Evden çalışıyorum sorf birileri ile tanışayım diye yeni işlere başvurucam ama iş yerindede olmazsa ne yapcam onu bilmiyorum korkuyorum çok yaşım geçiyor
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yine sokağa çık, etrafına bakın ya da arkadaş çevrenden bak, onların arkadaşlarına.
Evden nasıl çalışıyorsunuz acaba ne işle uğraşıyorsunuz
Ne işim ne sosyal hayatım da ne de sosyal medyada kesinlikle ilişki kurabileceğim birini bulamıyorum nasıl olacak ben de anlamadım öğrenebilirsen bana da söyle lütfen.
bulucaz yaa azim ve sabırla olucakk vbnh
Ben maddiyata bağlamıyorum artık fiziksel olarak beğenilmediğimi düşünüyorum.
yok be bişeyin yok iyisin senden kötüleride var evlenen
Gerçekten mi?
evet
Teşekkür ederim içime su serptiniz hemde öyle böyle değil ben de kendi kendime kuruluyordum.:)
Pp nerde çekildin
Rusya/St. Petersburg
ordamı yaşıyosun
Yok hayır iş için gitmiştim 20 günlüğüne o ara çekmiştim.
Bende ciddi evlilik düşünüyorum ayni durumdayim bende burdan düşünüyorum eger ciddiyseniz düşünürseniz ciddiyim yasim27
ben burdan düşünmüyorum
Bende canlı düşünüyorum sanalda kimseye guven olmuyor ama iste ortamda olmayinca denemek istedim borde sizi gorunce
ortamın neden yok ne iş yapıyosun
Üniversite mezunuyum evimde var atanamadim farkli isler yaptim Şu an kpss hazırlanıyorm ama calsiirkende olmuyor ki calisma arkadasina acilma falan ben sosyal medyadan deniyorum
ben sosyal medyadan yazan olursa engelliyorum herkese yazıyordur diyip 😂
Yim valla kimseye yazdigim yok soru paylasip ciddi evlilik dusunen biri olsun istiyorum sadece
Aslinda hersey birazda kader bence bir denemek isterseniz belki cidid hzurlu olcaz
nerde yaşıyon
İstersen normalden konuşalım bunlari iki dk gzliyi aciyim ugunsa ordan devam etmek isterim
hayırr
Ozaman neden soruyon sehrimi bay bay
merak ettim burdan niye yazmıyon
Niye burdaki sacma insanlara acik paylascamki ozel bilgilerimi eger ciddiyseniz ciddiyim normalden zaten anlatırım
Sosyal medya ya da yeni ortamlara gir
Önce bı dene sonra olumsuz olurda korkarsin
korktuğum şeyi yanlış anlamışsın
Yanlış anlaşılan bişey yok
Zor o işler
sohbet için dm
Aynı sorun?