Soran1 yılŞu başlıkta beni en iyi yaşıtım hemcinslerim anladı ya teşekkür ediyorum. Allah hepimize hayırlısını versin
1 yılOluruna bıraksan? Arayışta olmak ve erkeklere bu şekilde bakmak belki de doğruyu görmeni engelliyordur.
10 Yorumla
1 yılSakin ol evlilik çok da güzel bişey değil 😆
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılOkumussun, kariyer yapmışsın. İyi bir para kazanıyorsan ne yapacaksın ciddi ilişkiyi. Tabiiki konuş, tanış ama bu kadar takılı olma
21 Yorumla
Soran1 yılE insan bir noktada artık yuva kurmak istiyor
- Devamını Gör (106)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler