Ciddi ilişki nasıl yapılır?

Herkese merhaba, 27 yaşında kadınım, eli yüzü düzgün bakımlı meslek sahibi iyi bir üniversite mezunu sosyal becerileri kuvvetli biriyim. Kadın olunca haliyle çok fazla yazan, tanışmak isteyen oluyor. Ama kim ciddi kim takılma peşinde nasıl ayırt edeceğimi bilemiyorum. Bazen ya herkese burun kıvırıp evlenemezsem korkusuyla makul bulduğum kişilere şans verip en azından bir kahve içmeye çıkıyorum. Ama karşımda ciddiyetsiz lakayıt tavırlı, evliliği geçtim ilişki dahi düşünmeyen olgunlaşmamış kişiler buluyorum. Böyle olunca da bir noktadan sonra yeni insan tanımaktan bıkmış duruma geldim. Her defasında sonuç hayal kırıklığı. İnsanlar nasıl ne istediğini bilen, ciddi ilişki ve evlilik odaklı kişilerle tanışıp kısa süre içerisinde evlenebiliyor? Yani artık evlilik sitelerine bakmayı dahi düşündüm en azından belki gerçekten sadece ciddi ilişki düşünen insanlarla karşılaşırım diye. Ha evlilik için yanıp tutuşuyor da değilim ancak ucunda evlilik ihtimali olmayan bomboş ilişkiler yaşayacağıma hiç yaşamam daha iyi diye düşünüyorum

Ciddi ilişki nasıl yapılır?