Eski sevgilime içimdekileri ona dökmek istiyorum öfkemi kusmak istiyorum 2 ay önce ayrıldık o günden sonra hiç yazmadım kendisi yazdı cevap vermedim
NOT:ona aşık değildim birbirimizi tanıma aşamasındaydık kendisi saygısızlık ettiği için bitirdim.
Eski sevgilime içimdekileri ona dökmek istiyorum öfkemi kusmak istiyorum 2 ay önce ayrıldık o günden sonra hiç yazmadım kendisi yazdı cevap vermedim
NOT:ona aşık değildim birbirimizi tanıma aşamasındaydık kendisi saygısızlık ettiği için bitirdim.
Aşık değilim dediğin kişi için fazla kafanı yoruyorsun, aklından çıkartamıyorsun. Öfke de bir değer biçimi. Hala ona değer veriyorsun. Buraya yazman da bunun kanıtı.
Değer değil sadece bana karşı saygısızlık ve hakaret etmesini kaldıramıyorum ne kadar iğrenç bir insan olduğunu hatırlatmak istiyorum ona ama kararsızım
Ne kadar iğrenç bir insan olduğunu hatırlatmanın tek yolu onu sonsuza dek hayatından çıkarmak ve asla etkileşmemektir. Aksi halde her yaptığın şey ile egosunu yükseltirsin ve g. ötünü kaldırırsın. Küfür bile etsen g. ötü kalkar. Çünkü her etkileşim bir değer vermedir. Asla unutma bebeğim.
Doğru söylüyorsun yazmamak daha mantıklı bencede onun gibi saygısızlar laftan anlamaz çünkü. Teşekkür ederim ♥️
Oğlak :D senin?
Cevap
7Cevap
Evet hata olur
evet hata olur egon var anladık ama biraz bastır bence
Aşk olmadan nefrette olmaz.. her şey zamanında yapılmalıdır
Neden bu kişi saygısızlık yaptıysa tekrara gerek yok
Daha bu aşamada bile böyle öfke beslediysen
Ama hayatım bak kendin diyorsun daha bu aşamadayken bile saygısızlık hakaret edilir mi hiç?
Aranızda geçenleri net olarak bilmediğim için yorum yapmak doğru olmaz
Yani henüz tanışma evresinde ki birini bu kadar kaale alıp takmaya gerek yok diye dusunuyorum
En büyük hata, 7 büyük günah
Hahshah 😅😅😅
İstiyorsan yaz ama yazma derim
Ugrasma bence
Hata
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?